Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

poğaçalar çok güzel oldu.. ayşecik de beğendii:30:
ikinci tepsi peynirli. benim poğaçaların pişerken hep ağızları açılıyor, acep neden yaa?
Lezzetinden çatlamış olabilebilirrrrlerrr.
Bayramda yine bi 10 saatlik yol bizi bekliyo ya kabusum oldu valla. Gerçi şimdiden moral bozmamalıyım ama uyuz benim oğluşum uyuzzzzz :)
Efe ağlayınca babası ne yapıyor rahatsız olmuyor mu yoksa kulağına kulaklık mı takıyor?
Benim aylak aylak gezesim var valla. Hiç alışveriş yapasım yok. Şöyle birilerine misafirliğe gitsem de onlar çocuk baksa diyorum hahahha. Hain anne :)
Her fırsatta onu kolluyoruz ya birine 5 dk sevmesi için bile vermek şifa şifa:)
Ya bak regle takılma canımcım. Önceden de söylemiştim bi arkadaşım 15 ay diğeri 18 ay sonra oldu yani emzirmeyi bırakınca. Ama tabi regl olmama bi elektrik biriktiriyor insanda. Ama geçecek bak söz :)
"Söz" dedin bakkkk:20:
kırmızı elbise kırmızı fonda güme gitmiş resimde ama çok güzel,belli
hepsini güle güle giysin kızın
Aynen ben de öyleyim. Eşimin abisi Ankara'ya gelmiş, akşama hiçbir şey yapasım yok?

Aryamm Ankara'daki avm isimleri ile epey oynamış :p
Piknikte ancak kadınlar yorulur zaten:( şöyle mangalsız yeşil alanlar olsa sadece termosumuzu götürsek, çay içsek:31: ama olmaz çizgili pijama forever:52:

Ben de aynıyım canım, yok daha gelen giden. Takılma yaw bak ramazan geliyor:32:

Ya Ankara'da doğa yok zaten:))) doğaya benzetme çabaları var, biz de onla avunuyoruz:52:
Festivalden dolayı indirim yapan mağazalar var ama evet, hiçbir numarası yok.

Zamanla alışıyorlar arabaya.. Yalnız eşin çok katı, katı olan her şey buharlaşıyor dermişim:52: demem o ki o kurallar daha çok çiğnenir. Biz her yolculuk dönüşü arabayı enkaza çeviriyoruz ( hele şimdi x2) , gönderiyoruz iç dış yıkamaya tertemiz oluyor.

Güle güle giysin aryacım, bence çok güzel seçimler yapmışsınız.

Biz doktora gittik. Rutin kontrolümüzü olduk, geldik.

Doktordaydık şekerim:32:

Çok sinir bir durum, hiç mi hatırınız yokmuş?
Kurallar çiğnenmek içindirr:1:
Kontrolünüz güzel geçmiş sevindim maşallah
He ya kız Ramazan da geldi zaten geçirelim firesiz bari bi işe yarasın:27:
Dün temizlikçim arayıp yarın temizliğe gelemeyeceğini söyledi.Önceleri sadece temizliğe gidiyordu.Bir de herkese değil.Bana, görümceme, birkaç tanıdığa daha.Yaz gelirken bir yerde işe girmişti.Artık temizliğe gitmeme kararı almış.Kv ısrar etmiş bana gelmesi için.Çocuk var, son kez git falan diye.O da tamam demişti.Dün akşam aradı, yoruluyorum gelemeyeceğim dedi.Ben de ya ben başka birini de bulurdum ama çocuk var.Sana güvenip evden gidebiliyorum başkasında gidemem falan dedim?ama pek gönüllü olmadı.Ben de ısrar etmedim.Eşim de beraber yaparız dedi.Zaten mutfak dolaplarının içlerini bitirdim.Canım sıkılmadı desem yalan olur.son kez gelseydi.herkes 80 tlye çağırırken ben gönüllü olarak iyi yapıyor diye 100 tl veriyordum bir de.Neyse artık.Zor günler beni bekliyor.Evde temizlik var.Giremezsem bilin ki eşimle temizlik yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
İnşallah gönlüne göre birini bulursun en yakın zamanda
Ben de temizlikçiyle beraber boş durmuyorum ama yorulmasına acıdığım için 100 veriyorum, normalde 80 tl
dün ben sigara böreği sardım epeyce.
bugün de köfte yapıcam.
sen daha profesyonel takılıyosun :90:
bi de mantı yapıcam. başka ne yapılır bilmiyorum, arkadaşlar söylesin bakim:68:
eşim ramazanda kilo vermeye çalışıcam, seninle bi yemek planı yapalım dedi. bu ne demek hiiiç bilmiyom :86:

Biz de eşimle ramazan için bir mönü oluşturduk.Tabii sadece ana yemekler belli.Çorbaları yazmadık.20 tane yemek ismini günlere göre sıraladık.
ay inanmıyorum ya sen de mi programlı hatunlardansın
yemek listesi :9:
Geçmiş olsun, artık elleri her yerde.. Mikroplar kolayca bulaşıyor. Ben de ellerini sık sık yıkamaya çalışıyorum ama sürekli kontrol edemiyoruz.

Oh mis, gezilmiş, alışveriş yapılmış. Eteğin de hayırlı olsun, güle güle giy.
Yine yemeğim yok, yüksek ihtimal eşimin abisi akşam bizde, hiç bir şey yapasım yok.

Ben pinekliyorum. Feyza şimdi uyudu. Kalkıp ne yapsam?
misafir geldi mi?
Kerem de her fırsatta annemlerin bahçesindeki kedilerin kuyruklarını yakalıyor hemen yıkıyorum ellerini sonra..
birgün bitanesi üstüne atlayıp cırmalamazsa iyidir

ya kızlar, barbunyanın zamanı geçti mii?
birkaç yemeklik dolaba atacaktım, pazara da gitmiyorum. geç mi kaldım acep?:44:
ben bamya attım dolaba Kerem çok seviyor
slm annişler biz bugun sohbetteydık
oglum kuran ve sohbet dınledı ıyı oldu her ne kadar
onlar anlamıyo gıbı gelsede ruhları algılıyo maneviyatla doluyorlar
belkı meleklerı de goruyorlardır kımbılır ne de olsa onlarda bı melek gunahsız sabiler:16:
ne güzel olmuş:16:
4 be değiştiriyoruz sanırım. Bazen 5.

Islak keki yapayım evet hem bereketli oluyor ;) peynirli börek bi de kısır yapıcam. Olmadı bi de havuçlu cevizli kek yapayım hem eşim sahurda da yer. Menü mü yaptım ne :)
Kek kek kekkkkk:72:
Kek ve süt en sevdiğim ikilidir
Elma da koy içine:21:

Son düzenleme:
Oglani uyuttum visne receli yaptim bu hafta seftali ve cilek recelide yapicam kismetse simdi mutfagi ve ortaligi toplayip gup yataga aticam kendimi.pil im bitti bugunde
Maşallah canım, afiyetle yeyin inşallah.
Aynen... 12 yufkadan birkısmı patatesli muska, bir kısmı peynirli karnıyarık ve bir seferlik sigara böreği yaptım. Odayı toplayıp, kızın sütünü içirdim. Çamaşırlar yalan oldu, yarına kaldı. Bende iptal....
İyi geceler...

12 yufkayı hallettin ha:53::nazar: eline sağlık. Hazırlayıp direk buzluga mı attın canım?

misafir geldi mi?
Kerem de her fırsatta annemlerin bahçesindeki kedilerin kuyruklarını yakalıyor hemen yıkıyorum ellerini sonra..

İlk defa borçuz bir ramazanım mı olacak ne:52:
Misafir gelmedi, dönmeye karar vermiş:10: isabet olmuş:1:
Kerem ve kediyi düşündüm de:9:
Bamyayı nasıl veriyorsun? Ben hiç denemedim.

Kediyi görünce "ayyyy" diye sevinçle bi çığlık atıyor ki, çok komik:9: Sonra direk kediye doğru koşuyor:9:

Bamyayı domatesle biraz pişirip bulgur ekliyorum zeytinyağlı olarak pişiriyorum. Severek yiyor şaşırtıcı bir biçimde:)
Geçen gün çarşıda dolaşırken, kadınlar ayıklanmış satıyorlardı hemen aldım.
Annem patatesli havuçlu etli olarak pişiriyor. Ondan da yedi.

Cevapladınız için teşekkürler kızlar.telden girdiğimden alıntı zor oluyor.bugün ooluşumun d.günüydu.yemeğe gittik.durmadı.pasta kestik.bu kadar.çiş konuşulmuş geçen ayki kontrolde dr.artık yazın az çiş yapacagini cisi kokulu renkli olacağını hatta bezinde damla damla kan bile olabilir dedi.bol bol su icermemi soyledi

Ayaküstü menü yaptın:))
Yukarda yazdıkların fazlasıyla yeter, daha nolsun be canım?

Yeter de modum yok yapmayaaaaa :)

ya onceden boyle olmuyodu da ondan geceden olanı bıle
dolu dolu degıl gun ıcınde degıstırılcek kadar olmuyo yanı
gunde 2 bez sabah bır akssam bır kaka yaparsa hemen degıstıryom
cok terledıgı ıcın olabılırmı acep:26:

Terliyorlar ya kesinlikle ondan. Sonuçta o sıvı vücuttan çıkacakkk!! :)

Iyı aksamlarr..serın mı serın bı corludan selamlar herkese..sanırım bu safra kesesı benı zayıflatacak:)ıstemem yan cebımee:)korkumdan ıkı dusunup bı yıyorum valla ozellıkle gunduzz..aksam esım gelınce bıraz kacırıyorumm baska..yarın sabah baska bı doktora gıdıp gosterecem sonucları bakalım o ne dıyecek..doktorların soyledıklerı bazen bırbırını tutmayabılıyor..dogum yaptıgım hastane gıdecegım yer.olursa amelıyatımıda orda yaptırırım..
pembıss..gonulsuzdun bısey yapmaya ama masallah sıralamıssın menuyu..kolay gelsın canım
ates26..oglunun adı emir mis..oglumun adı agzımın tadıı.:)Allah bagıslasın cok tatlıı..bende neyseneysenın dedgı gıbı 4 yada 5 bez degsıtıryorum.degıstırmel aralarında 5-10 dk kadar havalandırma yapıyoruzz..bazen kazalar olsada..neysekı usturuplu yerlerde cısnın yapıyor haydutumm:46:bıde sevınıyor nıyeyse....

İyi düşünmüşsün canım fikir alma olayını.

Mecbur yapcam ya napcam ;)

Ben o edepsizin mikroplu ellerini ısırırımmmmmm :)

Arkadaş olmamız lazım şekerimmm :)

İstek gonderdim bile

Ben telden girdiğim için istekleri göremiyorum :/ ekledim canım seni.

Beni ekleyen arkadaşlar bi de mesaj atıp haber versinler valla telden girince böyle benim suçum yok :)

Oglani uyuttum visne receli yaptim bu hafta seftali ve cilek recelide yapicam kismetse simdi mutfagi ve ortaligi toplayip gup yataga aticam kendimi.pil im bitti bugunde

Wuhuuu bi ton iş!! Eline koluna sağlık :)

Evet yapsada bi an önce. Topiğin çalışkanları siziii;)
sonrasını okudum, iyiki istemiyon heeee. İstesen.....:44:

Kaka olayını katmazsak 4-5. Birde havalandırıyorum tabi aralarda. Bencede ter faktörüdür sebep;)

Şakacıııı:1:

Aynen... 12 yufkadan birkısmı patatesli muska, bir kısmı peynirli karnıyarık ve bir seferlik sigara böreği yaptım. Odayı toplayıp, kızın sütünü içirdim. Çamaşırlar yalan oldu, yarına kaldı. Bende iptal....
İyi geceler...

Hamarattttt!! 12 yufkaaaaa!!!!! Ellerine sağlık canım :)

Lezzetinden çatlamış olabilebilirrrrlerrr.

Efe ağlayınca babası ne yapıyor rahatsız olmuyor mu yoksa kulağına kulaklık mı takıyor?

Her fırsatta onu kolluyoruz ya birine 5 dk sevmesi için bile vermek şifa şifa:)

"Söz" dedin bakkkk:20:

kırmızı elbise kırmızı fonda güme gitmiş resimde ama çok güzel,belli
hepsini güle güle giysin kızın

İnşallah gönlüne göre birini bulursun en yakın zamanda
Ben de temizlikçiyle beraber boş durmuyorum ama yorulmasına acıdığım için 100 veriyorum, normalde 80 tl

ay inanmıyorum ya sen de mi programlı hatunlardansın
yemek listesi :9:

misafir geldi mi?

Babişkosu benim susturmamı bekliyor. Bu çocuk niye böyle diye soruyor vsvs. Ama dün çubuk verdim arabada eline :) tabi hemen sustu. Eşim de diyoki " bi çubuk bu kadar etkili mi ya gerçektennnn??" :)). Sonuç olarak sıvı bişiler haricinde yolculukta eline yiyecek vermemi kabul ettiiiiiii!!!

Evet söz bak geçecek :)

Ya bak kedi milleti güven olmaz tırmalar o tombik ellerrrrriiiiii :/ ama yapabileceğin bişi de yok. Ah bu çocuklar....

Elmalı keki ben de severim. Yumuşak yumuşak ohhhh :) acıktımmmmmmmmmmmmm :)

Ay ne üzüldüm ne üzüldüm misafir gelmeyeceğineeeee :)

Ben kendimize pişirdiğim gibi etli veriyorum bu arada bamyayı.
Cevapladınız için teşekkürler kızlar.telden girdiğimden alıntı zor oluyor.bugün ooluşumun d.günüydu.yemeğe gittik.durmadı.pasta kestik.bu kadar.çiş konuşulmuş geçen ayki kontrolde dr.artık yazın az çiş yapacagini cisi kokulu renkli olacağını hatta bezinde damla damla kan bile olabilir dedi.bol bol su icermemi soyledi

Neyyyyyy bezde kan mı?? Görmeyelim mümkünse :/

Günaydın kızlarrrrrrrrr. Herkese güzel bir gün diliyorummmmmmmm :)

Bugün bi ara pazara çıkıp meyve sebze almalıyım. Bi de ıslak kek yapılmalı. Oğluşu da yıkasam iyi olur yazık çocuuum kaç gündür banyo yapmıyo. Baya da ütü birikti onları da halletmeli. Ama biri gezelim desin herşeyi satabilirim hahhahaa

Şeker portakalım inşallah bugün çok güzel geçer. Herşey yolunda gitsin ve melisa çooook eğlensin :)

Günaydın pembişim, ve herkescikler:)

Az önce aryanın poposunu açtım sabaha kadar kapalı biraz hava alsın diye. 5 dk sonra gelen vıckkk vıckk sesinden sonra hoooop banyo.... o minik ellerle ne ile oynuyordu tahmin edin:43:

Son düzenleme:
günaydın canlar..
bugün neneye gidiyoruz biz. öğleden sonra da bi arkadaşa davetliyiz..
güzel bi haftasonu olur inş..:31:

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile..:16:

günaydın canlar..

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile..:16:

Güle güle gidin, güzel güzel eğlenin....

Kahvaltı zamanı.....:66:

Az önce aryanın poposunu açtım sabaha kadar kapalı biraz hava alsın diye. 5 dk sonra gelen vıckkk vıckk sesinden sonra hoooop banyo.... o minik ellerle ne ile oynuyordu tahmin edin:43:

Aaaaaaaaa pis arya!! İyiki ağzına falan götürmedi :/

günaydın canlar..

İyi eğlencelerrrrrrrr :)

gidemedik

biri arabanın lastiklerini indirmiş. yarım saattir uğraşıyor eşim.
pompa buldu. yine de olmuyor. sanırım patlatmışlar.:50:
eşim tamirci bulmaya gitti, biz de ayşecikle eve çıktık..

sokakta onca araç var neden, niye bizimki anlamadım.
ve havasını indirmek de değil en iyi ihtimalle sıfıra indirmişler.
ama kuvvetle muhtemel patlatmışlar..
ne garip mahluklar var:95:

gidemedik

Aaaaaa??!?!? Manyak bu insanlar. Çivi girmiş olabilir mi?? Bize bi kere olmuştu. Gece boyunca hava kalmamış tabi lastikte. Patlatsalar sadece size yapmazlardı bence. Üzüldüm ya :(

Pazar günü çaya misafirimiz var. Ben artık kek börek yapmak istemiyommmmm.
millet haklı kızım, sen gibi hamarat, mutfak üstadı dururken bana mı çaya gelecekler:9:
şaka maka biraz ara ver, sevdiğin işten soğuyacaksın bu gidişle..

kızlar sız gunde kac bez degıstırıyorsunuz emır ın bezı fazla dolmuyor
onceden boyle degıldı cısını az yapıyor suyu zar zor ıcırıyordum ama buaralar baya ıcıyor
emıyorda ama gunde 2 bez anca degısıyor bızım :26:
ortalama 4-5 bez
terle atıyordur suyu.. arkadaşlara katılıyorum..

şimdi tam zamanı canım gec kalmadın .
oh iyi, bugün marketten bakayım. 3-5 yemeklik atmak isitoyorum dolaba.
zeytinyağlı barbunyanın tadı bi başkaaa:56:

4 yada 5 bez degsıtıryorum.degıstırmel aralarında 5-10 dk kadar havalandırma yapıyoruzz..bazen kazalar olsada..neysekı usturuplu yerlerde cısnın yapıyor haydutumm:46:bıde sevınıyor nıyeyse....
niyesi var mı kııız?!
rahatlıyor çocuk, rahatlayınca keyifleniyor :ssz::1:

ooh marifetli gacı:23:
ev yapımı reçeller.. gelsin uzun ve keyifli kahvaltılar :21:

aryacım, ellerine sağlık. sen de epey hazırlık yapmışsın.. kolayladın ramazanı:32:

kakasıyla oynayan aryacık, yayamaz kıııız!:35::9:

günaydın haızrlıklara devam fakat ben mesaıdeyım :43:
yetişmeyecek hiçbirşey sanki :50:
canım benim evham yapma..
mönüyü dağıttın mı birilerine, sen de bir iki şey hazırladın mı tamam işte..
millet bilmez ki tüm listede ne var, ne eksik.
yemekteyiz programı değil bu, melisanın günüüüüüüüüüü:16::34:

kızlar ayşeciğin vücudunda irili ufaklı kabartılar var bu sabah..
dün iğne ucu kadar küçük sivilce gibi lekeler vardı.
eşim alerji diyor. hani farklı ne yedirdim diye düşünüyorum. bi dereotlu poğaça geliyor aklıma.
ondan olur mu acep?:26:

eşim alerji diyor. hani farklı ne yedirdim diye düşünüyorum. bi dereotlu poğaça geliyor aklıma.

Sizin ev çok sıcak ya acaba isilik mi oldu???

Valla dediğin gibi soğuyacağım :/

Kediyi görünce "ayyyy" diye sevinçle bi çığlık atıyor ki, çok komik:9: Sonra direk kediye doğru koşuyor:9:

Bamyayı domatesle biraz pişirip bulgur ekliyorum zeytinyağlı olarak pişiriyorum. Severek yiyor şaşırtıcı bir biçimde:)
Geçen gün çarşıda dolaşırken, kadınlar ayıklanmış satıyorlardı hemen aldım.
Annem patatesli havuçlu etli olarak pişiriyor. Ondan da yedi.
Yesinler onun çığlığını da kediye koşuşunu da:16:
Bir de ben deneyim bamyayı, kendim çok tüketmem ama yavrum mahrum kalmasın:)

Yeter de modum yok yapmayaaaaa :)

Babişkosu benim susturmamı bekliyor. Bu çocuk niye böyle diye soruyor vsvs. Ama dün çubuk verdim arabada eline :) tabi hemen sustu. Eşim de diyoki " bi çubuk bu kadar etkili mi ya gerçektennnn??" :)). Sonuç olarak sıvı bişiler haricinde yolculukta eline yiyecek vermemi kabul ettiiiiiii!!!

Ay ne üzüldüm ne üzüldüm misafir gelmeyeceğineeeee :)

Ben kendimize pişirdiğim gibi etli veriyorum bu arada bamyayı.

Neyyyyyy bezde kan mı?? Görmeyelim mümkünse :/

Günaydın kızlarrrrrrrrr. Herkese güzel bir gün diliyorummmmmmmm :)

Bugün bi ara pazara çıkıp meyve sebze almalıyım. Bi de ıslak kek yapılmalı. Oğluşu da yıkasam iyi olur yazık çocuuum kaç gündür banyo yapmıyo. Baya da ütü birikti onları da halletmeli. Ama biri gezelim desin herşeyi satabilirim hahhahaa

Şeker portakalım inşallah bugün çok güzel geçer. Herşey yolunda gitsin ve melisa çooook eğlensin :)
Haha bak katı şeyler vermeyi kabul etmiş:9: ya çocuk sıkılıyor, bir çubuk krakerin bile oyalayıcılığı var. Ayrıca en sevmediğim kalıp bu çocuk niye böyle :)) bütün çocuklar öyle, arabaya alışmaları vakit alıyor. Yine de her zaman çantanda atıştıracakları bir şey olmalı.
Ben de çok üzüldüm gelmedi diye:37: bir de eşim diyor: ilgilenemedik:52:
Pazara benim de gitmem lazım ama gidesim yok:) belki akşama düşünürüm:44:

:8::9:
Çok normal annesi, bezin içinde sürekli merak ettiği bir şeyi açıkta bulmuş:26:

günaydın canlar..

gidemedik

Aa üzüldüm, ne insanlar var ya ??! Lastik mi patlatıyorlar?

Back
X