- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Lezzetinden çatlamış olabilebilirrrrlerrr.poğaçalar çok güzel oldu.. ayşecik de beğendii
ikinci tepsi peynirli. benim poğaçaların pişerken hep ağızları açılıyor, acep neden yaa?
Efe ağlayınca babası ne yapıyor rahatsız olmuyor mu yoksa kulağına kulaklık mı takıyor?Bayramda yine bi 10 saatlik yol bizi bekliyo ya kabusum oldu valla. Gerçi şimdiden moral bozmamalıyım ama uyuz benim oğluşum uyuzzzzz :)
Her fırsatta onu kolluyoruz ya birine 5 dk sevmesi için bile vermek şifa şifa:)Benim aylak aylak gezesim var valla. Hiç alışveriş yapasım yok. Şöyle birilerine misafirliğe gitsem de onlar çocuk baksa diyorum hahahha. Hain anne :)
"Söz" dedin bakkkkYa bak regle takılma canımcım. Önceden de söylemiştim bi arkadaşım 15 ay diğeri 18 ay sonra oldu yani emzirmeyi bırakınca. Ama tabi regl olmama bi elektrik biriktiriyor insanda. Ama geçecek bak söz :)

kırmızı elbise kırmızı fonda güme gitmiş resimde ama çok güzel,belliEki Görüntüle 749205 Eki Görüntüle 749204 Eki Görüntüle 749203 Eki Görüntüle 749202 Eki Görüntüle 749201 Eki Görüntüle 749200 Eki Görüntüle 749199 eşofmanlar kirli kusura bakmayınayrıca kapri erkek kaprisi farkındayım
![]()
hepsini güle güle giysin kızın
Kurallar çiğnenmek içindirrAynen ben de öyleyim. Eşimin abisi Ankara'ya gelmiş, akşama hiçbir şey yapasım yok?
Aryamm Ankara'daki avm isimleri ile epey oynamış
Piknikte ancak kadınlar yorulur zatenşöyle mangalsız yeşil alanlar olsa sadece termosumuzu götürsek, çay içsek
ama olmaz çizgili pijama forever
Ben de aynıyım canım, yok daha gelen giden. Takılma yaw bak ramazan geliyor
Ya Ankara'da doğa yok zaten:))) doğaya benzetme çabaları var, biz de onla avunuyoruz
Festivalden dolayı indirim yapan mağazalar var ama evet, hiçbir numarası yok.
Zamanla alışıyorlar arabaya.. Yalnız eşin çok katı, katı olan her şey buharlaşıyor dermişimdemem o ki o kurallar daha çok çiğnenir. Biz her yolculuk dönüşü arabayı enkaza çeviriyoruz ( hele şimdi x2) , gönderiyoruz iç dış yıkamaya tertemiz oluyor.
Güle güle giysin aryacım, bence çok güzel seçimler yapmışsınız.
Biz doktora gittik. Rutin kontrolümüzü olduk, geldik.
Doktordaydık şekerim
Çok sinir bir durum, hiç mi hatırınız yokmuş?

Kontrolünüz güzel geçmiş sevindim maşallah
He ya kız Ramazan da geldi zaten geçirelim firesiz bari bi işe yarasın

İnşallah gönlüne göre birini bulursun en yakın zamandaDün temizlikçim arayıp yarın temizliğe gelemeyeceğini söyledi.Önceleri sadece temizliğe gidiyordu.Bir de herkese değil.Bana, görümceme, birkaç tanıdığa daha.Yaz gelirken bir yerde işe girmişti.Artık temizliğe gitmeme kararı almış.Kv ısrar etmiş bana gelmesi için.Çocuk var, son kez git falan diye.O da tamam demişti.Dün akşam aradı, yoruluyorum gelemeyeceğim dedi.Ben de ya ben başka birini de bulurdum ama çocuk var.Sana güvenip evden gidebiliyorum başkasında gidemem falan dedim?ama pek gönüllü olmadı.Ben de ısrar etmedim.Eşim de beraber yaparız dedi.Zaten mutfak dolaplarının içlerini bitirdim.Canım sıkılmadı desem yalan olur.son kez gelseydi.herkes 80 tlye çağırırken ben gönüllü olarak iyi yapıyor diye 100 tl veriyordum bir de.Neyse artık.Zor günler beni bekliyor.Evde temizlik var.Giremezsem bilin ki eşimle temizlik yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Ben de temizlikçiyle beraber boş durmuyorum ama yorulmasına acıdığım için 100 veriyorum, normalde 80 tl
ay inanmıyorum ya sen de mi programlı hatunlardansındün ben sigara böreği sardım epeyce.
bugün de köfte yapıcam.
sen daha profesyonel takılıyosun :90:
bi de mantı yapıcam. başka ne yapılır bilmiyorum, arkadaşlar söylesin bakim
eşim ramazanda kilo vermeye çalışıcam, seninle bi yemek planı yapalım dedi. bu ne demek hiiiç bilmiyom :86:
Biz de eşimle ramazan için bir mönü oluşturduk.Tabii sadece ana yemekler belli.Çorbaları yazmadık.20 tane yemek ismini günlere göre sıraladık.
yemek listesi

misafir geldi mi?Geçmiş olsun, artık elleri her yerde.. Mikroplar kolayca bulaşıyor. Ben de ellerini sık sık yıkamaya çalışıyorum ama sürekli kontrol edemiyoruz.
Oh mis, gezilmiş, alışveriş yapılmış. Eteğin de hayırlı olsun, güle güle giy.
Yine yemeğim yok, yüksek ihtimal eşimin abisi akşam bizde, hiç bir şey yapasım yok.
Ben pinekliyorum. Feyza şimdi uyudu. Kalkıp ne yapsam?
Kerem de her fırsatta annemlerin bahçesindeki kedilerin kuyruklarını yakalıyor hemen yıkıyorum ellerini sonra..
birgün bitanesi üstüne atlayıp cırmalamazsa iyidir
ben bamya attım dolaba Kerem çok seviyorya kızlar, barbunyanın zamanı geçti mii?
birkaç yemeklik dolaba atacaktım, pazara da gitmiyorum. geç mi kaldım acep?:44:
ne güzel olmuşslm annişler biz bugun sohbetteydık
oglum kuran ve sohbet dınledı ıyı oldu her ne kadar
onlar anlamıyo gıbı gelsede ruhları algılıyo maneviyatla doluyorlar
belkı meleklerı de goruyorlardır kımbılır ne de olsa onlarda bı melek gunahsız sabiler![]()

Kek kek kekkkkk4 be değiştiriyoruz sanırım. Bazen 5.
Islak keki yapayım evet hem bereketli oluyorpeynirli börek bi de kısır yapıcam. Olmadı bi de havuçlu cevizli kek yapayım hem eşim sahurda da yer. Menü mü yaptım ne :)

Kek ve süt en sevdiğim ikilidir
Elma da koy içine

Son düzenleme: