Ben de anlamadım, üst üste geldi davetler ve buluşmalar. Şikayet ediyor muyum? Yok :))
Yetiştiniz mi iftara?
Bizde de bez stoğu eriyor, benim de bir markete gitme zamanım gelmiş.
Ben de anlamadım. Dün çok huzursuzdu. Bugün nisbeten daha iyi ama çok düştü bana sanırım.
Nfk yine durmamışsın
Cumaya birilerini çağırmayı düşünüyoruz

Bir de eltim var eşimin çağırmamı istediği ama benim canım istemiyor:/
Ya bayram öncesi herkes bol bol yazıyor bakıyorum:)) hafızada duruyor benim alıntılar:) yetişemiyorum:)
İnstant demek direk una karıştırabilirsin anlamında.. Suda, sütte eritme, oda sıcaklığında bekletme yok. Mayalanma konusu yaş maya ile aynı. Ben dün yaptım. Sahurda yoğurdum, buzdolabına koydum. Sabaha kadar mayalandı. Şekil verdim, biraz da tepside mayalandı, ben Feyza ile uğraşıyordum. Sonuç gayet güzeldi
Günlük sütten olur.
Sek süt önermem, ben onun çok da günlük olduğunu düşünmüyorum. Diğer markaların 4 günlük ömrü var, sek süt nerdeyse 2 hafta falan. Uht olacakken günlük olmuş sanki:/
Güvendiğin sütçü varsa o da olur. Ankara'da aoç sütleri var, 5 ve 3 litrelik paketlerde satılıyor. Maya da içinden çıkıyor. Ben onunla yapıyorum. Ailecek hazır yoğurt yemiyoruz. Daha lezzetli geliyor bana.
Geldim kız geldim:)
Hemen notumu düşürüyor
Hazır verilir evet. Bu vakitten sonra hepsi olur. Şahsi tercihim ev yoğurdu ama ben kendi oğluma, bebişken, çok bimin yoğurdundan vermiştim. O zamanlar tadı daha güzeldi. En küçük boy alıyordum. Hani uzun süre beklemesin diye.
Bahtsız bedevi durumu yani:)
Hayırlısı yaw, gelene yapacak bir şey yok:)
Bende tık yok
Aman hep öyle ya. Ben kendim yıkıyorum, hiç bulaşmıyorum. Sabrım yok benim, kalkacak da yıkıacağız:/