Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ya kızlar ben birşey sorucam, arya hastalanana kadar akşam 8-9 gb gece maması yer uyur, 11-12 gb süt içirirdim sabaha kadar uyurdu. Şimdi hastalandıktan sonra sanırım burnu tıkalı olduğu için uyurken hiç süt içmedi, sabaha kadar öyle uyudu. Hala burnu açılmış değil ama yinede gece uyurken daha rahat gb, yani sütü içmeyi engelleyecek tıkanıklık yok gb görünüyor, yinede içmiyor. Normal mi?

Valla patatesleri büyük büyük küpler halinde doğradım, iri iri yeşil ve kırmızı biber doğradım, yine büyükçe domates ve soğan doğradım. Eti önceden az zeytinyağ ve baharatla birkaç saat beklettim dolapta.Zeytinyağ, kuzu kuşbaşı, kekik, pulbiber, karabiler atıp harmanlayıp tepsiye döktüm. 200 derecede yarım saatte misss:)

Aynennn...bizde azönce geldik, helvalı dondurma yiyip dolaştıkk:1:

Yavrum benimm:) çok zavallılar dimi yaa. Uyu canım uyu sen, iyi geceler...

Lezzetli görünüyor ;) eline koluna sağlık canım tekrar.

kızlar hızınıza yetişemiyorum gun içinde ben halsiz ve bitkin oluyorum
oglum uyudugunda bende uyuyorum bil.gözüm görmüyo e aksamda sofraydı
namazdı derken yazmaya fırsat olmuyo masallah size
bende enerji veren hap falan mı bulsam ne yapsam:)
pembiş oğlun memede uyuyormu? yatarak emzirip uytmayı denedınmı ?
ben önce yatarak emzirip sonra emziğini veriyorum sonra saılıp uyuyoruz :))
ayagımda sallayarak uyuttugumda 1 saat falan ugrastırıyo cok zor uyuyo nedense:44:

Canım memede uyumuyor genelde :( yani gözünü kapatıyor sanıyorsun ki uyudu ama yatağa koymak için hareketlenince hemen gözler açılıyo :) yatarak emzirmeyi neyneyse söylediğinde denemiştim ama paşa emmedi öyle hatta gıcık oldu; çok komikti :)))

kızlar huggıese uye olmustum numune için bugun geldi 2 tane
göndermişler oğlanlar için olandan cok güzel begendim dogrusu mikili:)

buarda emire gün içinde inek sütü verdim dun le bugun ilk verdiğimdde
yadırgadı yüzü burustu içmedi sonra şeker koydum şapır şupur içti:56::52:
benim oğlana şekerli olsun başka bişey olmasın peynir yumurta vs.girdimi agzına direk
cıkarıyo oyuzden hala bulamac veriyorum kahvaltularını nasıl alıscak ayrı yemeye :44:

Bizimkide bebek sütlerini bile içmiyor tatlı diye. İnek sütü onun için bulunmaz nimet. Biz tek tek kahvaltıya 10. Aydan itibaren geçtik. Tam anlamıyla geçmesi 2-3 ayı buldu diyebilirim:44: çok zordu bizim için, hiç alışmayacak sanmıştım. Bizimki yeme konusunda cins olduğu için birazda, zor atlattık bu süreci.

QUOTE=ates26;31184582]yani peynir girince agzına gimesiy cıkması bir oluyo tatlı olmadıgı için :27:
eline verdim kendi yesin diye yok yumurtada oyle omlet vs.de cok gıcık bı durum[/QUOTE]

Bak işte damak tadları ne kadar farklı!! Allah'ım ya daha el kadarlarken seçimleri var :)

Atescim peyniri bala batır ben bazen öyle yapıyorum :) bi de şimdi size iğrenç gelebilir ama küçükken babaannem bize yumurtayı şekerli yedirirdi!! Bildiğimiz tavadaki yumurtaya pişince şeker dökerdik. Ben oğluşa hiç denemedim yiyo yumurta diye ama şu ara hiççç yemediği için deneyebilirim valla.

selamlar:3:
misafirleri şimdi uğurladk :)
güzel oldu çok şükür. islim kebabı kesinlikle çok oyalayıcı:31:
soya soslu tavuk, lezzetli ve hafifti.

Ay hadi geçmiş olsun canım :)

evet canım 2008 eylül doğumlu oğluş. seninki hangi ay?

hayırlı olsun yatağı:nazar:
hiç burulma bence tam zamanı ayırmak için:42:

bunu da eklemek lazım, bu temmuz annelerinde süper tarifler var:56:

evet, çok savunmasızlar. işte bu yüzden anneleri var, çok şükür.
uyu şekerim:)
ben mutfak toplıycam daha..

tarif kolay gözüküyor. önce kendimize bir deneyim hele.
kağıt helva dondurmaya bayılırım:56:

Ama ben annesiz bebeklere daha da üzülüyorum şimdi :( gerçi sonuçta herkesin Allah'ı var; kul nedir ki...? Kimse annesiz kalmasınnnnn.

ohoo ben buralara uğramayalı bebeler yurumuş,iftarlar sahurlar menüler falan filan,aynen bıraktığım gıbı topic formunda

benım bebe cok tembel yurumedı daha,ama pek bı hevesli.
ramazan telaşeli geçiyor,ceylin benı yoruyor allah canını sağ etsın.yata yata oruç tuttuğum zamanlar ne kadar da geride kalmış.

Benim oğluş da yürümüyo teyzesi. Emekliyo sıralıyo falan. Şuanda bile bi ton zarar veriyo bakalım yürüyünce ne yapacak :))???

şekerim ne zaman kadar kollayacan mecbur bı gun öğrenecek,hele okula başladıktan sonra kontrol iyice bizden çıkacak

benım kız da öyle ya,yemek yaptırmıyor mutfakta,ayaklarıma sarılıyor,bacaklarıma tutunup kalkıyor,yapışık geziyoruz,en istemediğim şeydi üstelik.

ay canım benim,acaba benım cımcımede mı bundan uyumuyor.serınlesın dıye yatmadan önce banyoya sokuyorum.bi turlu dalamıyor uykuka kaç gundur

kız alemsin benı öldürecen ya sen:) ben limonataya hıc lımontuzu katmadım,güzel oluyor lımon tuzssuz da,boşver bı dahakine kafanı karıştırma yok lımon tuzuydu yok kaya tuzuydu :)

Valla sıcak sanırım çıldırtıyo. Bi de dün yağmur yağdı diye şortlu tulum giydirdim normalde sadece tshirt giydiriyorum; ona rağmen terledi.

canım arya yürüyormuuu tebrik ederim zor günleriniz başladı

yok canım kağıt helva ve dondurma istiyordum gidemedik :43:

kızlar çıldırcam boşancam Vallahi artık boşancam dayanamıyorum :43:

6,30 da işten geldi eskiden uykuma karışma derdi karışmıyorum artık yattı işte iftara 20 kala kalktı bizde ecoşla parka felan gittik

baktım da babalar para getiriyor çocuklarını bizimki kucağına almıyor :43::43: bu çocuğu ben tek mi yaptım :43:

iftar ezan okundu ecoş her zamanki gibi kucamda benden önce atladı ben sandalyeye oturttum tavukları önüne dittim yedi
ben yerde diz üstü sandalye bile vermiyor neyse ikisi doydu ben sadec su içtim yemek felan yemek istemiyroum hiç birşeyde gözüm yok :43:

yaprak vardı taze bidona koyayımda salamuryapaym dedim nete bakim dedim sende üstünü gy dışarı çıkalım dedim
oda masayı felan topladı neymiş dinlencekmiş çocuk kendini yırtıyor kucana almıyor sen pcden kalk çocuğa mama ver eeeeeeeeeeee çocuk zaten uyuyacak bu 2 yada 3 olması lazım dışarı çıkmıyoruz yarında geceye gitcek dışarı çıkmıcaz

çıksak napcam oruçlu ağzım bağlı :43: ertesi günde geceden çıkcak yine gidemicez eve hapis :43:

birde hatasını kabul etmiyor sürekli bana bağırmaya başladı ben normalde çok sinirli bir insanım ramazanda aşırı sakinim napim orucu başkasına mı tutuyorum kendime tutuyorum niye millette çatayım
:20:

herşeyimiz tamamen farklı okadar zıddızki boşanalım diyorum olmuyor benide kendinide yıpratıyorsun diyro yok evlilik bu bi şekilde gider diyro ya çıldırcam annemle de konuşmuyoruz ne ecrin nisada ne birşey de hiç birşeyde gözüm ok alıp başımı gidicem :43::43:

Annenle neden konuşmuyorsun??

Çooook zor bir durum. Ne desek eşini değiştiremeyeceğimiz için de yapılabilecek en mantıklı şey sakin olmak. Tabiki sen tek başına yapmadın o çocuğu. Ama ah erkekler... Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum. Bizim de babamız çok ilgili değil hatta eskiden daha ilgisizdi. Ben ona sürekli şunu söyledim "bak bu çocukla vakit geçirmezsen seni sevip saymaz. Beş on dakka bile olsa oyun oyna mıncır ki seni tanısın bilsin". Böyle böyle başladılar işte. Yani "10 dakka sen ilgilen ben çok bunaldım. Yada işim var bi beş dakka bak" demeden önce alıştırdım :) bi de bi aile dostumuzun kısa ve öz hikayesini anlattım. Çok şeyler yaptılar ama çocukları olmadı. Tek çözüm evlatlıktı ki onu da istemediler. Her zaman metin duruyorlardı vs. Ama birgün arkadaşına dayanamayıp şunu söylemiş: okadar isterdim ki bir çocuğum olsun; bakkala gidelim ve "baba bana şunu al" cümlesini kursun. Birçok insan var "anne addiiiiii" için dünyaları verecek ;)

Günaydınlarr herkese... Ay bugün evrene yine bütün olumlu duygularımı gönderiyorum:9:
Nasıl da mutlu uyandım, nasılda mutlu uyandımm, niyeyse:37:
Herkes mutlu olsun bugün, gününüz güzel geçsin...

Ah nasıl güldüm yaa, sabah sabah... Size laf yetiştireyim derken, arya da kakasını yapıp popişi yıkayıp kahvaltıya geçelim diye düşünürken az önce yanına bi gittim, masanın altından büyük bir ekmek parçası bulmuş, onu yiyor, sütten de çekiyor arada ohhh:9::9:.

Gidip aç kızımı doyurayım:37:

Ay ben o kuru ekmek sütü hüpleten kızı yerimmmmmm :) sen de hep böyle mutlu ol şekerim :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)

Alıntı rekoru kırdım mı ki acaba :) ???

Güzel bir gün olsunnnnn inşallahhhhh :)

Ya kızlar ben birşey sorucam, arya hastalanana kadar akşam 8-9 gb gece maması yer uyur, 11-12 gb süt içirirdim sabaha kadar uyurdu. Şimdi hastalandıktan sonra sanırım burnu tıkalı olduğu için uyurken hiç süt içmedi, sabaha kadar öyle uyudu. Hala burnu açılmış değil ama yinede gece uyurken daha rahat gb, yani sütü içmeyi engelleyecek tıkanıklık yok gb görünüyor, yinede içmiyor. Normal mi?

Bence normaldir. Sonuçta biz de kaçta yiyip yatıyoruz ve gece bişi yemiyoruz. Seninki erken büyüdü sevin bence :))

ramazan8 den günaydın..
akşam geç yattım, gece de doğru düzgün uyuyamadım.. saçma sapan rüyalar gördüm.
ordan oraya, ordan oraya ruhum yoruldu yaa

Adiş'e çilekten büyüyen beşik almıştık.Geldi, çok güzel.Ama odasını ayıracağım için buruk bir sevinç...:5::5::5:
iyi yapıyorsun canım, şimdi ayırmak sanırım ideali.
biz de salonda klimayla yatıyoruz, yoksa benim de aklımda. ama gel gör yine de düşüncelerdeyim senin gibi..
az cesaret ve dirayet..

Pembiş, senin de her şeyin varmış.Sen al, ihtiyacı olanlara gönder.Misal bana.:9::9:
ilahiii:9:

Ben bu bebişlere kıyamam ya. Oğluşumu uyutmak üzere odasına gittik. Ayağımda sallıyorum emziriyorum ama yok cırıl cırıl bağırıyo vs. Sonra bi baktım saçı başı terlemiş tabi vücudu da. Başladım yastığını yelpaze olarak kullanıp onu serinletmeye. Yavrum hemen sesii kesti ve uyudu. "Sıcaktan uyuyamıyorum" diyemiyo yaaaaaa. Hiçbişi diyemiyo yazık kuşumaaaaaa. Derdini anlatamıyo. Ne kadar savunmasızlar.... Uyuyacam ben yaaa :)
oy yavrum beniim..nasıl da bunalmış sıcaktan?:5:
ne kadar aciz ve muhtaçlar. açlık neyse de susuzluklarını söyleyemiyorlar ya, ona üzülüyorum valla..
çok sık su veriyorum. ama bazen verdiğimde iyice susamış oluyor belli, nasıl içiyor, kana kana nefes nefese kalıyor.

Valla patatesleri büyük büyük küpler halinde doğradım, iri iri yeşil ve kırmızı biber doğradım, yine büyükçe domates ve soğan doğradım. Eti önceden az zeytinyağ ve baharatla birkaç saat beklettim dolapta.Zeytinyağ, kuzu kuşbaşı, kekik, pulbiber, karabiler atıp harmanlayıp tepsiye döktüm. 200 derecede yarım saatte misss:)
bacım ya, ben fırında etten korkuyorum.
sebebi pişmeyecek gibi geliyor. sen marine ettim 200derecede pişirdim diyorsun :44:

buarda emire gün içinde inek sütü verdim dun le bugun ilk verdiğimdde
yadırgadı yüzü burustu içmedi sonra şeker koydum şapır şupur içti:56::52:
benim oğlana şekerli olsun başka bişey olmasın peynir yumurta vs.girdimi agzına direk
cıkarıyo oyuzden hala bulamac veriyorum kahvaltularını nasıl alıscak ayrı yemeye :44:
çorbayı yemeği yiyor mu peki?
ben hiç bulamaç vermedim. ek gıdaya başladığımdan beri ayrı ayrı veriyorum.
tadını bilsin alışsın, sevmediğini yemesin ya da az yesin. hepsinin damak tadı oluşuyor çünkü.

bence başla, dene yani.. az az ver, önceleri çıkarsa da yavaş yavaş alışacaktır.
ayşecik de beyaz peyniri pek yemiyor. ekmekle birlikte ağzına koyunca bazen farketmeden yutuyor
genelde kaşar ve tel peynir veriyorum.

kız alemsin benı öldürecen ya sen:) ben limonataya hıc lımontuzu katmadım,güzel oluyor lımon tuzssuz da,boşver bı dahakine kafanı karıştırma yok lımon tuzuydu yok kaya tuzuydu :)
ne bileyim kız. öyle yazıyordu tarifte:17:
mevzuyu eşime de anlattım.. paso saydı.. bana değil, tarifi verene:30:

Bence normaldir. Sonuçta biz de kaçta yiyip yatıyoruz ve gece bişi yemiyoruz. Seninki erken büyüdü sevin bence :))

Şimdi baktım gerçi de 6. Aydan sonra gece beslenmesi önerilmiyormuş zaten, ama bizim günlük süt tüketimimiz asla ve asla500 ml olamadığı için en azından onu içince içim rahat ediyordu. Sen emziriyorsun gerçi de emmeyen bebeklerde tamamlayabiliyorlar mı acaba 500 ml ye?

ramazan8 den günaydın..
akşam geç yattım, gece de doğru düzgün uyuyamadım.. saçma sapan rüyalar gördüm.
ordan oraya, ordan oraya ruhum yoruldu yaa

iyi yapıyorsun canım, şimdi ayırmak sanırım ideali.
biz de salonda klimayla yatıyoruz, yoksa benim de aklımda. ama gel gör yine de düşüncelerdeyim senin gibi..
az cesaret ve dirayet..

ilahiii:9:

oy yavrum beniim..nasıl da bunalmış sıcaktan?:5:
ne kadar aciz ve muhtaçlar. açlık neyse de susuzluklarını söyleyemiyorlar ya, ona üzülüyorum valla..
çok sık su veriyorum. ama bazen verdiğimde iyice susamış oluyor belli, nasıl içiyor, kana kana nefes nefese kalıyor.

bacım ya, ben fırında etten korkuyorum.
sebebi pişmeyecek gibi geliyor. sen marine ettim 200derecede pişirdim diyorsun :44:

çorbayı yemeği yiyor mu peki?
ben hiç bulamaç vermedim. ek gıdaya başladığımdan beri ayrı ayrı veriyorum.
tadını bilsin alışsın, sevmediğini yemesin ya da az yesin. hepsinin damak tadı oluşuyor çünkü.

bence başla, dene yani.. az az ver, önceleri çıkarsa da yavaş yavaş alışacaktır.
ayşecik de beyaz peyniri pek yemiyor. ekmekle birlikte ağzına koyunca bazen farketmeden yutuyor
genelde kaşar ve tel peynir veriyorum.

ne bileyim kız. öyle yazıyordu tarifte:17:
mevzuyu eşime de anlattım.. paso saydı.. bana değil, tarifi verene:30:

Benimde pek ümidim yoktu pişmez sandım ama hem kuzu eti olması hemde marine olmuş olmasıyla sanırım gayet güzel pişmişti hemde.

pembişe katılıyorum. 1 yaş gelişimlerinde sabaha kadar kesintisiz uyuyabilir yazıyor.
öyleyse ne mutlu sana.. hiç aç kaldı diye takılma. biz gündüz 7-8 saat aç duramıyoruz. ama uykuda zamanın çok önemi yok :34:

Bu arada ATEŞ cim alternatif birşey vermemek gerekiyor( süt, bulamaç vb) ilk zamanlar mama sandalyesine minik minik parçalar koparıp koyuyordum o yiyordu( kaşar, zeytin, ekmek) şimdi menemen kolayıma geliyor. Birde bizimki çay ve ıhlamuru çok seviyor. Onu içmek için ağzında ne varsa hemen yutuyor, böylece kahvaltı bitiyor:) her sabah ıhlamur kaynatıyorum, bizimki şekersiz içiyor, sen ( seninki tatlıyı sevdiği için) ballı ıhlamur falan yapabilirsin;)) severse onun uğruna yer belki herşeyi.

pembişe katılıyorum. 1 yaş gelişimlerinde sabaha kadar kesintisiz uyuyabilir yazıyor.
öyleyse ne mutlu sana.. hiç aç kaldı diye takılma. biz gündüz 7-8 saat aç duramıyoruz. ama uykuda zamanın çok önemi yok :34:

Ne bileyim yaaa, bebek bu, süt içmesi lazım diyeee:44:

günaydın hayırlı sabahlar:3:

az bi müzik duysun ayşecik ya da ben mırıldanayım, başlıyor papağan gibi sallanmaya.. :9:

anaaa kime çekmişki:1:

Güle güle kullanın canım. Odaları ayırırken ben de çok üzülmüştüm. Ama şimdi çooook mutluyum. Her sesine kalkıyodum aynı şekilde ses çıkaramıyodum. Şimdi iyi böyle :)

Eeee diyorum en büyüğünüz benim diye haliyle onca yılda bişiler alınıyo :))
Adres ver :p

Tariffffffff :)??

kız sen kaç yaşındasın ki :44:

canım arya yürüyormuuu tebrik ederim zor günleriniz başladı

yok canım kağıt helva ve dondurma istiyordum gidemedik :43:

kızlar çıldırcam boşancam Vallahi artık boşancam dayanamıyorum :43:

6,30 da işten geldi eskiden uykuma karışma derdi karışmıyorum artık yattı işte iftara 20 kala kalktı bizde ecoşla parka felan gittik

baktım da babalar para getiriyor çocuklarını bizimki kucağına almıyor :43::43: bu çocuğu ben tek mi yaptım :43:

iftar ezan okundu ecoş her zamanki gibi kucamda benden önce atladı ben sandalyeye oturttum tavukları önüne dittim yedi
ben yerde diz üstü sandalye bile vermiyor neyse ikisi doydu ben sadec su içtim yemek felan yemek istemiyroum hiç birşeyde gözüm yok :43:

yaprak vardı taze bidona koyayımda salamuryapaym dedim nete bakim dedim sende üstünü gy dışarı çıkalım dedim
oda masayı felan topladı neymiş dinlencekmiş çocuk kendini yırtıyor kucana almıyor sen pcden kalk çocuğa mama ver eeeeeeeeeeee çocuk zaten uyuyacak bu 2 yada 3 olması lazım dışarı çıkmıyoruz yarında geceye gitcek dışarı çıkmıcaz

çıksak napcam oruçlu ağzım bağlı :43: ertesi günde geceden çıkcak yine gidemicez eve hapis :43:

birde hatasını kabul etmiyor sürekli bana bağırmaya başladı ben normalde çok sinirli bir insanım ramazanda aşırı sakinim napim orucu başkasına mı tutuyorum kendime tutuyorum niye millette çatayım

herşeyimiz tamamen farklı okadar zıddızki boşanalım diyorum olmuyor benide kendinide yıpratıyorsun diyro yok evlilik bu bi şekilde gider diyro ya çıldırcam annemle de konuşmuyoruz ne ecrin nisada ne birşey de hiç birşeyde gözüm ok alıp başımı gidicem :43::43:

canım yaaa bunalmışsın daha doğrusu eşinde bunalmış işlerden sen ev hallerinden ama birbirinize vakit ayıramıyorsunu:50:
birazda çevrende yakın akraban olmamasıda kötü olsa 1-2 saatliğine bile ecoşu bıraksan biraz tek başına kendin için birşey yapsan bence daha farklı olur herşey annenle neden konuşmuyorsun:44:

Ah nasıl güldüm yaa, sabah sabah... Size laf yetiştireyim derken, arya da kakasını yapıp popişi yıkayıp kahvaltıya geçelim diye düşünürken az önce yanına bi gittim, masanın altından büyük bir ekmek parçası bulmuş, onu yiyor, sütten de çekiyor arada ohhh:9::9:.

Gidip aç kızımı doyurayım:37:

birde kızım iştahsız diyorsun:1:

biz sonunda dün pastamızı kestik babamız videoya çekti kızım mumu üfledi üff üfff çok güzeldi biz iyiki doğdun melisa dedikçe alkış yapıp poposunu oynattı :1:

iyiki doğdun benim minik prensesim:16:

Şimdi baktım gerçi de 6. Aydan sonra gece beslenmesi önerilmiyormuş zaten, ama bizim günlük süt tüketimimiz asla ve asla500 ml olamadığı için en azından onu içince içim rahat ediyordu. Sen emziriyorsun gerçi de emmeyen bebeklerde tamamlayabiliyorlar mı acaba 500 ml ye?

Valla ben emzirenlerin de tamamladığından şüpheliyim :) ne kadar alıyosa ve fırsat oluyosa okadar vereceksin bence. Sonuçta peynirden de kalsiyum alıyorlar dimi???

Bugün menülerde neler var??? Aklımda hiç bişi yok:44:

Dünden kalan tas kebabı :) Efe de sevdi çok mutluyum :))

canım yaaa bunalmışsın daha doğrusu eşinde bunalmış işlerden sen ev hallerinden ama birbirinize vakit ayıramıyorsunu:50:
birazda çevrende yakın akraban olmamasıda kötü olsa 1-2 saatliğine bile ecoşu bıraksan biraz tek başına kendin için birşey yapsan bence daha farklı olur herşey annenle neden konuşmuyorsun:44:

biz sonunda dün pastamızı kestik babamız videoya çekti kızım mumu üfledi üff üfff çok güzeldi biz iyiki doğdun melisa dedikçe alkış yapıp poposunu oynattı :1:

İyiki doğmuş minik kuşşşşş :)

33 canım :)

:1::1::1: totosunu ısırırım ben onunnn! Rabbim kötü günlerini göstermesin....
Valla ben emzirenlerin de tamamladığından şüpheliyim :) ne kadar alıyosa ve fırsat oluyosa okadar vereceksin bence. Sonuçta peynirden de kalsiyum alıyorlar dimi???
Artık mecbur öyle olacak galibaa.

bacım, ne seni hakkıyla tanıyorum ne de eşini.
ama sana dışardan gözlemimi söyleyeyim..

gençsiniz ve genç evlenmişsiniz.
eşinin işi maddi manevi çok zor. psikolojisi çok farklı olabilir, onunla yaşamak da aynı derecede zor.
ama sen eşini seviyorsun, o da seni..
evlendim hamile kaldım dedin. siz daha aynı çatı altında birlikte yaşamaya alışamadan, yaşayamadan bi de bebek geldi.
belki senden uzaklaşmasının sebebi biraz da budur.

ben hatırlıyorum, ayşecik 1-2 aylıktı. eşim gelir bir iki agu bugu oturur, bi daha da bakmazdı.
ne zoruma giderdi, ilgilenmiyor diye sevmiyor sanıyor insan.
bu sefer benim işim var 10 dk kucağında tut diye verip, yatakodasında gidip oturduğumu biliyordum.
ama iletişimleri artınca birlikte oyun oynayıp keyif almaya başlayınca, şimdi de çocuğu elinden alamıyorum..

geçenlerde bi kez daha yazmıştın. parisle alakalıydı mevzu, hatırladın mı?
doğumdan sonra zorluk yaşadın, bu eşinle aranızdaki ilişkiye de yansıdı.
bence adamın gerilmesinin, sinirinin altında bu da önemli bi sebep. bunu atlama..

ama yine sen iyisini yapıyorsun, kötü bi şey söyleme şu günlerde. bu kadar kolay da boşanma lafını ağzınıza almayın.
valla çok şey götürür insandan..
senin eşin bizimkiler gibi sabah 8 akşam 5 çalışmıyor ki, akşam dinç gelsin, haftasonu tatil olsun.
haa, bunlar size vakit ayırmasına gezdirmesine sebep midir, değil. ama yine de zor.

arkadaşın vardır, gündüz al ecoşu kendin çıkın, gez mağaza dolaş. avm ye git, ecoş da oyalanır.. sen de biraz ferahlarsın.
annenle neden konuşmuyorsunuz, bilmiyorum ama kadına böyle şeyler de söyleyip üzmeni tavsiye etmem doğrusu..

hiçbir fikrim yok:30:

iyiki doğmuş annesii, iyiki doğurmuşsun..:16:
nice yıllara sağlıkla mutlulukla inş..
onun alkış yapan ellerini salladığı totosunu ısırırım beeeeeeen :52:

evet ya, bence de..
geçen eşim soruyor. ne kadar süt emiyor diye.
ne bileyim, ucunda sayaç mı var dedim :9:

Bugün menülerde neler var??? Aklımda hiç bişi yok:44:
dünden çorba ve çok az kuru fasulye var.
ama bugün pizza yapmak istiyorum been:56:

evet ya, bence de..

Hahaha sayaç taktıralımmmmmm hahahaa

bende aynı düşüncedeyim yani öyle 500 ml tüketmesi gerekiyor günde diye ben tamamlamaya çalışmam ki artık 1 yaşlarına girdiler ve yemek yiyorlar süt konusunda alıştırma oda iki kere içse bana yeter:34:

Dünden kalan tas kebabı :) Efe de sevdi çok mutluyum :))

İyiki doğmuş minik kuşşşşş :)

33 canım :)

teşekkürler canım :34:
anamm bende çok yaşlısın sanmıştım 33 ne ki beee:37:
kaç yıllık evlisiniz bu arada:44:

ye teyzesi bu arada hani bir ara kelebekler sonsuza uçara gidecektik o konu ne oldu yaa özledik girmiyorda artık:17:

evet ya, bence de..

ahaaa güzelmiş:1:
ohhh pizza güzel bende kumpir yapmak istiyorum bakalım:44:

evet ya, bence de..

Sayaç:9::9::9::9::9:
Pizzaaaaa, burda kv ve kp ileeee, cıks olmaz. Ama size gelebilirim:1:

Back
X