pembehippotatam
bukadar olacagini bilemedim canim humayana ise yariyomu alayim bende hemen
Bende işe yarıyo bence. İçmeyi unutun a azalıyo. Sanırım içmesem hiç gelmicek... Sen şimdi başla 4 bardakla 2 güne kalmaz artar sütün
Selamun aleykummm canlarrr..sayfalar bayagı ılerlemıs bı bakayım dedım de.hepınız ıyısınızdır ınsAllah..ben hamdolsun ıyıceyım..hareketlerım eskıye nazaran bıraz kısıtlı ama olacak o kadar..dıstan pek bısey gozukmesede ıcten kestıler bıctıler yanı:)son bır haftamdan bıraz bahsedeyım..amelıyatımı carsamba gunu saat 15:00 ıtıbarıyle baslayarak 14,30 da cıkarak gerceklestırdı doktorum..ıkı tane taş mıs benı mahveden ve camurlu bı safra kesesı..bır gun yattım cıktım..ılac kullanıyorum sımdı takvıye olarak..annem ve ablam yanımdalar sagolsunlar..cok fazla ıs fılan yapamıyorum..en az 10 gun bısey kaldırmam yasak..en cok zor durumda kaldıgım durum 11 kg lık pasamın kucaklıyamamak..son 15 gun ııcnde hem sut ten kestm hemde ıstedıgım gıbı kucaklıyamıyorum..bu sebeple oglum hırcınlastı..huy degıstırdı.yere oturup bıraz gonlunu yapıyorum oynasıyoruz kacamak..hadı ben hızlı hızlı bakayım bırazz gecmıse..
Çocuk haklı tabi de dikkat etme süresi bitip siz yine mıncık mıncık olunca geçer

Senin de iyi olmana sevindim.
ayşeciği bahçeye indirdim biraz eğlendi, hava aldı.
yakındaki markete gittim, tatlı ve kek için eksik birkaç şeyi almaya.
90 gr lık paket susam 3 lira. birkaç dk diğer standlara da baktım, fiyatları inceledim.
açık baharat reyonunda aynı markanın susamını 100 gr 1,5 liraya aldım..
ne kadar saçma di mi? kazığın büyüğü küçüğü olmaz..
Ne salakça dimi?? Akıllı alışveriş yapmak lazım ki ben hiç araştırmam alırım :/
kızlar, yakın zamana kadar haftada 2-3 kez ayşeciğe günlük sütten
pirinçunuyla muhallebi yapıyordum.
şimdi sütlaç yapıyorum. hem her gün uğraşmıyorum hazır oluyor, hem serin serin hoşuna gidiyor..
soru: sütlacı uht sütten yapabilir miyim,:44:?
Tabiki yapılır ya. Ben hiç inek sütü almıyorum valla bana daha pis geliyo :/
Amelıyat saatımı beklerkenn bende hasta oldum..temkınlıydım neysekı..amlıyata gırerken ıc camasırıda cıkartın dedıler;yok dedımm..ust uste ıkı camasırla kamufle ettık..
bısey soracam bu senede kısmet olmadı ramazanı oruclu gecırmek..gecen sene cok haklı sebebım oglumm..bu senede safra kesemm:)
sanırım kısın telafı etme yoluna gıdecem..dıger turlu orucun yerıne gunluk bırıne para verılıyor ya..nasıl hesaplamam lazım..dıaynetın hesapladıgı fıtre mıktarı kadar*tutmadıgım gun sayısı mı olacak arkadaslar?
Senin bu borçlarını tutarak ödemen gerek. Zaten nfk anlatmış

benim de iki ramazanlık borcum olacak inşallah.
Kım yazmıstıı bolulu hıpopotamm..:)cukk oturmus valla..kısaca pembıs daha kolay gelıyor ama..haydutt oglusun uyumuyormus yıne..bızımde o sorunumuz vardı canım senın kadar olmasada..ama hamdolsun..sımdı gece 1 defa kalkıyoruz sut emmeyı bıraktıktan sonra..buyurkler derdıde ınanmazdım..acıkmasada kokun ıcın kalkıyor dıye..emmese bu kadar kalkmaz dıyorlardı..Cıksssss dıyordum ama..varmıs bıraz haklılık payı..
Benim bi arkadaşım sırf bu yüzden memeden kesti iki çocuğunu ama sonuç 3 yaşına kadar gece uyanmaları oldu. Sırf yatıyım diye de ona bunu yapmaya içim el vermiyor :/
Dilanaz demişti sanırım :))
merhabalar
bu aralar yazamaya zamanım olmuyor.şöyle bi göz attım.
nfk ben domatesleri öyle normal hali ile donduruyorum.
donmuş domatesi rendelemek daha kolay oluyor.domates çorbasını hep öyle yaparım.
dondurucuda mutlaka domatesim olur.bu akşam memlekete gidiyoruz tatil bitene kadr oradayız.
girebilrsem görüşürüz....
İyi yolculuklarrrrrrrr :)
Vayyy yakındır daha da yorucu günler bekler sizi kuşummmm...,
Bu durumlarda eşimin anlayamayacağı şeyleri nerdeyse herşeyi söylemem paylaşmam eleştirmem. O da kolay kolay anlatmaz zaten. Anlattığı zamanda ailesine karşı olumlu bakmaya, iyi yönlerini böstermeye çalışırım. Bu durum içten içe hoşuna gider farkındayım. Bazen bişi diyecek olurum korumaya gecer, bazen benden önce atar tutar. Aslljnda mantığına yatıyorsa durum attırmaz arkalarından, yatmıyorsa benden önce atar. Dürüsttür yani. Amaaa ben olumlu taraftan bakmasam eminim böyle davranmayacağına...
Aynennnn....olumlu şeyleri söyler genelde.
Hocan ne doğru söylemişş. Ben başlarda bunu pek yapamadım, çok hata yaptım ama şimdi biraz biraz yapıyorum.
Bak sıpaya yaaa ! Allahtan bişi olmamış, olsaydı önce eşine kızardım, haber vermeliydi diye.
Ahh canımm, hem üzülüyorsun sütün yok diye hemde bişi yapmıyorsun. Belliki oruç seni zorluyor, kaza yaparsın. Bunun ayıbı günahı yokki.
eşin de ayıp etmişş.
Geçmiş olsun canımm... Atlatmışsın allahtan. 1 aya baya toparlarsın. Oğlun içinde üzülme bugünleri telafi edersiniz sen biraz toparlanınca. Sen bian önce kendine iyi bakıp iyileşmeye bakk.
Eşime söyledim önce bişi var mı diye sordu. Sonra seni uyandırsam daha kötüydü çok derin uyuyodun dedi

valla cunaya gitme derdim uyandırsaydı
valla kokusu miiiiiisss!!!
iftarı iple çekiyorumm
Eki Görüntüle 765037
seninki ramazan bayramına yetişir, bizimki kurbana
yolunuz açık olsun.
siz zaten tokatlı değil misiniz bacım?
barış mançonun dediği gibi; hemşerim esas memleket nireeee?
nasıl, çiğden bütün haliyle mi? rendeleyip doğrayıp mı?
onu bi açıklığa kavuştur da öyle git kıııız
Eline koluna sağlık da bu borcam bildiğimiz büyük kare ise neden 4 e 4 kesmedin?? Kafam kadar dilim var orda!! :)))
Neyneysecim valla ilaç gibi geldi o uyku bana :)))
Şambaliyi yapıp iki komşuma götürdüm. Biraz ince oldu (söylenenden daha küçük borcamda yapmalı) ama tadı güzel. İrmik sevenlere duyurulur
annemineli: ŞAMBALİ
Bu tarifi yaptım ben.
Akşama çanakta köfte yapıcam inşallah. Püresini önceden hazırladım. Komşu gezmeleri oğumun bugünki gezmesi olsun artık napıyım parka veya yürüyüşe gidemem :/