bünye meselesi.
ben öyle sıkı bi rejim bir kez yaptım, yaklaşık 20 gün gram veremedim... sinir bozucu..
anladımki bana hareket lazım, spor olmadan olmuyor :100:
hay maşallah sanaaaa
eşim acayiiiiip hassastır bu konuya, mutfakta hiçbirşey ziyan olsun, bozulsun çürüsün istemez.
beni de bu konuda yeteri kadar hassas görmez, haklı, çok vukuatım var.
kendi rutin buzdolabını açar kontrol eder..
dün de açtı keza, sebze çekmecesinde kv nin aldığı bizimse tadı tuzu olmadığı için yemediğimiz göbek salata çürümüş.
resmen kahverengiydi.. milyonuncu kez beni uyardı,
onu oradan çıkardı. çekmeceyi yıkadı. yanındaki pörsümüş biberleri bana verdi.
akıbeti aynı olmasın, hemen kızart dedi![]()
Amanın çok fena: herşeyi bilen eş :) amannnn işte hepsi türlü türlü :)
Calisinca insan aslinda iste dinleniypr evde surekli bi kosturmaca bende saldim anasini satayim.diyeti hamile kalmadan onceki kiyafetlerimi giyiyorum en azindan ama gobek birazda mide var seneye.memeden kesince artik zayiflama cabalari
Ben giyemiyorum ki hamilelik öncesi kıyafetlerimii

Helal sana hic bi seyini israc etmemissin ne gzl ben ara ara dolapta bozulan olunca atmisligim olur en azinda yemeklerine bisey olmamis corba gitmis sadece ya hepsi gideydi ole dusun sekerim bozma moralini
Evet şimdi yine mercimek çorbası yapıyorum. Eşim öyle istedi diye :) bu arada jöle de tutmuş sevindim :))))
Çok fena yakalandım
Tüh çorbaya üzüldüm. 2 yemeğin kurtulmuş ya buna da şükür diyeceksin artık
Tablo hiç o kadar şirin değil
Ben köfte yapmaya çalışıyorum, Feyza dibimden bir an ayrılmıyor. Sonra ağlamaya başlıyor, ama nasıl bir ağlama? Gözde yaş yok, sadece ses. Köfte 10 kere falan bölünüyor:) arada Feyza ağzına bir şey koyuyor. Dolapları açıyor. Kavanozlar, kapaklar. Ay daha yazmayım:)
Kendini üzme evde de hayat 4 4 lük değil.
Evet, haklısın. Camdan fanus yapsak da içine koysak yine hasta olurlar![]()
Yakaladımmmmmm :)
Bebeler uyumuyorsa yemek yapmak çok zor, köfteyi fırına attım ama sen gel bana sor ne çektim?
Eline 1 parça hamur vereydin
Valla süper bir karar. Emzirme bize kalori kaybettiriyor zaten, sporla desteklense güzel sonuç almak mümkün.
Bakıcı efe uyuyunca ne yapıyor?
Maşallah sana.
Suç kocanda sende değil, sıkma canını
Yorulmamak mümkün mü? Bir sürü iş:/
Vay be eşin iyiymiş:) bizimki bilmez dolapta ne var:)
Benim de sebze meyve vukuatım çok![]()
Bizimki uyuyunca başında durmak gerekiyo çünkü yarım saatten sonra hamağı sallamak gerekiyo. Zten toplamda da 1 saat uyuyo. O da o sırada Kuran okuyo falan.
uyku başına vurmuştu, o yüzden çıldırdı bizimki.
yoksa önümde kavun var, sürekli ağzına tıkıştırıyorum bana bulaşmasın diye ama nerdeeee
neyneyse, eşim mutfakta ne var ne yok benden daha iyi bilir.
bu bi bakımdan çok iyi bi bakıma da kötü. bak işte ev hanımlığım ne kadar biliyo
benim babam aç kalsa, mutfaktan ekmek yoğurt alıp oturur yer.
eşimse girer yemek yapar. dip köşe araştırır yarım paket bi şey mi kalmış, iki tane sebze mi kalmış bi de onlarla yapar.
bayat ekmekleri ısıtır yer. bozulmuş sütten lor yapar yapar yapaaar :86:
kız doğaydı, iyi ev kızı olurdu valla
ben de abartısız 3 litre su içiyorum şu sıcak günlerde..
kışın bile bardak bardak su içen cinsim.
şuan oruç tutuyorum. ayşecik de ondan bundan yiyor.
ama mutlaka peşine sanki hiçbirşey yememiş gibi muntazam emiyor.
eşim bile şaşırıyor bu duruma..
şuan itibariyle sütümde bi farklılık sezmedim. Rabbim niyetimi biliyor, ayşeciği sütsüz bırakmaz diye düşünüyorum
ayşecik biberondan içmiyor hiçbirşekilde, akıtmaz bardağın başlığıyla bile içmiyor.
öyle olsa günlük inek sütü vermeyi deneyecektim ama, ııh :100:
sürekli karpuz yiyor ve su da içiyor. bunları da özellikle az serin veriyorum ki hararetini alsın bebemin![]()
Eşinin bilgili olduğunu ben çoook önce anlamıştım. Nerden dersen bi keresinde donmuş kıymayı kavurarak çözdürmeyi öğrettiğini söylemiştin ordan :)