- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
pöffff tam hazırlanıyordum eşimin işi çıkmış ,yarın sabah gideriz dedi. çocuğun diş işi yılan hikayesine döndü.
bugün eve bir ayar çekeyim bari ,çamaşır yıkayayım, yemek yapayım. kaç gündür dışardayım adam isyan etmek üzere![]()
Kolay gelsin canım bana da annem geldi çocukları ona bırakıp kaçıyorum biraz dışarı
Diş hekimine bizim ablamızı götürdüm en son, iki üç dişi çürük, kesinlikle oturtamadık koltuğa, nasıl halledicez bilmiyorum :44:
ABDde bir anneanne, kalp hastası kızı için taşıyıcı annelik yaparak kızının oğlunu dünyaya getirdi.
ABDnin Maine eyaletinde yaşayan Linda Sirois (49), kızı Angel Hebert (25) yapılan testlerde hamilelik için riskli çıkınca, kendisine taşıyıcı anne olabileceğini söyledi. Buna önce soğuk bakan genç kız daha sonra teklifi kabul etti. Birçok klinik, yaşından dolayı Siroise taşıyıcı anne işlemi yapmak istemedi. Sonunda Massachusetts eyaletinde bir klinik testlerden geçmek şartıyla olumlu yanıt verdi.
Kızın yumurtalığı kocasının spremleriyle döllenip; annesinin rahmine yerleştirildi. Büyükanne, torunu Maddenı 13 Ağustosta sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdi. Daha önce dört doğum yapan Linda Sirois, En büyük çocuğum üniversitede. O yüzden rahat bir doğum yaptım. Bulantı bile hissetmedim dedi.
Eki Görüntüle 778500
Çok tuhaf bir durum ya