Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aryam cok guzel bı konuya parmak basmıs ben calpolu emır huysuzlandıgında verıyorum bacım
bu 1 haftayı agrı kesıcıyle fıtılle gecırdım :37:agrı kesıcı sonucta zararı olcagını dusunmuyorum :40:

Kocacım çok karşıydı ama ben niyeti bozmuştum dün verme konusunda. Fakat bu adam ne zaman bişi bu kadar gönülden istese hep bi olay olur. Dün de diyorum ya tamamen unuttum gece uyuturken. Neyseki bu gece daha iyiydik ;)

:9: hayat hepimize güzel olsun bacımm. Şaka bi yana gezmek candırr...

Yeni geldimmm

O kadarda anlattık yahuuu

:1: sağol canım benim o senin güzelliğin. Valla ya bende merak ediyorum onları. Sakınmayın kendinizi arkadsşlarr.

Unuttum yaaaaaaaaa :))

Saatt 22.00 gb çıkıp biraz dolandık. Sonrasında bi cafeye oturup çay, muhabbet... Kocaları çekiştirdik bayaa:1: ama güzeldi yeni geldim eve:))) gece hayatımda olmadı demeyim ha ha:1:

Evet ilerde arya gece çıkmak istediğinde söyleriz ne denli çılgın(!) bi gece hayatın olduğunu ;)

pembeyle arya yoksa sız kardesmısınız :52:
ıkınız de krızantem yazmısınız :26:

Aryamm benim hiç sahip olmadığım kız kardeşim!!! :))) şaka bi yana yrni kalp mi eklenmiş nolmuş?? Telefondan bilemiyorum ya ben :/

Ya ne var ki, dediğin gibi deşarj olursun. Konuşmayınca içinde kalıyor. Onlara karşı tavrın değişiyor.
2 çocukla araba sürmek de çok yorucu oluyor. Hele de biri birini sıkıştırıp, ağlama eşliğinde gidiyorsak:/
Feyza otobüste sıkılıyor. Metroda daha da fazla sıkılıyor. Bağrış çağrış gidiyoruz da özellikle metrodakikerin bakışları geriyor beni. Türkiye zaten çocuksuz bir ülke, hele ağlayan ve sıkılan çocuk hiç yok sanki. Uyuz oluyorum o tavra..

Şaşıracaksın ama bu haftasonu 1 gün ben misafirim, diğer gün de dışarı planımız var inşallah.
Çanak püreli tarifi not edeyim, çağrılmamış kişiler var, gerekir bana.
Yoğurt çorbasını, evde varsa muhakkak süzme yoğurtla yaparım. Daha kıvamlı oluyor.

Sen de onay verdin, topikce yapacaz demektir:))

Umarım bu gece ihtiyacın olmaz calpole falan.

:1:
Foto konusunda benden action beklemeyin:)

Ohh arya da uyumuş, annesi alemlere akıyor.

Ben yerinde olsam araba kullanmam dediğin gibi iki çocukla. Direkt taksi olayına girerim. Otobüs ve metrolarda dediğin gibi millet bi tuhaf. Sanki ilk defa ağlayan çocuk görüyorlar...

Çanak püreli bir sürü tarif vardı bette ama mantık aynı sonuçta; köfteyi yap bîldiğin gibi, şekil ver çanak gibi, önceden püreyi hazırlamış ol ve 10dk fıında pişen köftelerin üstüne koy, en tepeye de kaşar ve tepsiye de salçalı su, bi 10dk daha pişir oldu bitti :) yalnız ben kolturuyoum çünkü saat 8e geliyou ben daha çanak yapıyodum!! O yüzden benimkiler çanaktan çok sulu yemek tabağına benzedi hahahahaha

Niye doto yükleyemiyorsun sen kuşum?? Özel albüm yaparsın bi biz görürüz ;)

Demek bu hafta sonu yemek derdi yok!! Çok sevindim adına :)))

Ben denedim ama başaramadım, yüklenmiyor.Sizin için tekrar deneyeceğim.

Sana güveniyoruz özlemim :))) nfk bi ara link atmıştı; programsız küçültebiliyorsun. Kkda bi arat istersen...

Ziftahı benden bereketi allahtan.... Açılışı yine ben yapayım...
Herkese günaydınnnn.....

Günayın şekerimmmmmmmmmm. Valla dün seni attık uykusuz annelerden 9-12 arası uyuyunca o yüzden kulübe yine girebilmek için biraz çalışmalısın :p

Evet kızlar dün gece çok şükür oğlum daha az kalktı. 2-3 saatlik periyoduna geri döndü. Buna da razıyım Allah'ım duy sesimi :)

Haftasonu olduğunu şuan farkettim :) bana hergün haftasonu sonuçta :))) iyi eğlencelerrrrrrrrrr bu cmt pazar :)

Kocacım çok karşıydı ama ben niyeti bozmuştum dün verme konusunda. Fakat bu adam ne zaman bişi bu kadar gönülden istese hep bi olay olur. Dün de diyorum ya tamamen unuttum gece uyuturken. Neyseki bu gece daha iyiydik ;)

Evet ilerde arya gece çıkmak istediğinde söyleriz ne denli çılgın(!) bi gece hayatın olduğunu ;)

Aryamm benim hiç sahip olmadığım kız kardeşim!!! :))) şaka bi yana yrni kalp mi eklenmiş nolmuş?? Telefondan bilemiyorum ya ben :/

Ben yerinde olsam araba kullanmam dediğin gibi iki çocukla. Direkt taksi olayına girerim. Otobüs ve metrolarda dediğin gibi millet bi tuhaf. Sanki ilk defa ağlayan çocuk görüyorlar...

Çanak püreli bir sürü tarif vardı bette ama mantık aynı sonuçta; köfteyi yap bîldiğin gibi, şekil ver çanak gibi, önceden püreyi hazırlamış ol ve 10dk fıında pişen köftelerin üstüne koy, en tepeye de kaşar ve tepsiye de salçalı su, bi 10dk daha pişir oldu bitti :) yalnız ben kolturuyoum çünkü saat 8e geliyou ben daha çanak yapıyodum!! O yüzden benimkiler çanaktan çok sulu yemek tabağına benzedi hahahahaha

Demek bu hafta sonu yemek derdi yok!! Çok sevindim adına :)))

Sana güveniyoruz özlemim :))) nfk bi ara link atmıştı; programsız küçültebiliyorsun. Kkda bi arat istersen...

Günayın şekerimmmmmmmmmm. Valla dün seni attık uykusuz annelerden 9-12 arası uyuyunca o yüzden kulübe yine girebilmek için biraz çalışmalısın :p

Evet kızlar dün gece çok şükür oğlum daha az kalktı. 2-3 saatlik periyoduna geri döndü. Buna da razıyım Allah'ım duy sesimi :)

Haftasonu olduğunu şuan farkettim :) bana hergün haftasonu sonuçta :))) iyi eğlencelerrrrrrrrrr bu cmt pazar :)
Günaydın canımm... Calpol vermene gerek kalmadan eski düzenine dönmesine sevindim.
Bundan sonra gece alemi benden sorulur:p
Bu arada bende de günler birbirine girdi, sen söylemesen cumayı yaşayacaktım bugün:1:

şükür aman iyi olsun da gerek kalması ılaca dah dah uzun uyudugu gunler gelsın artık
uykusuzluk coook zor ınsanın degesı alt ust oluyo:37:
aaa oyazıları sı yadınız zannettım ben :1:
evet neysecim :)pembiş doru soluyor foto foto foto ...

Hergün birbirinin aynı :)))
dimi dimi :1:
Günaydın canımm... Calpol vermene gerek kalmadan eski düzenine dönmesine sevindim.
Bundan sonra gece alemi benden sorulur:p
Bu arada bende de günler birbirine girdi, sen söylemesen cumayı yaşayacaktım bugün:1:

:1:

buarada nfk ya gecmıs olsun dıyememıstım ;
gecmıs olsun bacım sukur atlattınız bidaha tekrarlamasın inş. yavrunun hasta olması
kotu bıseymıs yasadım bende kısın, yavrum dermansız dert vermesın zor :25:

yalnız kaldım:18::52:
dısarda kalmayın buyrun sızde gelın ziyaretçiler :3:
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
ates26

$imam-sarığı-610x292.webp
imamın sarıgı pastası hahaha ramazana ozel pasta:1:
saka bıyana super gozukuyor

http://http://www.mutfakhatiralari.com/
buda kakaolu ıslak kurabıyenın trıfı mutlaka deneyın derım

aksam 2013 temmuz annelerıne baktım taze anneler kımısı daha doguramadıgından yakınıyor
kımısı bebegının sarılıgından gecen sene bu aylarda bızde o anları yasadık lohusalıgım aklıma
geldı duygusallastım gece gece:25: sukur rabbım tattırdı bızede aratmadı :31:
lohusalık demısken elıfnaz ustadımız napar acaba ?

neyse bız bıraz uyku alemıne akalım bakalım :52:

Gunaydın kızlar bugün bende temizlik var
Yarın da bizimkileri iftara alıyorum
Hiç hazırlık yapmadım:(

Bu arada beklenen gün geldi ve regl oldum, bekle bekle ve ramazanın son on gününü bul hayret bişey!

Bu arada beklenen gün geldi ve regl oldum, bekle bekle ve ramazanın son on gününü bul hayret bişey!

Sus kız; 2 yıl sonra adet olmuşsun daha ne :)))

Kolay gelsin cicim. Hem menü yapalım sana. Boşlukları doldur.
ÇORBA:

PİLAV:

ANA YEMEK:

TATLI:

Araları doldurmak kolay ;)

öğle geldi ama ben yine günaydın diyeyim, bugün ramazanın 19u
öğleyin neneye gitmek üzere çıkıcaz inş.
elifnazın susamlı tahinli kekini yaptım, şuan fırında enfes kokular geliyoooor:56:
tadı da kokusu kadar güzel olursa, tamam!:31:

Var ya işin matematik boyutuna da girdin ya ne diyim :))))) afiyet olsun. Evdeki tatlı bitsin bunu denicem inşallah. Şimdiden teşkkürler busmaiiiiii :)))
eee, herkese anladığı dilden ? ahahahah:9::9::9:

Efeye calpol vermeyi unuttum iyi mi?? Aferin bana!! Gece kalkınca da hiç içmex çünkü normalde de çıldırıp püskürtüyo. Neyse bakalım...
kız inan, sabah kalktım. diyorum ki pembiş calpol verdiyse, oooh bi rahat uyumuşlardır. topiğe girince sorayım.. meğerse hatun unutuvermiiiiş :37:

yettim bacıım :3:
slm temmuz annelerı ve onların tatlı bebışlerı :emir_bebek:
1 haftadır emırre bı haller oldu geceleri uyutmak
işkenceydi sankı sabah uykulu uykulu gezıyorum hıcbısey gormuyo
gozum sınırlı sınırlı dolasıyom ortalıkda :25:

neysekı dun ve bugun duzene gırdı gozum acıldı valla cooook yoruluyorum
benım vıtamın takvıyesı almam lazım varmı tavsıyesı olan ?
geçmiş olsun. ara ara vuruyor bu bebelere, delleniyorlar..
neyseki geçmiş, takviye hakkında bi bilgim yok. ben başım ağırınca bile ağrı kesici almamakta direnen biriyim :27:

ben de halsiz ve yorgun oluyorum, özellikle akşama doğru. oruçtandır..
iftarda depoyu fulleyince kendime geliyorum :52:

emirde yurumeyı ılerlettı :46:cesaret gelıyo bazen baya bı gıdıo kendı kendıne bıde
sevınıyorr yuruyorum dıye :1:hersey Allahın izniyle işte rabbim izin verdi yuruyor cok şükür...
hayy maşallah emiree:16:
bizimki iki üç adım attı, sanırsın kansere çare bulmuş, o derece sevindirik oldum..
görmemişin çocuğu olmuuuuş :86:

Saatt 22.00 gb çıkıp biraz dolandık. Sonrasında bi cafeye oturup çay, muhabbet... Kocaları çekiştirdik bayaa:1: ama güzeldi yeni geldim eve:))) gece hayatımda olmadı demeyim ha ha:1:
oooh, ne güzel..
kafa dengi bi görümcen var, ne mutlu sana..
bana elti geliyooooooooo:52:
küçük kaynım, müstakbel gelinle tanıştırmış kv yi.
2014 te düğün var yaniii:52:

Feyza otobüste sıkılıyor. Metroda daha da fazla sıkılıyor. Bağrış çağrış gidiyoruz da özellikle metrodakikerin bakışları geriyor beni. Türkiye zaten çocuksuz bir ülke, hele ağlayan ve sıkılan çocuk hiç yok sanki. Uyuz oluyorum o tavra..

Şaşıracaksın ama bu haftasonu 1 gün ben misafirim, diğer gün de dışarı planımız var inşallah.

Sen de onay verdin, topikce yapacaz demektir:))
Allah yardımcın olsun. ben ayşecikle kendimi otobüste düşünemiyorum :26:

yeter kız misafir misafir, az da siz misafir gidin.
pembiş ve hele de sen ne misafir ağırladınız beeeeah:30:

yapın yapın, yiyin kilo alın:27:
dün sabah göbeğinden şikayet eden sevgili kocam. akşam tatlıyı löpletti.
gece de sahuru hazırladı sağolsun, sofranın baş köşesine tatlıyı koymuş :9:

calpolu vermeden tesir etmiş anlaşılan :1:
neyse, neden oldu nasıl oldu önemli değil, mühim olan gece uyuyabilmiş olmak

güzel bi haftasonu olsun hepimize, bana oluyor çünkü bugün yemek yapmıyorum.
aaa, yarın da yapmıyorumm:66:

buarada nfk ya gecmıs olsun dıyememıstım ;
gecmıs olsun bacım sukur atlattınız bidaha tekrarlamasın inş. yavrunun hasta olması
kotu bıseymıs yasadım bende kısın, yavrum dermansız dert vermesın zor :25:
sağol bacım, inş tekrarlamaz

Born nerde ya?? Bi doğum günü yaptılar; hatunu bi daha gören yok!!
hawai adalarında tatile gitmiş olabilirler miii?:9:
ben telefonuna bi mesaj atayım bugün.

canının sıkılmasını anlıyorum ama yine de gözün aydın.
vücudunun buna ihtiyacı var.. 2 seneden fazladır adet olmuyordunu..

temizliğin de inş kolaylıkla biter, mönüye geçersin.
niye o denli sıkıntı yapıyorsun bacım?
senin et yemeklerin meşhur, bi karar ver, döktürürsün alimallah :21:

Son düzenleme:
Back
X