- 8 Ağustos 2011
- 11.756
- 9.093
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım.3.gündür hastanedeyim ayy dün en sonunda acile gittim alerjik astım dennmişti burnumdada iltihap varmış
geberiyorummmmmmmmmmmmmmm antibiyotik ilaçlar hava felan iyi geldi ne varsa acilde var
eşimin boğazı ağrıyor çok grip ölecek sanırımo kadar nazlı
ama ecoşum hem öksürüyor hem burnu çeşme ooff napcam kızlar yardım edin![]()
Hehe kızlar işteay dün ayşecik beni babama çok mahçup etti.
müzik çalarken ayaktaydı, bi oynamaya başladı. videosunu da çektim, şuan izlerken gülmekten gözlerimden yaş akıyor.
babam ayşecik oynarken hem 'sen işi ilerletmişsin' diyor gülüyor, hem de 'dede kızıyor' diyo.
müzik bitti ayşecik hala oynuyor. dedesi de
bu böyle oynamayı nerden öğrendi diyo:111:
aynı şöyle oynadı yaaa
[video=youtube;DXst4CVTSbs]http://www.youtube.com/watch?v=DXst4CVTSbs[/video]
Ben de korkarım öyle böcükten.bu ne yaaaa?!
abartısız serçe parmağıma yakın boyutta kanatlı, iki renkli, vızıldayan bi böcek uçuyor salonda.
çok hızlı hareket ediyor, beni bile korkuttu.
ev ev değil, amazon ormanı mübarek..
ayşecik de uyudu, yatağına koydum, böcekten dolayı gidip iş yapamıyordum,
ama şimdi park yatağın sinekliğini geçirdim, rahatladım.
Havalar ısındı, böcekler evleri istila etti.Bizim balkonun duvarını da karasinek gibi bir böcek istila etmiş.3 gündür ilaçlıyoruz bana mısın demiyorlar.Iyyyyy, balkona çıkamıyorum.bu ne yaaaa?!
abartısız serçe parmağıma yakın boyutta kanatlı, iki renkli, vızıldayan bi böcek uçuyor salonda.
balkon kapısının önündeki perdeye kondu.Ben de korkarım öyle böcükten.
Hiç unutmam eşim askerdeykdn, gecenin 12sinde senin bahsettiğin gib
Bir böceğin siyahıyla epey uğraşmıştım. En son süpürgeye çektim de kurtuldum.
pinkprinces, adım çöreğini senden duyuyorum canım, bi fikrim yok.
elife de maşallah,, emeklemeden yürüdü folik asit bebesi
kıyma çıkardım, ya fırında kıymalı patates oturtma yapıcam ya bezelye.. yanına da vazgeçilmez bulgur pilavı
Çilek soslu muhallebi yaptım okuldan gelince.Eşime de şakayla tatlıyı ben yaptım yemek de artık senden dedim. O da kabul etti.Ben de sesimi çıkarmadım.![]()
Aynen... Millet inanmıyor kendi kendine yapıyor öğretmedik diyoruz ama hava atar gb oluyoray dün ayşecik beni babama çok mahçup etti.
müzik çalarken ayaktaydı, bi oynamaya başladı. videosunu da çektim, şuan izlerken gülmekten gözlerimden yaş akıyor.
babam ayşecik oynarken hem 'sen işi ilerletmişsin' diyor gülüyor, hem de 'dede kızıyor' diyo.
müzik bitti ayşecik hala oynuyor. dedesi de
bu böyle oynamayı nerden öğrendi diyo:111:
aynı şöyle oynadı yaaa
[video=youtube;DXst4CVTSbs]http://www.youtube.com/watch?v=DXst4CVTSbs[/video]
selam kızlar siz iyisiniz maşallah bi karakız ailecek hasta olmuş geçmiş olsun diyorum bizde iyiyiz hamdolsun oraya buraya koşuşturmacayla geçiyor günler teyzem gelmişti almanyadan onla vakit geçirdik bol bol . elif uyansın yine gidicez bu sefer kv alıcam o da gelmek istedi. nine de kalıyor teyzemiz benim anneannemde yani. elif e adım çöreği yapalım diyorlar duyan ya da uygulayan var mı bizim zilli yürümeye başladı yavaştanemeklemeden yürüdü çocuk hala emeklemiyor bilemiyor direk tutunup kalkıyor ve allah ne verdiyse badi badi gidiyor
![]()
Allah kolaylık versin bacım.Dün güya valiz toplayacaktık, pikniğe gittik kaldı herşey. Bugün son gün yarın gidiyoruz hepten. Regl olmuşum öyle ağrılı sancılı kii, heryerim ağrıyor. Hergün uyuyan kızım bugün uyumadı. Daha valizler varr, ev temizlenecekk.... Oyyyyy:44:
as canım. oh sefanız olsun..slmm ... nfk bizde balkonda havuz sezonunu açtıkkk. 2 gün önce avm gitmiştik ordan 15 tl küçük havuz aldım. kızım çook sevdii. oynadı. biraz önce yorullduu kendiliğindn uyudu cadı. beni yormadı uyumak için
ben de sabhtır bakamadım buralara söyle bii bakamm..
dilanaz, nasıl kutlamalar devam ediyor mu?
Allah kolaylık versin bacım.
hani doğumdan sonra bu sancılı adetler biter diyorlardı
biz de muhtemelen cumartesi sabahı yola çıkıcaz..
ama henüz hiiiiçbir hazırlık yapmadım.
çamaşırlar yıkanacak, valizler hazırlanacak. ayşecik için liste yapmam gerek.
epey işim vaaar..ama çok güzel bi iiiiiiiiiiiiiiiş
as canım. oh sefanız olsun..
cıp cıp oynasın, hem ferahlasın, hem keyiflensin, hem yorulsun, ardından güzel uyusun![]()
yok bacım, bursa oylat. geze geze gidip gelicez inş. 3-4 gün, bakalımYolculuk Kızılcahamam mıydı canım? Hiiiç sevmiyorum şu valiz işlerini. Birde şimdi ev 2 aylığına terkedilecek. Temizliği, düzeni, ilaçlaması... Daha kız uyumadı hiçbirşeye başlamadımeşim beraber yaparız ne var diyor
![]()
olur mu olur ? sen bi oku üfle aryaya yatırmadan önceBenim kız 7 buçuk gb uyuyup bu uykuyu sabaha bağlasın diye dua ediyorum. Gerçek olur mu ki?![]()
Merhaba kızlar,
2 gün önce bahsettiğim tayinim bursa karacabeye çıktı. Dua eden herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun
Sevgiler
bu ne yaaaa?!