Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hımmm... Şöyle söyleyim, göğüs etini sevmemişimdir hiçbir zaman, bana kuru geliyor. Ben kızı uyuturken kv fırına vermişti tavuğu, biraz kuru gb olmuştu amaa görüntü süpperdi:46:

Aha ha ha! Bende geçen yemiştim:1:

Olsun napalım..

Menün neymiş hamarat hatun? Çalalım bizde:1: bi tanıdığım evlendiğinde fiks bi menü oluşturmuş her misafir geldiğinde onu yapıyordu o geldi aklıma:9:

Alıntılarımıza töbe töbe bişi olmasına yaptığın yoruma bayıldımmmm. "Olsun napalım" hahaha kısa ve öz.

Ben bayadır yemekli misafir ağırlamıyorum valla. Börek ve tatlıyı hazır almayı planlıyorum çünkü bu arkadaşlarım çok baklavakoliktirler :) mercimek çorbası, şehriyeli pilav, patlıcanlı köfteli bi yemek(adını bilmiyorum; tencereye diziyosun patlıcan köfte patlıcan domates biber... dîye), karışık etli dolma, fırında tavuk but, katı cacık, mevsim salata :)

Ben de bugün alsam mı diye düşündüydüm ama benim kuzuda da işe yaramaz... :/

Hep bir sonraki ay daha çok uyumasını bekleyerek 1 yılı devirdim ben :)

Aslında tereyağda çevirme olayını es geçip direk fırına atıcam:37: çoook yoruldum çünküü. Yok ya kızlar, kv de temizlik işlerini yapıyor allah var. Bende temizliğe pek karışmıyorum. O yemek olaylarını sevmez temizliği sever, ben temizliği sevmem yemeği yaparım geçinir gideriz. İlk yıllarda temizliğini de yapardım ama şimdi hem arya yetiyor, hemde hiç o gücü bulamıyorum kendimde.

Benim yazdığımı özlem dedi gibi olmuş :)
Senin yemek dağınıklığını toplamam valla (geçenlerde dağınık çalışırım demiştin ya :)).

Sen normal mi yapmıştın bornum???

Aaaaa az kaldı bak 1,5 hafta!! :)
Bence doğum çeşitleri 3e ayrılıyor
-Normal
-Anormal
-Sezeryan

Benimki ikinci yani anormal o nası dersen duyu son damlasına kadar bitmiş olup bir gram açılması olmadığı halde rahim açılması için hap kılıklı bişeylerle sürekli müdahele edilen Suni Sancı denilen işkence yöntemi ile devam eden insanın o günün hiç bitmeyeceğini düşündüren şu anda yazarken bile tüylerini diken diken eden bir yöntem!!
Sancı çektiğim odanın kapısını açıp ebenin olduğu yere doğru Allah'ını seven yok muuu kurtarın beniii diye bağırıp bağırıp kapatıyodum sen düşün işte gerisini ama Allah'ım yardım etti doğum anım çok kolaydı 10 dk sürmemiştir ama yine de hayatımın en mutlu - en acı dolu günüydü...Ne yazdım beee :1:

Seninle az mı yazıştık o zaman :))
2. Bile olsa nişan heyecana neden olmuştu, sonra bende 1 hafta sende daha uzun bir süre bir şey olmadı:)
Ya ancak kendime geldim, bilgisayar net hayatımdan çıkmıştı nerdeyse:))
O tarz olayları fazla düşünme, üzüntüden sütün etkilenebilir. Bir de ruh halin bebişe yansıyor.
Ya zaten sanki sen ne zaman doğurursan ben de o zaman doğurucam sanıyodum sürekli senden haber bekliyorum aman aman benim nişandan neredeyse 1 ay sonra doğum oldu o derece yani :) Olsun geç olsun güç olmasın geri geldin yaa :34:
Evet çok pis yoklama alırım :p

Valla benim canım çekmişti ama tüm bunlar olsun istememiştimmmmmmmm :/

Utansınlarrrrrrrr :) :p

Ya düşünme sonuçta daha neeee manyaklar var.

Aryam ya alıntılarımıza bi haller oluyor kız!! Bak ben de kendimi alıntılamışı gibi oldu. Töbe töbe bişiler oluyo :)
Demek suçlu sensin pembiş ne olucak bu halı yarın mecbur yıkıcam silmekle olmadı kosla döktüm ama belli artık yarına iş çıktı bir daha da sufle mufle yok size :9::9:
Bugün oğlumla pide almaya gittik yakındaki fırına. Allah'ımmmmm; herkese el sallıyo laf atıyo. Gelen seviyo giden seviyo. Elin adamları ile konuşup beni muhatap ediyo çok fena yaaaaaa :)
Akşam akşam iyi güldüm :1: Bu bıcırıklar çok sevimli ya :46:

Alıntılarımıza töbe töbe bişi olmasına yaptığın yoruma bayıldımmmm. "Olsun napalım" hahaha kısa ve öz.

Ben bayadır yemekli misafir ağırlamıyorum valla. Börek ve tatlıyı hazır almayı planlıyorum çünkü bu arkadaşlarım çok baklavakoliktirler :) mercimek çorbası, şehriyeli pilav, patlıcanlı köfteli bi yemek(adını bilmiyorum; tencereye diziyosun patlıcan köfte patlıcan domates biber... dîye), karışık etli dolma, fırında tavuk but, katı cacık, mevsim salata :)

Yahu bu katı cacık nedir :37:

Aaaa! Oturuyolar mı hala? Demek sizler bu sebepten geç kalkıyorsunuz, bende sabahın 5 buçuğunda ayakta:43:

Hanım hanımmmm bana deme bari :)))))

-Normal
-Anormal
-Sezeryan

Benimki ikinci yani anormal o nası dersen duyu son damlasına kadar bitmiş olup bir gram açılması olmadığı halde rahim açılması için hap kılıklı bişeylerle sürekli müdahele edilen Suni Sancı denilen işkence yöntemi ile devam eden insanın o günün hiç bitmeyeceğini düşündüren şu anda yazarken bile tüylerini diken diken eden bir yöntem!!
Sancı çektiğim odanın kapısını açıp ebenin olduğu yere doğru Allah'ını seven yok muuu kurtarın beniii diye bağırıp bağırıp kapatıyodum sen düşün işte gerisini ama Allah'ım yardım etti doğum anım çok kolaydı 10 dk sürmemiştir ama yine de hayatımın en mutlu - en acı dolu günüydü...Ne yazdım beee :1:

Ya zaten sanki sen ne zaman doğurursan ben de o zaman doğurucam sanıyodum sürekli senden haber bekliyorum aman aman benim nişandan neredeyse 1 ay sonra doğum oldu o derece yani :) Olsun geç olsun güç olmasın geri geldin yaa :34:

Demek suçlu sensin pembiş ne olucak bu halı yarın mecbur yıkıcam silmekle olmadı kosla döktüm ama belli artık yarına iş çıktı bir daha da sufle mufle yok size :9::9:

Kız okurken bile asabım bozulduuuuuuu. İçim bi hoş oldu :/ sonuç 10dk sürmüş olabilir ama giriş ve gelişme bölümleri çok uzun bu kompozisyonda :)

Valla o halı bi daha yıkanmaya gidebilir :/

Yahu bu katı cacık nedir :37:

Benim uydurduğumu düşündüğüm ama googlea bakınca gayet de milletin yaptığı bişimiş :) salatılıklı yoğurt işte beaaaaa :D

Vuuuu! Diyorum başka bişi demiyorum. 3 tane ana yemek mi var bana mı öyle geliyo? Oldu olacak açık büfe yapsaydın bacım:9:

-Normal
-Anormal
-Sezeryan

Doğumda benzer şeyler yaşamışız. Sezeryan olmadığıma hala pişmanım....

Kız okurken bile asabım bozulduuuuuuu. İçim bi hoş oldu :/ sonuç 10dk sürmüş olabilir ama giriş ve gelişme bölümleri çok uzun bu kompozisyonda :)

Benim uydurduğumu düşündüğüm ama googlea bakınca gayet de milletin yaptığı bişimiş :) salatılıklı yoğurt işte beaaaaa :D

Sana demedim pembişim, uyku konusunda senin hakkını nasıl öder efecik bilmem.

Born cum hep sorcam unutuyorum, yasire uyku eğitimi vermiştin değişim nasıl oldu canım? Artık sıkıntı yaşamıyorsun sanırım?

Evet çok pis yoklama alırım :p

Valla benim canım çekmişti ama tüm bunlar olsun istememiştimmmmmmmm :/

Utansınlarrrrrrrr :) :p

Ya düşünme sonuçta daha neeee manyaklar var.

Aryam ya alıntılarımıza bi haller oluyor kız!! Bak ben de kendimi alıntılamışı gibi oldu. Töbe töbe bişiler oluyo :)
Alıntılar birbirine girmiş:))
En komiği de yazmadığın bir şeyin sana kalması oluyor:))

Haftaya zorla arkadaşlarımı iftara davet ettim :) dışarda yapılıyo burda gnelde ve kimse uğraşmak istemiyo. Ama ben Efecim kola reklamlarından bilmesin eski ramazanları istiyorum. Neyse menümü bile belirledim (kontrol manyağı ben). Zaten gelenler de yakın arkadaş olunca rahat olur inşallah :)
Menü istiyorum:42:
Ya ben de yemek yaparken tedirgin oluyorum ama misafir çağırmayı seviyorum. Ramazan böyle güzel oluyor bence. Uzun zamandır görüşemediklerini de çağırıyorsun vs. Çocuklar en azından bu zaman diliminin farklı olduğunu anlamalı diye düşünüyorum. Yorgunluğa değiyor.

Ecrinnnnnnn canım ne zaman senin ameliyat belli mi??

Ateş26 nasıl oldun kuzum???

Nfk yarın çılgın bir parti yapın Ayşeciğe :)

Nfk nerde?
Yarın arkamdan kaynatmışsınız diyecek :))

Bugün oğlumla pide almaya gittik yakındaki fırına. Allah'ımmmmm; herkese el sallıyo laf atıyo. Gelen seviyo giden seviyo. Elin adamları ile konuşup beni muhatap ediyo çok fena yaaaaaa :)
Ya sen onun Feyza versiyonunu bir görsen:23: herkese gülmeler, bakmalar, uzanmalar. Bıraksam oyobüsteki adamın kucağına gidecek! Hiç yüz vermedim. 2 yandaki adam koltuğa elini koymuş, onu tutmaya çalışıyor. Elin adamıyla zorla muhatap ediyor yani:)
Valla o dönemde ben hariç herkes lohusaydı ;) çok zor ve sıkıcı günlerdi. Neyseki bitti :)
Çok şükür:)

ay benim hiç değil
az önce güllacın 6.dilimini mideye indirdim mide fesadı geçirmek üzereyim

evet ya!
insan düşünür,der ki
"kızım bilirim sen anneni istersin; ama bana ihtiyacın olursa da seve seve gelirim" budur yani!

misafirperver pembiş
inş güzel olur
6 derken:9: naptın kız:)))
Diğer yazdıklarına +1000:42:

biz de arkadaşla özsütte otururken kerem hiç yerinde durmamıştı, genç genç çocuklar vardı sevdiler falan muhatap oldum adamlarla ayy eşim görse tabloyu düşer bayılırdı:23::23:

kp de mi vardı oy oy oy
valla ilk zamanlar ben süt pompasıyla yapışık memeler fora geziyordum evde. hem de sıcak,ne zor olmuştur sana!
Ne acı ki lohusalık günlerimizi hiç de mutlu hatırlamıyoruz..
Ha ha eşin düşer bayılırdı ha:9: koptum:9:
Sıcakta evde erkek düşünemiyorum. Şimdi ne lohusalık kaldı ne hamilelik ama bu sıcakta en iyisi ferah ferah giyinebilmek:)

bu gece, gece kuşları tam takımız maşallah:1::1::1:
:)
Kız 3. Defa uyandı. İş yapıcım ya:/

Neyyyy 6 dilim güllaç mıııı?? Afiyet bal olsun da miden kalkmadı mı kuşum?? :)

Dediğin olay çok doğru bu arada. İnsan doğum yapınca annesini daha çok istiyo yanında. Bizim de 25 gün boyunca herkes bir arada modundaydı. Bi de eski evimizde tek banyo-tuvalet vardı. Kabus gibiydi. Terden geberirken bile kp var diye rahat olamamak vsvsvs. Gece gece coşmasak mı eskileri hatırlayıp ne :)
Çook haklısın canım.
Vermeyince mabud neymesin Mahmut.

Hımmm... Şöyle söyleyim, göğüs etini sevmemişimdir hiçbir zaman, bana kuru geliyor. Ben kızı uyuturken kv fırına vermişti tavuğu, biraz kuru gb olmuştu amaa görüntü süpperdi:46:

Aha ha ha! Bende geçen yemiştim:1:

Olsun napalım..

Menün neymiş hamarat hatun? Çalalım bizde:1: bi tanıdığım evlendiğinde fiks bi menü oluşturmuş her misafir geldiğinde onu yapıyordu o geldi aklıma:9:
Kemiksiz ızgara tava ile yapılsa?
Fiks menü iyidir, sıfır risk:))
evet ya kapatalım sinir oluyorum:51:
Kapattık gitti:)
Lohusalığın adında meymenet yok boşver :)))

Tam senin kocacına göre bi tabloymuş hakkaten hahaha

Evet ya süper :) ama ben aranızdan ayrilicim. Oğluşum sankim daldı gibi gibi.
Hadi inşallah dalmıştır.

büyük butlar oluyor ya belki ondan daha lezzetli olur
O da bir seçenek.
He yaaavf, sallayın gitsinn... Bakın öyle böyle büyttük işte.
:46:

Süper menü ama zor:) 3 ana yemek gibi..
-Normal
-Anormal
-Sezeryan

Ah canım ya doğum anıların sıkıntılıymıs. Hatırlama boşver. Yasir yanında ya gerisi boş.

Artist pembiş, salatalıklı yoğurt demiyor da kuru cacık kuru cacık:1:

Son düzenleme:
bebişlerinize özel günlerde keyifle giyebileceği takımlar yapıyorum.
bu benm kızım 1 hafta önce doğum gününü kutladık erken kutladık ama olsun.ve bu kıyafetini ben hazırladım.çok tatlı oldu.

Aaaa! Oturuyolar mı hala? Demek sizler bu sebepten geç kalkıyorsunuz, bende sabahın 5 buçuğunda ayakta:43:

eveeet
ya erken kalkmak ya geç yatmak,birini seçeceksin:P

keremi uyuturken ben de uyumuşum..şimdi sıcaktan uyanıverdim birden iyi ki yoksa saati kurmamıştım sahura..
oruç yüzünden sütüm azaldı gibi,1 gün ara vermeyi düşünüyorum.. sizde ne var ne yok ey oruç tutanlar?

eveeet
ya erken kalkmak ya geç yatmak,birini seçeceksin:P

keremi uyuturken ben de uyumuşum..şimdi sıcaktan uyanıverdim birden iyi ki yoksa saati kurmamıştım sahura..
oruç yüzünden sütüm azaldı gibi,1 gün ara vermeyi düşünüyorum.. sizde ne var ne yok ey oruç tutanlar?
Gece gece oğlum sinirlerimi zıplattı.
Planladığım işler yetişmedi.
Şimdi kızlayım.
Sahur yaparsak şükür.
Keyifsiz yani:/

Şimdi kızlayım.
Sahur yaparsak şükür.

oğluna kızma annesi
o da ilgi istiyordur:)

haftada 1 gün ara versem, 4 fireyle ramazanı bitiririm. ama süt için işe yarar mı orası meçhul..
olsun napalım,hayırlısı artık

Şimdi kızlayım.
Sahur yaparsak şükür.
Yetiştirirsin annesi, temizliğin yoksa daha da kolay işin... 2 çocuklaa... 2 kat sevap almalısın bence:1:
oğluna kızma annesi
o da ilgi istiyordur:)

haftada 1 gün ara versem, 4 fireyle ramazanı bitiririm. ama süt için işe yarar mı orası meçhul..
olsun napalım,hayırlısı artık
Ben emzirmiyorum ama emzirirkende oruç tutabilenlere hayretle bakıyorum valla. Ama sütün azaldıysa tabi bi ara ver bak duruma, olmadı tutmayıver annesi;)

doğumgünü fikirlerine bakarken şu resimleri çok beğendim
bence doğum gününde en önemli şey resimler.. insanları yemeğe davet etmek hiç ilgimi çekmiyor:2:

$71bce68c0a376ec568e2d75bea1ff74f.webp

$80f81a21ae07bfdb5e60ca757cabce3c.webp

Yetiştirirsin annesi, temizliğin yoksa daha da kolay işin... 2 çocuklaa... 2 kat sevap almalısın bence:1:

Ben emzirmiyorum ama emzirirkende oruç tutabilenlere hayretle bakıyorum valla. Ama sütün azaldıysa tabi bi ara ver bak duruma, olmadı tutmayıver annesi;)

zaten az olan sütüm, gitti gibi birşey..
tutmasam sonra kazası da çok zor olacak.. zaten emzirmeyi bırakmayı düşünüyordum ama ama gene de üzülüyorum nedense..
ben bu kadar emzirmeyi bile hiç ummuyordum,30 ml sütten ne olur?hala damla damla akıyor göğüslerim sönük olsa da. kerem çok istekli çıktı maşallah, onun ısrarı olmasa sütüm çoktan kesilmişti:nazar:

Pembiş sen a-acayip bi doğumgünü yaptın valla oğlun çok şanslı
Doğum günü fikirlerine baktıkça, "ben bunu yapamam geç" diye atladığım herşeyi yapmışsın :nazar::nazar:

bence doğum gününde en önemli şey resimler.. insanları yemeğe davet etmek hiç ilgimi çekmiyor:2:

Eki Görüntüle 754272

Eki Görüntüle 754273

tutmasam sonra kazası da çok zor olacak.. zaten emzirmeyi bırakmayı düşünüyordum ama ama gene de üzülüyorum nedense..
ben bu kadar emzirmeyi bile hiç ummuyordum,30 ml sütten ne olur?hala damla damla akıyor göğüslerim sönük olsa da. kerem çok istekli çıktı maşallah, onun ısrarı olmasa sütüm çoktan kesilmişti:nazar:
Olsun :nazar: yinede baya emzirmişsin. Niye sütten kesiyorsunki? Bırak bitene kadar emsin yavrucak. Ha bana kalırsa orucunu da bırak tabi;)

Son düzenleme:
Herkese günaydıııınnnn....
Bugün ctesiymiş, çalışanlar için zaman çabuk geçsin, çalışmayanlar günümüz nasıl istiyorsak öyle geçsiiinn:37:

Bugün kendimi dışarı mı atsam diyorum? Ramazandan beri bişi yapamadım pek:1: arya da bunaldı, arkadaşa gidebiliriz belki.
Yemeğe kayseri mantısı, yeşil fasülye, pirinç pilavı olacak.
Gözümden uyku akıyooor. Rabbim biliyorda yaratıyor işte, kızımın uykusu düzensiz olsaydı neylerdim bilmiyorum. Gece boyunca pek sıkıntısı olmuyor fakat şu saatte uyanmaya bile zor dayanıyorum:1:

Ya sen onun Feyza versiyonunu bir görsen:23: herkese gülmeler, bakmalar, uzanmalar. Bıraksam oyobüsteki adamın kucağına gidecek! Hiç yüz vermedim. 2 yandaki adam koltuğa elini koymuş, onu tutmaya çalışıyor. Elin adamıyla zorla muhatap ediyor yani:)

Sıcakta evde erkek düşünemiyorum. Şimdi ne lohusalık kaldı ne hamilelik ama bu sıcakta en iyisi ferah ferah giyinebilmek:)

Çook haklısın canım.

Hadi inşallah dalmıştır.

O da bir seçenek.

Ah canım ya doğum anıların sıkıntılıymıs. Hatırlama boşver. Yasir yanında ya gerisi boş.

Tabi şekerim bak havalı isim koymalı yemeklere. Adamlar sulu pilava risotto diyo mesela :D

Ya şimdi çocuklar dolmayı daha rahat tüketir diye düşündüğüm için dolma mecburen oldu menüde. Kırmızı et yemeyen yesin diye tavuk da olunca 3 yemek gibi oldu. Valla miktarı iyi ayarlamalı yoksa uzun bi süre artıklar yenir :)))))

Şimdi kızlayım.
Sahur yaparsak şükür.

Ah canımmm. Sen daha iyi bilirsin; işin varsa çocuklar pürüzlük yapar mutlaka :/ ama bugün halledersin. Gün uzun. Olmazsa anneciğin gelsin azıcık olmaz mı???

Eki Görüntüle 754272

Eki Görüntüle 754273

Ben hala still tee içiyorum valla. Ona rağmen sağı emzirirken sol fışkırdı durumu yok. Bebeğin istekli olması da önemli bi faktör sanırım.

Küçülen zıbın olayı süpermişşşşş. Unutmazsam 2. çocuğa artık :) açık havada 1-2-3 de çok hoş...

Doğum günü fikirlerine baktıkça, "ben bunu yapamam geç" diye atladığım herşeyi yapmışsın :nazar::nazar:

Canımmm teşekkür ederim :) görünce yapılabilecek bişise tutamıyoki insan kendini :) ama diğer yaş günlerine böyle abartmıcam tabiki ;D taaaa arkadaşlarıyla kutlayana kadar daha sakin geçiririz inşallah.....

Herkese günaydınnnnnnnnn.

Bugün günlerden Ayşecikkkkkk :) Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin analı babalı.

Aryamm, Efenin kıymet bilmesini beklemiyorum. Yengeç erkeği sonuçta; bulacak bi hatun Allah bilir ne zaman arayıp soracak :p ay düşünsenize yıllar sonra burda gelin damat çekiştirdiğimizi hahaha

Çook haklısın canım.

Hadi inşallah dalmıştır.

O da bir seçenek.

Tabi şekerim bak havalı isim koymalı yemeklere. Adamlar sulu pilava risotto diyo mesela :D

Ya şimdi çocuklar dolmayı daha rahat tüketir diye düşündüğüm için dolma mecburen oldu menüde. Kırmızı et yemeyen yesin diye tavuk da olunca 3 yemek gibi oldu. Valla miktarı iyi ayarlamalı yoksa uzun bi süre artıklar yenir :)))))

Şimdi kızlayım.
Sahur yaparsak şükür.

Ah canımmm. Sen daha iyi bilirsin; işin varsa çocuklar pürüzlük yapar mutlaka :/ ama bugün halledersin. Gün uzun. Olmazsa anneciğin gelsin azıcık olmaz mı???

Eki Görüntüle 754272

Eki Görüntüle 754273

Ben hala still tee içiyorum valla. Ona rağmen sağı emzirirken sol fışkırdı durumu yok. Bebeğin istekli olması da önemli bi faktör sanırım.

Küçülen zıbın olayı süpermişşşşş. Unutmazsam 2. çocuğa artık :) açık havada 1-2-3 de çok hoş...

Canımmm teşekkür ederim :) görünce yapılabilecek bişise tutamıyoki insan kendini :) ama diğer yaş günlerine böyle abartmıcam tabiki ;D taaaa arkadaşlarıyla kutlayana kadar daha sakin geçiririz inşallah.....

Herkese günaydınnnnnnnnn.

Bugün günlerden Ayşecikkkkkk :) Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin analı babalı.

Aryamm, Efenin kıymet bilmesini beklemiyorum. Yengeç erkeği sonuçta; bulacak bi hatun Allah bilir ne zaman arayıp soracak :p ay düşünsenize yıllar sonra burda gelin damat çekiştirdiğimizi hahaha

Salak telefon takıldığı için iki kez aynı şeyi göndermişim kusura bakmayın :/

Herkese günaydıııınnnn....
Bugün ctesiymiş, çalışanlar için zaman çabuk geçsin, çalışmayanlar günümüz nasıl istiyorsak öyle geçsiiinn:37:

Bugün kendimi dışarı mı atsam diyorum? Ramazandan beri bişi yapamadım pek:1: arya da bunaldı, arkadaşa gidebiliriz belki.
Yemeğe kayseri mantısı, yeşil fasülye, pirinç pilavı olacak.
Gözümden uyku akıyooor. Rabbim biliyorda yaratıyor işte, kızımın uykusu düzensiz olsaydı neylerdim bilmiyorum. Gece boyunca pek sıkıntısı olmuyor fakat şu saatte uyanmaya bile zor dayanıyorum:1:

Çıkın tabi ya. Biz de belki burdaki tek alışveriş merkezine gidicez bi ara. Gerçi babamızın sağı solu belli olmaz bakalım :))

Daha menü bile oluşturmadım bugüne :( bi hafta sonraki davete oluştur ama buğine bişi yapma; aferin pembiş :) bulgur pilavı yapasım var bayadır yemedik sanki. E onun yanına da en güzel tavuk gider. Tamam işte bi salata bi de yoğurt çorbası bitti gitti :))

Back
X