Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bir çatal kaldıysa süpersin:) motoru takmışsın yine belli. Yarın erken mi çıkıyorsunuz?
Busmainin eklentisi babalarla ilgili bir yazı/şiirimsi bir şeydi. Boşver üzülürsün:)
Haşema haşır haşır sinir ediyor, ama mecbuuur:47:

Motoru taktım hatta nerdeyse yaktım yani :) insan yapmaz yapmaz 6 tepsi kurabiye mi yapar ya?!? Neyse bitti çok şükür. Paketledim de gidecek şekilde. Kalanlardan bi paket de bakıcı teyzeye. Ütületim bitti. Şimdi de valizimi halledicem ve ohhhhhh dicem ;)

evet eklentiyi sildim,aramızda babası hayatta olmayanlar var diye aklıma geldi sonra..

haşemayla o kadar insanın içinde rahat olunmaz,ben olmam yani.
ayrıca kadınlara açmak yasaksa, erkeklerin de açanlara bakması yasak. gelmez bize o yerler.
haşemalar da hoşuma gitmiyor zati astronot gibi:1:

Valla bence haşrmaların modeli değişmiş. Plajda bikaç kişide gördüm eskisi gibi değil. Ya işte herkes tercihine göre gidecek bi yerlere napacazzzzz ;)

saol canım benimm..sana da kolay gelsin.. kolayladın mı yemekleri?

ben ayşeciği bırakıp neneye gittim. bacımla epey sarma sardık. kalan içi biber doldurduk.
dönüşte, geçen aldığım eşofman takımındaki alarmı çıkarttırmak için avm ye gittim.
neyneyse, aynı dediğin gibi oldu, temiz kalplı kız senii:31:
geçen gittiğimde yoktu, bu sefer mothercare de indirim vardı.
5li badilerden aldım iki paket, acayip ucuza geldi :21::52:

sonra çıktım, eşofmanı verdim. üzerinde kalmış alarm dedim.
kız bi mahçup oldu, çıkardı. özür dileriz, kusura bakmayın falan. buraya kadar tekrar geldiniz dedi..
ben de yüzümde gülümseme, sesimde tatlı bi hoşgörüyle 'mühim değil' dedim.:89:

yolda eşim aradı, amcası iftara çağırıyormuş. yemek derdinden de yırttım.:32:
eve geldim, ayşecik şimdi uyumuş. sevgili görümceciiiiiim de gelmiş.:35:

ben sıcağı sevmiiiiim:19:
zaten kat kat giyoruz, başımızda örtü. inan sıcağı daha fazla hissediyorsun.

evet, o yok mu oooooo?:36:

karadeniz turu, yatmadı da ertelendi. eşim bi şeyi yapmak istemiyorsa, ya da onda mantık görmüyorsa.
çok makul gerekçelerle seni öyle bi ikna ederki, öylece şeyinin üzerine kalıverirsin :35:

o da ege diyor zaten, fethiye kuşadası o bölgelerden bakıyormuş.

ben de zamanından önce giderim randevuya. ve insanların bu konuda böyle rahat olmaları bazen acayip canımı sıkıyor :19:

saol canım. daha önce konuşmuştuk.
kendine samsung s3 bana da minisini alırız gibi söyledi hatta.
ama telefona para vermek ona göre çok gıcık bi durum. yani beyaz eşyaya, bilgisar, tv neyse de telefon
düşecek kırılacak, bi de insanlar şimdi statü göstergesi yaptılar telefonu. ona da ayrı gıcık, gıcık da gıcıııııık!:36:

bi de ne var, bizim tv fi tarihinden kalma. tüplü, 10 kanal gösteriyor, 5i karıncalı.. :1:
film izleyeceği tutunca, bize şöyle güzel bi tv lazım, büyük ekrandan izlemek için diyor.
şimdi lcd ve led lerin fiyatı da taban neredeyse, ona cazip geldi.
durup durup tv alalım diyor, ben de hayır diyorum.
hem iyi bi tv, daha çok televizyon başında boş saat demek. açmadan duramazki insan..
alma istemiyorum, hem ben daire alıp yeni kalıcı evime geçince oranın salonuna göre tv almak istiyorum diyorum.
ondan eli kolu bağlı, alamıyor da.. bu tamamen onun misillemesi:19:

ege olursa, arabayla gideceğiz. yine geze geze..
ben de sonbaharda gezmeyi tercih edebilirim ama önceki sene hamilelik doğum bebek küçük derken bi de ramazan vardı.
eşim hiç tatil yapamadı. bi gün denize gitmedi beni bırakıp. adam gibi 3-5 gün tatil yapsın istiyorum :17:

evet canım, istanbul rize arası direkt gidilemez zaten. 2 şoför olsa neyse.
mutlaka mola verilecekti. ama şimdilik bunun da önemi kalmadı..

ben otele gidip tıkılmak istemem.:19: tatil dediğin bol gezmeli olur. deniz mi var, denize gidersin.
köy mü var köyleri gezer, yaylalara çıkarsın, çarşı mı var alışveriş yaparsın. oranın yerel lezzetlerini yerinde tadarsın.
bu bakımdan herşey içinde tatil bana pek hitap etmiyor.:19:

konuştuk kız, direkt söyledim.
yukarda anlattığım sebeplerle bıdı bıdı yaptı.
ben de bu kadar konuşma işitmek istemiyorum, gerekirse kendim toplar paramı alırım dedim.
kendince beni oyalıyor işte. istediğimi yapacak, sadece erteliyor nev-i şahsına münhasır kişi:82:

adenyayı bilmiyorum ama caprice sah inn gibi bazı oteller için yorumlara bakmış
çok kalabalık, kadınlar havuzu küçük, işte hanım plajının mahremitiyi şöyle böyle okuyunca onlardan da soğumuş.
nasılsa gezicez, dışarıda yiyicez, koylarda denize gireriz diyor, pansiyon bakıyor haşmetmeap.

haşema ne yaaa?!
gıcık oluyorum. uzaylı gibi. tasarımcılar ne iş yapıyor anlamıyorum.
ne kumaşında iş var, ne modelinde.. garip duruyor.
ben giymedim, giymem.
zaten kadınlar arasında giriyorum.
diz altı tayt ve üzerinde kısa kollu takımım var, çok rahat :21:
Temiz kalpliyim di mi:1: ben de mothercare'e gitmeliyim. Oranın taytlarını ve tshirt'lerini daha çok beğeniyorum. Bir de ca var hedefimde, bakalım nasip. Eşim yarın Bayram alışverişine götürür herhalde. Bu arada ayşeciğin body leri de hayırlı olsun.
Eşinin durumunu şimdi anladım, nedense tv erkekler için çok önemli:19: babam da yıllarca o büyük tv lerden alıcam dedi durdu ve aldı. Ben kesinlikle öyle istemem, tv bir numaralı eşyamız gibi. Bir cesarete gelip tv yi tamamen çıkarmalı evden. Gereksiz bir alet.
Ege tarafı da güzel, Karadeniz de sadece ertelendiyse sorun yok.

bu arada geçen yaptığım üç küçük kavanoz domatesten ikisi sizlere ömür :35:
o kadar da sıcak suyun içinde beklettim, sıcakken döktüm kapattım, yeni kapak aldım falan da filan.. pöff:37:

annem, bayram için revani yapacakmış.
yok yapma dedim. ben sana daha güzelini yaparım..
o ne dedi..
busmainin gürcü tatlısı dedim :51::1:
Bozulduğunu nasıl anladın konservenin? Ben de yaptım da merak ediyorum.
Gürcü tatlısı o derece güzel yani?

yorulmuşum ya, gelince duş aldım öylece havluyla oturuyorum pc başında..
kalkıp evi toparlayayım, daha namaz kılıcam.. ve ütü yapıcam aryaaaa:36:
O kadar sarma sararsan yorulursun tabi. En azından akşama yemek derdin yokmuş.

Motoru taktım hatta nerdeyse yaktım yani :) insan yapmaz yapmaz 6 tepsi kurabiye mi yapar ya?!? Neyse bitti çok şükür. Paketledim de gidecek şekilde. Kalanlardan bi paket de bakıcı teyzeye. Ütületim bitti. Şimdi de valizimi halledicem ve ohhhhhh dicem ;)

Valla bence haşrmaların modeli değişmiş. Plajda bikaç kişide gördüm eskisi gibi değil. Ya işte herkes tercihine göre gidecek bi yerlere napacazzzzz ;)
Valla süpersin. 6 tepsi ha:53:
Yorumları ne zaman alacağız?
Valizi de halledersin sen:13:
Ben yüzmeli bir tatile gitmeyeceğimden kendim adına ne giyeceğim sorunum yok.

Temiz kalpliyim di mi:1: ben de mothercare'e gitmeliyim. Oranın taytlarını ve tshirt'lerini daha çok beğeniyorum. Bir de ca var hedefimde, bakalım nasip. Eşim yarın Bayram alışverişine götürür herhalde. Bu arada ayşeciğin body leri de hayırlı olsun.
Eşinin durumunu şimdi anladım, nedense tv erkekler için çok önemli:19: babam da yıllarca o büyük tv lerden alıcam dedi durdu ve aldı. Ben kesinlikle öyle istemem, tv bir numaralı eşyamız gibi. Bir cesarete gelip tv yi tamamen çıkarmalı evden. Gereksiz bir alet.

Güzel oldular ama kurabiye işte. Yani bana hitap etmiyo :)) ben pasta ve poğaça insanıyım hahhaaha. Birkaç yıl poğaça yapmıcam...

Ya ben gürcü tatlısını beğendim ama acaba diyorum şerbeti pişip konsa daha mı güzel olur??? Yani ben anladım mesela tadından şerbetin pişmediğini.

Efenin ve benim valizlerimix hazır. Kocacım da kendinkini hazırlıyor zaten. Akşam yemeği zaten dünden hazır. Mutluyun gururluyum yarınımdan umutluyum :)

Güzel oldular ama kurabiye işte. Yani bana hitap etmiyo :)) ben pasta ve poğaça insanıyım hahhaaha. Birkaç yıl poğaça yapmıcam...

Ya ben gürcü tatlısını beğendim ama acaba diyorum şerbeti pişip konsa daha mı güzel olur??? Yani ben anladım mesela tadından şerbetin pişmediğini.
Yuh artık, bence sen pişmediğini bildiğin için anladın:)
İnternette pişmiş şerbetle yapılan da var
Tercih senin yani ama zaten sevdiğimiz noktası kolay olması

Dene pişman olmazsın , hindistancevizi bol mis gibi kokuyor

Efenin ve benim valizlerimix hazır. Kocacım da kendinkini hazırlıyor zaten. Akşam yemeği zaten dünden hazır. Mutluyun gururluyum yarınımdan umutluyum :)

6 tepsi mi :) kalanları buzluğa atsın kurban bayramı yakın;)
Şu planlılığına bayılıyorum maşallah sana

Akşamki menümüz , yani annemin menüsü ;
domates çorbası
maklube
yoğurt
salata
muhallebili kadayıf
Annem babam kardeşlerim oğlum yiyeceğiz, en kıymetlisi de bu şükürler olsun

Ya pişen şerbet daha farklı amaaaaaaaa :)

domates çorbası
maklube
yoğurt
salata
muhallebili kadayıf

Üç çeşit yaptım ya ikişer ikişer oldu işte. Valla naparlarsa yapsınlar :)

Menü de güzel ortam da :) Allah ağzınızın tadını bozmasın.

Kurabiye severim ben, çayın yanında süper olur. Lokumluyu öneriyor musun? Onu denemek istiyorum.
Bazı tariflerde pişirilmiş, bakmıştım ben. Bir de onu Kıbrıs'a çevirsek daha iyi sanki, üzerine muhallebi ile.
Maşallah sana:nazar:
Her işini hallettin.

Evet zaten 1 bardak hindistancevizini görünce denemem gerektiğini anladım:)

domates çorbası
maklube
yoğurt
salata
muhallebili kadayıf

Allah ağzınızın tadını bozmasın:nazar:
Menü güzel, ortam güzel;) daha nolsun.

Kurabiye severim ben, çayın yanında süper olur. Lokumluyu öneriyor musun? Onu denemek istiyorum.
Bazı tariflerde pişirilmiş, bakmıştım ben. Bir de onu Kıbrıs'a çevirsek daha iyi sanki, üzerine muhallebi ile.

Maşallah sana:nazar:
Her işini hallettin.

Evet zaten 1 bardak hindistancevizini görünce denemem gerektiğini anladım:)

Allah ağzınızın tadını bozmasın:nazar:
Menü güzel, ortam güzel;) daha nolsun.

Lokumluyu öneriyorum. Ben bile beğendim :) ama midem çok bulanıyor şuan valla onun tadına bak bunun tadına bak derken ögh yani :(( bu arada lokumlunun içine ben iki yemek kaşığı pudra şekeri koydum anca damak tadıma uydu. Ama sen de born gibi az şekerli seviyosun bence ;)

Son düzenleme:
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın sağolun kızlar..
Lokumluyu öneriyorum. Ben bile beğendim :) ama midem çok bulanıyor şuan valla onun tadına bak bunun tadına bak derken ögh yani :(( bu arada lokumlunun içine ben iki yemek kaşığı pudra şekeri koydum anca damak tadıma uydu. Ama sen de born gibi az şekerli seviyosun bence ;)

Senin bu ara çok miden bulanıyo farkında mısın???????!!!!!!!!

Cnm takipteyim:)
Bu arada sahh inn paradiseden 3 hafta onve geldik tavsiye ederim hersey cok guzeldi heleki kapali isrn

$image.webp

Maklubemizzz

Evet, doğru tahmin, az şekerli severim.
Durup durup birden 6 tepsi yaparsan öğh gelir. Tabi:))
Naptınız ya???!!!!:nazar:

Evet ve adetim de gecikti. Ama ihtimal vermiyorum çünkü bu kadar erken başlamaz :). Kesinlikle pis boğazımdan kaynaklanıyo ;)

Çok güzelll elinize sağlık afiyet olsunnnn :)
belli olmaz ;) sonuçta hemen hormonlar çalışmaya başlıyo
Heyecanlandımmmm:)

Evet, doğru tahmin, az şekerli severim.
Durup durup birden 6 tepsi yaparsan öğh gelir. Tabi:))

Naptınız ya???!!!!:nazar:
Abarttık, yedikkk:))

Back
X