ayşecikle dışarı çıktık. markete gittim barbunya bulamadım.
diğerine gittim, demek zamanı geçmiş. az-kuru, kimisi çürük barbunyalar vardı..
seçtim zar zor 1 kg aldım. kilosu 4,75ten. bir yemeklik çıksa kardır..
akılsız başın belası iştee
yaa geçen sen gene burda yazmıştın bende sordum kayınvalıdeme yaa dedim barbunyayı kaçırmışız yooo dedi daha ağustosda alacaz onu ohhh derin bir nefes çektim bende haberin ola geçen sene aldığım barbunya acayip güzeldi gidip bir 5 kilo daha almıştım ama tadı falan süperdi yaa ağzım sulandı

aynısından bulmam imkansız tabi ama inşallah güzel buluruz

günyadın herkeseeee
nfk 7.madde çok doğru aynı Kerem de masasına resim yaparak yemek yiyor iyice eliyle sürüyor masaya yemeği sanki masada tuz var da ona buluyor lokmasını
vakit varsa bunları uzuuun uzuuun yaparız da vakit yoksa aceleyle bir yere yetişmek gerekiyorsa hızlı hızlı yedirmeye çalışıyoruz doğal olarak,o da çok stresli oluyor. ee her iş bize bakıyo sonuçta. evdeyken yemese sorun değil de, sonra dışarda açlıktan ağlaması kabus oluyor
sen şimdi bakıcı teyzeyi bıraktın mı canım?
ooh hamarat gelin
kızının önemli bişeyi yoktur inşallah
ya bu yazdığına çok duygulandım ya
![]()
ben de çok memnunum aryanın annesini ve diğer annişleri tanıdığım için
nasıl atlatırdım bu süreci yapayalnız bilmiyorum..
ay ben çok dağınık çalışırım herşeyi en son toplarım
biz de merak ediyorduk canım merak etmez olur muyuz
tekrar doğumgünü kutlu olsun
bu arada birinde gördüm dış mekanda çekim yapmışlar kızına, arka planda pembe tülden yapılmış güllerle kocaman "1" maketi var.önünde resim çekinmişler süperdi
bi de cuma akşamı; eşim ben kerem aile fotosu çekindik. keremi tek de çektirdik. güldürmeye çalıştık falan çok güzel oldu,çarşamba alıcam bakalım nasıl olur,tanesi 15 tl fazla geldi ama napalım
sünnet kıyafetiyle de çektircem ama ona annemle giderim eşimin o kadar dayanabileceğini sanmıyorum fotoğrafçıda,uzun sürer muhtemelen giydir çıkart falan
teşekkür ederim canım

dış çekim çok güzel oluyor gerçektende bizim şansımız fotoğrafçı arkadaşlarımızın evlenerek balayına gitmesi oldu neyse kısmet dipğer doğum günlerine inşallah

bende bir aile fotoğrafı istiyorum ama bakalım ne zaman :44:
günün mönüsü: mercimek çorbası, zeytinyağlı biber dolması, köfteli sulu patates yemeği, karpuz, cacuuk![]()
ohhh afiyet olsun bu arada sahurda genelde kahvaltımı yapıyorsunuz yoksa yemek de yermisizni:44: