Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

biberon yerine alıştırma bardağı daha rahat olabilir demek istemiştim yaşlarına girdiler sonuçta ama tabi anneler kendi bilir;) içsinlerde neyle olursa artık...

illaki biberona alıştırmayalım da biberonla içirmek rahat oluyor. bir de oğlum biberon bardak geçişini ço rahat yaptı. ben ondan biberon veya alıştırma bardağı ne olursa olsun, öneml olanın süte alıştırmak olduğunu düşünüyorum. çevremdeki arkadaşlar süte alıştıramadıklarından sıkıntı çektiler. özellikle yemeyen çocuk ise söz konusu olan içtiği 1 bardak süt anneyi mutlu edebiliyor:31:

Biberona alışsa bile en fazla anasınıfına kadar onunla içer.Süt içsin de, eninde sonunda biberonu bırakacak bence.Önceleri ben de biberon konusunda takıntılıydım ama şimdi biberon vermeyi düşünüyorum.

Efecim uykusuzluktan ölüyor ama uyuyamıyor :( sabahtan beri 20 dk uyudu sadece. Göğüslerim acıyo artık emzirmekten :( noluyo anlamadım. Bakıcısı da uyutamıyo ki uyuturdu bi şekilde. Hamak sallamaktan bi haller olduk valla.

bazen inatlıkları tutuyor bu cocukların bide uykusu çok olunca daha da çok hırçınlaşıp uyumak istemiyorlar:50:

Çok sağol canımmm :)

Bence barbunyada sarımsak güzel oluyor valla ;)

İcemarcı gıcık arkadaşlar :p

Üzümlü keki oğluşuma yaptım valla. Üzüm çok seviyo bi de bişi yemiyo bari kek yesin diye. Aman uyuzcuk bir iki mıncırdı bıraktı :/ neyse bakalım ilerleyen saatlere.. Eşim beyfendi poğaça îstedi sahurda yemesi rahat olsun diye. Hamuru mayalanıyo şuanda bakalım.

eşin bulmuş senin gibi hamarat becerikli hatunu istiyoda istiyor :56:

Kızlaaarr eşim geldi hepsi on numara olmuş afiş akşama hazır olurmuş ama amerikan servislerimiz dehşet olmuş ben kıyamıcam sofraya koymaya :)) şimdi süsleri yapmaya giriştim yemeği bile unuttum :1:

Tavuk sis fikri gzl mis kiz patlucan salatasuna bayginim tavuk sis i nasil yapiyorsun aryam
Canım ( bu arada özleminmiş o tarif:9:) tavuk göğsünü küp küp doğrayıp kekik karabiber pulbiber zeytinyağ sarmsakla terbiyeledim sabahtan. Onları çöp şişe dizdim azönce, ara ara domates ve biber de koyarak. Önce tavada rengini çevirip fırınlıyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam, öyle yapacağım;)
Allah iyiliğini versin canım ya:)))
Tavuk şiş ozlemcr nin ,yazıdan alıntılama yaparken bana karıştı gitti
Ben de bugün çikolatalı pasta yedirdim ilk kez, kendim yaptım elmalı tarçınlı kekten
Karıştırmışım kız napim kafa oruç:1:
Çok sağol canımmm :)

Bence barbunyada sarımsak güzel oluyor valla ;)

İcemarcı gıcık arkadaşlar :p

Üzümlü keki oğluşuma yaptım valla. Üzüm çok seviyo bi de bişi yemiyo bari kek yesin diye. Aman uyuzcuk bir iki mıncırdı bıraktı :/ neyse bakalım ilerleyen saatlere.. Eşim beyfendi poğaça îstedi sahurda yemesi rahat olsun diye. Hamuru mayalanıyo şuanda bakalım.
sen o kadar emek ver, o mıncırıp bıraksın, ne sinirler yaa. Bu ne hamaratlık bacım kolumu kaldıracak halim yok :(

Kızlaaarr eşim geldi hepsi on numara olmuş afiş akşama hazır olurmuş ama amerikan servislerimiz dehşet olmuş ben kıyamıcam sofraya koymaya :)) şimdi süsleri yapmaya giriştim yemeği bile unuttum :1:

Ayy ne güzel ya, sevindim içine sinmesine. Yemekte aynen istediğin gb geçer inşallah. Foto bekliyoruzzzz!

Busmaicim oğluşun çok tatlı maşallah :nazar: ve de çok şanslı, ne güzel bağ bahçe içinde...

Son düzenleme:
bazen inatlıkları tutuyor bu cocukların bide uykusu çok olunca daha da çok hırçınlaşıp uyumak istemiyorlar:50:

Evet ya çok fena :( neyseki az önce uyudu çok şükür.

eşin bulmuş senin gibi hamarat becerikli hatunu istiyoda istiyor :56:

Sormaaa :) yok kız sadece deneme yapmayı severim üşenmeden. E böyle olunca da güzel tarifler bulunuyo. Mesela cheesecake tarifi bugüne kadar 10-15 tane denemişimdir anca geçen sene güzelini buldum ;)

Ayyyyyy çok sevindimmmmm. Foto da foto istiyorummmmm :)

Canım ( bu arada özleminmiş o tarif:9:) tavuk göğsünü küp küp doğrayıp kekik karabiber pulbiber zeytinyağ sarmsakla terbiyeledim sabahtan. Onları çöp şişe dizdim azönce, ara ara domates ve biber de koyarak. Önce tavada rengini çevirip fırınlıyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam, öyle yapacağım;)

Karıştırmışım kız napim kafa oruç:1:
sen o kadar emek ver, o mıncırıp bıraksın, ne sinirler yaa. Bu ne hamaratlık bacım kolumu kaldıracak halim yok :(

Ayy ne güzel ya, sevindim içine sinmesine. Yemekte aynen istediğin gb geçer inşallah. Foto bekliyoruzzzz!

Busmaicim oğluşun çok tatlı maşallah :nazar: ve de çok şanslı, ne güzel bağ bahçe içinde...

Canım sen oruçsun ondan pilin bitmiştir. Ben sürekli homini gırtlağım ;)

Gerizekalı doğalgaz alarmı yersiz yersiz ötüyo. Sinir oldum. Şalteri indir kaldır fırın çalışmaz vsvs. Poğaçalarım da bu uzun bekleyişte kafam kadar oldular. Oy ben nere gidemmmmmm??? :) neyse artık kocacım bi tane yese yeterli olur :)))

Yıllar yıllarrr önce dicem ama değil tabiki, geçen yıl bugün fame açmış konuyu. İlk sayfada neyseneyse de kv nin arkasından atmış geçen yıl bugün:9::9:

Evet ya çok fena :( neyseki az önce uyudu çok şükür.

Hadi gözünaydın cnm

Sormaaa :) yok kız sadece deneme yapmayı severim üşenmeden. E böyle olunca da güzel tarifler bulunuyo. Mesela cheesecake tarifi bugüne kadar 10-15 tane denemişimdir anca geçen sene güzelini buldum ;)

Bende severim değişik şeyler yapayim beyensinler ovguler yagdirsınlar bayılırım ama eskisi gibi vakit bulamıyorum malesef

Ayyyyyy çok sevindimmmmm. Foto da foto istiyorummmmm :)

Canım sen oruçsun ondan pilin bitmiştir. Ben sürekli homini gırtlağım ;)

Yıllar yıllarrr önce dicem ama değil tabiki, geçen yıl bugün fame açmış konuyu. İlk sayfada neyseneyse de kv nin arkasından atmış geçen yıl bugün:9::9:

Zaman şu gibi geçiyor

Tereyağ eritip tavada rengi dönene kadar çevirip sonra da fırınlıyorum.Umarım beğenirsiniz.Aryacığım senin kv ve kp çok şanslı.Her gün çeşit çeşit yemek yapıyorsun.:46::46::46:

Aa öyle mi?? Bakıcam ilk yazışmalara bak merak ettimm :)

Tereyağ eritip tavada rengi dönene kadar çevirip sonra da fırınlıyorum.Umarım beğenirsiniz.Aryacığım senin kv ve kp çok şanslı.Her gün çeşit çeşit yemek yapıyorsun.:46::46::46:

Evet ya aryamm bize taşınnnn :)

Aslında tereyağda çevirme olayını es geçip direk fırına atıcam:37: çoook yoruldum çünküü. Yok ya kızlar, kv de temizlik işlerini yapıyor allah var. Bende temizliğe pek karışmıyorum. O yemek olaylarını sevmez temizliği sever, ben temizliği sevmem yemeği yaparım geçinir gideriz. İlk yıllarda temizliğini de yapardım ama şimdi hem arya yetiyor, hemde hiç o gücü bulamıyorum kendimde.
Aa öyle mi?? Bakıcam ilk yazışmalara bak merak ettimm :)
Bak bak komik geliyor şimdi tabi:1: taze annecikler:1:
Evet ya aryamm bize taşınnnn :)
Temizliğe karışmam amma:1:
Ben daha doğum yapmamıştım.Bugün çooooook karamsarım.b U çocuk nasıl büyüyecek diye.Bak bir yıl geçmiş bile.:21::21::21::21:

Sorma aynı karamsarlık bende de var bu ara. Oruç,arya olunca beni zorluyor, tahammülüm azaldı çocuğa. Nasıl büyüyecekler bilmiyorum ki valla? :52:

Son düzenleme:
Back
X