Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

anaaam! diyorum diyorum da yalan mı söylüyorum?!
benim nefsim kuduruuuuuuk!!!:22:

nafile tuttuğum günler, sabah kalkarım başım çatlıyor, ağzım damağım birbirine yapışmış, yutkunacak su yok ağzımda..
akşama kadar elim kolum kalkmaz, susuzluktan yanar kavrulurum.

bugünkü ramazan orucu. nefis biliyor ya, mecburi yapacak bi şey yok, ümidi de yok..
ermeni tavuğu gibi boynunu bükmüş, zamanını bekliyor..
baş ağrısı yok, ses seda yok, ne acıktım diyor, ne su yok muu?
ooh, iyi oluyor ona, kuduruk nefiiis! :57:

Ne hamarat ne hamarat.Basit de onun için yapıyorum.Adı havalı.:9::9::9:Tavukları küp küp doğrayıp sarımsak,tuz, kekik ve yağ ile terbiyeliyorum.Ne kadar vaktim varsa o kadar bekletiyorum.:9:Sonra tavuk, doğranmış yeşilbiber, yarım ay doğranmış domates ve soğanları çöpşişe diziyorum. Belli bir sırası yok.İki üç tavuk sonra biber sonra tavuk sonra domates sonra soğanvb.Tavada tereyağ eritiyorum.Çöpşişe dizilmiş tavukları rengi dönene kadar hafif kızartıyorum.Sonra da tepsiye koyup fırına.Tepsiye de yağlı kağıt seriyorum.Bu kadar...sonra afiyetle yiyoruz.:56::56::56:
göğüs etinden mi?
ellerine sağlık ilk fırsatta deniycem panpa
yasire de taç ve pelerin giydiricemm :8:
küçük prens
Bu iftarı anannede yapacaktık güya, babamız dayanamamış yine, bizi özlemiş( kendime pay çıkardığıma bakmayın aslında kıza dayanamıyor) :1: geldik hemen kv ye. Yoksa ohh akşama kadar yatacaktım annemde:43:
ya bende mi sorun var ben başka taraftan bakıyorum şimdi bu olaya

eşinin sana bunu yapmaya hakkı yok ;ne kadar heveslenmiştin orda kalacaksın diye.
o nasıl kızını özlüyorsa, senin baban da seni özlüyordur diye düşünüyorum

borntobemother dışarda yapmak çok güzel olur hem de herşey hazır oh miss

çöp şiş nasıl yapıyorsun hamarat hanııım:)

Ne hamarat ne hamarat.Basit de onun için yapıyorum.Adı havalı.:9::9::9:Tavukları küp küp doğrayıp sarımsak,tuz, kekik ve yağ ile terbiyeliyorum.Ne kadar vaktim varsa o kadar bekletiyorum.:9:Sonra tavuk, doğranmış yeşilbiber, yarım ay doğranmış domates ve soğanları çöpşişe diziyorum. Belli bir sırası yok.İki üç tavuk sonra biber sonra tavuk sonra domates sonra soğanvb.Tavada tereyağ eritiyorum.Çöpşişe dizilmiş tavukları rengi dönene kadar hafif kızartıyorum.Sonra da tepsiye koyup fırına.Tepsiye de yağlı kağıt seriyorum.Bu kadar...sonra afiyetle yiyoruz.:56::56::56:

Hımmm güzel tarife benziyor bende yapayım kız.

göğüs etinden mi?
ellerine sağlık ilk fırsatta deniycem panpa

küçük prens

ya bende mi sorun var ben başka taraftan bakıyorum şimdi bu olaya

eşinin sana bunu yapmaya hakkı yok ;ne kadar heveslenmiştin orda kalacaksın diye.
o nasıl kızını özlüyorsa, senin baban da seni özlüyordur diye düşünüyorum

Kaldık ya kız. Bugün akşamı da ederiz sanmıştım yanılmışım. Aslında istesem kalırdım da annemin evi serin, arya iyice üşütür diye korktum. Şu sıcakta uzun kolluyla duruyodu orada çünkü. Babaciiim olaydı özlerdi elbet:43:

Topiğin feministi seçiyorum zaten ben seni:66:

Kaldık ya kız. Bugün akşamı da ederiz sanmıştım yanılmışım. Aslında istesem kalırdım da annemin evi serin, arya iyice üşütür diye korktum. Şu sıcakta uzun kolluyla duruyodu orada çünkü. Babaciiim olaydı özlerdi elbet:43:

haa tamam o zaman:) şeytanın bacağını kırdın

valla işim zor pofff
bana bu görevi vermeyin yoksa hepten gaza gelebilirim, eşim de maço zaten,seyreyleyin gümbürtüyü:22:

haa tamam o zaman:) şeytanın bacağını kırdın

valla işim zor pofff
bana bu görevi vermeyin yoksa hepten gaza gelebilirim, eşim de maço zaten,seyreyleyin gümbürtüyü:22:
Kızz amann yavaş! Adamı parçalarsın sen evellallah:9:

Patates dilimlerini nasıl yapıyonuz anacım? Özel bi tarifiniz var mı?

emzik gören masum köyle efe :9::9::9:
sıcak mıcak, alışverişe çıkacan, mecbuuuur:35:
tenhalarda su içersin soğuk soğuk, bi şeycik olmaz :34:

Bolunun güzel yanı: hiçbir yer uzak değil :) kısa sürede alışverişi yaptım geldim. Ben dışarda bişi yiyip içemem ramazanda :/ evde bağırıyorum mutfağa gelmeyin diye bişi yiyeceksem :)

borntobemother dışarda yapmak çok güzel olur hem de herşey hazır oh miss

çöp şiş nasıl yapıyorsun hamarat hanııım:)

Aaaa bunu ben de denemeliyim çok lezzetli görünüyor.

anaaam! diyorum diyorum da yalan mı söylüyorum?!
benim nefsim kuduruuuuuuk!!!:22:

nafile tuttuğum günler, sabah kalkarım başım çatlıyor, ağzım damağım birbirine yapışmış, yutkunacak su yok ağzımda..
akşama kadar elim kolum kalkmaz, susuzluktan yanar kavrulurum.

bugünkü ramazan orucu. nefis biliyor ya, mecburi yapacak bi şey yok, ümidi de yok..
ermeni tavuğu gibi boynunu bükmüş, zamanını bekliyor..
baş ağrısı yok, ses seda yok, ne acıktım diyor, ne su yok muu?
ooh, iyi oluyor ona, kuduruk nefiiis! :57:

Hahaah ermeni tavuğu hahahaha

Kesinliklr en feminist busmai :) ama gaza gelme busmaicim :))

Anacım kış boyunca grip olmadım yaz geldi bu 2. Hastalık. Kızım banada bulaştırdı saolsun. Hapşura hapşura sümüklü sümüklü geziyoz evde:43:

Bende severim kizimin adi cagla oglumun adi cinar sonra bi baktim ki ikiside agac ismi

Güzel bir uyum olmuş ;)

Anacım kış boyunca grip olmadım yaz geldi bu 2. Hastalık. Kızım banada bulaştırdı saolsun. Hapşura hapşura sümüklü sümüklü geziyoz evde:43:

Oy kıyamam sizeeeeee. Yaz gribi daha fecidir malesef :/

Kızz amann yavaş! Adamı parçalarsın sen evellallah:9:
yok kız Allahım çivi çiviyi söker demiş yazmış bizi birbirimize
:31:
Bolunun güzel yanı: hiçbir yer uzak değil :) kısa sürede alışverişi yaptım geldim. Ben dışarda bişi yiyip içemem ramazanda :/ evde bağırıyorum mutfağa gelmeyin diye bişi yiyeceksem :)

Kesinlikle en feminist busmai :) ama gaza gelme busmaicim :))
aman nerde canım yaa, biraz dikleniyorum o kadarla kalıyo
keşke sonuca varsa:36:

biz dik dururuz dikleşmeyiz falan filan:9:

Ben baharatlayıp fırına atıyorum ama yumuşak oluyor, patatesin cinsine de bağlı sanırım ama, çıtır olsun istiyorum.
sıvıyağ sürüyor musun

Ben baharatlayıp fırına atıyorum ama yumuşak oluyor, patatesin cinsine de bağlı sanırım ama, çıtır olsun istiyorum.

canımcım, elma dilim patates zaten yumuşak olmuyor mu?:1:
ben de yağ ve baharatlarla karıştırıp atıyorum fırına. derecesini biraz yükseltirsen sona doğru, kenarları kıtır olabilir :34:

Back
X