Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Saol şekerim;)
Kendime, 2 pantolan bi badi, aryaya 2 tane eşofman takım yaptım, 3 elbise, 1 kapri, 1 şapka; babaya 2 tşört:1:, görümceye 1elbise bu kadar. Resimlerini koyarım bugün aryacık izin verirse, nfk gb çılgın fiyatlar degil ama güzeller, beğendim ben.

Herkese günaydın...
Siz Araya'ya çalışmışsınız belli ki...:9::9::9:Şapkaya bittim, harika.İyi günlerde kullansın cimcime.

Bugün ramazana peynirli ve patatesli börek hazırlayasım var. Birazda içli köfte. Bakalım kv den izin çıkarsa:p
Başka ne yapılır ki ramazana?:44:

Benim bildiklerim de hep klasik şeyler işte mantı, sarma, poğaça,sigara böreği türü börekler, içli köfte, karnıyarıklık ve tavalık kızartılmış patlıcan.Bir de kv hep yapar geçenlerde de beraber yaptık haşhaşlı kömbe.

dün ben sigara böreği sardım epeyce.
bugün de köfte yapıcam.
sen daha profesyonel takılıyosun :90:
bi de mantı yapıcam. başka ne yapılır bilmiyorum, arkadaşlar söylesin bakim:68:
eşim ramazanda kilo vermeye çalışıcam, seninle bi yemek planı yapalım dedi. bu ne demek hiiiç bilmiyom :86:

Biz de eşimle ramazan için bir mönü oluşturduk.Tabii sadece ana yemekler belli.Çorbaları yazmadık.20 tane yemek ismini günlere göre sıraladık.

Dün temizlikçim arayıp yarın temizliğe gelemeyeceğini söyledi.Önceleri sadece temizliğe gidiyordu.Bir de herkese değil.Bana, görümceme, birkaç tanıdığa daha.Yaz gelirken bir yerde işe girmişti.Artık temizliğe gitmeme kararı almış.Kv ısrar etmiş bana gelmesi için.Çocuk var, son kez git falan diye.O da tamam demişti.Dün akşam aradı, yoruluyorum gelemeyeceğim dedi.Ben de ya ben başka birini de bulurdum ama çocuk var.Sana güvenip evden gidebiliyorum başkasında gidemem falan dedim?ama pek gönüllü olmadı.Ben de ısrar etmedim.Eşim de beraber yaparız dedi.Zaten mutfak dolaplarının içlerini bitirdim.Canım sıkılmadı desem yalan olur.son kez gelseydi.herkes 80 tlye çağırırken ben gönüllü olarak iyi yapıyor diye 100 tl veriyordum bir de.Neyse artık.Zor günler beni bekliyor.Evde temizlik var.Giremezsem bilin ki eşimle temizlik yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Namaz kıldım,Aden'e çorba yaptım.Meyve suyumu alıp geldim ki kimse yazmamış.Aden uyansın biz de dışarı çıkacağız.İnş. O zaman babamız da işten gelir.

kııız, aryaa!!!
ankarayı bilmiyorum ama, belliki altını üstüne getirmişsin.. avm lerin anasını ağlatmışsın:60:
tabi orman yok, deniz yok nereyi gezicem diyorsun, sanırım haklısın..

ben avm sevmiiiiiiim:111:

ayşecik dönüş yolunda epey huysuzlandı. ağladı.
o mızıldadıkça eşim konsantrasyonunu kaybediyor. şehirler arası yol, hız yüksek.. ben de telaşlanıyorum o zaman.
niye ağlıyor, ne yapalım diyip duruyor.
eline ne bulursam verdim ben kayısı, çubuk. kendim yanına oturdum çikolata yedirdim sussun diye:37:
yeni alınan koltuğun halini düşün sen.. etraf da battı ama bebekli yolculuk böyle..
herşey ona göre ayarlanıyor.
sizin yolculukkii 10 saat.. eşin azcık anlayışlı olsun yaffuuu:19::20:

Heeeee bunları okusa bile içi bi tuhaf olur :))

Erkek reyonundan aldım kızzz:1:
Banada kızlarda giyebilir gb geldiği için aldım zati;)
Hıııııı!! Bayramda gideceğinizi bilmiyordum bebeğeeem:44:
Saol ciciler içinn;)

Kız be ne profesyoneli? Ne bilim kv ye yardım olsun maksat;)
Yarın kendi annemle kv de mantı yapacak. Bende elimden geldiğince bişiler yapim diye uğraşıyorum.sen bildiğimiz kuru köfte mi yaptın sulu mu?

Erkek kadın ve kız çocuk reyonlarını gezdin yetmedi dimi :)???

ee nerdesiniz yahu?

aryaya misafirliğe geldim sanki, sabahtan beri karşılıklı konuşuyoz.:1:
pembiş de yan komşu, kapıdan şöyle bi uğradı..:86:
e bu topikte başka insan yok bu beeeah!? huu!!:68:

Sabahtan beri telefonlar durmadı. Sonra da yemek vs derken anca geldim ce e demeye :)

Dün temizlikçim arayıp yarın temizliğe gelemeyeceğini söyledi.Önceleri sadece temizliğe gidiyordu.Bir de herkese değil.Bana, görümceme, birkaç tanıdığa daha.Yaz gelirken bir yerde işe girmişti.Artık temizliğe gitmeme kararı almış.Kv ısrar etmiş bana gelmesi için.Çocuk var, son kez git falan diye.O da tamam demişti.Dün akşam aradı, yoruluyorum gelemeyeceğim dedi.Ben de ya ben başka birini de bulurdum ama çocuk var.Sana güvenip evden gidebiliyorum başkasında gidemem falan dedim?ama pek gönüllü olmadı.Ben de ısrar etmedim.Eşim de beraber yaparız dedi.Zaten mutfak dolaplarının içlerini bitirdim.Canım sıkılmadı desem yalan olur.son kez gelseydi.herkes 80 tlye çağırırken ben gönüllü olarak iyi yapıyor diye 100 tl veriyordum bir de.Neyse artık.Zor günler beni bekliyor.Evde temizlik var.Giremezsem bilin ki eşimle temizlik yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Tabi siz yapabilirsiniz yada o size birini önersin ve tatil döneminde deneyin ;)

Benim aylak aylak gezesim var valla. Hiç alışveriş yapasım yok. Şöyle birilerine misafirliğe gitsem de onlar çocuk baksa diyorum hahahha. Hain anne :)
Aynen ben de öyleyim. Eşimin abisi Ankara'ya gelmiş, akşama hiçbir şey yapasım yok?
Ben optimal yazınca orayı yeni bi avm sandım :) evet aryammın alışverişi gelmiş ana artık kusmuştur alışverişten onca yeri gezince :p

Evet ya illaki piknik yapılacak ki ben piknik sevmem çok iş çıktığı için ;)'
Aryamm Ankara'daki avm isimleri ile epey oynamış :p
Piknikte ancak kadınlar yorulur zaten:( şöyle mangalsız yeşil alanlar olsa sadece termosumuzu götürsek, çay içsek:31: ama olmaz çizgili pijama forever:52:

Aman boşver canım sıkılıyor regl de olmadım herşey üstüme geliyo sanki
Ben de aynıyım canım, yok daha gelen giden. Takılma yaw bak ramazan geliyor:32:

He yawfff:34: ptesi, salı annemde kalıcam, annem bakar kuzuma:1: tamda senin özendiğin gb:1:

Haklısın canım da evet alışverişi çok özledim ve ihtiyaçlar çok birikmişti çıkamadığım için. Birde alışveriş festivalini duyunca saldırdım. Ama gelin görün kiii hepsi yalan. Ankaranın kayseriden tek farkı bazı çeşitlerin daha fazla olması(alışveriş yönünden). Onun dışında, festival, indirim falan yalan... Çok ta bişi alamadım zaten. Aryacık kısmetli çıktı, en çok onun söylenmesine rağmen. Ayrıca Doğa güzelliği bana göre denizsiz olmuyor ya.
Ya Ankara'da doğa yok zaten:))) doğaya benzetme çabaları var, biz de onla avunuyoruz:52:
Festivalden dolayı indirim yapan mağazalar var ama evet, hiçbir numarası yok.
Uçak bileti için artık çok geç :(((( valla cıngıl cıngıl oluyo yolculuk. Ben pert oluyorum, kocamı boğasım geliyo(yolda sık durmuyo ve arabada yiyeceğe izin vermiyo) falan filan. Ama oğlum büyüyecek ozamana belki insan evladı gibi davranır????!!!!??? :)
Zamanla alışıyorlar arabaya.. Yalnız eşin çok katı, katı olan her şey buharlaşıyor dermişim:52: demem o ki o kurallar daha çok çiğnenir. Biz her yolculuk dönüşü arabayı enkaza çeviriyoruz ( hele şimdi x2) , gönderiyoruz iç dış yıkamaya tertemiz oluyor.
Güle güle giysin aryacım, bence çok güzel seçimler yapmışsınız.

Topik yine yatışta:1:
Nfk pembiş uyanın artık, salcam bebeleri üstünüzeee:1:

Kahvaltısını yaptırdım kuzuya. Makineye çamaşırımızı da attım, gidip bizede kahvaltı hazırlayayım bariii
Biz doktora gittik. Rutin kontrolümüzü olduk, geldik.

ee nerdesiniz yahu?

aryaya misafirliğe geldim sanki, sabahtan beri karşılıklı konuşuyoz.:1:
pembiş de yan komşu, kapıdan şöyle bi uğradı..:86:
e bu topikte başka insan yok bu beeeah!? huu!!:68:
Doktordaydık şekerim:32:

Çok sinir bir durum, hiç mi hatırınız yokmuş?

Sabah doktor kontrolü vardı Feyza hanımın. Doktorun yanına girene kadar etraftaki herkese cilve attı:)) ortalıkta yürüdü, 5 dk oturmadı:) sonra girdik, bir de orada ilk defa yürüyerek turladı yavrum. Geçen sene bu zamanlar kundakla girdiği odaya artık yürüyerek girmesi ne kadar garip ve mucizevi, çok şükür.
Muayene iyi geçti, geçmiş aylardaki gibi. 25-50 persentildeyiz, geçen ay da öyleymişiz. Ergenliğe kadar böyle gider dedi doktor.
Gündüzleri anne sütünü azaltın dedi, geceleri ve akşam anne sütüne güvensin, dedi.
Her şeyi verebiliyoruz artık, zaten veriyordum:51:
Bir de meningokok aşısı varmış, ücretli. 13 ay civarı yaptırmamızı önerdi. Araştırıp bakıcam.
Su çiçeği geçirdiği için 1 yaş aşılarını 1-2 hafa sonra yaptırmamızı önerdi.
Durum bu yani.

Namaz kıldım,Aden'e çorba yaptım.Meyve suyumu alıp geldim ki kimse yazmamış.Aden uyansın biz de dışarı çıkacağız.İnş. O zaman babamız da işten gelir.
Oh ne güzel, daha ben hiçbir şey yapmadım.

$1001454_10151508276892263_1836550833_n - Kopya.webp

arya,karakız,ozlemcr sizin için:1::1::1::1::1::1:

ay canım ne kadar kavurucu bir sıcak var dimi..günesin inmesini bekliyoruz yahyayla..

tişekkür ederim canım benim..:16::16::16:benim toti uyandı.kucağımda yazıyoruz teyzesi..2 gündür huzursuz dişlerden..kene gibiyiz..leğen kemiğimde yasıyo:9::9::9::9:zaten rabbim leğen kemiğini çocuk oturtalım diye yaratmış sanki

ay canım ne kadar kavurucu bir sıcak var dimi..günesin inmesini bekliyoruz yahyayla..

Evet ya bugun çok sıcak.Ben de biraz güneş görelim diye çıktım.Aden neredeyse şeffaf.Geçenlerde dayımlar gelmişti.Siz bu çocuğu hiç dışarıya çıkarmıyor musunuz, damarları görünüyor diyor.Burada pek guneşi göremeyince, çocuk böyle dedim.

tişekkür ederim canım benim..:16::16::16:benim toti uyandı.kucağımda yazıyoruz teyzesi..2 gündür huzursuz dişlerden..kene gibiyiz..leğen kemiğimde yasıyo:9::9::9::9:zaten rabbim leğen kemiğini çocuk oturtalım diye yaratmış sanki

İlahi kız çok güldüm.:9::9::9:Haklısın ama.Aden'in de uykusu geldi.Gidip uyutayım.İnşallah kolay uyur.Yahya'yı öpüyorum.:54::54::54:Babamız da geliyormuş zaten.

Back
X