Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Gün 5:30da başladı ama şimdi fırsat buldum yazmaya. Bugünkü işlerimi arz ederim: tatlıları ve böreği yapıp süslemeleri bitirmek ve salonu yarına hazırlamak. Yani gelemeyebilirim pek nfkcım kızma :)

Güzel bir gün olsun inşallahhhhhhhhhh :)

Doğum gününüz bugün değil miydi?

günaydın kızlar benim günüm yedi de basladı kocisi işe gönderdim mina mın kahvaltısını hazırlıyorum bide kahvaltıya yengemle teyzemı çagırdım hazırlık yapacagım ögleden sorada park planımız var parklara çok salıncak kampanyasına siddetle destek veriyorum benim cadıyı indiremiyorum kahkahalarla guluyo sallarken durunca basıyo çıglıgı basımızda oflaya poflaya sıra bekleyen anneler olmasa bide:1:

Yoğun bir gün sizi bekliyor desene.Kolay gelsin canım.

bulutlu bir istanbul sabahından günaydın herkese..
beklenen yağmur yaklaşıyor sanırım. :106:
haftanın sonu geldi, bugün cuma, cumanız mübarek olsun.
Rabbim, şu mübarek günler hürmetine evlerimize sağlık, huzur, bereket ve mutluluk versin. :16:

nice yıllara annem, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sana.. :16:

çok fakirik kızzzzzzzzz:37::37: bende doğum günü kutlamıcam babam gil gelcek ya işte bi pasta alırım anısı olsun diye
birde foto çekincez ailecek :23::23:
bizim doğum günü etkinliğimiz de bundan ibaret olacak işte.. :115:
Eki Görüntüle 743856
benim kız balkondan leğeni almış gelmiş bulaşık makinasındanda iki çatal bi kaşık ohhh salonun ortasına oturdu ayyy çıldırcam :27::37::37:
çıldırma çıldırma da, önündeki çatalları kaldır kız.
onlar çok tehlikeli, Allah muhafaza:18:

burdayım görümcecim nasılsınız ıkı gundur bakıp cıkıyorum mina cok hasta bogaz enfeksıyonu olmus hıç durmadı fırsat olmadı çok huysuz cadım dısarıda duruyo bıtek ne uyuyo ne yemek ıstıyo of cocuklar hasta ıken hersy cok zorlasıyo
aa, geçmiş olsun ya. yaramazlık, huysuzluk çekiliyor da hasta çocuğa can dayanmıyor:25:
ateşi var mı? Rabbim acil şifalar versin..

Sen kızınla mezdekeleri yap sonra da çocuk nerden öğreniyo de!! Hahhahaha

Ne biçim ev ora ya??? Kocacığın söyle camlara sineklik taktırın. İğrenç ya, tiksinç ya, of ya. Ne kadan böcek severim :)
ahahha, babam bilmiyor kız evde öyle şıkır şıkır oynadığımızı :76::1:
ki oynarız, hem bacımla hem ayşecikle :76:
babam kınalara nişanlara gidip oynadığımızı bilir, kadınlar arasında ya, bi şey demez.
ama öyle gözünün önünde oynansın istemez, kız çocuğu neticede :66: mesele bu yanii

bizim pencerelerde sineklik var da, sanırım balkon penceresinden falan girdi.
aman bilmiyom, öldü mü yaşıyor mu şuan :25:

şuan koltukara kaysı sürüyprrrrrr :35:
işte buna sinir oluyorum.
ayşecik de güya kayısı yiyor, başlıyor emeklemeye. gittiği yere onu da götürüyor.
halılar kayısı, yerler kayısı. ayaklarına sürüyor üstüne başına.
hadi bunlar neyse, kolay temizleniyor da, dediğin gibi koltuğa sürmesi çok fena. silmek zor çünkü.:100:
koltuk örtüleri 2-3 günde bir yıkanıyor ayşecikten sebep:37:

tatile giden salı pazarlarını talan eden nfk,mı söylüyor bunları:53::53::53:
mekanmı tuttuk bacım:34:.evde aile arasında bir yaşgünü.sizinkide pasta kesildikten sonra takı törenine geçilir ayol.
babaannesi ve nenesi ne takarlar kimbilir...:46::46::46:
takı töreni mii? :9::9::9:

bizde doğumgünü kutlama kültürü yok bacım, hani bi tatlı bi pasta yenir ama
öyle mumdu, üflemekti, partiydi falan öyle detaylar yok. hediye de alırız. babannesi düşüncelidir, bi şey alır sanıyorum.
almasa da mühim değil, biz alırız:31:

Biz de Cumartesi yolcuyuz ve ne "tesadüf" bizim de hiçbir şeyimiz hazır değil:27:
iki çocukla hazırlanmak daha güçtür tabi.
eşim cumartesi oto koltuğunu alacak inş, pazar sabahı çıkacağız yola:31:

günaydın kızlar benim günüm yedi de basladı kocisi işe gönderdim mina mın kahvaltısını hazırlıyorum bide kahvaltıya yengemle teyzemı çagırdım hazırlık yapacagım ögleden sorada park planımız var parklara çok salıncak kampanyasına siddetle destek veriyorum benim cadıyı indiremiyorum kahkahalarla guluyo sallarken durunca basıyo çıglıgı basımızda oflaya poflaya sıra bekleyen anneler olmasa bide:1:
e madem böyle sallanmayı seviyor bebişin. eve bi tane alaydın ya gelin bacım.
bime geldi bi ara, a101e de. birçok yerde satılır sanıyorum. 20-25 lira bi şey. balkona, bahçeye asarsın. sallansın minacık :21:

Nfk cım ateşlenmıyo kızım cıddı rahatsızlıklarda bıle ateşlenmıyo bagısıklık sıstemı zayıf dogustan yanı bazen ates olsa sevınıyorum vücudu savasıyo hastalıkla diye burnu çok akıyo bide huysuz simdi uyuttum zorla oglumun kahvaltısını verdım yavrum oda ses çıkarmadan sırasını beklıyo salıncak var zaten evde su açılan demirlerden var da onda okadar keyf almıyo açık hava istiyo galiba cadım

Bizde daha oto koltugu almadık nfk cım geçengün jokerde baktım çok pahalı geldı ucuzlarada guvenemedım bızde yola gıtcez yakında sık uygun bısey tavsıye eden varmı arkadaşlar

Nfk cım ateşlenmıyo kızım cıddı rahatsızlıklarda bıle ateşlenmıyo bagısıklık sıstemı zayıf dogustan yanı bazen ates olsa sevınıyorum vücudu savasıyo hastalıkla diye burnu çok akıyo bide huysuz simdi uyuttum zorla oglumun kahvaltısını verdım yavrum oda ses çıkarmadan sırasını beklıyo salıncak var zaten evde su açılan demirlerden var da onda okadar keyf almıyo açık hava istiyo galiba cadım

hmmm, anladım.
ben de ateşten çok korkuyorum. aşırı bi korkum var. :25:
ayşecik hamdolsun hiç ateşlenmedi ama bir gün olacak..

Pilsan Do Re Mi Salncak - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
babam yazlığa almış bundan. çok kolay takılıp çıkartılıyor.

artık akılları ermeye başladı, bizimki de dışarıda bi mutlu bi sakin, yeterki gezmek olsun.
kime benzedi bilmiyorumkiiiiii:37:

hmmm, anladım.
Ben de ateşten çok korkuyorum. Aşırı bi korkum var. :25:
Ayşecik hamdolsun hiç ateşlenmedi ama bir gün olacak..

pilsan do re mi salncak - bebefix.com-bebeinin hereyi burada,bebek arabas,bebek beik

Artık akılları ermeye başladı, bizimki de dışarıda bi mutlu bi sakin, yeterki gezmek olsun.
Kime benzedi bilmiyorumkiiiiii:37:

bende öyleydim inan da kontrol altına alınınca faydalıymıs bıle ateş hastalıga kafa tutan taraf yani:1:rabbim kuzularımızı bizlere bagışlasın hiç hastalanmasın kuzucuklar

Hı hı beraber yaparsınız:35:

Âmin diyelim :) inşallah gerçek olmuştur.
sen bu işi biliyosun valla:5: ben tanıyamamışım kocamı sen tanıdın:9: yardım etmedi nitekim. sonra baktı halime acıdı galiba balkonu toplayıp temizledi, ufak tefek şeyler...dün akşamdan beri mahvoldum:25: bu arada evet uyudu sabaha kadarrrrrrr:32:
Canım çok geçmiş olsun ya :(

Olsun bak regl olmak iyidir, sağlıktır ;) gezeceğine valizlere bakaydın gelinnnnnnnn :p

Eşinin alizini yapmak durumunda kalanlara pembiş tavsiyesi: bir keresinde pijamalarını unutun, bir diğerinde iç çamaşırlarını ;) bizde herkes valizini kendi hazırlar. Niye acaba??? Hahahhah

Giderken niye ilaçlıyosunuz?? Çok mu böcek var :/??

Abartma sen de tam hayal dünyası modu oldu bu :)))) yani bak ben bile pozitif bakamadım olaya :)))

regl iyi de sanki doğumdan önce daha az sancılıydı. millet gider mersineeee, ben gider tersine...

he yawww gezdik gezdikk sonrada tutuşdum valla. bende acayip unuturum ama benim koca hala pes etmedi pembişşş:31:

geçen yıl ilaçlamadık ölü böcükler vardı evde. birde burası küçük bir yer, etraf bahçe, ister istemez oluyor yani böcek. ilaçlayalımda içimiz rahat etsin.

amaaaaaaa sen dalganı geçmişsin hayal diye. herkes efe mi bacımm? benimki uykuyu sabaha bağladı naaaaberrrrrr:35:

Bizde daha oto koltugu almadık nfk cım geçengün jokerde baktım çok pahalı geldı ucuzlarada guvenemedım bızde yola gıtcez yakında sık uygun bısey tavsıye eden varmı arkadaşlar

ben bi ön araştırma yaptım. notlar aldım.
eşim gidip saraçhaneden alacak inş.
sen nerede oturuyorsun bilmiyorum ama, orada bebek ve çocuk gereçleri epey ucuza bulunabiliyor, pazarlık da var tabi.

pembiş römer safefix almıştı, destiny koala.
ben de maxi cosi-tobi düşünüyorum. :31:

açıkçası römer ve maxi cosi den biri olur heralde.
römer sadece oto koltuğu üretiyor, çarpışma testlerinden geçmiş ödüllü bi marka, isofix bağlantısı da var.
ama tabi bunlara bağlı olarak da pahalı. ortalama 1.000 tl civarında model fiyatları..

maxi cosi de anakucağı ve oto koltuğu üretiyor. özellikleri römere yakın, kalitesi de. isofiksli modelleri de var.
fiyatı da 700-800 civarı değişiyor.

teknik özellikleri aşağı yukarı aynı. benim dikkat ettiğim noktalar:
-baş boyun desteği olması.
-yatma-oturma poziysonları
-yükseklik ayarı.
-yıkanabilir kumaş (ayrı kılıf da satın alabiliriz):40:

Doğum gününüz bugün değil miydi?

Hayır canikom yarın :)

hmmm, anladım.
ben de ateşten çok korkuyorum. aşırı bi korkum var. :25:
ayşecik hamdolsun hiç ateşlenmedi ama bir gün olacak..

Pilsan Do Re Mi Salncak - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

artık akılları ermeye başladı, bizimki de dışarıda bi mutlu bi sakin, yeterki gezmek olsun.
kime benzedi bilmiyorumkiiiiii:37:

Acaba kime?????!!!!! :)

Efeciğimi emzirirken size br bakayım dedîm.

Bornun oğluşu nasıl oldu ki ya :/???

Ne gezdin be busmai ne gezdin be:)???

yok bacım, bursa oylat. geze geze gidip gelicez inş. 3-4 gün, bakalım :31:
seninki de benim eşim gibi çok rahat belli :1:

nasılsa kadınlar yapıyor ya hazırlığı ondan rahatlar :37:

olur mu olur ? sen bi oku üfle aryaya yatırmadan önce:9:

evet ya erkek olmak varmış heeee:43:

PEMBİŞE DE TAVSİYE: 3 ihlas duası, 3 fatiha = sabbaha kadar uyku

Merhaba kızlar,
2 gün önce bahsettiğim tayinim bursa karacabeye çıktı. Dua eden herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun
Sevgiler
hayırlı olsun canım..

Eki Görüntüle 743772

vee yaşgünümüzü:52: kutladık.

annemler az önce giitiler....
tebrikler.... nice nice yaşlara inşallah... ilk doğumgünümüzü de kutladık hayırlısıylaaaa...

ne kabayımm... günaydın herkese...:44:

bugün büyük gün... az bişiler kaldı evde toparlanıp yola koyulmak günü... kv ye yerleşiliyor bugün... hayırlı güzel tatil olsun inşallah...

Bornun oğluşu nasıl oldu ki ya :/???

Ne gezdin be busmai ne gezdin be:)???
valla yasiri bilmiyom da, anası babası akşam kutlamadalardı.. evililik yıldönümleriymiş.. :23::1:
busmai nin eşinin dedesi vefaat etmiş, ondan giremiyordur.

aaa, dedikodu yapıyor gibi oldum iiiii mi?:30:

PEMBİŞE DE TAVSİYE: 3 ihlas duası, 3 fatiha = sabbaha kadar uyku.
:42::1::ssz:

doğum öncesine kadar benim adetlerim 7-8 gün sürerdi, bunun 5 günü full kanama ile geçerdi.
şimdiyse; 5-6 gün falan sürüyor, ilk 3 gün kanama, sonra akıntı şeklinde damla damla..

Son düzenleme:
Back
X