Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

saol canım yok boyle olmam normalde bende anlamdım hatta dogumdan sonra hıc agrılı adet cekmedım ama bu neyın nesı anlamadım neyse sımdı daha ıyıyım ama.
benim adetlerim normal geçer. ağrı sızı olmaz.
ama öncesinde ayaklarımdan özellikle üşütmüşsem, sancılanırım. belki sen de üşüttün farkında olmadan.. :26:

Iyı aksamlarrr..yarın sabah 9 bucukta ultrasonum;11 de de endoskopım varr...ınsallah ıyı gecer ve guzel sonuc alırım..Allah kımsye dermansız dert vermesınn...
Pembıss ben de gormek ıstıyrodum resımlerı yaa..nerden ve nasıl gorebılıyoruzz..ben kacırdım sanırım o kısmı genel olarak..kımsenın albumunu goremıyorummm..nedennnn?? nedennnnn???:):25:

Iyı aksamlarrr..yarın sabah 9 bucukta ultrasonum;11 de de endoskopım varr...ınsallah ıyı gecer ve guzel sonuc alırım..Allah kımsye dermansız dert vermesınn...
Pembıss ben de gormek ıstıyrodum resımlerı yaa..nerden ve nasıl gorebılıyoruzz..ben kacırdım sanırım o kısmı genel olarak..kımsenın albumunu goremıyorummm..nedennnn?? nedennnnn???:):25:
AMIN
ıyı aksamlar canım ıns.ıyı gecer zorlanmadan yaptırısın endoskopıyı sonucları da ıyı cıkar ıns.
albumları sadece arkadaslar gorebılıyo arkadaasın degılse goremezsın
sana ıstek gonderdım kabul et ıstersen

Hoşgeldiniz canım ne güzel geçti ben kaçırdım bişiler sanırım :44:
2 bebeyle uluslararası tatile gittik canım:) 4 günlüğüne..
Hoşbuldum;)

Hoş geldin canımmmm. Biz doğum günü yaptık, 1 yaş aşımızı olduk, ben bugün son sınav görevimi yaptım. Bizden haberler böyle :)

Ay canım beğenmeme sevindim. Allah'ım hepimizin yavrularını korusun ve güzel günlerini göstersin.
Hoşbuldum canım, doğum günü albümünü hemen inceledim, çok güzel olmuş. Detaylar bir harika ve sana da maşallah:nazar: oraya da yorum yazacaktım ama yorgunluğuma ver.
Sınavlar da bitti ise yaşasınnn tatil:46:

hoşgeldin bacııııım!:48:
seni yarın gelecek diye hatırlıyordum ben de, ne güzel oldu..
yokluğun fena halde hissediliyor. bebiklerin nasıl?..
biz iyiyiz hamdolsun.. günün bombası efenin yaşgünü kutlamasını konuşuyoz :1:

neyneyse, yanlış hatırlamıyorsam almanyaya gitmişti birkaç günlüğüne de ondan bahsediyor..:31:[/COLOR][/B][/FONT]
4 gündü canım, döndük çok şükür.
Sizlerin de yokluğu hissediliyor:) döner dönmez buraya haber verdim hemen:)
Çocuklar, iyi. Bozulmuş uyku düzenlerine geri dönmeleri lazım:30: orada gezme modunda olunca yeri geldi 12'de yattılar yeri geldi daha erken. Epey yoruldular ama vakit güzel geçti.
Efe'nin Yaş gününü 1 sene konuşabiliriz bence:)) o kadar güzel hazırlıklar yapmış annesi:34:

Kızlar çoktandir kk ya girmiyordum.açıkcasi artık herkes dağılmistir diyordum ama maaşallah size ya..canlarim benim kader arkadaşlarım bebisler büyüdü.umarım hepsinin sağlığı yerindedir.teyzesi yesin onları.neler paylaştık burda hepinizin hakkı çok bende oglumda .5 temmuz uras in doğumgünü sadece yemeğe çıkmayı planlıyoruz insaallah..oglusumu anlatayım biraz.bizimki daha bi haftadır emekliyor koltukdan tutunup yürüyor.öyle çok konuştuğu bişey yok.çok inatçı yemek yemiyor zorla gonlu olursa kahvaltı ve bi ogün öğleden sonra et yada çorba yiyor.iki ogün yiyor yemiyor.7 diş çıkardı. Uykusuda şaştı yazdan mi distenmi bilmem.meme delisi.hep emmek ıstiyor..oyunhaklarını ve baby tv yi çok seviyor..11 aylıkken 12.250 kg ve 79.50 cm di... Üç aydır kilo almıyor..bi saniye sabit durmuyor sürekli hareket halinde aklıma gelenler bunlar kızlar.bundan sonra takipteyim insaallah tatil olduk nede olsa.sizleri ve bebisleri çok öpüyorum.umarım hatirlamisinizdir beni

bende anneme gıt dedıgıne sınır oldun sandım.

dur bende opım ozman :70: ıyı olduguna sevındım bızımkılede aynı yemek konusunda takılma zaten
ben arkadas ıstegı gondermıstım sana gelmemısmı demek dur bı daha gonderım

hamılelıkten miras benımde var mıde yanması ama okadar sıddetli deil ..Allah şifa versin
babana da allah rahmet eylesin.

sen de aalbum yapta gorelım kızcenı bende yapmıstım gordunmu

delimi ne kızmamak eldemı

elbıseler de gıyermıs bandanalar da takarmıs yerım senı aysecık yuzunu goster :52:masallah sana annene yardım et hemencecık bıtırın ıslerı :52:

bugun ben kafamı kaldıramdım kızlar sozde pazara gıdcektım ya resmen yataga yapısmıs durumdaydım
babalı ogllu sabah kahvaltılar yemısler oynamıslar ıyı oldu bıraz uyudum bende uyandıgımda adet olmustum
her yanım agrıyor
sonra oglusla carsıya gıttık ordan teyzeme ugradım oturduk geldık ..

Canım ya geçmişler olsun. Neyseki eşin yardımcı olmuş ;)

pembe...alkış sana:46::46:hersey cok cok guzel olmus oglunu nazarlardan saklasın
buarada ınanmazsın kafamda canlandırdıgım gıbısın :52:guzel hatunsun :nazar::nazar:masallah

Utandımmmmmmmmm :) teşekkür ederim canım. Valla elimden geleni yapmaya çalıştım işte :)

Canım inşallah kolayca atlatırsın. Endoskopide önemli olan ağzına ilaç sıktıktan sonra ağzını hiççç açmamanmış. Dualarım seninle.

2 bebeyle uluslararası tatile gittik canım:) 4 günlüğüne..
Hoşbuldum;)

Hoşbuldum canım, doğum günü albümünü hemen inceledim, çok güzel olmuş. Detaylar bir harika ve sana da maşallah:nazar: oraya da yorum yazacaktım ama yorgunluğuma ver.
Sınavlar da bitti ise yaşasınnn tatil:46:

4 gündü canım, döndük çok şükür.
Sizlerin de yokluğu hissediliyor:) döner dönmez buraya haber verdim hemen:)
Çocuklar, iyi. Bozulmuş uyku düzenlerine geri dönmeleri lazım:30: orada gezme modunda olunca yeri geldi 12'de yattılar yeri geldi daha erken. Epey yoruldular ama vakit güzel geçti.
Efe'nin Yaş gününü 1 sene konuşabiliriz bence:)) o kadar güzel hazırlıklar yapmış annesi:34:

Canım teşekkür ederim güzel sözlerin için :)

Çok merak ediyorum nasıl geçtiğiniiiiiii..???? Efe ile hayatta gidemeyiz biz sanırım :)

Feyza'nın doğum gününü de kutladık teyzeleri, biz de artık 1 yaşındayız:emir_bebek::nazar:

İyi ki doğdun Feyzaaaaaaaaaa. Mutlu yıllar sanaaaaaa :)

Kızlar çoktandir kk ya girmiyordum.açıkcasi artık herkes dağılmistir diyordum ama maaşallah size ya..canlarim benim kader arkadaşlarım bebisler büyüdü.umarım hepsinin sağlığı yerindedir.teyzesi yesin onları.neler paylaştık burda hepinizin hakkı çok bende oglumda .5 temmuz uras in doğumgünü sadece yemeğe çıkmayı planlıyoruz insaallah..oglusumu anlatayım biraz.bizimki daha bi haftadır emekliyor koltukdan tutunup yürüyor.öyle çok konuştuğu bişey yok.çok inatçı yemek yemiyor zorla gonlu olursa kahvaltı ve bi ogün öğleden sonra et yada çorba yiyor.iki ogün yiyor yemiyor.7 diş çıkardı. Uykusuda şaştı yazdan mi distenmi bilmem.meme delisi.hep emmek ıstiyor..oyunhaklarını ve baby tv yi çok seviyor..11 aylıkken 12.250 kg ve 79.50 cm di... Üç aydır kilo almıyor..bi saniye sabit durmuyor sürekli hareket halinde aklıma gelenler bunlar kızlar.bundan sonra takipteyim insaallah tatil olduk nede olsa.sizleri ve bebisleri çok öpüyorum.umarım hatirlamisinizdir beni

Hoş geldin :) oğlumu okudum sanki!! :)

Günaydın kızlarrrrrrrrr :)

Bugün kan tahliline gideceğiz inşallah :/

Herkese süper bir gün diliyorum :)

Herkese gny bu sabah uyandigimda oglymun gozunun akinin kipkirmuzi oldugunu gordum bugune randevu bulup bi goz doktoruna gpturmek istiyorum ins doly degildir randevular mikropmu kapti acaba

günaydın canlar!!
ayşecikle güne erken merhaba diyoruz :27:
kalkıp bizimle kahvaltısını etti. artık 'bitti' diyor.
şarkı bitince, yemek bitince 'bittii' diyorum, o da diyor:76:
'aç- ver- al' üzerinde hala çalışıyoruz. :1:

neyse bugün birkaç posta çamaşır var yıkancak, nevresimler havlular falan..
ayşeciğin çamaşırları ütülenecek..
Allahtan bugün yemek derdim yok, bi ara ayşeciği de çıkarıcam, şöyle bi gezelim kızımla
dost düşman güzellik görsün:9:

as canım. nerelerdesin?
umarım beni hatırlarsınız diyorsun, ama ben seni hiç unutmadımki.
kaç kez andım ismini ,belki okursun yazarsın diye..:5:
sen de hiç yazmadın aylar var..

urasın iyi olmasına sevindim. maşallah hem tontik, hem boylu olacak..
sen daha iyi bilirsin ya, bence tv izlettirme.
ben günler varki 5 dk açmadım televizyonu..
bi şey izleyeceksem netten izliyorum.

inş yazın daha çok yazarsın, seni takipteyim:34:

Allah yardımcın olsun canım,
inş kolaylıkla atlatırsın. iyi haberlerini bekliyoruz.

Feyza'nın doğum gününü de kutladık teyzeleri, biz de artık 1 yaşındayız:emir_bebek::nazar:
ah canım beniimm, nice yaşlara, sağlıkla mutlulukla inş:16:

Günaydın kızlarrrrrrrrr :)
Bugün kan tahliline gideceğiz inşallah :/
Herkese süper bir gün diliyorum :)
günaydın bacım. rutin kan tahlili di mi?

Herkese gny bu sabah uyandigimda oglymun gozunun akinin kipkirmuzi oldugunu gordum bugune randevu bulup bi goz doktoruna gpturmek istiyorum ins doly degildir randevular mikropmu kapti acaba
günaydın canım, ne olduki acep?:26:
dediğin gibi mikrop kapmış olabilir. önemli bi şey değildir inş.

günaydın canlar!!
ayşecikle güne erken merhaba diyoruz :27:
kalkıp bizimle kahvaltısını etti. artık 'bitti' diyor.
şarkı bitince, yemek bitince 'bittii' diyorum, o da diyor:76:
'aç- ver- al' üzerinde hala çalışıyoruz. :1:

neyse bugün birkaç posta çamaşır var yıkancak, nevresimler havlular falan..
ayşeciğin çamaşırları ütülenecek..
Allahtan bugün yemek derdim yok, bi ara ayşeciği de çıkarıcam, şöyle bi gezelim kızımla
dost düşman güzellik görsün:9:
aysecik yeni bişey öğrendi alkış :46:gezin bakalım gezentiler sizi:52:
Kızlar çoktandir kk ya girmiyordum.açıkcasi artık herkes dağılmistir diyordum ama maaşallah size ya..canlarim benim kader arkadaşlarım bebisler büyüdü.umarım hepsinin sağlığı yerindedir.teyzesi yesin onları.neler paylaştık burda hepinizin hakkı çok bende oglumda .5 temmuz uras in doğumgünü sadece yemeğe çıkmayı planlıyoruz insaallah..oglusumu anlatayım biraz.bizimki daha bi haftadır emekliyor koltukdan tutunup yürüyor.öyle çok konuştuğu bişey yok.çok inatçı yemek yemiyor zorla gonlu olursa kahvaltı ve bi ogün öğleden sonra et yada çorba yiyor.iki ogün yiyor yemiyor.7 diş çıkardı. Uykusuda şaştı yazdan mi distenmi bilmem.meme delisi.hep emmek ıstiyor..oyunhaklarını ve baby tv yi çok seviyor..11 aylıkken 12.250 kg ve 79.50 cm di... Üç aydır kilo almıyor..bi saniye sabit durmuyor sürekli hareket halinde aklıma gelenler bunlar kızlar.bundan sonra takipteyim insaallah tatil olduk nede olsa.sizleri ve bebisleri çok öpüyorum.umarım hatirlamisinizdir beni[/QUOTE
hosgeldın hatırlarız tabı nıye hatırlamayalım oglusunla fotonu koymustun
masallah ogluna boyuda kılosuda yerınde sağlıkla buyusun

Back
X