Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

saol bacım. kv dalmadı. ben böreğin ona veridiğime pişman oldum.
çünkü çok güzel olmuştu:27:

beğenmene sevindim. fıstıklı forewer!!
afiyet bal şeker olsun, kilo olmasın :1:

biz koskanın külahını koyup yiyoruz valla :17:
kaşıkla yerken sanki tadı güme gidiyor, külahlı çok daha keyifli:131:
ama seyitoğlunun değil, koskanın külahı olceeek!:1:

koska diyorsun yaniii:1:
tamam birde onu deneriz ben kağıt helva ile yemeyide severim:34:

biraz suyla karıştırıp dene canım bende basladim vermeye yanliz ishal oldu distenmi yoksa sutten mi bilemiyorum:44:

evet bende biraz su katıp verdim ama sanki biraz sulu yaptı dışkısını:44:

biraz suyla karıştırıp dene canım bende basladim vermeye yanliz ishal oldu distenmi yoksa sutten mi bilemiyorum:44:

inek sütünün ishal yaptığını duymuştum.
yine buradan topikten de geldi bu yorum.
bakalım, sütle deneyeyim bir de..

bardaktan suyunu içer ama öyle birkaç kere de hızlıca. olmazsa kaşıkla da deneyeceğim.

koska diyorsun yaniii:1:
tamam birde onu deneriz ben kağıt helva ile yemeyide severim:34:
evet bende biraz su katıp verdim ama sanki biraz sulu yaptı dışkısını:44:

koskanın tostu da var şekerim, onla da başka bi güzell:78:
$SAM_4756 (800x600).webp $tost.webp

sanırım inek sütü birden ağır geliyor, ondan ishal oluyorlar..

ay tamam sustum, kapatıyorum bu yemek konusunu!
yoksa atacaklar beni topikten :30:

Herkesciklere gny dun girfim ara ara okudum ama yazamadim temizlige kalkistim dun yatak odami ve buzdolabimi.temizledim bugundr en sevmedigim is olan mutfaga baslicsm oglani uyuttum etrafi duzenleyip mutfakta alicam solugu ara ara girerim telefondan

inek sütünün ishal yaptığını duymuştum.
yine buradan topikten de geldi bu yorum.
bakalım, sütle deneyeyim bir de..

bardaktan suyunu içer ama öyle birkaç kere de hızlıca. olmazsa kaşıkla da deneyeceğim.

İnek sutu bende veriyprum ara ara sadece ilk verdigimde ishal gibi yapfi bi daha olmadi suyu biraz fazla kpymak gerekiyor alisana kadar bunyeleri

plan iptal oldu madem yemek işi sana kaldı yine di mii?:86:

oooh, gözün aydın!:31:
hem bu kadar kısa sürede geldi, hem de servis ücreti azmış..
istanbulda olsa, sırf servis için alırlar o parayı:19:

ben filtreyi rutin kontrol ediyorum ama kir pislik pek olmuyor.
haricen parlatıcı yerine zaten sirke kullanıyorum.
hem doğal temizleyici, hem kokuyu gideriyor, hem parlatıyor.
günaşırı çalıştırıyorum. 65 derecede yıkanıyorlar ancak yine de deterjan artığından emin olamacağım için
özellikle ayşeciğe kullanacağım fincanı, tabağı, kaşığı mutlaka sıcak suyla çalkalıyorum.
benim makinem fena halde koku yapıyor. özellikle bu sıcak yaz günlerinde:25:
onun için de 2 ayda bir finish makine temizleyici kullanıyorum.
koku için bi ara limonu da denedim ama pek etkili olmadı.. :100:
gider borusunda su kaldığını ve onun koku yaptığını tahmin ediyorum.
ama sevgili kocam hala bakamadıı:19:

afedersin yaaa, açık söyleyeyim. yazdığını okurken güldüm
hani sen yaşarken çok sinir bozucu ama; kız-erkek figürü ve ana-oğul :30:

güzel olmuş güzeel..
ama bence de dış mekan fotoğrafları daha iyi, çünkü daha doğal duruyorlar.
kimi fonlar çok stüdyo işii:19:

bu fotoğrafçıları anlamak mümkün değil. kameralı cep telefonları ardından herkesin elinde profesyonel bi fotoğraf makinesi.
işleri yerle bir oldu. şimdi biometrikten vesikalıktan para kazanıyorlar, bir de böyle özel fotolardan.
hani öyle tab falan diye bişey kalmadı..
buna rağmen fiyatlar şişik, kalite vasat!:19:

Evet ya köfte patates yedik. Gerçi ben dışarda iftarı pek sevmiyorum zaten de gidicez diye moda girmiştim okadar :/

Ya işte salı pazarı olmayan memelekette yaşamanın faydaları :P

Eagleın yorumunu da burda yapayım kaçırmışım alıntılamayı :) pes valla pastaneye. Göz var nizam var. Ama neyseki lezzeti güzelmiş :)

Fotoğrafçı yorumuna katılıyorum. Ama hiç burunlarından kıl aldırmıyorlar dimi??

kııız, bi de beni çok alıntı yapıyor diye söylüyorsun, dön de bi kendine bak :9:

uçan fotoyu merak ettim, hızlı hızlı profile girip albüme baktım ama yokmuş :30::9:
valla tarifin süpper oldu, kaydettim. ben böreği hep yoğurtla yapıyordum, süt daha yumuşak yaptık.
benden ziyade eşimin beğenmesi mühim çünkü gurme gibi lezzet algıları fena halde açıktır.:27:
iftardan önce kv ye de bi tabak yaptım gönderdim, tadına bakınca dizlerimi dövdüm. ama artık çok geçti :37:

Zaten ilk üçte sen ben ve neyneyse varız :) hahahaha

Ay uçan fotoyu görmek için ben de atıldım ama yokmuş :( :)

az önce ayşeciğe ilk kez inek sütü verdim.
günlük sütü az ılıtıp fincanla içirmeye çalıştım. baştan içmeye meraklıydı ama sonra istemedi.
şuan pek de aç değil onun etkisi olabilir. açken yine deneyeceğim.
biberon alıyor olsaydı belki daha kolay olurdu.
ama günde bir fincan bile içse, ikimiz için iyi olur. hem o alışır hem ben rahatlarım.
bugünlerde memeye çok düştü çünkü..

Bak demkki hepsi aynı şeyi yapıyor. Meme düşkünlüğü forever :)

saat daha sabahın 9u. bu ne sıcak ya?!:25:
durduğum yerde ter döküyorum. oturduğum odaya henüz güneş bile gelmedi..

Sizin ev hangi cepheydi unuttum ama yazın hiç çekilmez hakkaten ya :/

Pembiş net çıkmadılar resmi cep telefonuyla çektim ayakkabının altı kirli:)beyinsizler onu bile photoshoplamamış ,neyse yürüdüğü belli naparsın:)

ayy koptum kp yorumuna:1: gerçekten ağır biraz ama eşim çok seviyor

Allah ferahlık versin hepimizde oluyor bu durum bazen

ay evet kucağımda zırlayan kerem ve adamın uyuz tripleri hiç çekilmiyordu

Aaa evet ayakkabının altını shoplamamışlar. Bense ilk adım ayakkabımız yok ya onu düşünüyordum :) hakkaten adamlar beyinsizmiş yahu. Bi de kucağında çocukla seni okadar uğraştırmış!!

günaydın hayırlı cumalar:16:

busmai
yakışıklı oğluna bayıldım maşallah ona fotoğrafçınızada sinir oldum:47: sonuçta zevkler tartışılmaz ve para veriyorsun neyseki oflasada puflasada yapmış:40:

pempiş demek bir an sana süpriz oldu sonra gene kaldın patates köfte yapmaya neyse eşin çok içten istemiş demek patates köfteyi:1: bu arada hastanenin kart göndermesi süper bir incelik :34:

born canım yaa ozalitçilerin çoğu böyle herhalde ben baskılar için işyeri ile çalıştığımız yere gidiyorum sağolsunlar sorun yaratmıyorlar ama sanki biraz fazla uğraşınca sıkılıyorlar gibi geliyor bunlarda nelerle uğraşıyor gibi kardeşim sen alacağın paraya bak gerisine karışma:47:

elifnaz ayy demek 3. bebişinde renkli gözlü inşallah değişmez canım :34:

aryam kp nin yorumu süpermiş:34:

nfkcanım börek süper gözüküyor ellerine sağlık:56:
kayınvalıdeninde tattırmıssın iftardan önce:1: neyseki dalmış kadıncağız lezzeti hemen tatmak istemiş:34:
bu arada ıce mar denedim süper süper süper özellikle antep fıstıklısı artık hep alırım teşekkürlerr:54:

Evet çok içten istemiş demekki :)

sabah sabah yine başladı diyeceksiniz ama şuna bakın yaa!!!:52:
acaba çilekler suyunu bırakmadan nasıl öyle kalabiliyor?

Eki Görüntüle 753624 Eki Görüntüle 753622

http://............com/2013/07/11/sutsuz-yogurtsuz-cilekli-kek/

Ben böyle bişi hayatta yapmam. Neden?? Çünkü bunu nasıl dilimlerim, herkese eşit çilek gitmez gibi manyakça düşüncelerim var :)

okurken aklıma biri geldi yaa:9::9::9:

Kim geldi kızzzz :)?

leke çıkarıcı kullanıp tavsiyesi olan varmı??

Valla halılardan falan kesinlikle kosla oxi. Kıyafetlerde ise amwayin bi spreyi var o. Ama Efeninkilere kullanmıyorum.

Kosla dedim de aklıma sabah sabah koskaya sardıranlar geldi!! Noluyo be size?!?! :D

Herkesciklere gny dun girfim ara ara okudum ama yazamadim temizlige kalkistim dun yatak odami ve buzdolabimi.temizledim bugundr en sevmedigim is olan mutfaga baslicsm oglani uyuttum etrafi duzenleyip mutfakta alicam solugu ara ara girerim telefondan

Oo kolay gelsin canım :) herkes temizlik yapıyor ama bende hala tık yok. Bakalım ilham ne zaman gelecek :)

Valla halılardan falan kesinlikle kosla oxi. Kıyafetlerde ise amwayin bi spreyi var o. Ama Efeninkilere kullanmıyorum.

Kosla dedim de aklıma sabah sabah koskaya sardıranlar geldi!! Noluyo be size?!?! :D

efeninkilerde ne kullanıyorsun peki bizimkinin takımının üst tişörtü erik lekesi olmuş ama yıkadım çıkmadı :44:

aryacım çikolata parçacıklı mama alerji yaptımı ?
çikolata genelde alerjı yapıyor diyorlar artık sıkıldı bizimkide aynı şeyleri yemekten değişiklik yapayım bende çocuğuma :34:
Yoo yapmadı daha öncede ara ara çikolata yemişliği var zaten ama alerji durumu olmadı bizde. Bencede evde bulunsun. Birşey hazırlsyasım gelmediğinde yada arya yemediğinde iyi oluyor. En güzeli de seyehatlerde süper;)

Yoo yapmadı daha öncede ara ara çikolata yemişliği var zaten ama alerji durumu olmadı bizde. Bencede evde bulunsun. Birşey hazırlsyasım gelmediğinde yada arya yemediğinde iyi oluyor. En güzeli de seyehatlerde süper;)

şimdi birşey okuyordum da "Kafein içeren kahve, kakao, çikolata gibi besinler. Kafein bebeği sinirli yapabildiği gibi kalsiyum ve diğer besleyici maddelerin emilimini de engeller." eee çikolata yerse çocuk sinirli mi olur:44:

efeninkilerde ne kullanıyorsun peki bizimkinin takımının üst tişörtü erik lekesi olmuş ama yıkadım çıkmadı :44:

Vallaev kıyafetlerini lekeli giyiyor :) dışarı kıyafetinde henüz öyle bi leke olmadı. Ebebekte bebekler için leke çıkarıcı vardı ama nasıldır bilmiyorum :/

şimdi birşey okuyordum da "Kafein içeren kahve, kakao, çikolata gibi besinler. Kafein bebeği sinirli yapabildiği gibi kalsiyum ve diğer besleyici maddelerin emilimini de engeller." eee çikolata yerse çocuk sinirli mi olur:44:

Bence çok yerse olabilir. Gerçi ben daha hiç çikolata vermedim.

"Çin'de bir kadın, 8 aylık bebeğinin yüzünü makasla 90 yerinden deldi..Kan donduran olayda, Xiao Bao’nun süt emdiği sırada anneyi ısırdığı, bunun üzerine çılgına dönen kadının eline aldığı makasla bebeğe saldırdığı belirtildi.

Tesadüf eseri olay yerine gelip bebeği kanlar içerisinde bulan amcası, hemen hastaneye yetiştirdi. Xiao Bao’ya hastanede 100 dikiş atılırken, doktorlar hayatta kalmasının mucize olduğunu söyledi.

Temizlik işçisi anneye akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor verilmesi ülkede tartışma yarattı. Bebeğin anneyle birlikte eve gönderileceği açıklamasına ise tepki yağıyor.."

okurken kanım dondu yaa rabbim :43:

yoğun yoğun çok yoğun;) ramazan dolayısıyla bebişler uyuyunca ben de uyuyorum artık hiç pc ile bağlantım kalmadı...geçtiğimiz pazar kutladık doğum günümüzü...pastamız süs bakımından faciaydı...dilek pastanelerinden yaptırdım ama fiyaskoydu. Allahtan lezzeti güzeldi. gerçek doğumgünümüz 19.07 yani doğuştan fenerliyiz...babamıza en büyük doğum hediyesiydi;) 3 gün beklediler;)
tüm bebişlerin yeni yaşını kutluyorum. bebişlerin ikisi de yürüyor ve ikisi de yemiyor;) yaz dolayısıyla herkesin ortak derdi..bu arada 1. yaş kan tahlilleri için bebekler aç karına mı gitmeli yaptıran arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterim...tüm bebişlere ve güzel annelere öpücükler...

Herkese günaydın.:16::16:
Dogum gününüz kutlu olsun.

Neyneyse nerdesinnnnnnn??

Busmaiiiiiiiiiii nerdesinnnnn??

Özlemmmmmmm nerdesinnn??

Akşam tayfası toplanınnnnn :)))

Yiyip içmekle meşguldüm.:9::9::9:Aden çok huysuzdu giremedim.Gece de her saati gördüm yani.:35:

"Çin'de bir kadın, 8 aylık bebeğinin yüzünü makasla 90 yerinden deldi..Kan donduran olayda, Xiao Bao’nun süt emdiği sırada anneyi ısırdığı, bunun üzerine çılgına dönen kadının eline aldığı makasla bebeğe saldırdığı belirtildi.

Tesadüf eseri olay yerine gelip bebeği kanlar içerisinde bulan amcası, hemen hastaneye yetiştirdi. Xiao Bao’ya hastanede 100 dikiş atılırken, doktorlar hayatta kalmasının mucize olduğunu söyledi.

Temizlik işçisi anneye akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor verilmesi ülkede tartışma yarattı. Bebeğin anneyle birlikte eve gönderileceği açıklamasına ise tepki yağıyor.."

okurken kanım dondu yaa rabbim :43:

Manyaklık başka bişi değil....

Herkese günaydın.:16::16:
Dogum gününüz kutlu olsun.

Yiyip içmekle meşguldüm.:9::9::9:Aden çok huysuzdu giremedim.Gece de her saati gördüm yani.:35:

Oy kıyamammm. Umarım bu gece daha iyi olur :)

az önce ayşeciğe ilk kez inek sütü verdim.
günlük sütü az ılıtıp fincanla içirmeye çalıştım. baştan içmeye meraklıydı ama sonra istemedi.
şuan pek de aç değil onun etkisi olabilir. açken yine deneyeceğim.
biberon alıyor olsaydı belki daha kolay olurdu.
ama günde bir fincan bile içse, ikimiz için iyi olur. hem o alışır hem ben rahatlarım.
bugünlerde memeye çok düştü çünkü..

Ben de bir yaşında vermeye başlayacağım.Biberona alışsa iyi olur.Aynen Aden de şu sıralar memeye düştü.Hatta tişörtümü kaldırmaya çalışıyor.Tam da kaldıramıyor.Göbeğimi emmeye çalışıyor.:9::9::9:

Kolay gelsin canım.Mutfak en zoru.Ora bitince tamam zaten

Back
X