Nice sağlıklı yaşlarınız olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar,
2 gün önce bahsettiğim tayinim bursa karacabeye çıktı. Dua eden herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun
Sevgiler
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Gün 5:30da başladı ama şimdi fırsat buldum yazmaya. Bugünkü işlerimi arz ederim: tatlıları ve böreği yapıp süslemeleri bitirmek ve salonu yarına hazırlamak. Yani gelemeyebilirim pek nfkcım kızma :)
Güzel bir gün olsun inşallahhhhhhhhhh :)
günaydın kızlar benim günüm yedi de basladı kocisi işe gönderdim mina mın kahvaltısını hazırlıyorum bide kahvaltıya yengemle teyzemı çagırdım hazırlık yapacagım ögleden sorada park planımız var parklara çok salıncak kampanyasına siddetle destek veriyorum benim cadıyı indiremiyorum kahkahalarla guluyo sallarken durunca basıyo çıglıgı basımızda oflaya poflaya sıra bekleyen anneler olmasa bide![]()
nice yıllara annem, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sana..
bizim doğum günü etkinliğimiz de bundan ibaret olacak işte.. :115:çok fakirik kızzzzzzzzzbende doğum günü kutlamıcam babam gil gelcek ya işte bi pasta alırım anısı olsun diye
birde foto çekincez ailecek![]()
çıldırma çıldırma da, önündeki çatalları kaldır kız.Eki Görüntüle 743856
benim kız balkondan leğeni almış gelmiş bulaşık makinasındanda iki çatal bi kaşık ohhh salonun ortasına oturdu ayyy çıldırcam![]()
aa, geçmiş olsun ya. yaramazlık, huysuzluk çekiliyor da hasta çocuğa can dayanmıyorburdayım görümcecim nasılsınız ıkı gundur bakıp cıkıyorum mina cok hasta bogaz enfeksıyonu olmus hıç durmadı fırsat olmadı çok huysuz cadım dısarıda duruyo bıtek ne uyuyo ne yemek ıstıyo of cocuklar hasta ıken hersy cok zorlasıyo
ahahha, babam bilmiyor kız evde öyle şıkır şıkır oynadığımızı :76:Sen kızınla mezdekeleri yap sonra da çocuk nerden öğreniyo de!! Hahhahaha
Ne biçim ev ora ya??? Kocacığın söyle camlara sineklik taktırın. İğrenç ya, tiksinç ya, of ya. Ne kadan böcek severim :)
işte buna sinir oluyorum.şuan koltukara kaysı sürüyprrrrrr![]()
takı töreni mii?
tatile giden salı pazarlarını talan eden nfk,mı söylüyor bunları
mekanmı tuttuk bacım.evde aile arasında bir yaşgünü.sizinkide pasta kesildikten sonra takı törenine geçilir ayol.
babaannesi ve nenesi ne takarlar kimbilir...![]()
iki çocukla hazırlanmak daha güçtür tabi.Biz de Cumartesi yolcuyuz ve ne "tesadüf" bizim de hiçbir şeyimiz hazır değil![]()
e madem böyle sallanmayı seviyor bebişin. eve bi tane alaydın ya gelin bacım.günaydın kızlar benim günüm yedi de basladı kocisi işe gönderdim mina mın kahvaltısını hazırlıyorum bide kahvaltıya yengemle teyzemı çagırdım hazırlık yapacagım ögleden sorada park planımız var parklara çok salıncak kampanyasına siddetle destek veriyorum benim cadıyı indiremiyorum kahkahalarla guluyo sallarken durunca basıyo çıglıgı basımızda oflaya poflaya sıra bekleyen anneler olmasa bide![]()
harikaa
yumurta bile kırsa, sana 'kebap' gelir![]()
teşekkür ederim canımyoğun bir gün sizi bekliyor desene.kolay gelsin canım.
Nfk cım ateşlenmıyo kızım cıddı rahatsızlıklarda bıle ateşlenmıyo bagısıklık sıstemı zayıf dogustan yanı bazen ates olsa sevınıyorum vücudu savasıyo hastalıkla diye burnu çok akıyo bide huysuz simdi uyuttum zorla oglumun kahvaltısını verdım yavrum oda ses çıkarmadan sırasını beklıyo salıncak var zaten evde su açılan demirlerden var da onda okadar keyf almıyo açık hava istiyo galiba cadım
hmmm, anladım.
Ben de ateşten çok korkuyorum. Aşırı bi korkum var.
Ayşecik hamdolsun hiç ateşlenmedi ama bir gün olacak..
pilsan do re mi salncak - bebefix.com-bebeinin hereyi burada,bebek arabas,bebek beik
babam yazlığa almış bundan. çok kolay takılıp çıkartılıyor.
Artık akılları ermeye başladı, bizimki de dışarıda bi mutlu bi sakin, yeterki gezmek olsun.
Kime benzedi bilmiyorumkiiiiii
sen bu işi biliyosun vallaHı hı beraber yaparsınız
Âmin diyelim :) inşallah gerçek olmuştur.
Canım çok geçmiş olsun ya
Olsun bak regl olmak iyidir, sağlıktırgezeceğine valizlere bakaydın gelinnnnnnnn
![]()
Eşinin alizini yapmak durumunda kalanlara pembiş tavsiyesi: bir keresinde pijamalarını unutun, bir diğerinde iç çamaşırlarınıbizde herkes valizini kendi hazırlar. Niye acaba??? Hahahhah
Giderken niye ilaçlıyosunuz?? Çok mu böcek var :/??
Abartma sen de tam hayal dünyası modu oldu bu :)))) yani bak ben bile pozitif bakamadım olaya :)))
Bizde daha oto koltugu almadık nfk cım geçengün jokerde baktım çok pahalı geldı ucuzlarada guvenemedım bızde yola gıtcez yakında sık uygun bısey tavsıye eden varmı arkadaşlar
Doğum gününüz bugün değil miydi?
hmmm, anladım.
ben de ateşten çok korkuyorum. aşırı bi korkum var.
ayşecik hamdolsun hiç ateşlenmedi ama bir gün olacak..
Pilsan Do Re Mi Salncak - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
babam yazlığa almış bundan. çok kolay takılıp çıkartılıyor.
artık akılları ermeye başladı, bizimki de dışarıda bi mutlu bi sakin, yeterki gezmek olsun.
kime benzedi bilmiyorumkiiiiii
yok bacım, bursa oylat. geze geze gidip gelicez inş. 3-4 gün, bakalım
seninki de benim eşim gibi çok rahat belli
nasılsa kadınlar yapıyor ya hazırlığı ondan rahatlar![]()
olur mu olur ? sen bi oku üfle aryaya yatırmadan önce![]()
hayırlı olsun canım..Merhaba kızlar,
2 gün önce bahsettiğim tayinim bursa karacabeye çıktı. Dua eden herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun
Sevgiler
tebrikler.... nice nice yaşlara inşallah... ilk doğumgünümüzü de kutladık hayırlısıylaaaa...
valla yasiri bilmiyom da, anası babası akşam kutlamadalardı.. evililik yıldönümleriymiş..Bornun oğluşu nasıl oldu ki ya :/???
Ne gezdin be busmai ne gezdin be:)???
PEMBİŞE DE TAVSİYE: 3 ihlas duası, 3 fatiha = sabbaha kadar uyku.