Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

eneeem! ayşecik uyudu ve sürem başladı..:52:
ben poğaça ve sigara böreğine girişiyorum..

bu arada ayşeciğin poposu biraz kızarmıştı.. yatağa alt açma örtüsünü serdim üstüne çarşaf.
ayşeciğin de bezini de çıkardım, toto açıkta yatıyor, ooh efil efill :9:
Nfk hiç değişmemişin hamarat gelin maaşallah sana.ayşecigede iyi olmuş rahatlasin yavrum

AMIN
ıyı aksamlar canım ıns.ıyı gecer zorlanmadan yaptırısın endoskopıyı sonucları da ıyı cıkar ıns.
albumları sadece arkadaslar gorebılıyo arkadaasın degılse goremezsın
sana ıstek gonderdım kabul et ıstersen

cok tesekkur edıyorum canım eksık olma..geldım ve ultrason sonucuma gore safra kesemde tas cıktı 11 mm ebatında..buna baglı olarak ta ıltıhap olmus..sonucu doktora gosterdım endoskopıye gerek kalmadı..hemen bugun yat safra kesen alınması gerekıyro dedı..şokkk tabı bende..hemen yatamam dedım..antıbıyotık ve agrı kesıcı verdı...bakalım baska doktorada gostermek ısıtyorum..ozel hastaneler cok fazla amelıyat yanlısı cunku..bıraz arastıralım bakalım..varmı etrafınızda bu konudan muzdarıp olan arkadaslar?

pembiş herşey çok güzel olmuş sen de oğlun da çok güzelsiniz sonsuza dek mutluluklar dilerim
nfk demek kv yüksek hemşire ha, vay vay, dart olayına koptum
dtk inşallah evinize taşınırsınız ben evlenirken de oturacağımız evdeki kiracı çıkmıyordu herşey son ana sıkışmıştı çok bunalmıştık
borntobemother yasire çok geçmiş olsun zeytinyağı içirdin mi
ozlemcr demek sen de kovasın ne çok kovayız bulmuşuz birbirimizi
neyneyse sen de mi kovasın hoşgeldin bu arada nasıl geçti
elifnaz sekerportakalı hapsuu herkese selam ederim
pek keyfim yok şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın

cok tesekkur edıyorum canım eksık olma..geldım ve ultrason sonucuma gore safra kesemde tas cıktı 11 mm ebatında..buna baglı olarak ta ıltıhap olmus..sonucu doktora gosterdım endoskopıye gerek kalmadı..hemen bugun yat safra kesen alınması gerekıyro dedı..şokkk tabı bende..hemen yatamam dedım..antıbıyotık ve agrı kesıcı verdı...bakalım baska doktorada gostermek ısıtyorum..ozel hastaneler cok fazla amelıyat yanlısı cunku..bıraz arastıralım bakalım..varmı etrafınızda bu konudan muzdarıp olan arkadaslar?

benim bir arkadaşım dayanılmaz ağrılar çekiyordu ,sanırım özellikle tereyağ şiddetlendiriyormuş sancıyı
sonunda safra kesesini aldırdı şimdi iyi ,onun dışında çok bişey bilmiyorum
geçmiş olsun

:9::9::9::9::9::9:hay ne güzel söyledin bacı...15 dk oldu uyuyalı.inan sokağa katiyen çıkmayan ben eve giremiyorum artık.babamız sokaktan topluyo yahyayla beni..nolacak bilmiyorum..kızlar biliyorsunuz benim ev davasını...rabbim kötüyle karşılaştırmasın derler ya 'amin'...7 aydır evime taşınamadım kiracı yüzünden.mahkemeyle zaten 6 ay uğraşırız zaten haftaya çıkacak diye 7 ay oldu.vesselam 15 güne çıkarıyorlarmış avukata veriyormusun kaymakamlıktan bi heyet gelip evi boşaltıyormus....dediğine göre kiracı kesin çıkacakmış cumartesi..dua edinde bu sefer gerçek olsun..şimdi kara kara düşünüyorum.ben ramazanda nasıl yerleşecem diye.üstelik bayramdan sonra kardeşim nişanlanacak,kayseriye gelecekler..şuanki evimi görseler bacımı almaktan vazgeçerler.evimi b...götürüyo:14::14::14::14::14:

kurbanlık koyun gibi cumartesiyi bekliyorum..evi topluymuş dün esim kontrole gitti.Allahın adını alıp yalvarmış adam söz cumartesi cıkacam diye..bu arada bizi mağdur eden adam 85 bin euroya ev aldı,tek dükkanının kirası 350 bin Euro...varın siz düşünün variyeti..benim gariban evime göz koyuyo bide..sabır sabır sabır...kafanızı sişirdimm..geçmişi tam okuyamadım göz atıp yorum yazacam..yahyayı evde tutamıyorum bu sıcakta bu ceket ne demeyin akşam serinliği ve rüzgar var kayseride dün akşam çektim fotoyu:)Eki Görüntüle 748473

Ne biçim insanlar var ya?!?!? İnşallah cumartesi günü defolup giderler diyorum!! Onca varlıkta çektirdiklerine bak?!?!

Pembiş dün senin fotolara bakarken eşim geldi yanıma.Tam da pastaların olduğu foto açık.Erkekler için can alacı nokta, kalbe giden yol.:9::9:
Eşim:Neye bakıyorsun?
Ben:Arkadaş oğluna doğum günü yaptı da onun fotolarına.
Eşim:Aaaaa:53::53::53:Sen de bunlardan yapacak mısın?
Ben:bizimki ramazana geliyor yapamam.:19:
Eşi:Hımmmmm.
Ben:Yoksa yapardım.(yalan valla bu kadarını yapamazdım.)
Eşim:ne fedakar temmuz annesiymiş.
Ben:öyledir.
Eşim üzgün şekilde arkasını dönüp gider.

The end....:42::42:

Oy kıyamammmmm. Bari ramazanın ilk günü süpriz yap adama yazıkkkk :)

Pembiş, bu arada Efe'yi sana benzettim.Ayrıca her işten anlayan, hamarat, anaç bir görüntün var.Çok sevecen görünüyorsun.:54::54:

Teveccühünüz efendim :) ben babasına daha çok benzetiyorum. Aslında eşimin babasına daha da çok :) teşekkür ederim canım :)

Henüz yürümeyengiller familyasından olanlar el kaldırsın.
1-Aden:3:

4- Efe :)

Koktukaltlarından tutunca adım bile atmıyo bizimki. Dünden beri ısırarak yatağına ve koltuğa tutunuyo, ayağa kalkıyo :)
Hoşbuldum canım, teşekkür ederim:16:
Pembişe anne deme kısmına koptum:9: ben de Şubat doğumluyum:34:

Allah yardımcınız olsun. Biz de geçen yıl ev aldık, Feyza doğmadan çıksınlar diye neler yaptık. Adam utanmadı taşınacağı evin kirasını ve nakliye parasını bile istedi, eve verdiğimiz para hariç. Sinirimden erken doğum yaparım korkusu, stresi.. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah sözlerini tutar ve çıkarlar.

:9:

Vakti gelince yürür o :)

Yahya ve sen yerleşştireceksiniz :)) hayırlısı :)
Ev boşalsın hele yoluna girer her şey inşallah.

Size de dengesiz birileri denk gelmiş ne sinir. Nasıl insan bunlar anlamıyorum...?
Kızlar bu söylediğiniz kitabı internettenmi alıyoruz? Bide bizimkide hala emiyor hatta sadece diyebilirim.gerçekten iki yaşına kadar yeterlimidir? Bide önümüz ramazan benim gb olan anneler çocuğunuz emerken oruç tutmayı düşünüyormusunuz ben çok istiyorum tutmak ama ya sutum kesilirse zaten bişey yemiyor.bide bi yaşında dr kontrolünde neler yaptırmamız gerekli..

Ben tutmayacağım bu ramazan. Sonradan inşallah tutarım. Ben emzirince içim titriyo valla acaip acıkıyorum, susuyorum. Bi de malum ek gıda resmen devede kulak bizde.

1 yaş kontrolünde normal baktı doktor ağzına burnuna totosuna :) artık herşeyi verebilirsiniz dedi. Bi de kan kontrolü öneriyoruz dedi ki biz o amaçla gitmiştik zaten.

eneeem! ayşecik uyudu ve sürem başladı..:52:
ben poğaça ve sigara böreğine girişiyorum..

bu arada ayşeciğin poposu biraz kızarmıştı.. yatağa alt açma örtüsünü serdim üstüne çarşaf.
ayşeciğin de bezini de çıkardım, toto açıkta yatıyor, ooh efil efill :9:

Kolay gelsin canım. İyi yapmışsın ayşeciğe kıyamammmm :)

Geçmiş olsun canım. Çevremde safra kesesi aldıran çok var. Ameliyat falan çok zor değilmiş. Sonrasında rahatsızlıkları hemencecik geçmedi. Ama tabiki baya azaldı. Sonuçta yapılacaksa yapılacak yani.

pembiş herşey çok güzel olmuş sen de oğlun da çok güzelsiniz sonsuza dek mutluluklar dilerim
nfk demek kv yüksek hemşire ha, vay vay, dart olayına koptum
dtk inşallah evinize taşınırsınız ben evlenirken de oturacağımız evdeki kiracı çıkmıyordu herşey son ana sıkışmıştı çok bunalmıştık
borntobemother yasire çok geçmiş olsun zeytinyağı içirdin mi
ozlemcr demek sen de kovasın ne çok kovayız bulmuşuz birbirimizi
neyneyse sen de mi kovasın hoşgeldin bu arada nasıl geçti
elifnaz sekerportakalı hapsuu herkese selam ederim
pek keyfim yok şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın

Canım benim nolduuuuu?? Yazından belli keyfinin olmadığı. Derdini söyle birlikte sayalım ;) teşekkürler güzel sözlerin için.

Söylemeyi unuttum. Kan değerlerimiz çok şükür iyi çıktı. İlaç kullanmamıza gerek yokmuş. Çok mutluyummn :)

Nfk hiç değişmemişin hamarat gelin maaşallah sana.ayşecigede iyi olmuş rahatlasin yavrum
hee ne hamarat ne hamarat :37:
poğaçayı yaptım ayşecik uyandı.. sigara böreğini onunla yapıcaz belli :9:

canım geçmiş olsun..
hamdolsun korkulacak bi şey değilmiş.
tabi başka doktora da git..

yengem hamileyken çok şiddetli ağrılarla hastaneye gitmişti.
öyle anlaşıldı safra kesesinde taş olduğu.
doğumdan hemen sonra yeğenim 41 günlüktü ameliyat oldu.
kapalı ameliyat. milimetrik bi delik açıp, oradan aspire ediyorlar safra kesesini.
zaten küçücük bi şey.
ertesi sabah taburcu oldu yengem.

Canımm bebişin napıyor 3 çocuklu olmak nasıl bi duyguu :4:
Resimlere pembiş kendi profilinde albüm yaptı arkadaşı isen onun albümlerine bak
Pasta için de özsüt şu anda çok masraflı olur benim için normal bi pasta bile çok pahalı kaldıki butik pasta fiyatları uçmuş durumda sadece fiyat araştırıyorum şu anda kocaelindeki pastanelere de sorucam inşallah bizim doğumgünümüze de çok az kaldı ama ortada daha hiçbir hazırlık yok :44::44:

canim daha ben 2 cocuklu hayata bile anca alistim:1: evlat işte butun sikintilara değiyor bizim oglan eline bi gecirse top gibi oynayacak simdilik korumasi kolayda ilerde neyaparim bilmem:44:
butik pastalar bana da pahali geldi ben kızın doğumgünü ne guvenilir bi pastaneden pasta yaptirdim cokta lezzetliydi

Son düzenleme:
poğaçalar çok güzel oldu.. ayşecik de beğendii:30:
ikinci tepsi peynirli. benim poğaçaların pişerken hep ağızları açılıyor, acep neden yaa?

$Görüntü3983.webp $Görüntü3990.webp

Son düzenleme:
Günaydınn canlarımm
Bugün ananeye gidiyoruz o yüzden çok mutluyum bu sefer çok kalmıcaz çünkü babamız da bizimle geliyor onla beraber dönücez umreden dönenleri karşılamaya gidiyoruz haftasonu gelicekler inş ama biz bugünden bir kaçamak yapıyoruz bizim için de gün çok erken başladı oğlum karın ağrısı ile uyandı kıvrandı durdu yasir hala 3 4 günde bir kakasını yapıyor bebekken daha da fenaydı hatırlarsınız belki sizinkiler ne sıklıkla yapıyor neden böyle anlamadım yediklerinden desem çok da katı birşey yemiyor bebekken bağırsak tembelliğinden şüphe edilmişti ama kaldı öyle bir göstersem mi acep:44:
ıyı yolculuklar hayırlısıyla gıdın gelın
bence kakasıyla bı alakası yok emir hemn hemn er gun yapıyor ama o agrıdan bızdede var
ayaklarını sıcak tutmmaya calısıyroum karnına elimle masaj yapıyorum
ama yınede cekıyoruz kıyamam onlara ben yaaa
mutfak tezgahından aniden yokolan bir tabak patates kızartmasıyla alakam yoktur. duyrulur :61:
komiksin önemli deyınce dikkatlice okumay çalıştım :52::33::52::52:
devlet hastanesindeki hemşiler gerçekten işinin ehli.
hergün onlarca hastaya bakıyorlar tabi..

benim kv yüksek hemşire. hasta olmuştum, 2 kez antibiyotik iğne yaptı bana.. çok ağır ve yakıcı iğnelerdi.
'şimdi derin nefes al, eğer kendini sıkarsan ilaç dağılmaz, felç olursun' diye söze başlıyor :53:
varın gerisini siz dşünün..

bi de ilginç bi stili var. hani enjektörün diğer ucunda baş parmağı olur ya,
bizimki darta ok atar gibi tutuyor iğneyi, uzaktan hızla birden saplıyor iğneyi ete, sonra boşaltıyor ilacı:27:
sonuç: 3 gün dötün üzerine oturamama:37:

kalan 8 iğneyi idevlet hastanesinde yaptırdım.
sedyeye uzanıp, ben daha eteğimi indirmeye çalışırken hemşire ' hadi tamam, kalk' diyordu :1:

iki vaka arasındaki bir milyon farkı bulun bakalım :ssz:

benım kv dede hemşire ama yüksegğini alçağını bilmiyom :9: yasamıs kadar oldum inan:1:
busmai yok
arya gezmelerde
özlem misafir ağırlıyor
karakız ın annesi geldi
dtk yahyanın peşinden koşadursun..
dilanaz ???
minitada yok haberiniz varmı ?
Ateş, albümünüze baktım.Emir çok tatlı.:nazar::nazar:Boncuk gözlerine bayildım.:nazar::nazar:Teyzesi çoooook öpüyor onu.:54::54::54:
bizde seni öpüyoruz teyzesi teşekkur ederiz senın tontişi nezaman gorcez ?
buarada misafirler gittimi?

:9::9::9::9::9::9:hay ne güzel söyledin bacı...15 dk oldu uyuyalı.inan sokağa katiyen çıkmayan ben eve giremiyorum artık.babamız sokaktan topluyo yahyayla beni..nolacak bilmiyorum..kızlar biliyorsunuz benim ev davasını...rabbim kötüyle karşılaştırmasın derler ya 'amin'...7 aydır evime taşınamadım kiracı yüzünden.mahkemeyle zaten 6 ay uğraşırız zaten haftaya çıkacak diye 7 ay oldu.vesselam 15 güne çıkarıyorlarmış avukata veriyormusun kaymakamlıktan bi heyet gelip evi boşaltıyormus....dediğine göre kiracı kesin çıkacakmış cumartesi..dua edinde bu sefer gerçek olsun..şimdi kara kara düşünüyorum.ben ramazanda nasıl yerleşecem diye.üstelik bayramdan sonra kardeşim nişanlanacak,kayseriye gelecekler..şuanki evimi görseler bacımı almaktan vazgeçerler.evimi b...götürüyo:14::14::14::14::14:

kurbanlık koyun gibi cumartesiyi bekliyorum..evi topluymuş dün esim kontrole gitti.Allahın adını alıp yalvarmış adam söz cumartesi cıkacam diye..bu arada bizi mağdur eden adam 85 bin euroya ev aldı,tek dükkanının kirası 350 bin Euro...varın siz düşünün variyeti..benim gariban evime göz koyuyo bide..sabır sabır sabır...kafanızı sişirdimm..geçmişi tam okuyamadım göz atıp yorum yazacam..yahyayı evde tutamıyorum bu sıcakta bu ceket ne demeyin akşam serinliği ve rüzgar var kayseride dün akşam çektim fotoyu:)Eki Görüntüle 748473
nfk nın dedıgı gıbı herseyde hayır vardır Allah kolaylık versin
aynı emir gibi anahtar delisi yahya. masallah uzun boylu sarısın kuzeyın kuculmus halı
Henüz yürümeyengiller familyasından olanlar el kaldırsın.
1-Aden:3:
emir de
gecmıs olsun bencede baska doktoroda gozuk bakalım ne dıyecek ona ore hareket edersın
bu konu hakkında hıc bı bılgım yok :50:
ikinci tepsi peynirli. benim poğaçaların pişerken hep ağızları açılıyor, acep neden yaa?

Eki Görüntüle 748739 Eki Görüntüle 748743

ellerine sağlık canım
çayı demle beş dak ya ordayım :10::52:

benım kv dede hemşire ama yüksegğini alçağını bilmiyom :9: yasamıs kadar oldum inan:1:

minitada yok haberiniz varmı ?
üniversitesini okuduğu için sanırım yüksek hemşire oluyor.
benim görümce de hemşire ama üniversitede başka bölüm okudu.

valla yok olanları saymaya başlasam sayfa dolar..
pembiş bu kadar insanı nasıl aklında tutuyorsun diyor..
bilmiyorum ama, artık bilinçli ben siliyorum hafızamdan.. :19:

gözün aydıın :31:

Sağol canımmmm. İnan ferro sanol kullanmıcam diye çok mutluyum :))

Eki Görüntüle 748739 Eki Görüntüle 748743

Eline koluna sağlık. Sanırım kapama yerini aşağı denk getirmediğinden oluyor ;)

üniversitesini okuduğu için sanırım yüksek hemşire oluyor.
benim görümce de hemşire ama üniversitede başka bölüm okudu.

valla yok olanları saymaya başlasam sayfa dolar..
pembiş bu kadar insanı nasıl aklında tutuyorsun diyor..
bilmiyorum ama, artık bilinçli ben siliyorum hafızamdan.. :19:

Valla hafızana hayranım.

Silme boşver işte herkesin durumu farklı. Bakınız: Elifnaz; 3 çocukla bizi habersiz bırakmıyo ;)

Eline koluna sağlık. Sanırım kapama yerini aşağı denk getirmediğinden oluyor ;)

Valla hafızana hayranım.
Silme boşver işte herkesin durumu farklı. Bakınız: Elifnaz; 3 çocukla bizi habersiz bırakmıyo ;)

tamam alta getireyim, yuvarlak yapayım da
fotoğaflarda hep yandan kapatıyorlar, benim neyim eksik !!!:84:

nedense, bu muhabbete takıldım. ama artık ehemmiyeti yok.

tamam alta getireyim, yuvarlak yapayım da
fotoğaflarda hep yandan kapatıyorlar, benim neyim eksik !!!:84:

nedense, bu muhabbete takıldım. ama artık ehemmiyeti yok.

Bi alet vardı böyle yandan kapatınca bastırmak için belkim ondan kullanıyolardır :) kapat alttan geç yaaaa :)

Heyyy ben geldimm!!!
Nasılsınız bakalımm? Biz 2 saat kadar önce gelgik kv lere. Çantalar, kirliler vs duruyor hala.. Toplamaya kalksam kız uyanıyor:( yarın artık...
Biz neler mi yaptık? Valla salı günü akşam üzeri çıkıp nato vera diye bi alışveriş merkezi vardı oraya gittik(merakla akvaryuma girecektik fakat geç kalmışız) sonrasında otele döndük. Dün aoç, armada, ankamall ve gezemediğimiz natovera ve akvaryumu gezdik. Akşamında da kızı uyutup arabasına koyup kızılaya gidip oturduk biraz. Çoook yorulduk tabi ama güzeldi. Bugünde acity ve optimal e gittik ama alışveriş merkezleri öyle baydı ki bugün pek zevk vrmedi açıkçası. Amaaa genel olarakk güzeldiiii:1: bütün negatif enerjimi attım valla:nazar:

Kızlar bu söylediğiniz kitabı internettenmi alıyoruz? Bide bizimkide hala emiyor hatta sadece diyebilirim.gerçekten iki yaşına kadar yeterlimidir? Bide önümüz ramazan benim gb olan anneler çocuğunuz emerken oruç tutmayı düşünüyormusunuz ben çok istiyorum tutmak ama ya sutum kesilirse zaten bişey yemiyor.bide bi yaşında dr kontrolünde neler yaptırmamız gerekli..

Ben erzurumun bi ilçesinde yaşadığım için internetten almıştım. D&R da var bildiğim kadarıyla. Sizin oğlunuzun kilosu gayet yerinde bence endişelenmenize gerek yok. Ben de Allah izin verirse oruç tutmayı planlıyorum. Recep ile şaban ayında belli günlerde tuttum ve sıkıntı yaşamadım hatta gecen seneden borçlarımı da gün aşırı tutarak kaza ettim. Gerçekten iki yaşına kadar anne sütü yeterli hiç dert etmeyin. Allah yavrularımızın rızkını bol bol verir...

Heyyy ben geldimm!!!
Nasılsınız bakalımm? Biz 2 saat kadar önce gelgik kv lere. Çantalar, kirliler vs duruyor hala.. Toplamaya kalksam kız uyanıyor:( yarın artık...
Biz neler mi yaptık? Valla salı günü akşam üzeri çıkıp nato vera diye bi alışveriş merkezi vardı oraya gittik(merakla akvaryuma girecektik fakat geç kalmışız) sonrasında otele döndük. Dün aoç, armada, ankamall ve gezemediğimiz natovera ve akvaryumu gezdik. Akşamında da kızı uyutup arabasına koyup kızılaya gidip oturduk biraz. Çoook yorulduk tabi ama güzeldi. Bugünde acity ve optimal e gittik ama alışveriş merkezleri öyle baydı ki bugün pek zevk vrmedi açıkçası. Amaaa genel olarakk güzeldiiii:1: bütün negatif enerjimi attım valla:nazar:

Ankara fatihi gelmiş hoş gelmiş :) deşarj olmana sevindim. Ankarada alışveriş merkezi olmasa nolurdu bilmiyorum :/

Back
X