Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bir arkadasim 5gun once dogum yapti,ilk 2 gun iyiydi hastanede ama eve cikarken baslayan gerginliği tum gun sürdü,yaninda olmak mı ii uzak durmak mı bilemedim:43:

mantıcıklarım mantıcıklarım, ben sizi haaam yaparımm:52:

$Görüntü4212.webp$Görüntü4206.webp
$Görüntü4210.webp$Görüntü4216.webp

mükemmel zamanlama!!

işim bitti, malzemeleri sofrayı kaldırmadan pc başına oturdum
bizimki uyandı :111:

soru: mantı içinin yarısı arttı. soğan, kıyma, baharat var içinde
onu kavurup poğaçaya iç yapabilir miyim?:44:

Biiz gelldiik evimize sonundaa cok sukuurr selaminaleykumm canlarr..
Sayfayi acar acmaz manti gordum nfk nettin yahu evde bir gram yemek yok zaten

uleeeeyn! yarım kase çorba içecek diye döktü saçtı..
her yer, üstü başı, sandalyesi, yerleri halıyı kirletti.. şimdi de atta diyo:36:

Adetimde bitmek üzere ama bilmiyorum yaa. Ramazan rehaveti mi desemm?? Bunaldımm, tatilde bitti sayılır, okul başlayacak. Ben daha bişi anlamadım, dinlenmedim gb hissediyorum.
Bu arada bebeği görünce de doğurasım geliyor yawww:1:

Selam.Tatilin bitmesine az kaldı psikolojisi bugünlerde bende de var.Hiç dinlenemedim.İki gün önce çocuksuz bir arkadaşla konuştum.Bir senedir istiyorlar ama olmadı.Tatil çok sıkıcı geçiyor, boş boş diyor.Boşver tadını çıkar diyecektim ama öyle deyince de ahh bir olsa çocuğum büyürdü, bak yapacak bir şeyim yok boşum diyor.Tabi şikayet etmemek gerek ama...Bu arada senin yakında ikinci çocuğu yapacağını düşünüyorum.Mesela gelecek yaz falan.:9::9:Benimse içimde zerre kadar istek yok.

Hiç sormaaaa valla şimdiden düşünüyorum haftaya napıcam diye :/
Sana ve kendime yol hususunda başarılar diliyorum.Benimki neyseki seninkinin üçte biri.:9:10::10:

Ates link atmıştı; o kurabiyeyi yapabilirsin. Yada dediğin gibi tatlıyı dışardan al değişiklik olsun ;)

Aden içimdeki tüm misafir ağırlama isteğimi sömürdü.Bugün temizlik yapıp yarın akşam çağıracaktım ama yorgunum, yorgunum.Temizlik de yapmadım.Sanırım bu iş dönüşe kalacak.

Babası traş olurken bi girdi de gider kapağının üstündeki nazar boncuğunu kırdı :/ klozete ve tuvalet fırçasına atlıyo :/ bilmiyom nercez...?

Aden de tuvalat bekçisi gibi.:9::9:Ne zaman banyoya girsek kapımıza dayanıyor, kapıyı yumrukluyor.Çaktırmadan gidelim diyoruz ama buluyor cadı.

aleyküm selam. hoşgeldin cicim..

evim evim güzel evim demişler..
akşama çay yaparsın, yanına menemen, patates kızartması ya da şöyle pastırmalı kaşarlı bi gözleme
sıcak pideniz de varsa, al sana harika bi sofra:16:

bugun çok huzursuz ayakalrım ağrıyor mendebur gibi suratım var ne adar gıcığım :19:

ecoşun kaç gündür ishali vardı acile götürmüşdük antibiyotik vermişti almamıştım dişleri çürütüyor ve dişdir diye neyse
, ateşde başladı akşam yine götürdük röntgen çekildi . demesinmi bağırsak genişlemesi var böbrekleride kötü hemen cerrahpaşa ya da
başka bir hastanenin çocuk cerrahisine götürün ağlayacaktım :47::47:

akşam 22,25 ee 23,30 da otobüsler, tramwayda 1 de kapanıyor ulaşım yok neyse arkadaşları polis arabasıyal tramway durağıan bıraktı sağolsun gittik içeri girdik kadına böyle böyle dedim süleymaniye kadın doğumdan geliyorum baktı röntgene demeinmi süleymaniye kadın doğum klasikleri. güldüler ben ağzım açık eşimle.

dedim bu bağırsak genişlemesi kabızdan dolayı olmazmı düğümlenme felan dedim evet dedi saçmalıyorlar işte dedi.

antibiyotiğine başla dediki dün başlamıştım 5 gün kullan dedi onunda hastaneye git kontrole dedi. ayyy gecegece yürğimiz ağzımıza geldi. Allah belalarını versin böyle doktorların :S

gazını felan çıkardı neyse hastanenin önünde otobüs durağına koştururken ayaklarım nasıl ağrımış ee babetle kolay değil :27:
tek yavrum iyide şükür. otobüsde tam durağa geldik geldi son otobüsmüş bende otobüe tkadım :1:

öyle işte kötü rüya gördüm ama hatırlamıorm canım sıkın işte herşeye :ssz::ssz::ssz:

Geçmiş olsun canım.Neyseki önemli bir şey yokmuş.Bugün gidiyorsun değil mi?:10:

Günaydın cumadan beri internet yok giremedim .. geçmişi okuyacağım ama 2 sayfadan öte gidemedim :)

Aman üç çocukla bir de geçmişi mi okuyacaksın.Sen kaldığımız sayfadan dal muhabbete.Biz önemli bir şey varsa söyleriz canım.:9:

ayşecik uyudu, sürem başladııı:52:

Oooooo, mantılar süper.Ayşeciği babaanneye gönderseydin...

Hoşgeldin canım.

maşallah suphanallah sana. hangi ara yapıyosunuz bu işleri çocuk nerde o sırada? ben de mi bi sorun var acaba :)
1 saat 15 dk sürdü. ayşecik o sırada uyuyordu:61:

Aden içimdeki tüm misafir ağırlama isteğimi sömürdü.Bugün temizlik yapıp yarın akşam çağıracaktım ama yorgunum, yorgunum.Temizlik de yapmadım.Sanırım bu iş dönüşe kalacak.

Aden de tuvalat bekçisi gibi.:9::9:Ne zaman banyoya girsek kapımıza dayanıyor, kapıyı yumrukluyor.Çaktırmadan gidelim diyoruz ama buluyor cadı.
evet, bayramdan sonraya kalsın..
zaten iftarda tıka basa yiyor insan, sahura bile acıkmıyor.
toka yemek beğendirmek de güç, mamalar güme gitmesin :31:

tuvalet bekçisi miiii?:9:
arada sırada içeri sok, bi dolaştır. sonra bi ara kapıyı açık bulur da kendi girerseeeeee:36:

Aman üç çocukla bir de geçmişi mi okuyacaksın.Sen kaldığımız sayfadan dal muhabbete.Biz önemli bir şey varsa söyleriz canım.:9:

ahahahah !!!:9: kesinlikle doğru
sen istediğin yerden başlayabilirsin elifnaz:16:

bugun çok huzursuz ayakalrım ağrıyor mendebur gibi suratım var ne adar gıcığım :19:

ecoşun kaç gündür ishali vardı acile götürmüşdük antibiyotik vermişti almamıştım dişleri çürütüyor ve dişdir diye neyse
, ateşde başladı akşam yine götürdük röntgen çekildi . demesinmi bağırsak genişlemesi var böbrekleride kötü hemen cerrahpaşa ya da

akşam 22,25 ee 23,30 da otobüsler, tramwayda 1 de kapanıyor ulaşım yok neyse arkadaşları polis arabasıyal tramway durağıan bıraktı sağolsun gittik içeri girdik kadına böyle böyle dedim süleymaniye kadın doğumdan geliyorum baktı röntgene demeinmi süleymaniye kadın doğum klasikleri. güldüler ben ağzım açık eşimle.

dedim bu bağırsak genişlemesi kabızdan dolayı olmazmı düğümlenme felan dedim evet dedi saçmalıyorlar işte dedi.

antibiyotiğine başla dediki dün başlamıştım 5 gün kullan dedi onunda hastaneye git kontrole dedi. ayyy gecegece yürğimiz ağzımıza geldi. Allah belalarını versin böyle doktorların :S

gazını felan çıkardı neyse hastanenin önünde otobüs durağına koştururken ayaklarım nasıl ağrımış ee babetle kolay değil :27:
tek yavrum iyide şükür. otobüsde tam durağa geldik geldi son otobüsmüş bende otobüe tkadım :1:

öyle işte kötü rüya gördüm ama hatırlamıorm canım sıkın işte herşeye :ssz::ssz::ssz:
geçmiş olsun.. ne korku ne stres!!!
ama şu antibiyotiği vermemezlik etme.. ishal uzun sürüyorsa çok ciddi sonuçları olabilir..
dişlerine takılma, zaten bunlar süt dişler, dökülecekler :9:

Günaydın cumadan beri internet yok giremedim .. geçmişi okuyacağım ama 2 sayfadan öte gidemedim :)
hoşgeldin canım. valla yokluğun öyle hissediliyorkii:17:
tahinli susamlı kekini denedim.. harikulade olduu, teşekkür ederiiiim :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-2279.html#post31353104
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-2280.html#post31354345

Geçmiş olsun canım benim kizda da böyle bir durum oldu .. karın ağrısı ateş şikayetiyle gittik asistan kız apandisit dedi.. kereme hamileydim 2 gün sonrada doğuma gireceğim düşün okadar kotu oldum ki ..bizide Cerrahpaşa ya gönderdi bende hamile halimle ugrasamam diye ozele gittik sonuç lavman yapıldı olay çözüldü yaşadığım sitres yanıma kar
mesele çocuksa asistanın koyduğu teşhise hiiiç güvenilmez.:19:
hamdolsun ki ciddi bişeyi yokmuş..

Evet oğluşum bu gece araları 2-3 saat tuttu sağolsun :)) toplamda 6 saat uyumak bile yetiyo bana :)))
efe, insafa gelmiş :1:

nfk akşama mantı varmış ohhh afiyet olsun:56:
bu arada ayşecik nasıl oldu tekrarlamadı sanırım lekeleri :44:
gün daha belli değil, bakalım ne zaman gelir abimler..
ayşecik iyi, cadılık peşinde.. lekeler de daha çıkmıyor. bugünden sonra ilacı kesiyorum :31:

harika görünüyor..
evde güllaç var ama bunu yapmak istiyoruuuuum:52:

neyneyse, arada bi görünüyorsun ama yazmıyorsun, olmiiiii bacım:ssz:

ayşecik yattı, yarım saat ben de kestireyim.
sonra ayşeciğe sütlaç yapıcam.
babasına da kıymalı poğaça.. :16:

Geçmiş olsun canım.Neyseki önemli bir şey yokmuş.Bugün gidiyorsun değil mi?:10:

Hoşgeldin canım.

Valla dogru diyorsun okuyamadim da zaten :) busmai de bi yazı paylasmis sonu görünmüyor okuyan özet geçsin bi zahmet :)

ahahahah !!!:9: kesinlikle doğru
sen istediğin yerden başlayabilirsin elifnaz:16:

geçmiş olsun.. ne korku ne stres!!!
ama şu antibiyotiği vermemezlik etme.. ishal uzun sürüyorsa çok ciddi sonuçları olabilir..
dişlerine takılma, zaten bunlar süt dişler, dökülecekler :9:

hoşgeldin canım. valla yokluğun öyle hissediliyorkii:17:
tahinli susamlı kekini denedim.. harikulade olduu, teşekkür ederiiiim :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-2279.html#post31353104
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-2280.html#post31354345

mesele çocuksa asistanın koyduğu teşhise hiiiç güvenilmez.:19:
hamdolsun ki ciddi bişeyi yokmuş..

efe, insafa gelmiş :1:

ayşecik iyi, cadılık peşinde.. lekeler de daha çıkmıyor. bugünden sonra ilacı kesiyorum :31:

harika görünüyor..

Ellerine sağlık canım çok güzel kabarmis kekin tarifi begenmene sevindim..

bi sürü alıntı yapmıştım. hepsini sildim
şuan ayşeciği emziriyorum, dalmak üzere. hamurum dinleniyor. ayşeciği yatırınca başlayacağım mantıya.
bi de fazla tuttum hamuru, güya 2 kişilik yapacaktım, 4-5 kişilik oldu:35:

aradığınız nfk ya şuan ulaşılamıyor.
kendisi ya mantı yapıyor ya da ayşecikle ilgileniyor.
lütfen daha sonra tekrar deneyiniz!:36:!

:nazar: maşallah kız sana. Bi mantı yapışını, bide ütü yapışını çok kıskanıyorum senin:))

Son düzenleme:
Ağzından bal damlıyor canımmmmmmm :) inşallah.

Büyük cheesecakeleri demiyorum ama haa sakın onlardan almayın resmen tuzlu peynir kullanmışlar!! :) benim bu dediklerim dondurmaların orda ;)

Çoook kezzetli görünüyorlarrrr. Ellerine sağlıkkkkkkk ;)

Aşıyı da atlattınıx hadi bakalım ;) 6 ay rahatız inşallah...

Tabiki alışveriş candırrrr :) iyi gezmeler şekerim...

evet canım ocak ayına kadar aşı yokmuş rahatız allaha şükür :32:
birde dün melisayı avutmaya çalışırken kolu kanıyordu ordan üstüme bulaşmış demekki tişörtümün sol tarafında kan lekesi var anaaa bu ne dedim sabah işyerinde farkettim demekki nasıl bir aceleyle çıktıysam evden :1:

aman canım çok geçmiş olsun valla iyi korku yaşatmışlar sana yaa genelde eskiden böyle şeyler olurdu ssk dan para alabilmek için özel hastaneler yapardı
hatta biz bir arkadaşı apar topar hastaneye kaldırmıştık adamlar hemen bunun apandıstı var diye ameliyata hazırlamışlardıki
başka bir hastaneye gittik hemen sonuç "gaz sancısı" çıktı :1:

bi sürü alıntı yapmıştım. hepsini sildim
şuan ayşeciği emziriyorum, dalmak üzere. hamurum dinleniyor. ayşeciği yatırınca başlayacağım mantıya.
bi de fazla tuttum hamuru, güya 2 kişilik yapacaktım, 4-5 kişilik oldu:35:

aradığınız nfk ya şuan ulaşılamıyor.
kendisi ya mantı yapıyor ya da ayşecikle ilgileniyor.
lütfen daha sonra tekrar deneyiniz!:36:!

ne yaptın abinler geliyormu işte kalabalık olurlar biter merak etme:34:

biz iyi anlaştığımız için yakın olalım isterdim.

Lohusaya tavsiyede bulunmamak ayıp:) onun gerçi 2. Çocuğu olduğu için pek tavsiyeye ihtiyacı yok, zaten benim danışman annemdi kendisi. İnsan kendini tutamıyor ya şöyle böyle yap demekten:/

ben yakınlık derken duygusal mesafeden bahsetmiştim ki biz yakınız zaten görümcem hala bekar:31:

süpersin valla ellerine kollarına sağlık :46:

soru: mantı içinin yarısı arttı. soğan, kıyma, baharat var içinde
onu kavurup poğaçaya iç yapabilir miyim?:44:

bencede olur ama kavurup koycan demi:44:
çiğsi olmaz sanırım

harika görünüyor..

aman lekelerin tekrar çıkmadığına çok sevindim :34:

Biz annanneye geldik apar topar:9:

uyuyabildiniz mi bari:44:

Back
X