- 8 Ağustos 2011
- 12.585
- 14.792
- 498
ben varım ama çıkıyorum.Huhuuuuu kimse yok muuuu?? Telden göremiyorummmm :)
ayşeciği uyutup namaz kılıcam. yarın görüşürüz hatunlar.. iyi geceler dadlu rüyalar..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım ama çıkıyorum.Huhuuuuu kimse yok muuuu?? Telden göremiyorummmm :)
valla iyiki yapmışım, teşekkürler busmaiiiiii
nefis bi şey, hem şerbetli tatlı gibi hem de çok hafif.. eşim de bayıldı..
hemen deneyin şekerler.. kakaolu ıslak kekten sonra yeni bi fenomen olmaya aday
çorbam vardı, yanına domatesli makarna ve köfte yaptım. onlar da taze olacak diye son dk işte
yok bacım, az kabarsaydı dediğin gibi 4.4 yapabilirdim de neredeyse borcamın derinliği kadar kabardı
sen bilirsin, h ile taban alanı arasında denge olmazsza, keki tabakta yan üstü yatırıp yememiz gerekebilir
Eki Görüntüle 765149
valla iyiki yapmışım, teşekkürler busmaiiiiii
çorbam vardı, yanına domatesli makarna ve köfte yaptım. onlar da taze olacak diye son dk işte
yok bacım, az kabarsaydı dediğin gibi 4.4 yapabilirdim de neredeyse borcamın derinliği kadar kabardı
sen bilirsin, h ile taban alanı arasında denge olmazsza, keki tabakta yan üstü yatırıp yememiz gerekebilir
Eki Görüntüle 765149
Efeye calpol vermeyi unuttum iyi mi?? Aferin bana!! Gece kalkınca da hiç içmex çünkü normalde de çıldırıp püskürtüyo. Neyse bakalım...
eneeeem!
sabah sabah ne konuştum..
tabiiii, olmayanların yerine de yazıyorum ya ondan..
ateş
ecrin
destiny
dtk...
Efeye calpol vermeyi unuttum iyi mi?? Aferin bana!! Gece kalkınca da hiç içmex çünkü normalde de çıldırıp püskürtüyo. Neyse bakalım...
Kız valla hayat sana güzel haaaaaa :)))
Yeni geldimmmHuhuuuuu kimse yok muuuu?? Telden göremiyorummmm :)
O kadarda anlattık yahuuuEfeye calpol vermeyi unuttum iyi mi?? Aferin bana!! Gece kalkınca da hiç içmex çünkü normalde de çıldırıp püskürtüyo. Neyse bakalım...
aryam fotolarınıza baktım bayıldııım analı kızlı yakıyonuz ortalıgı
ee nedemısler anasına bak kızını alne alakaysa
azar degmesın sıze
darısı foto koymayan ların basına dıyelım mesela ozlem gıbı neyneyse gıbı ...
Saatt 22.00 gb çıkıp biraz dolandık. Sonrasında bi cafeye oturup çay, muhabbet... Kocaları çekiştirdik bayaaama güzeldi yeni geldim eve:))) gece hayatımda olmadı demeyim ha ha
![]()
Ya ne var ki, dediğin gibi deşarj olursun. Konuşmayınca içinde kalıyor. Onlara karşı tavrın değişiyor.Bu arada yorum yapmasam olmaz kaçtır unutuyorum :)
Eşimle ikimz de sülalemize bile bolbol yorum yaparız. Coşmadan tabiinsan deşarj oluyo. Artı ve eksileri açık açık konuşuruz valla.
Neyneysecim valla büyük cesaret iki çocukla otobüse binmek!! Hele biri minik feyza iken...
Şaşıracaksın ama bu haftasonu 1 gün ben misafirim, diğer gün de dışarı planımız var inşallah.Bugün çanak köfte yaptım patates püreli; çok hoşumuza gitti. Misafirlere de yapılabilir. DUYDUN MU NEYNEYSEEEEEE :) yarın misafirleri güzelce atlatırsın inşallah.
Bu arada ben yoğurt çorbasını sürekli normal yoğurttan yapıyodum saf gibi; bugün süzme yoğurt ile yapınca süper oldu...
Sen de onay verdin, topikce yapacaz demektir:))valla iyiki yapmışım, teşekkürler busmaiiiiii
Eki Görüntüle 765149
Umarım bu gece ihtiyacın olmaz calpole falan.Efeye calpol vermeyi unuttum iyi mi?? Aferin bana!! Gece kalkınca da hiç içmex çünkü normalde de çıldırıp püskürtüyo. Neyse bakalım...
aryam fotolarınıza baktım bayıldııım analı kızlı yakıyonuz ortalıgı
azar degmesın sıze
Ohh arya da uyumuş, annesi alemlere akıyor.Saatt 22.00 gb çıkıp biraz dolandık. Sonrasında bi cafeye oturup çay, muhabbet... Kocaları çekiştirdik bayaaama güzeldi yeni geldim eve:))) gece hayatımda olmadı demeyim ha ha
![]()
Ben denedim ama başaramadım, yüklenmiyor.Sizin için tekrar deneyeceğim.aryam fotolarınıza baktım bayıldııım analı kızlı yakıyonuz ortalıgı
azar degmesın sıze
Çiçek adı yazıyor ya canım rütbe gb. İkimizde krizantem makamına ermişiz demekkipembeyle arya yoksa sız kardesmısınız
ıkınız de krızantem yazmısınız :26:
Ya ne var ki, dediğin gibi deşarj olursun. Konuşmayınca içinde kalıyor. Onlara karşı tavrın değişiyor.
2 çocukla araba sürmek de çok yorucu oluyor. Hele de biri birini sıkıştırıp, ağlama eşliğinde gidiyorsak:/
Feyza otobüste sıkılıyor. Metroda daha da fazla sıkılıyor. Bağrış çağrış gidiyoruz da özellikle metrodakikerin bakışları geriyor beni. Türkiye zaten çocuksuz bir ülke, hele ağlayan ve sıkılan çocuk hiç yok sanki. Uyuz oluyorum o tavra..
Şaşıracaksın ama bu haftasonu 1 gün ben misafirim, diğer gün de dışarı planımız var inşallah.
Çanak püreli tarifi not edeyim, çağrılmamış kişiler var, gerekir bana.
Yoğurt çorbasını, evde varsa muhakkak süzme yoğurtla yaparım. Daha kıvamlı oluyor.
Sen de onay verdin, topikce yapacaz demektir:))
Umarım bu gece ihtiyacın olmaz calpole falan.
Foto konusunda benden action beklemeyin:)
Ohh arya da uyumuş, annesi alemlere akıyor.
Muhtemelen resimlerin boyutu büyük gelmiştir boyutlarını küçültmen gerekiyor. Bunun için programlar var, resimlerin boyutu küçülünce sıkıntı olmuyor.Ben denedim ama başaramadım, yüklenmiyor.Sizin için tekrar deneyeceğim.