Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

:9:

geçmiş olsun canım. inş ilac iyi gelir de antibiyotiğe gerek kalmaz..

e napim bacım? akşamdan onlarca mesaj birikmiş oluyor.
sabah bi kerede cevaplıyorum, tek tek uğraşsam var yaaa:37:

biz de şimdi geldik parktan. yarım saat sallandı, güneş gördü kuzum..
dönüşte marketin reyonunda ne göreyim, barbunyaaa:30:
böyle sevindiğime bakmayın ağırlık olmasın diye cüzdanı bıraktıp yanıma 5 lira almıştım.
onunla bi kg alıp döndüm..:86:

ben de baston almadım, ayşeciği dtk gibi legen kemiğime oturtup gidip geldim valla ..:35:

yaaa kuzu yaa anlatma böyle güzel yaa:30:
ben de senle birlikte yaşıyorum o anları sürekli hayal ediyorum ahh bende şimdi evde olaydım kızımı alıp parka çıkaydım
ordan markete uğrayaydım akşama iftara güzel mamalar yapaydım :43:

Eşim ancak iftar vakti gelince burada olabiliyorum, kızlar da denk geldi apla:18: bizim bir suçumuz yok:1:
Ya bizde de pencere açık ama kızın üstü de hep açık. Şimdi burnu tıkanmış. Sıcağı dengelemek daha mı zor ne?
valla yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal..
ne yaparsak yapalım, bu bebeler hasta oluyo yaa:25:

daha tek kalmadim canim haftaya tekim ozaman göreceğiz:ssz: beyza'nin uykuya dalma sorunu var neyazikki insallah düzelir onun disinda gazını da çıkarttıkmi sorun yok asil uyku sureleri azalmaya baslayinca macera baslayacak:30::36::52:
pirimizsin elifnaaz:42::1:
ufaklıkların maceraları çok yakında bu topikte..:1:

yaaa kuzu yaa anlatma böyle güzel yaa:30:
ben de senle birlikte yaşıyorum o anları sürekli hayal ediyorum ahh bende şimdi evde olaydım kızımı alıp parka çıkaydım
ordan markete uğrayaydım akşama iftara güzel mamalar yapaydım :43:
öyle deme kıız!!:5: sen de melisa için çalışmıyor musun?
yoksa hangi anne bebeğiyle zaman geçirmek istemez..

ayşecik cozuttu..
uyku başına vurdu iyice.. gelin görün uyumuyor:36:

bi tepsi poğaçayı yapana kadar anamı ağlattı velet!

herkese merhaba:3:

şuan size o kadar imreniyorum o kadar imreniyorum ki anlatamam :43:

yaaa hepiniz evdesiniz bir ben işteyim burdan sizi takip etmeye çalışıyorum yetişemiyorum

anammm herkes evinde bebeğiyle birşeyler yapıyor
yemekler yapılıyor offf

eee ben ne yapıyorum müdürümün verdiği işleri yetiştirmeye çalışıyorum:27:

bir an evvel saatim gelsede çıksam diye bakıyorum:34:

Kolay gelsin canikom. Valla çalışmak daha iyi boşver. Yani ben çalışayım sen gel yerime otur şu evde :p evde are gibi yaşıyoruz; ses çıkarmamaya çalışa çalışa :)

ayşecik cozuttu..

Cadı ayşecik :) ben de tam uyutuyodum bakıcı teyze geldi. Görünmeseydi iyiydi efeye bi göründü çocukta uyku mu kalır?? Neyse 1 saat oynadılar şimdi uyudu çok şükür. Ben de azıcık bişiler atıştırıp yayılıcam. Sonra da koşu bandına çıkmam lazım. Çok gaza geldim bi arkadaşla konuştum. Emzirmediği için bi diyet yapmış anam bi kilo vermiş şok şok şok. Ben okadar sıkı yapamam( hatta şu ara hiç yapmıyorum:/) en azından spor yapıyım...

Ya çorbaya kafam çok bozuldu ya o sinirle sanırım jöleli irmik tatlısının jölesini bile yapamadım :( ağlamak istiyommmmmmmm. Bu arada şunca yıllık evliliğim ve mutfak hayatımda ilk defa birşeyi bozup çöpe attım o yüzden bu kadar etkilendim :)

Evi supurdum toz aldim bulasik makinesini bosalttim yemegimi ayarladim iftara yakin bi firina aticsm oglani yikicam birazdan yoruldum ama

Sonra da koşu bandına çıkmam lazım. Çok gaza geldim bi arkadaşla konuştum. Emzirmediği için bi diyet yapmış anam bi kilo vermiş şok şok şok. Ben okadar sıkı yapamam( hatta şu ara hiç yapmıyorum:/) en azından spor yapıyım...
bünye meselesi.
ben öyle sıkı bi rejim bir kez yaptım, yaklaşık 20 gün gram veremedim... sinir bozucu..
anladımki bana hareket lazım, spor olmadan olmuyor :100:

Ya çorbaya kafam çok bozuldu ya o sinirle sanırım jöleli irmik tatlısının jölesini bile yapamadım :( ağlamak istiyommmmmmmm. Bu arada şunca yıllık evliliğim ve mutfak hayatımda ilk defa birşeyi bozup çöpe attım o yüzden bu kadar etkilendim :)
hay maşallah sanaaaa:46::42:
eşim acayiiiiip hassastır bu konuya, mutfakta hiçbirşey ziyan olsun, bozulsun çürüsün istemez.

beni de bu konuda yeteri kadar hassas görmez, haklı, çok vukuatım var.:17:
kendi rutin buzdolabını açar kontrol eder..
dün de açtı keza, sebze çekmecesinde kv nin aldığı bizimse tadı tuzu olmadığı için yemediğimiz göbek salata çürümüş.
resmen kahverengiydi.. milyonuncu kez beni uyardı,:20:
onu oradan çıkardı. çekmeceyi yıkadı. yanındaki pörsümüş biberleri bana verdi.
akıbeti aynı olmasın, hemen kızart dedi:30:

Kolay gelsin canikom. Valla çalışmak daha iyi boşver. Yani ben çalışayım sen gel yerime otur şu evde :p evde are gibi yaşıyoruz; ses çıkarmamaya çalışa çalışa :)

Cadı ayşecik :) ben de tam uyutuyodum bakıcı teyze geldi. Görünmeseydi iyiydi efeye bi göründü çocukta uyku mu kalır?? Neyse 1 saat oynadılar şimdi uyudu çok şükür. Ben de azıcık bişiler atıştırıp yayılıcam. Sonra da koşu bandına çıkmam lazım. Çok gaza geldim bi arkadaşla konuştum. Emzirmediği için bi diyet yapmış anam bi kilo vermiş şok şok şok. Ben okadar sıkı yapamam( hatta şu ara hiç yapmıyorum:/) en azından spor yapıyım...

Calisinca insan aslinda iste dinleniypr evde surekli bi kosturmaca bende saldim anasini satayim.diyeti hamile kalmadan onceki kiyafetlerimi giyiyorum en azindan ama gobek birazda mide var seneye.memeden kesince artik zayiflama cabalari

Helal sana hic bi seyini israc etmemissin ne gzl ben ara ara dolapta bozulan olunca atmisligim olur en azinda yemeklerine bisey olmamis corba gitmis sadece ya hepsi gideydi ole dusun sekerim bozma moralini

Evet ya ben de feci alıntı yapıyorum. Üçüncü de sensin hahaha.

Pilav ve ete birşey olmamış ama koca tencere çorba sizlere ömür :(
Çok fena yakalandım:9:
Tüh çorbaya üzüldüm. 2 yemeğin kurtulmuş ya buna da şükür diyeceksin artık:34:
herkese merhaba:3:

şuan size o kadar imreniyorum o kadar imreniyorum ki anlatamam :43:

yaaa hepiniz evdesiniz bir ben işteyim burdan sizi takip etmeye çalışıyorum yetişemiyorum

anammm herkes evinde bebeğiyle birşeyler yapıyor
yemekler yapılıyor offf

eee ben ne yapıyorum müdürümün verdiği işleri yetiştirmeye çalışıyorum:27:

bir an evvel saatim gelsede çıksam diye bakıyorum:34:
Tablo hiç o kadar şirin değil:27:
Ben köfte yapmaya çalışıyorum, Feyza dibimden bir an ayrılmıyor. Sonra ağlamaya başlıyor, ama nasıl bir ağlama? Gözde yaş yok, sadece ses. Köfte 10 kere falan bölünüyor:) arada Feyza ağzına bir şey koyuyor. Dolapları açıyor. Kavanozlar, kapaklar. Ay daha yazmayım:)
Kendini üzme evde de hayat 4 4 lük değil.

valla yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal..
ne yaparsak yapalım, bu bebeler hasta oluyo yaa:25:

pirimizsin elifnaaz:42::1:
ufaklıkların maceraları çok yakında bu topikte..:1:

öyle deme kıız!!:5: sen de melisa için çalışmıyor musun?
yoksa hangi anne bebeğiyle zaman geçirmek istemez..

Evet, haklısın. Camdan fanus yapsak da içine koysak yine hasta olurlar:9:

ayşecik cozuttu..

Bebeler uyumuyorsa yemek yapmak çok zor, köfteyi fırına attım ama sen gel bana sor ne çektim?
Eline 1 parça hamur vereydin:27:

Valla süper bir karar. Emzirme bize kalori kaybettiriyor zaten, sporla desteklense güzel sonuç almak mümkün.
Bakıcı efe uyuyunca ne yapıyor?
Maşallah sana. :nazar:
Suç kocanda sende değil, sıkma canını:1:
Evi supurdum toz aldim bulasik makinesini bosalttim yemegimi ayarladim iftara yakin bi firina aticsm oglani yikicam birazdan yoruldum ama
Yorulmamak mümkün mü? Bir sürü iş:/
bünye meselesi.
ben öyle sıkı bi rejim bir kez yaptım, yaklaşık 20 gün gram veremedim... sinir bozucu..
anladımki bana hareket lazım, spor olmadan olmuyor :100:

hay maşallah sanaaaa:46::42:
eşim acayiiiiip hassastır bu konuya, mutfakta hiçbirşey ziyan olsun, bozulsun çürüsün istemez.

beni de bu konuda yeteri kadar hassas görmez, haklı, çok vukuatım var.:17:
kendi rutin buzdolabını açar kontrol eder..
dün de açtı keza, sebze çekmecesinde kv nin aldığı bizimse tadı tuzu olmadığı için yemediğimiz göbek salata çürümüş.
resmen kahverengiydi.. milyonuncu kez beni uyardı,:20:
onu oradan çıkardı. çekmeceyi yıkadı. yanındaki pörsümüş biberleri bana verdi.
akıbeti aynı olmasın, hemen kızart dedi:30:
Vay be eşin iyiymiş:) bizimki bilmez dolapta ne var:)
Benim de sebze meyve vukuatım çok:(

ayşecik cozuttu..

sende onun eline hamur ver annesi.

geçen ben mantı açarken bizimki geldi sofranın üzerien oturmaya kalktı.

bnede eline hamur verdim.sonuç pek iç açıçı değildi ama olsun....:1:

mrb arkadaşlar sabahtır yazam diyorum yazamıyorum. ayşe hanım çok yoruyo beni anlamadım gitti. hiç bir şey fırsat bulamıym. büyüdükçe cadışalıyo benim kız . nfk maşalllah sana niyetlisin sanırım öle iken parka markete gidebiliyosun:42:
oruç tutan arkadaşlar ben sütüm azalır diye tutmuyorum siz nasıl yapıyosunuz benim kız günde 5-6 defa emiyo . öğleyin ve akşam çorba yiyor genelde. napsam bilemdim. :14:

birde ben suyu çok içiyorum 4-5 lt içiyorum gün içinde. tabii kızım da hiç biberonla su içmiyo içerse yemeklerden sonra 4-5 tatlı kaşıgı içirebiliyorum ancak

Son düzenleme:
Bebeler uyumuyorsa yemek yapmak çok zor, köfteyi fırına attım ama sen gel bana sor ne çektim?
Eline 1 parça hamur vereydin:27:

Vay be eşin iyiymiş:) bizimki bilmez dolapta ne var:)
Benim de sebze meyve vukuatım çok:(

sende onun eline hamur ver annesi.
geçen ben mantı açarken bizimki geldi sofranın üzerien oturmaya kalktı.
bnede eline hamur verdim.sonuç pek iç açıçı değildi ama olsun....:1:
uyku başına vurmuştu, o yüzden çıldırdı bizimki.
yoksa önümde kavun var, sürekli ağzına tıkıştırıyorum bana bulaşmasın diye ama nerdeeee:37:

neyneyse, eşim mutfakta ne var ne yok benden daha iyi bilir.
bu bi bakımdan çok iyi bi bakıma da kötü. bak işte ev hanımlığım ne kadar biliyo:27:
benim babam aç kalsa, mutfaktan ekmek yoğurt alıp oturur yer.
eşimse girer yemek yapar. dip köşe araştırır yarım paket bi şey mi kalmış, iki tane sebze mi kalmış bi de onlarla yapar.
bayat ekmekleri ısıtır yer. bozulmuş sütten lor yapar yapar yapaaar :86:
kız doğaydı, iyi ev kızı olurdu valla :9:

mrb arkadaşlar sabahtır yazam diyorum yazamıyorum. ayşe hanım çok yoruyo beni anlamadım gitti. hiç bir şey fırsat bulamıym. büyüdükçe cadışalıyo benim kız . nfk maşalllah sana niyetlisin sanırım öle iken parka markete gidebiliyosun:42:
oruç tutan arkadaşlar ben sütüm azalır diye tutmuyorum siz nasıl yapıyosunuz benim kız günde 5-6 defa emiyo . öğleyin ve akşam çorba yiyor genelde. napsam bilemdim. :14:

birde ben suyu çok içiyorum 4-5 lt içiyorum gün içinde. tabii kızım da hiç biberonla su içmiyo içerse yemeklerden sonra 4-5 tatlı kaşıgı içirebiliyorum ancak
ben de abartısız 3 litre su içiyorum şu sıcak günlerde..
kışın bile bardak bardak su içen cinsim.

şuan oruç tutuyorum. ayşecik de ondan bundan yiyor.
ama mutlaka peşine sanki hiçbirşey yememiş gibi muntazam emiyor.
eşim bile şaşırıyor bu duruma..
şuan itibariyle sütümde bi farklılık sezmedim. Rabbim niyetimi biliyor, ayşeciği sütsüz bırakmaz diye düşünüyorum:16:

ayşecik biberondan içmiyor hiçbirşekilde, akıtmaz bardağın başlığıyla bile içmiyor.
öyle olsa günlük inek sütü vermeyi deneyecektim ama, ııh :100:
sürekli karpuz yiyor ve su da içiyor. bunları da özellikle az serin veriyorum ki hararetini alsın bebemin :30:

Son düzenleme:
ben de abartısız 3 litre su içiyorum şu sıcak günlerde..
kışın bile bardak bardak su içen cinsim.

şuan oruç tutuyorum. ayşecik de ondan bundan yiyor.
ama mutlaka peşine sanki hiçbirşey yememiş gibi muntazam emiyor.
eşim bile şaşırıyor bu duruma..
şuan itibariyle sütümde bi farklılık sezmedim. Rabbim niyetimi biliyor, ayşeciği sütsüz bırakmaz diye düşünüyorum:16:

ayşecik biberondan içmiyor hiçbirşekilde, akıtmaz bardağın başlığıyla bile içmiyor.
öyle olsa günlük inek sütü vermeyi deneyecektim ama, ııh :100:
sürekli karpuz yiyor ve su da içiyor. bunları da özellikle az serin veriyorum ki hararetini alsın bebemin :30:
[/QUOTE]
tekrar tekrar maşllah:nazar:kızz çorbayıı yiyorr bii.yemekk ve sularından yemiyor.

Merhaba kızlar.Eşim bu hafta evde.Onun için giremiyorum.Şimde Aden'i gezmeye götürdü ben de hemen topiğe koştum.:10::10::Haftaya bol bol girip telafi edeceğim.İftara karnıyarık, pilav, ezogelin,cacık ve dünden kalan şekerpare var.:56::56::56:Okuyabilirsem bir de geçmişi okuyayım.Merak erim ne kaynattınız bakalım.:9:

Aminnn inşallah canımm...

Sıcaktan mı acaba? Yada Yediği birşey mi dokundu?

Olsun valla, güzel bir gün olsunn:66:

Çoktaaannn uyandıkta kayseride çocuk dr araştırıyordum. Kız iyice fenaa:( öksürüyor balgamlı balgamlı. Hatta balgam yüzünden sabah zorla yedirdiğim kahvaltıyı da kustu:43: keza bende öyle... Dün iftarı yapıp odaya girdimm, sabah çıktım valla boğazım moğazım çok fena. Sahur da yapamadım gözümü açıp, ama orucum. Kıza randevu aldım bi dr a. Bakalım iyidir inşallahh.

Geçmiş olsun canım.Geç oldu sanırım ama Tekden'de çok iyi bir çocuk doktoru varmış.Adını hatırlayamadım ama...İnş.tez zamanda Aryacık da sen de iyileşirsin.

Ek gıdaya geçtikleri için o kadar sorun olmuyor.Biraz önce baktım, bir göğsümde zerre kadar süt kalmamış.Ama diğeri taş gibi.Zaten akşam da oldu.Akşam da bol bol sıvı tüketiyorum.Şimdilik sorun yok yani.Benim kızım da suyu bardakla içiyor.Damla akıtmazı ısırıyor ama içmiyor.

Back
X