herkese hayırlı hafta sonları
bugün her zamanki gibi çalışıyorum
busmai canım dedeniz için allah rahmet eylesin mekani cennet olsun inşallah:26:
tubaal hatırlamazmıyız canım seni

bu arada baban vefat etmiş rabbim tüm günahlarını affetsin mekanı cennet olsun size allah sabırlar versin inşallah:26:
nfk bursa yolları gözükmüş sizede ne güzel

güle güle gidin gelin inşallah
tek başına avmde yapmışsın hangisine gittin optimumamı? her yer sezon indirimine girmiş sanırım bir bakınmak lazım gerçektende ben kendimi tutuyorum diyorum şimdi doğum gününde hediye olarak genelde kıyafet geliyor çok fazla olmasın dedim tabii dün gene kızıma ayakkabı aldım o ayrı
pempişimayyyy bugün doğum günü DOĞUM GÜNÜ KUTLU olsun paşasın nice yaşlarını görün inşallah mutluluk ve huzurla inşallah çok güzel bir doğum günü olur fotoları bekliyrouz
aryam kayınvalide evine yerleşmişsin hadi bakalım tatil başladı senin için senin kayıvalidede yemekleri sana yaptırmazsa oooo sende pempiş gibi rahat edesin bari
dilanaz canım çok güzel olmuş doğum gününüz nice mutlu yıllara papyonunu yesinler onun
bizim doğum günü belli oldu 6 temmuz cumartesi günü yapıyoruz ve evde yapıyoruz yarın bütün gün yağmurlu olacakmış haftaya cumartesi yağmurlu pazarda parçalı bulutlu gösteriyor riske atmayıp evde yapmaya karar verdik bakalım temizlik yapmaya başladım evde

neyse bayram temizliği ile birlikte çıkar diyorum ama mutlaka doğum gününden sonra daha fena bir temizlik gerekmez inşallah:26:
salonun yerini değiştireceğiz dün yarısını boşalttk evde adım atacak yer yok offf bugün o işi bitirsek yarında nikah var arkadaşın oraya gitcez doğum günü için birkaç süs alacağız falan birkaç kişiyi çağırdık bakalım çok kalabalık olmayalım aile içinde olalım diyoruz ama zaten öylece 25 kişi oluyoruz birde geçen diş buğdayına komşuları çağırmamıştık onlarıda çağırmak lazım sanırsam biraz yorucu geçecek sanırım bakalım hayırlısı

bir dahada 4 yaşında kutlarım artık