canım arya yürüyormuuu tebrik ederim zor günleriniz başladı
yok canım kağıt helva ve dondurma istiyordum gidemedik
kızlar çıldırcam boşancam Vallahi artık boşancam dayanamıyorum
6,30 da işten geldi eskiden uykuma karışma derdi karışmıyorum artık yattı işte iftara 20 kala kalktı bizde ecoşla parka felan gittik
baktım da babalar para getiriyor çocuklarını bizimki kucağına almıyor

bu çocuğu ben tek mi yaptım
iftar ezan okundu ecoş her zamanki gibi kucamda benden önce atladı ben sandalyeye oturttum tavukları önüne dittim yedi
ben yerde diz üstü sandalye bile vermiyor neyse ikisi doydu ben sadec su içtim yemek felan yemek istemiyroum hiç birşeyde gözüm yok
yaprak vardı taze bidona koyayımda salamuryapaym dedim nete bakim dedim sende üstünü gy dışarı çıkalım dedim
oda masayı felan topladı neymiş dinlencekmiş çocuk kendini yırtıyor kucana almıyor sen pcden kalk çocuğa mama ver eeeeeeeeeeee çocuk zaten uyuyacak bu 2 yada 3 olması lazım dışarı çıkmıyoruz yarında geceye gitcek dışarı çıkmıcaz
çıksak napcam oruçlu ağzım bağlı

ertesi günde geceden çıkcak yine gidemicez eve hapis
birde hatasını kabul etmiyor sürekli bana bağırmaya başladı ben normalde çok sinirli bir insanım ramazanda aşırı sakinim napim orucu başkasına mı tutuyorum kendime tutuyorum niye millette çatayım
herşeyimiz tamamen farklı okadar zıddızki boşanalım diyorum olmuyor benide kendinide yıpratıyorsun diyro yok evlilik bu bi şekilde gider diyro ya çıldırcam annemle de konuşmuyoruz ne ecrin nisada ne birşey de hiç birşeyde gözüm ok alıp başımı gidicem