Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu arada arya baştan ayağa pamuk gibi mi oldun maaşallah

ben geçen bacaklarımı alayım dedim önleri yarım yamalak arka hala aynıya benzer kalmış okadar acele çıktımki :53::53:

ecrin nisa anneeee diye mutfakdan ağlıyordu buzdolabının kapağını açamamış :27:

Kız krem falan sürdüm demek istedim:) tüyler için lazere başladım valla çok memnunum:))

Kız krem falan sürdüm demek istedim:) tüyler için lazere başladım valla çok memnunum:))

bende başlıcam benim tüyer erkek bacağı gibi :9: lazer tamm bitirmiyormuş tüyleri araştırdım ne kadar doğru bilmiyorumki bende başlayacağım :26:

Biz iftarı yaptık bileeee:) hazırlanıp dışarı çıkıcaz:))))))

ohh afiyet olsun ben daha yeni açtım :43:

Biz iftarı yaptık bileeee:) hazırlanıp dışarı çıkıcaz:))))))

Gezentiler sizi :))) iyi eğlencelerrrr.

Tepside içli köfteyi biz çok beğendik ailece :) yalnız misafire yapılacaksa üstüne konan bulgurlu hamura yağ eklenmeli yoksa baya parçalanıyor. Bademli çorbayı da tavsiye ederim. Eğer krema ve kuruyemiş seviyorsanız tabi :)))

Tepside içli köfteyi biz çok beğendik ailece :) yalnız misafire yapılacaksa üstüne konan bulgurlu hamura yağ eklenmeli yoksa baya parçalanıyor. Bademli çorbayı da tavsiye ederim. Eğer krema ve kuruyemiş seviyorsanız tabi :)))

anemmmm ana niye demediniz içli köfteyi şekil vermeiyorum diye yapamıyorum :52:

bende başlıcam benim tüyer erkek bacağı gibi :9: lazer tamm bitirmiyormuş tüyleri araştırdım ne kadar doğru bilmiyorumki bende başlayacağım :26:

ohh afiyet olsun ben daha yeni açtım :43:
ilk seansa gittim henüz, ama kolaltımda tek tük ince tüyler kaldı sadece:)) bacağa gitmiyorum, kışın bacak yaptırıcam. Genitalde üst kısımda pek bişi kalmadı ama alt kısma saç kıran girmiş gb:9: yani kesinlikle tavsiye ederim. Zaten ne kadar kalınsa kılların o kadar iyi sonuç alıyorsun;)

Bademli çorbayı deneyeceğim:) benim yediğim çok yağlıydı işte, ağır geldi bana.
Beyzos fena bugün gündüz çok az uyudu bitik durumdayım
Allah sana sabır versin, güç versin, canım benim yaa. Geçer inşallah annesi sabırrrr....
Aaa demiştim burda aslında hatta link de vermiştim hatta aryammm yediğini ama beğenmediğini söylemişti :)))
Doğrudur:)))
Akşam yoklaması alıcam ama çok eksik var :p
Geldim! Lunaparka gittik, bir tur attık kv aradı, arya uyandı ağlıyor diye:(( nasıl geldiğimizi bilemedik, kızım kucağımda şuan bana sımsıkı sarılmış durumda, uyuyor ama içini çekip hıçkırıyor halaaa:43:
Beni görünce bastı önce yaygarayı, sonra sarılıp uyudu hemen, kuzum benim:))))

Son düzenleme:
ilk seansa gittim henüz, ama kolaltımda tek tük ince tüyler kaldı sadece:)) bacağa gitmiyorum, kışın bacak yaptırıcam. Genitalde üst kısımda pek bişi kalmadı ama alt kısma saç kıran girmiş gb:9: yani kesinlikle tavsiye ederim. Zaten ne kadar kalınsa kılların o kadar iyi sonuç alıyorsun;)

Bademli çorbayı deneyeceğim:) benim yediğim çok yağlıydı işte, ağır geldi bana.

Allah sana sabır versin, güç versin, canım benim yaa. Geçer inşallah annesi sabırrrr....

Doğrudur:)))

Geldim! Lunaparka gittik, bir tur attık kv aradı, arya uyandı ağlıyor diye:(( nasıl geldiğimizi bilemedik, kızım kucağımda şuan bana sımsıkı sarılmış durumda, uyuyor ama içini çekip hıçkırıyor halaaa:43:
Beni görünce bastı önce yaygarayı, sonra sarılıp uyudu hemen, kuzum benim:))))

Oy yavrumm kıyamammmmmmmm. Bi de Aryasız mı kaçmıştınız sizi gidi siziler :))))

Bu çok hafif oldu valla. Tavsiye ederim ;)

Seker portakalı geceniz nasıl geçti, mutlu mesut nice yıllarınız olsun inşallah
Onlar durağan, ufaklık ev seven cins öyle yani :)))

Ankarada gezmeyiz sanırım. Zaten akşama doğru geleceğiz. Anannem ve dedemi özledim onlarla vakit geçiririm inşallah ;)

Geçersin çalışınca. Benim bi tek motordan 1 tane yanlışım vardı gerisi hep doğruydu. Ama ezberim kötü olduğu için ciddi ciddi yazarak çalıştım ;)

Ben olsam biberonla süt alırdım yanıma hiç emzirmezdim o akşam. Böylece istediğini giyebilirsin ;)
Te Allaam yaa 1 yanlış diyo:)
Ben ehliyette sadece çıkmış sorulara baktım ,geçtim yetti yani

maşallah bi yastıkta kocayin inşallah:31:

kıskandım :4:cok guzel olmus ya harika bi fikir
Sağol Kıskanma canım sen de yap;)

kızlar geçmişi okuyamadım tüm gün bu işle uğraştım desem yalan olmaz sinirden çatladım mübarek gün de baya bi sövdüm :20::20::20:
yeni bi yerle anlaştık muhakkak vardır bu işte de bir hayır ama inanılmaz gerildim ama bin kez de tembih etmiştik bu kadar olmaz ya bir de sahibi çocukluktan beri tanıdıgım biri aynı mahallede büyüdük ne diyim bilmiyorum..
nfk ayşecik nasıl oldu ayakları vücudu nasıl şurup işe yaradı mı aklım onda da kaldı ama bi giremedim
şeker portakalı sabah sana da yazamamıştım nice güzel yıldönümleriniz oldun inş.. :16:

Born cum çok sevindim yeni bi yer bulmanıza baksana böylesi daha hayırlı bence. Pek sözünün eri değilmiş önceki yer mutlaka akşamınızı rezil edecek bişey çıkarırlardı. Yeni mekan hayırlı olsun çabuk çözümlenmesine çok sevindim

Sahur için güllacımı hazırladım soğumaya bıraktım :56: herkese iyi geceler

Born cum çok sevindim yeni bi yer bulmanıza baksana böylesi daha hayırlı bence. Pek sözünün eri değilmiş önceki yer mutlaka akşamınızı rezil edecek bişey çıkarırlardı. Yeni mekan hayırlı olsun çabuk çözümlenmesine çok sevindim

Baya bi uğraştık canım aramadığımız mekan kalmamıştır son anda biyerle anlaştık ama bir de bana sor Rabbim herşeyin hayırlısını veriyor bize belki de orda sorun yaşıcaktık o gece kimbilir

Onlar durağan, ufaklık ev seven cins öyle yani :)))

Ankarada gezmeyiz sanırım. Zaten akşama doğru geleceğiz. Anannem ve dedemi özledim onlarla vakit geçiririm inşallah ;)

Geçersin çalışınca. Benim bi tek motordan 1 tane yanlışım vardı gerisi hep doğruydu. Ama ezberim kötü olduğu için ciddi ciddi yazarak çalıştım ;)

Ben olsam biberonla süt alırdım yanıma hiç emzirmezdim o akşam. Böylece istediğini giyebilirsin ;)

Herkese günaydın.Bugün yine 5te uyandık.Canım benim daha hiç biberon vermedim.Gelecek hafta denemeyi düşünüyorum.İyi fikir.Akıllı hatun seni.:9:

Uyuz efecim akşam 6da gece uykusuna yatmaya karar verdi. Tabi bunu kütük gibi yayarak değil yarım saatte bir yada saat başı kalkarak yaptı. 5:30dan beri de uyanık. Bi de halıya işedik(gözüm kapanıyodu alt değiştirirken; ayağımdaki sıcak ıslaklıkla iyice uyandım :)). Budmai dua senin görevin artık her akşam bizr uyku duası etmek :(((

Günaydınlar herkeseeeeee.

Back
X