- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
Tabi şekerim bak havalı isim koymalı yemeklere. Adamlar sulu pilava risotto diyo mesela
Ya şimdi çocuklar dolmayı daha rahat tüketir diye düşündüğüm için dolma mecburen oldu menüde. Kırmızı et yemeyen yesin diye tavuk da olunca 3 yemek gibi oldu. Valla miktarı iyi ayarlamalı yoksa uzun bi süre artıklar yenir :)))))
Ah canımmm. Sen daha iyi bilirsin; işin varsa çocuklar pürüzlük yapar mutlaka :/ ama bugün halledersin. Gün uzun. Olmazsa anneciğin gelsin azıcık olmaz mı???
Ben hala still tee içiyorum valla. Ona rağmen sağı emzirirken sol fışkırdı durumu yok. Bebeğin istekli olması da önemli bi faktör sanırım.
Küçülen zıbın olayı süpermişşşşş. Unutmazsam 2. çocuğa artık :) açık havada 1-2-3 de çok hoş...
Canımmm teşekkür ederim :) görünce yapılabilecek bişise tutamıyoki insan kendini :) ama diğer yaş günlerine böyle abartmıcam tabiki ;D taaaa arkadaşlarıyla kutlayana kadar daha sakin geçiririz inşallah.....
Herkese günaydınnnnnnnnn.
Bugün günlerden Ayşecikkkkkk :) Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin analı babalı.
Aryamm, Efenin kıymet bilmesini beklemiyorum. Yengeç erkeği sonuçta; bulacak bi hatun Allah bilir ne zaman arayıp soracakay düşünsenize yıllar sonra burda gelin damat çekiştirdiğimizi hahaha

Salak telefon takıldığı için iki kez aynı şeyi göndermişim kusura bakmayın :/
Çıkın tabi ya. Biz de belki burdaki tek alışveriş merkezine gidicez bi ara. Gerçi babamızın sağı solu belli olmaz bakalım :))
Daha menü bile oluşturmadım bugünebi hafta sonraki davete oluştur ama buğine bişi yapma; aferin pembiş :) bulgur pilavı yapasım var bayadır yemedik sanki. E onun yanına da en güzel tavuk gider. Tamam işte bi salata bi de yoğurt çorbası bitti gitti :))
Eeee oldu da bitti bile