Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

anacım zaten bu bizimkiler hep aynı..aynen bendede daha neler varda koyamıyorum buraya..sizden esirgediğimden değil herkesin görmesini istemiyorum..ama ilerde albüm yapıcam arkadaşlarım tanısın oğlumu ve beni:)

ne kadar ilerde? hemen yaaaap!:52:
ben de merak ediyooom

gectıgımız haftalarda emır cok huysuzdu dişmiydi neyin nesiydi anlamadım
emerken bi ıssırdıkı canımdan can gıttı hem ıssırıyo hm cekıstırıyo :5:
can havlıyle bagırdım oda agladı bende neyse uyuttum zorda olsa
emzırme zamanı geldı tekrar busefer ıtıyo benı ıstemıyo gorsenız nasıl tıksınmıs gıbı sok oldum
okadar uzuldum kı dedım kesın bırakıo memeyı nekadar ugrastıysam uykuda bıle almadı
eyse bı yazı okudum bagırınca cocuklar korkarmıs emmek ıstemezmıs
sonra ucuna recel surdum yumusakca konusup cıcı tatlı hadı derken tatlıyı gorunce azına aldı ama
yıne sunduruyo ses cıkarmadım bu sefer napım sonra ıssırmayı bıraktı emmeye devam ettı basardım sonunda gerı dondurmeye
sımdı emıyo sukur:56:
yaklasık 4gun emmedı sagdım bıberondan ıctı ssagmaklada basa cıkmıyo ucunu bosaltıyo gerısı kalıyo yıne doluyo acıyodu artık sıslıkten
aman kızlar sızınde basınıza boyle bısey gelırse bagırmadan yumusakca cekın napalım acıyı cekcez artık
sanırım dtk nında basına gelmıstı ama onunkı emmeye devam ettı sımdı nasılsın dtk ıssırmaya devam edıyomu oglus?

kızlar selamlar..iyisinizdir umarım..babamız carsıda.bizde evdeyiz herzamanki gibi..kayseri coookk sıcak.rabbim kolaylık versin

mahmut kerim ve efeye maşallah subhanallah...rabbim acılarını göstermesin. hayırlı,sağlıklı uzun ömürler olsun inşallah..

busmaicimben Kayseriliyim ama yillisi değilim:9::9::9::9:
esimde Artvin Hopalı..bizde Karadenizli olduk mecburen..oğlumun kanında var.horon tepiyo.kayınvalidem görse delirir..oy yavrumun yavrusu diye..esim cevizmiş torunuda ceviz içiymiş..bende ağzına yanayım gazel oluyorum bu durumda:9::9::9::9::9::9:

kızlarbeni kınamayın..ay bu nasıl anne..bulaşık makinesiyle oynarmı çocuk.ıyy hiç hijyenik değil...tehlikeli demeyin...biz böyle yasıyoz:1::1::1: not:bıçak çatal yok makinada..anası mutfakta yemek mama sandalyesinde oturmamak için ağıt kaldıran yahya..
Eki Görüntüle 744713

Senin bebe den bizlerde de var niye kinayalim hepimiz zaman zaman ayni durumlari yasiyoruz cnm eskiden ev isi yspmak buyuk luksmus valla simdi o uyurken motoru 5 e taksamda yetisemiyorum saglik olsun napalim

kızlar selamlar..iyisinizdir umarım..babamız carsıda.bizde evdeyiz herzamanki gibi..kayseri coookk sıcak.rabbim kolaylık versin

mahmut kerim ve efeye maşallah subhanallah...rabbim acılarını göstermesin. hayırlı,sağlıklı uzun ömürler olsun inşallah..

esimde Artvin Hopalı..bizde Karadenizli olduk mecburen..oğlumun kanında var.horon tepiyo.kayınvalidem görse delirir..oy yavrumun yavrusu diye..esim cevizmiş torunuda ceviz içiymiş..bende ağzına yanayım gazel oluyorum bu durumda:9::9::9::9::9::9:

kızlarbeni kınamayın..ay bu nasıl anne..bulaşık makinesiyle oynarmı çocuk.ıyy hiç hijyenik değil...tehlikeli demeyin...biz böyle yasıyoz:1::1::1: not:bıçak çatal yok makinada..anası mutfakta yemek mama sandalyesinde oturmamak için ağıt kaldıran yahya..
Eki Görüntüle 744713

daha ilginç fotoğrafları var ama yüzünü kırpamadım..:1:

Eki Görüntüle 744726

kınamak ne demek aynı aynısının tıpkısı bende de var :52::52::52:

ateş, bacım. niçin öyle hırçın ısırıyor acaba?:26:
ayşecik diş çıkarma döneminde dediğin gibi ısırıyordu, hem de ne ısırmak.
kimi zaman kendimi tutamayıp bağırıyordum, o da korkup ağlıyordu, alışkın değil ya..
kaç kez kanatmıştır:43:

ama o bi dönemdi, şimdi çok nadir ısırıyor. emmesi bitmek üzereyken oynuyor o sırada falan..
emmeyi bırakıyor diye korkma, inş öyle bi şey olmaz.
ısırması başka bi derdi olduğunun gösteriyor sanki.:44:

kınamak ne demek aynı aynısının tıpkısı bende de var :52::52::52:

alın işte minik dötler kulubunden sonraaa

Eki Görüntüle 744734 $Görüntü3730.webpEki Görüntüle 744736

bi de bulaşıkçı bebeler grubumuz olacak desenize.. yükleyin anacığım yükleyin :9:
Eki Görüntüle 744737 Eki Görüntüle 744738 $100_3490.webpEki Görüntüle 744741

Son düzenleme:
ateş, bacım. niçin öyle hırçın ısırıyor acaba?:26:
ayşecik diş çıkarma döneminde dediğin gibi ısırıyordu, hem de ne ısırmak.
kimi zaman kendimi tutamayıp bağırıyordum, o da korkup ağlıyordu, alışkın değil ya..
kaç kez kanatmıştır:43:

ama o bi dönemdi, şimdi çok nadir ısırıyor. emmesi bitmek üzereyken oynuyor o sırada falan..
emmeyi bırakıyor diye korkma, inş öyle bi şey olmaz.
ısırması başka bi derdi olduğunun gösteriyor sanki.:44:

şimdi emiyor şükürler olsun bende anlamadım neden oyle bişey yaptıgını ama zor bı tecrubeydı :53:

Kolay gelsin canim senin kdr heyecanli ve merakliyix bugun gunlerden efe...

Çok teşekkür ederim canım. Efe öpüyo sizi :)

Dogim gununuz kutlu olsun cnm dogru diyosun zaman cok cabuk geciyor oyle boyle derken koca kisi devirdik

Valla ya nasıl geçip gidiyor.... Teşekkürler :)

herkese hayırlı hafta sonları :3:

bugün her zamanki gibi çalışıyorum :5:

busmai canım dedeniz için allah rahmet eylesin mekani cennet olsun inşallah:26:

tubaal hatırlamazmıyız canım seni:34: bu arada baban vefat etmiş rabbim tüm günahlarını affetsin mekanı cennet olsun size allah sabırlar versin inşallah:26:

nfk bursa yolları gözükmüş sizede ne güzel:16: güle güle gidin gelin inşallah
tek başına avmde yapmışsın hangisine gittin optimumamı? her yer sezon indirimine girmiş sanırım bir bakınmak lazım gerçektende ben kendimi tutuyorum diyorum şimdi doğum gününde hediye olarak genelde kıyafet geliyor çok fazla olmasın dedim tabii dün gene kızıma ayakkabı aldım o ayrı:1:

pempişimayyyy bugün doğum günü DOĞUM GÜNÜ KUTLU olsun paşasın nice yaşlarını görün inşallah mutluluk ve huzurla inşallah çok güzel bir doğum günü olur fotoları bekliyrouz :34:

aryam
kayınvalide evine yerleşmişsin hadi bakalım tatil başladı senin için senin kayıvalidede yemekleri sana yaptırmazsa oooo sende pempiş gibi rahat edesin bari:34:

dilanaz canım çok güzel olmuş doğum gününüz nice mutlu yıllara papyonunu yesinler onun :16:

bizim doğum günü belli oldu 6 temmuz cumartesi günü yapıyoruz ve evde yapıyoruz yarın bütün gün yağmurlu olacakmış haftaya cumartesi yağmurlu pazarda parçalı bulutlu gösteriyor riske atmayıp evde yapmaya karar verdik bakalım temizlik yapmaya başladım evde:25:
neyse bayram temizliği ile birlikte çıkar diyorum ama mutlaka doğum gününden sonra daha fena bir temizlik gerekmez inşallah:26:
salonun yerini değiştireceğiz dün yarısını boşalttk evde adım atacak yer yok offf bugün o işi bitirsek yarında nikah var arkadaşın oraya gitcez doğum günü için birkaç süs alacağız falan birkaç kişiyi çağırdık bakalım çok kalabalık olmayalım aile içinde olalım diyoruz ama zaten öylece 25 kişi oluyoruz birde geçen diş buğdayına komşuları çağırmamıştık onlarıda çağırmak lazım sanırsam biraz yorucu geçecek sanırım bakalım hayırlısı:34: bir dahada 4 yaşında kutlarım artık:1:

Ben 5 yaşında kutlıcam :) teşekkür ederiz :)

huzurlu sağlıklı uzun bir ömür dilerim

Canım teşekkürler. Hepimizin yavrularına inşallahhhh :)

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:iyi ki doğdun Efe.Sağlıklı yaşların olsun...:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Teşekkürler teyzesiiiii :)

dilanaz sizinde dogum gununuz kutlu olsun saglıkla sevgıyle buyusun inş.sezonu sız actınız hadı baklım :46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

pembiş ogluşunun gogum günü kutlu olsun daha nice nice yaslara hep beraber inşallah sağlıkla sıhhatle buyusun :16:
:55::54::16::nazar::nazar::emir_bebek::119::119::119:

Amin canım teşekkürler :)
tatil başlasıııın!:66:

şu zamanda çocuk istemediği halde süt koruyor diye tedbir almayan kadın aptaldır.:19:
Rabbim kimseye vermesin. çok zor imtihanlar bunlar.
ben de tarama testlerini falan yaptırmadım..

dün eşime söyledim, bakalım bugün ne yapacak.
ona biraz tuzlu geldi parası, muadili yok mu muhabbeti yaptı..

en son inerken bi amca illa yardım edicem dedi. etti de sağolsun.
ama ben yapabiliyormuşum zaten.. hıııh!:19:

valla bizimkilerde gelin 'mutluluk sebebi'.
kızlarını gelinleri kadar tutmazlar belki de. sanıyorum biraz soylarının devamı sağlayan kadın olmaları sebebiyle.

şimdi amcam oğluna gelin arıyor. çıldırıyor, gelin gelecek, o ne isterse alıcam, araba isterse araba da alayım.
bak hanım, öyle kv lik yapmak yok, gelinime karışamazsın, ne isterse onu alır onu döşer evine..
daha gelin ortada yok, hayalleri mutlu ediyor adamcağızı:1:

saol bacım, inş..:16:
evet optimuma gittim, kadıköy diye yola çıkmıştım. çok rüzgar vardı, gözüm kesmedi.
birçok yerde %50 ye varan indirimler var, kanz da 5. ürüne %50 indirim falan yazıyordu, bakmadım.
ben zaten bu senenin alışverişini yapmıyorum bacım, seneye yazın giyeceği kıyafetleri alıyorum.:23:
sen de dediğin gibi bekle bi gör bakalım, bir sürü kıyafet geliiiir :52: sonra yine bakarsın, alışveriş illa ihtiyaçtan yapılmaz :37:

Kızımız olursa erzurumluya verelim :)

pembişim, hazırlıklar son gaz.. parti zamanı yaklaştıkça heyecan da stres de artıyordur..
hadı bakalım, çok uğraştın, emek verdin. inş düşündüğün gibi güzel bi parti olacak.
topikteki en güzel parti olacağı kesin. süper anneee!:nazar:

efeemmm, doğum günün kutlu olsun canım benim..
Rabbim sana sağlıklı uzun ömürler versin..
güzel yazılar yazsın
:16::16::16::16:

Ah canımm teşekkür ederim. Hepimiz süperiz bi kere ;) inşallah herşey iyi olur.

ben ecoşun yürümesine alışamadım sabah işe dalmışım biri paçamdan tutuu bi çığlık attım :37:

tembihledim artık babababab diye gelcek :27::37:

Anladıysa güzel :)

Eki Görüntüle 744713

Bizde bunun farklı versiyonu var malum yürüyemediği için :)

alın işte minik dötler kulubunden sonraaa

Eki Görüntüle 744734 Eki Görüntüle 744735 Eki Görüntüle 744736

bi de bulaşıkçı bebeler grubumuz olacak desenize.. yükleyin anacığım yükleyin :9:
Eki Görüntüle 744737 Eki Görüntüle 744738

Allah'ım bitiyorum ben bu kulüplere :)

Parti evinden bildiriyorum. Sabahın köründen beridir yeni oturdum emzirme vesilesi ile. Herşey hazır. Bi tek börek pişecek. Pizzaları da yaptım valla soğuk soğuk yesinler bana ne :)))) birazdanduşa girip sonrasında kuaföre gitmeyi planlıyorum. Bir ömür boyu kalacak olan fotolarda bi cins çıkmam inşallah :)) en kısa zamanda da fotoları yüklerim inşallah buraya. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkr ediyor ve öpüyoruz sizleri Efecikle :))

Parti evinden bildiriyorum. Sabahın köründen beridir yeni oturdum emzirme vesilesi ile. Herşey hazır. Bi tek börek pişecek. Pizzaları da yaptım valla soğuk soğuk yesinler bana ne :)))) birazdanduşa girip sonrasında kuaföre gitmeyi planlıyorum. Bir ömür boyu kalacak olan fotolarda bi cins çıkmam inşallah :)) en kısa zamanda da fotoları yüklerim inşallah buraya. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkr ediyor ve öpüyoruz sizleri Efecikle :))
inan senin heyecanın beni sardı..
kilometrelerce uzaktan bi heyecan yapıyorumki, herşey istediğin gibi olacak mı diyee:17:
bize de bulaştırdın bu etkinlik stresiniii:27:

hadi bakalım süslen püslen.. fotolar da inş cillop cillop olur çekirdek aileniz..
e bunu hakettiniz, yani sen hakettin :1::72:

Ne guzel baslamis senin ufaklik yurumeye bizimki siraliyor 30 sn kadar desteksiz duruyor ama bakalim ne zaman yuruyecek gec olsunda guc olmasin

yürür canım bizimki direk top oynayarak başladı :9:

kayseri coookk sıcak.rabbim kolaylık versin

Eki Görüntüle 744713

annemler ankaraya geçti kayseri daha iyiydi diyor bride istabula gelin dedim :9:
benimkilerde zonguldaklı yavrumun yavrusu diye sever :19:

ayyyyy bizde aynı facede attım fotoda vardı ocak çakmağına basıyor makinann içini boşaltıyor daha içine çıkamadık o fırsat vermiyorum :9:

karakız seni cok iyi anlıyorum tatlım..benimde annem geldi gecen kardeşimin mezuniyetinde..onlar gelmeden önce bayram temizliği yaptım..:1::1:annemde cok titizdir..esim diyoki annenden korktuğun kadar azcıkda kaynanandan korksan diyo:9::9::9::9:

benim kocamda öle diyor azıcık benden korksan bu kadar napim dolu laf ediyor :27:

ben ecoşun yürümesine alışamadım sabah işe dalmışım biri paçamdan tutuu bi çığlık attım :37:

tembihledim artık babababab diye gelcek :27::37:

maşallah ecoşaa. bizde yürüyoruz 1 haftadır. çokk heyecanlanıyo yürüyorum diye. düşüyo ben ellemiyorum hoop kalkıyo bir daha:1:

bir de şu alıntıları güzelce yapsam hepsini bir yapıp cvp yazmak istiyorum olmuyooo puuufff.

pembehipopopam doğum günününz kutlu olsun sağlıklı uzun ömürler versin rabbimm. çok güzel şeyler yaptın ilk yaş gününde . her şey gönlünce olsun inşallah.:16:

şu bulaşık makinesine girenler gurubunda benim kızda olmalı yerleştirirken çıkarırken hemn içine atılıyo sıpa:37:

bu arada bizim hafta sonu düğünler var. akşam düğündeyiz yarın da düğündeyiz. ayşe hanım biii türlü oynanamama izin vermiyo. kimsenin kucagına gitmiyo kv .bile gitmiyo :1: bazen hoşuma gidiyoo ama bazı durumlarda zor oluyor.

Eki Görüntüle 744713

Aaa, bu fotodan bizde de var.Seri üretim mi ne bu sıpalar hep aynı.:9::9::9::9::9:

C.ertesi temizliğe kadın gelecek ben de dolap içlerinden başladım.Çocukla iş yapmak ne zor yahu.Giremezsem bilin ki iş yapıyorum.

kadın dolapların işini yapmıyormu bende temizlikçi çağırcaktım eşim dedi parayı bana ver ben yaparım gerçektende daha güzel yaptı :27::27:

bi sildiği yeri 3 kere sildi :27:

Bir sürü alıntı yapmıştım ama şarjım bitti, gitti şimdi...

Nfk cım toplanmışsındır şimdiye, yarın inşallah güzel güzel çıkarsınız yola. Tatiliniz de güzel geçsin ayşeciğe yarasın:)

Pembişim güzel geçmiştir eminim, yorgunluktan bugün giremezsin heralde ama yarın bekliyoruz haberlerini:)

Ates cim maşallah kuzuna:nazar:, bizimki böyle bilinçli hareketleri çok yapamıyor yaa.

Back
X