- 8 Ağustos 2011
- 12.581
- 14.836
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla aslen gerdan eti haşlanıp didiliyor. ( Ben herhangi bir haşlanmış kemik ve etten de yapıyorum.Suyuna karıştırılıp kaynarken terbiyesini katıp 1-2 daha kaynatıyorum. Bu kadar. ( terbiye için; 3-4 çorba kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, 1-2 yemek kaşığı un, birkaç damla limon. Yine de miktarlarını göz kararı koyuyorum ben)aha da ayşecik uyandı..
arya; düğün çorbasını nasıl yapıyorsun bacım?
Allah beniiiiinüfus memuru nfk dan resmi bilgiler
pembişin iki erkek kardeşi var. bu gelecek dediği teyze, bakıcı teyze![]()
seni okadar iyi anliyorumki aile apartmani cok zor ben kv demle hic ayni semtte bile oturmadim ama bes yildir kendi ailemle ayni binadayim nedeni soyle benim annem babam kucukken ayrildi soravikiside evlendiler ben ananem dedemin yanindakaldim yani annem babam dedemler dedem buyuttu okuttu ki kendi cocuklarindan ustun tuttu hep neyse evlence esimin evi yoktu biryil kirada oturduk sora dedemin insaat halinde kendi binasinda evi vardi gelin kizim yapin oturun dedi bileziklerimle esimde biraz kredi cekti icini yaptik tapudada verdi dedem ama dayimlarda hepsi ust kattalar gelinlerle sorunlar oluyo ananemle dedemle hic sorunum yok zaten altibay burdalar konyadalar cogunlukla burda olsalarda iyilik yardimdan baska bisey gormedim onlardan da bizim gelinler iste acayip dedikoducular evine misafir gibi gelip arkadan laf cikaran tipler bi kaci haric bazen uzakta olmak isterdim herseyi ortada oluyo insanin esimle doya doya kavga bile edemiyoz;]]] imar isleri bizdede ayni imar izni bekliyoruz tek hyalim o
kıskanç pembişşş!
Kardeşinin de boluda olduğunu bilmiyordum? Ohh birkaç saat uyursun en azından.
nüfus memuru nfk dan resmi bilgiler
pembişin iki erkek kardeşi var. bu gelecek dediği teyze, bakıcı teyze![]()
ben de uyumak istiyorum ama işte vücut alışmış aynı saatte uyanmaya.
uyanınca bi daha dalamıyorum, ha uyandı ha uyanacak diye..
ki gel bak, şimdi uyandı zilli![]()
Güzel menü... Bende dünki yemekleri yanına yeşil fasülye yapayım diyorum.bugün becerebilirsem düğün çorbası, domatesli biberli bulgur pilavı ve sigara böreği yapıcamgüllaç da var..
ben de uyumak istiyorum ama işte vücut alışmış aynı saatte uyanmaya.
uyanınca bi daha dalamıyorum, ha uyandı ha uyanacak diye..
ki gel bak, şimdi uyandı zilli![]()
Aynen
Hele o uyanacak mı uyusam mı bekleyişi var yaaaaa ; aynı " kırmızı kabloyu mu yeşil kabloyu mu kessem" bekleyişi gibi!! (Bombadan bahsediyorum :))
kuzu gerdan var zaten dolapta. onu yapayım istiyorum.Valla aslen gerdan eti haşlanıp didiliyor. ( Ben herhangi bir haşlanmış kemik ve etten de yapıyorum.Suyuna karıştırılıp kaynarken terbiyesini katıp 1-2 daha kaynatıyorum. Bu kadar. ( terbiye için; 3-4 çorba kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, 1-2 yemek kaşığı un, birkaç damla limon. Yine de miktarlarını göz kararı koyuyorum ben)
süppersin! o nasıl benzetme yaaa?Hele o uyanacak mı uyusam mı bekleyişi var yaaaaa ; aynı " kırmızı kabloyu mu yeşil kabloyu mu kessem" bekleyişi gibi!! (Bombadan bahsediyorum :))
ne mübarek insanlar..
anneni büyütmüşler, sonra da senii
hakları ödenir mi? Allah onlardan razı olsun..
Allah biliyor, eşime de söyledim. şuan annemlerin binada (ki onların bina da aile apartmanı, 34 dairenin 22si akraba köylü)
gel oturalım dese, vallahi istemem billahi istemem. hem anne hem kv ikisine de hem yakın hem uzak olmalı insan, en ideali mesafe.
Rabbim, şu mübarek günlerin hürmetine hepimize gönlümüze göre güzel evler alıp orada huzurla oturmayı nasip etsin..
Şu benzetmelerin beni öldürecek![]()
kuzu gerdan var zaten dolapta. onu yapayım istiyorum.
peki etin haşlandığı kendi suyuna terbiye yapıyoruz ya, ağır olmuyor mu?:44:
süppersin! o nasıl benzetme yaaa?
ama hali pür melalimi çok net anlattın. aynen öyle stresten uyuyamıyorum işte
nasrettin hocanın dediği gibi, bana eşekten düşeni getiriiiin![]()
Allahım şu günün hürmetine uyuzcanın en kısa sürede uyumasınıUyuzcan ölüyo uykusuzluktan ama hamak sallatmaya devam ediyo :/ dua edin uyusun da ben de bi yarım saat yatayım yahuuuuuuuu oryçlu insanlar...
Vallahi aynı stres :) eşekten düşenler kulübü de kurabiliriz..
Şimdi de uyuyamadığı için ağlıyoooooo. Allah'ımmmmmmm kafayı yicemmmm.
Allahım şu günün hürmetine uyuzcanın en kısa sürede uyumasını
ve annesinin de iyi bi uykuyla kendine gelmesini nasiiiip et
sor bakalım calpol içer miymiş ?![]()
Kahvaltımız: 1 yemek kaşığı kadar sütlaç, 1 zeytin, 2-3 lokma kaşar,2-3 lokma domates. Hepsi bu.
Bugün dr a götürecektim ama huysuzluğu pek yok diye biraz daha bekleyim diyorum. Emseydi bu kadar umrum olmazdı, emmiyor da.
Canderin minadeks i sen kullanıyor musun? Niyeti bozdum artık onu alıcam galiba. Nasıl, ne kadar işe yarıyor acaba?
kuzu gerdan var zaten dolapta. onu yapayım istiyorum.
peki etin haşlandığı kendi suyuna terbiye yapıyoruz ya, ağır olmuyor mu?:44:
Bencede biraz ağır oluyor, biraz su katıyorum. Hatta yoğurdum ev yoğurduysa o sulu olduğu için yoğurdu biraz fazla tuttuğum da oluyor. Terbiyenin kesilmemesi en önemli nokta. Ilıştırarak, karıştırarak, azar azar eklersin terbiyeyi. Bazen sarmsakta atıyorum et kokuyorsa ama sade daha güzel bence. Ayşecik içinde oldukça faydalı. İçsin içsin yarasın...
süppersin! o nasıl benzetme yaaa?
ama hali pür melalimi çok net anlattın. aynen öyle stresten uyuyamıyorum işte
nasrettin hocanın dediği gibi, bana eşekten düşeni getiriiiin![]()
eşekten düşenler
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+