- 8 Ağustos 2011
- 11.813
- 9.556
- 448
'yapacağım, başaracağım, geleceğim.. 'kim kız :44:
sanırım ağır geliyor suyu daha fazlamı koymak lazım acaba:44:
ben 160 cc nın 20-30 cc su olarak katıyorum

valla miktar bilmiyorum, ama onlar için her şekilde başka bi şey, sütü memeden içmeye alışıklar.
ben bi fifty fifty deneyeyim, yazarım sonucu

ayşeciğin kıyafetlerine hiç kullanmadım,leke çıkarıcı kullanıp tavsiyesi olan varmı??
deterjanı dalan roxy, beklemiş lekeleri bile çıkarıyor. ben çokmemnunum.
haricen kosla oxi kullanıyorum.
ay bacım, okurken yoruldum valla..Herkesciklere gny dun girfim ara ara okudum ama yazamadim temizlige kalkistim dun yatak odami ve buzdolabimi.temizledim bugundr en sevmedigim is olan mutfaga baslicsm oglani uyuttum etrafi duzenleyip mutfakta alicam solugu ara ara girerim telefondan
kolay gelsin, bu ne enerji!

güneeeeySizin ev hangi cepheydi unuttum ama yazın hiç çekilmez hakkaten ya :/
Ben böyle bişi hayatta yapmam. Neden?? Çünkü bunu nasıl dilimlerim, herkese eşit çilek gitmez gibi manyakça düşüncelerim var :)
Kosla dedim de aklıma sabah sabah koskaya sardıranlar geldi!! Noluyo be size?!?!![]()

hani yazın serin kışın sıcak olur derler ya..
bizim ev güney cephe ama, yazın sıcak, kışın soğuk.
sebebi; yazın hiçbirşekilde rüzgar almıyor. etrafı kapalı. güneş bi odadan doğup öteki odadan batıyor.
kışın, soğuk. 30 küsür senelik bina, izolasyon yok. çatı katı, alt boş-üst boş, camlar ısıcam değil

delüüüü

salı pazarının olmadığı yerde koska ve icemar varsa bi dene, anlarsın ne oluyo bizeee

Aden çok huysuzdu giremedim.Gece de her saati gördüm yani.![]()

amaaaan! şurda 1 yaşa ne kaldı?!Ben de bir yaşında vermeye başlayacağım.Biberona alışsa iyi olur.Aynen Aden de şu sıralar memeye düştü.Hatta tişörtümü kaldırmaya çalışıyor.Tam da kaldıramıyor.Göbeğimi emmeye çalışıyor.![]()

göbüşü emen adoş