Yürümesine çok sevindim, artık sende heba olursun peşindeee

Geçmiş olsun alerji olayı can sıkıcı olmuş bayram bayram.... Benimde çikolataya alerjim vardı küçükken. Çocukken çikolata yasağıyla geçti ömrüm.

birde üstüste çok tatlı yiyince ve çok yumurta yiyince oluyordu. Alerji ilacını hemen ver bence böyle durumlarda. Gerçi dr ne dedi bilmiyorum ama?
Saol şekerim, valiz listemi de sana yaptırmış oldum. Hoop kopyalayıp yapıştırdım
Pc yi ele geçiremiyorum ki. Telefona zor bakıyorum.
Enemmm! Tam afacan heeee!!!!!
Şansa bak hakkatten kötü olmuş.
Biraz bunalmışsın sanırım, bu yüzden bu kadar karamsar bakıyorsun. Bana göre bayramlık olayı da çok büyük bişi değil. Pembişin dediği gb de yspabilirdin, yada bi gün bi bayramlığı, ertesi gün birini de giydirebilirdin. Ama dolduğun için herşey gözüne batmaya başlamış belli.
Biraz daha güçlü olmaya çalış ve kendini de ezdirme bence.
Bende bazen kuruyorum böyle şeyler. Durum düzelince de çok komik geliyor tabi düşündüklerim.
Eşin ya sana karışmayıp seni özgür bırakmalı, yada taraf olup seni üzmemeli bence. Bayram bayram geriyorlar insanı.
Wuuuuuı!!!! Herkes dolmuş anlaşılan bayramda. Kv evet ayıp etmiş, ben olsam yemez masadan kalkar bişilerle uğraşırdım. Bende doldum baya amaaa yazacak halim bile yok. Tatili bekliyorum dört gözleeee