aryam cok guzel bı konuya parmak basmıs ben calpolu emır huysuzlandıgında verıyorum bacım
bu 1 haftayı agrı kesıcıyle fıtılle gecırdımagrı kesıcı sonucta zararı olcagını dusunmuyorum
![]()
Kocacım çok karşıydı ama ben niyeti bozmuştum dün verme konusunda. Fakat bu adam ne zaman bişi bu kadar gönülden istese hep bi olay olur. Dün de diyorum ya tamamen unuttum gece uyuturken. Neyseki bu gece daha iyiydik

hayat hepimize güzel olsun bacımm. Şaka bi yana gezmek candırr...
Yeni geldimmm
O kadarda anlattık yahuuu
sağol canım benim o senin güzelliğin. Valla ya bende merak ediyorum onları. Sakınmayın kendinizi arkadsşlarr.
Unuttum yaaaaaaaaa :))
Saatt 22.00 gb çıkıp biraz dolandık. Sonrasında bi cafeye oturup çay, muhabbet... Kocaları çekiştirdik bayaaama güzeldi yeni geldim eve:))) gece hayatımda olmadı demeyim ha ha
![]()
Evet ilerde arya gece çıkmak istediğinde söyleriz ne denli çılgın(!) bi gece hayatın olduğunu

pembeyle arya yoksa sız kardesmısınız
ıkınız de krızantem yazmısınız :26:
Aryamm benim hiç sahip olmadığım kız kardeşim!!! :))) şaka bi yana yrni kalp mi eklenmiş nolmuş?? Telefondan bilemiyorum ya ben :/
Ya ne var ki, dediğin gibi deşarj olursun. Konuşmayınca içinde kalıyor. Onlara karşı tavrın değişiyor.
2 çocukla araba sürmek de çok yorucu oluyor. Hele de biri birini sıkıştırıp, ağlama eşliğinde gidiyorsak:/
Feyza otobüste sıkılıyor. Metroda daha da fazla sıkılıyor. Bağrış çağrış gidiyoruz da özellikle metrodakikerin bakışları geriyor beni. Türkiye zaten çocuksuz bir ülke, hele ağlayan ve sıkılan çocuk hiç yok sanki. Uyuz oluyorum o tavra..
Şaşıracaksın ama bu haftasonu 1 gün ben misafirim, diğer gün de dışarı planımız var inşallah.
Çanak püreli tarifi not edeyim, çağrılmamış kişiler var, gerekir bana.
Yoğurt çorbasını, evde varsa muhakkak süzme yoğurtla yaparım. Daha kıvamlı oluyor.
Sen de onay verdin, topikce yapacaz demektir:))
Umarım bu gece ihtiyacın olmaz calpole falan.
Foto konusunda benden action beklemeyin:)
Ohh arya da uyumuş, annesi alemlere akıyor.
Ben yerinde olsam araba kullanmam dediğin gibi iki çocukla. Direkt taksi olayına girerim. Otobüs ve metrolarda dediğin gibi millet bi tuhaf. Sanki ilk defa ağlayan çocuk görüyorlar...
Çanak püreli bir sürü tarif vardı bette ama mantık aynı sonuçta; köfteyi yap bîldiğin gibi, şekil ver çanak gibi, önceden püreyi hazırlamış ol ve 10dk fıında pişen köftelerin üstüne koy, en tepeye de kaşar ve tepsiye de salçalı su, bi 10dk daha pişir oldu bitti :) yalnız ben kolturuyoum çünkü saat 8e geliyou ben daha çanak yapıyodum!! O yüzden benimkiler çanaktan çok sulu yemek tabağına benzedi hahahahaha
Niye doto yükleyemiyorsun sen kuşum?? Özel albüm yaparsın bi biz görürüz

Demek bu hafta sonu yemek derdi yok!! Çok sevindim adına :)))
Ben denedim ama başaramadım, yüklenmiyor.Sizin için tekrar deneyeceğim.
Sana güveniyoruz özlemim :))) nfk bi ara link atmıştı; programsız küçültebiliyorsun. Kkda bi arat istersen...
Ziftahı benden bereketi allahtan.... Açılışı yine ben yapayım...
Herkese günaydınnnn.....
Günayın şekerimmmmmmmmmm. Valla dün seni attık uykusuz annelerden 9-12 arası uyuyunca o yüzden kulübe yine girebilmek için biraz çalışmalısın

Evet kızlar dün gece çok şükür oğlum daha az kalktı. 2-3 saatlik periyoduna geri döndü. Buna da razıyım Allah'ım duy sesimi :)
Haftasonu olduğunu şuan farkettim :) bana hergün haftasonu sonuçta :))) iyi eğlencelerrrrrrrrrr bu cmt pazar :)