Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

akşam yemeğimiz etli bamya ve çok az bulgur pilavı...hemde keyifle...mama mama diye peşimde geziyor ben oturuyorum o bana geliyor...ilk defa duygusallığı bırakıp yaptım ve aç bıraktım arada abur cubur yok...ama yemeğini yedi hemen cila yapsın diye 2 bebe bisküvisi verdim...hep derdim diğer annelere bebeğim yokken.aç bırakın yer diye. ben hiç deneyememiştim..açlığa alışır diye korkuyordum...bugün düşündüm delimi çocuk niye aç gezsin...gezmiyor gerçekten...çok keyifliydi gelip beni mutfağa çekelemesi mama mama diye:)

Sende eşin yokken (benim sevdiğim ama eşimin sevmediği) yani eşim olmayınca yaptığım şeylerden yapıyorsun.:1:
Maşallah ecoşa. Doğru söylüyorsun üstüne böyle düştüğümüz için böyle oluyor.

Sinirlerim bozuluyor yaa. Sabahtan beri 150 cc süt ve bir sütaş meyveli yoğurt yedi. Hala ısrar etmiyorum. Kendimi uyuşturucu bağımlısı gb hissediyorum, ısrar etmemek için oyunla yedirmemek için öyle zor tutuyorum ki:9:

selam kızlar, bizim de menümüz şöyle...
sabah 10 gibi 60 cc devam sütü, peynir,tereyağ, pekmez, ceviz, zeytin,biraz ekmek, gün aşırı yumurta... ( blenderda çırpıp)
bundan 3 saat sonra evdeki meyvelerden 1 kase olacak kadar püre,
meyveden 2 saat sonra çorba,( geenlde kızıma özel)
çorbadan 3 saat sonra kendi yaptığım yoğurttan 1 kase( genelde sade)( bazen değişiklil olsun diye devam sütünün için bsküvi atıp verıyom)
yoğurttan 2 yada 3 saat sonra devam sütü ile hazırlanmış muhallebi...
bu bizim 2 yaşına kadar uygulayacağımız menüü...
bu kadarcık....
hepinizi öptüm.

Herkes iftar gezmelerindeydi sanırım; pek yazılmamış :) biz de az önce döndük. Çocukla bi yere gidip gelmek zor ya. Gerçi arkadaşların dediğine göre mama sandalyesinde oturduğu için şükretmeliymişim. E onca şebekliğe otursun bi zahmet :) sonra da uyku saati geçtiği için arabada bolbol cıyakladı :/ neyse şimdi ayağımda sallanıyor paşa :))

Herkes iftar gezmelerindeydi sanırım; pek yazılmamış :) biz de az önce döndük. Çocukla bi yere gidip gelmek zor ya. Gerçi arkadaşların dediğine göre mama sandalyesinde oturduğu için şükretmeliymişim. E onca şebekliğe otursun bi zahmet :) sonra da uyku saati geçtiği için arabada bolbol cıyakladı :/ neyse şimdi ayağımda sallanıyor paşa :))

Biz en son gittiğimizde resmen masayı dağıttı Aden.Suyu döktü.Önceleri duruyordu, şimdi imkansız.Tövbe gitmem bir daha dedim.

Son düzenleme:
Biz en son gittiğimizde resmen masayı dağıttı Aden.Suyu döktü.Önceleri duruyordu, şimdi imkansız.Tövbe gitmem bir daha dedim.

Etrafı batırdık zaten o ayrı... Şimdi de uyumuyor ya :( yatağına koyuyorum 10dk sonra ağlayarak kalkıyor. Uyku saatini geçmeyelim diyince şaka yapıyorum sanki....!!!

demin baktım 9800 alamıyoruz kilo doktor diğer ay gel dedi 3 aydır aynı kilo aynı boy nerdeyse

ahh keşke gelsende yesen :56: ama yarın eşim var veee patatesli mantı yapcam :56:

eline çubuk kraker ver. peşinde dolaşma acıksın :22: aç olsa ağlar :44:

bende iştahım yok ama kocamla kızım yesinde :27::27:

ben eskiden çok yerdim 38 de bedendim ama sonra lise bitti bi çalışmaya başladım poff . ilk okulda orta okulda annem pantolon etek bulamazdı :27::1::1: çıtaydım :1:
Halen çıta gibisin maşallah. Formundan bişi kaybetmemişsin:1:
Patatesli mantı favorimdirrrr! Afiyet olsun, boğazına dursun:43:
akşam yemeğimiz etli bamya ve çok az bulgur pilavı...hemde keyifle...mama mama diye peşimde geziyor ben oturuyorum o bana geliyor...ilk defa duygusallığı bırakıp yaptım ve aç bıraktım arada abur cubur yok...ama yemeğini yedi hemen cila yapsın diye 2 bebe bisküvisi verdim...hep derdim diğer annelere bebeğim yokken.aç bırakın yer diye. ben hiç deneyememiştim..açlığa alışır diye korkuyordum...bugün düşündüm delimi çocuk niye aç gezsin...gezmiyor gerçekten...çok keyifliydi gelip beni mutfağa çekelemesi mama mama diye:)
Sabah 150cc süt ve akşam 18.30 civarı yarım kase çorba( onuda biraz zorladım diyebilirim) bütün gün yediği bu. Açlıktan takati kalmadı yinede yemiyor. Yarın olmazsa bi idrar tahlili yaptırayım diyorum:43:
Sende işe yaramasına sevindim bence böyle devam et;)
selam kızlar, bizim de menümüz şöyle...
sabah 10 gibi 60 cc devam sütü, peynir,tereyağ, pekmez, ceviz, zeytin,biraz ekmek, gün aşırı yumurta... ( blenderda çırpıp)
bundan 3 saat sonra evdeki meyvelerden 1 kase olacak kadar püre,
meyveden 2 saat sonra çorba,( geenlde kızıma özel)
çorbadan 3 saat sonra kendi yaptığım yoğurttan 1 kase( genelde sade)( bazen değişiklil olsun diye devam sütünün için bsküvi atıp verıyom)
yoğurttan 2 yada 3 saat sonra devam sütü ile hazırlanmış muhallebi...
bu bizim 2 yaşına kadar uygulayacağımız menüü...
bu kadarcık....
hepinizi öptüm.
Sende bebek menüsü uygulayanlardansın( benim gb) ama artık bizim yediklerimizi dayayacağım, ona özel bişi yapmayacağım( desemde daha az yapacağım en azından!) ben bugün bizim yediğimizi saydım. Ama genelde 4 öğün birer kase yada yarım kase bişiler yer. Aralarda da ağzına bişi koymaz, meyve yemez.
Olsun böyle böyle alışacaklar elbet.
Etrafı batırdık zaten o ayrı... Şimdi de uyumuyor ya :( yatağına koyuyorum 10dk sonra ağlayarak kalkıyor. Uyku saatini geçmeyelim diyince şaka yapıyorum sanki....!!!

Sana bi" Damdan düşen" lazım ben gb...boşver canımmm, neyimize bizim dışarda akşam yemeği.:43:

Son düzenleme:
Bugünü de atlattık... Güzel geçti, ama geçti allahtan... Misafir zor iş, aryayla...
Busmai ne yaptı acaba????
Born ancak eve geçince koyar fotoları.

Halen çıta gibisin maşallah. Formundan bişi kaybetmemişsin:1:
Patatesli mantı favorimdirrrr! Afiyet olsun, boğazına dursun:43:

Sabah 150cc süt ve akşam 18.30 civarı yarım kase çorba( onuda biraz zorladım diyebilirim) bütün gün yediği bu. Açlıktan takati kalmadı yinede yemiyor. Yarın olmazsa bi idrar tahlili yaptırayım diyorum:43:
Sende işe yaramasına sevindim bence böyle devam et;)

Sende bebek menüsü uygulayanlardansın( benim gb) ama artık bizim yediklerimizi dayayacağım, ona özel bişi yapmayacağım( desemde daha az yapacağım en azından!) ben bugün bizim yediğimizi saydım. Ama genelde 4 öğün birer kase yada yarım kase bişiler yer. Aralarda da ağzına bişi koymaz, meyve yemez.

Olsun böyle böyle alışacaklar elbet.

Sana bi" Damdan düşen" lazım ben gb...boşver canımmm, neyimize bizim dışarda akşam yemeği.:43:

Sağolsun dışarda deli gibi üzmüyor. İnsan sevdiği için değişik geliyor ona. Ama tabi bi raddeye kadar ;) zaten uyku konusunda sorunluyuz; bi de uyku saati kaçınca eyvah eyvah işte bugün olduğu gibi :/ noluyo ama; yine ben çekiyorum... Ah şu ramazan bi hayırlısı ile biteydi....

Bugünü de atlattık... Güzel geçti, ama geçti allahtan... Misafir zor iş, aryayla...
Busmai ne yaptı acaba????
Born ancak eve geçince koyar fotoları.

Tabi zor kız bi de kaçıncı misafir bu!!??? Güzel geçmesine sevindim.

Busmai o menü ile ailesini mide fesatına uğrattı bence :))

Born belki bi fırsat bulur da yükler dediydim ama dediğin doğru....

Makus kaderim kör talihimmmmmm. Uyumak istiyorummmmmmmm :((

Sağolsun dışarda deli gibi üzmüyor. İnsan sevdiği için değişik geliyor ona. Ama tabi bi raddeye kadar ;) zaten uyku konusunda sorunluyuz; bi de uyku saati kaçınca eyvah eyvah işte bugün olduğu gibi :/ noluyo ama; yine ben çekiyorum... Ah şu ramazan bi hayırlısı ile biteydi....

Tabi zor kız bi de kaçıncı misafir bu!!??? Güzel geçmesine sevindim.

Busmai o menü ile ailesini mide fesatına uğrattı bence :))

Born belki bi fırsat bulur da yükler dediydim ama dediğin doğru....

Makus kaderim kör talihimmmmmm. Uyumak istiyorummmmmmmm :((

Az kaldı ramazan da bitiyor. Tam iftar vakti bizimkininde uyku saati. Bazen öncesinde uyutabiliyorum ama uyumamışsa iftarda burnumdan getiriyor. Haaa! Bunca uykuya odaya geçince de baya uğraşıyorum. Ama sonramız rahat tabi.
Umarım yazdıktan sonra rahat rahat uyuyabilmişsindir:/
Bu arada sen bana kitap okumadığım için fırça mı attın????:1:

Herkese günaydınnn... Gözümü zor açıyorum, uyumak istiyorumm!

Bakalım bizimki kahvaltı yapacak mı?

Az kaldı ramazan da bitiyor. Tam iftar vakti bizimkininde uyku saati. Bazen öncesinde uyutabiliyorum ama uyumamışsa iftarda burnumdan getiriyor. Haaa! Bunca uykuya odaya geçince de baya uğraşıyorum. Ama sonramız rahat tabi.
Umarım yazdıktan sonra rahat rahat uyuyabilmişsindir:/
Bu arada sen bana kitap okumadığım için fırça mı attın????:1:

Nerdeeeee...? :( gece sürekli kalktık. Ölüyorum uykusuzluktan. Bugün öğleden sonra teyze gelecek inşallah; mutlaka ona satıp uyumalıyım.

Fırça mı aşk olsun ?!?! :)))) gezdiğin için kıskanmış olabilirim ;)

Herkese günaydınnnnnnn. Güzel bir hafta diliyorum.

Şeker portakalı nerdesinnnnnn???

son on güne girdik, ramazan 21den günaydın..

ayşecik ilginç biçimde hala yatıyor.. bense uyuyamadım ve bu duruma gıcık oluyorum :25:

Busmai ya onca hazırlık yapıcan bari yarışmaya katılsaydın yahuuuuu.
bence deeee:52:

Internet kotasi dolmuus hic degilse nette kafa dagitiyodum mobil veerisi nereye kdr evime gitmeknistiyorum
canım, planınız nedir? ne zaman döneceksiniz eve?

Bizim burası birkaç gündür çok serin ve rüzgarlı.Dışarı çıkamıyoruz.:5::5:
ben de serin ve rüzgarlı olduğu için dışarı çıkamadğımız günleri hasretle anıyorum şuan :5:

Gözümü zor açıyorum, uyumak istiyorumm!

Nerdeeeee...? :( gece sürekli kalktık. Ölüyorum uykusuzluktan. Bugün öğleden sonra teyze gelecek inşallah; mutlaka ona satıp uyumalıyım.
arya, uykusuz anneler kulubününe dönüş yapmışsın :30:
ben de uyumak istiyorum ben deeee

Fırça mı aşk olsun ?!?! :)))) gezdiğin için kıskanmış olabilirim ;)

Herkese günaydınnnnnnn. Güzel bir hafta diliyorum.

Şeker portakalı nerdesinnnnnn???
:1: kıskanç pembişşş!
Kardeşinin de boluda olduğunu bilmiyordum? Ohh birkaç saat uyursun en azından.

aha da ayşecik uyandı.. :27:

arya; düğün çorbasını nasıl yapıyorsun bacım?

son on güne girdik, ramazan 21den günaydın..

ayşecik ilginç biçimde hala yatıyor.. bense uyuyamadım ve bu duruma gıcık oluyorum :25:

bence deeee:52:

canım, planınız nedir? ne zaman döneceksiniz eve?

ben de serin ve rüzgarlı olduğu için dışarı çıkamadğımız günleri hasretle anıyorum şuan :5:

arya, uykusuz anneler kulubününe dönüş yapmışsın :30:
ben de uyumak istiyorum ben deeee

Benimkisi yüzsüzlükten aslında:1: 1 gb yattım sabah 6 da kalktım.
Sende kendin kaşınıyon heeee... Çocuk uyuyorken hazır, uyusana ne kalkıyon?

Sende kendin kaşınıyon heeee... Çocuk uyuyorken hazır, uyusana ne kalkıyon?
ben de uyumak istiyorum ama işte vücut alışmış aynı saatte uyanmaya.
uyanınca bi daha dalamıyorum, ha uyandı ha uyanacak diye..
ki gel bak, şimdi uyandı zilli :35:

Back
X