Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

M-L aldık canım; daha rahat giydirdik ;) biodermanın faydası oldu tabi ama Efe yine de bronzlaştı!! Babası kılıklı; o da gölgede bile bronzlaşır :p kendine ağrı kesici almayı unutma :)

Valla bizimki de derdini anlatamıyo. Su istediğini bile söyleyemiyo; gösteriyo.. Ama tabi bende bi tane; 2 çocukla gün nasıl geçer anlatsın deneyimli anneler :))
:) ins bigun buyucekler :)
Sana da geçmiş olsun canım,
Enişte güzel makine almış nfk'mıza anlaşılan :17:

Hakkınızda hayırlısı olsun canım , inşaallah konuşmanız neticesinde müspet bir karara varırsınız , üçüncü şahıslar yüzünden biten evlilikler daha bir fazla üzüyor beni:50:

Merhaba canım,
Ben de arkadaslara aynı şeyi soracaktım; Selim de bu sıralar tam anlattığın gibi,
Bir isteği şikayeti olmadığına emin olduğum halde sürekli kucak ve meme istiyor , koltukta oturduğumu görse bacağımın dibine gelip öyle bir ağlıyor ki :9: ama alt ve üstte köpek dişlerinin olduğu yerler bayağı kabarmış, tahminimce onlar acıyorlar :14:
Bizim de ablamız bu dönemde bayağı bi kelime söylerdi, Selim herseyi işaret edip istiyo..
Ama bu ilgi istemelerinin onunla ilgisi yok bence, bu geçici bir donem ve ev işlerini olabildiğince asgariye indirip ;minnoşları sarmalamaktan başka çare yok diye düşünüyorum kuzucuklarımın ikisinden de gözlemlediğim kadarı ile.. Allah güç kuvvet kolaylık versin tüm annelere...

[QSelim bizden 2 gun büyük ..
Sizin yaşadığınız seyler önemli o yüzden :)
Canım bizim 2 azı disimiz çıktı ...
Diğer 2 si patlamış ... Bende aynen öyle dusunuyodum... ama gözlemlediğim kadarıyla bu öyle ağlamalardan degil...
Bide abisine de hiç rahat vermiyor..
Biraz cadolosuz galiba :( :D
UOTE=aryamm38;31534328]Bizimki de tam tersi 2 dakka durmuyor kucakta, itiyor. Ama bebişlerin karakteri var hepsi farklı farklı. Birde iki çocuk... İkiside senden ilgi istiyordur. Bence bir dönemdir, geçer diye düşünüyorum.
Bizimki daha su bile demiyor:) suya mama diyor,dede, nene, ananne, ver, al, hala, gel, hadi sadece bunları söylüyor. Bence normal gb ama siz daha tecrübelisiniz tabi, kıyaslayabiliyorsunz:)))[/QUOTE]
Cok şükr etmelisin kucak istemediği icin :) Rabbim saglık versin minigine
bizimkide oyle kucagi seven bir çocuk değildi şu sıralar ondada var bu durum bacagima yapismalar, kucak istemeler umarim gecici bir durumdur
Aynen öyle bacağıma bir yapışıyor ki hiç kacari yok :)
valla cnm benim oğlumda sürekli anlattığın gibi çok kucakçı hala daha sürekli kucağımda olacak yada yanımda durcak bacaklarıma tutunarak benimde 2 çocuğum var ama benim kızım 11 yaşında olduğu için sıkıntı yaşamadım çok şükür hatta çok işim oluyrsa kızım oyalıyor bile kardeşini tabi senin ikiside küçük o yüzden işin gerçekten zor bizimkide henüz yürümüyor ve konuşmuyor sadece istediği şeyleri bu diye işaret ederek gösteriyor :emir_bebek:
Konusamadigi icin acaba hircinlasiyor diye düşünüyorum bazen .. Dede, anne,baba,emme,meme..ver... Kelimelerimiz.. O da canımız isterse..
Evde Yürüyoruz fakat parka çıktık mı 2 adım atmadan yere atıyor kendini :) azıcık tembeliz
Arabasında da durmuyor
İlla kucak illa kucak! :)
günaydın canlaaar :3:

neden park yatağı kv ye götürmüyorsunuz?
ben annemde kaldığımda mutlaka yerde yatırıyorum ayşeciği.
en azından stres olmuyorum, uyandı, düşecek diye..
arada yatırmak için bence fazla büyüdüler:1:
ayşecik için söyleyeyim, anası gibi deli yatıyor.
dönüyor, yuvarlanıyor, sırtüstü, yüzüstü, yan, toto yukarda:9:

ne düşünüyorsun?
kardeşim galaksi ace kullanıyor, memnun. kardeşim samsung s4 aldı.. bir an bırakmıyor elinden :37:

yağı az koyduğumdan sanırım dediğim gibi hamuru toplamak zor oldu.
şerbet de buz gibi soğuktu, tepsi fırından çıkınca 2 dk bekledim. belki ondan, tam ıslanmadı iç kısımları.
ama tadı güzeldi, eşim akşamdan beri birkaç tane yedi. :1: bir daha yaparsam, tam ölçüyle yapıcam amaa:17:

bamyanın tadı gayet güzel oldu. eşimle birlikte ayşecik de epey yedi, şaşırdım doğrusu :53:

geçmiş olsun, sıcağı sıcağına farketmedin tabi..
ama var bi şey sizde bacım,,:15:

hayırlısı olsun be canım.
ancak direkt boşanmayı konuşmanız iyi olur mu bilmiyorum.
annende kal bi süre. taşı kıyafetlerini, bazı eşyalarınızı..
mutfakta, yatakta, salonda hissetsin olmadığınızı..
bi farketsin sizin yokluğunuzu, kızının boşluğunu..
inan bu kısa ayrılık belki ona bazı şeyleri anlatır adamakıllı.

evde ayşecik varsa en elzem ihtiyaaaaç:36:
yoksa tencere tavaları, erzak dolabını kurtaramıyorum küçük hanımdan
Eki Görüntüle 778993

:54:

küçücük olmalarına rağmen birkaç tanesi dışında küt kesmedim.
limonlu suyuda beklerken nasıl uzuyordu suyu, korktum yani..
ama pişince suyu hiiç öyle olmadı, ilginç. limondan diyorsun yanii:44:

kızım, fıtrat olarak sakin bi bebek.
canı yanmadıysa, uykusu gelmediyse pek ağlamaz. en fazla mızıldar :1:
derdini anlatabiliyor diyebileceğim tek şey, açlığı. mama mama ham diyip peşime geliyor o zaman :1:

konuşması da kendi dilinde.. sürekli anlatıyor bişeyler ama ayşecikçe olduğu için çoğunu anlamıyoruz :9:
söyleyebildiği kelimeler de ayşe, anne, baba, dede, atta, atti (attı), ijim (içtim), gak (kalk), pisi pisi (kedi çağırırken :1:)

bugünlerde normalde olduğundan daha mız mız.. farkediyorum, iştahında da bi azalma var.
ama her çocuğun gelişimi bir olmaz.. iki kardeşinkini de kıyaslamak pek doğru değil..

saolsun güzel makine almış da, bu diğer makineyi almasını sadece geciktirir :51::9:

bizimki su istemeyi iki gündür beceriyor. önceden ona da mama diyordu. :1:
su içtikten sonra 'içtim' diyordum ben. o da 'ijim' diye tekrarlıyordu. şimdi su istediği zaman 'ijimm' diyor, anlıyorum

Canım maşallah kızına :)
Cok şükr etmelisin :)
Bazen bi iki saat dursa ...
Bende isime. Baksam diyorum kiii
Aaaa ne var 5 cocuk birden bakarım ..:D
Ama insan üzülüyor niye böyle yapıyor ki diye...

Tatil iyi... Alıştık, olayı çözdük, ama kesinlikle önceki tatiller gb keyfi olmuyor tabi.
Sadece, çocuk yokken gitmediğim yerlere, sıkıla sıkıla evde oturduğum bütün günlere yanıyoruuuum:43:
Değil mi?
Bana kızma ama kendim de eşekten düştüğüm için yazıyorum: kızımdan sonra tek çocukla yapamıyorum, olmaz deyip yapamadıklarıma yandım. Yani bunun sonu yok. İnsan aslında ne kadar rahat olduğunu o imkan elinden alınınca anlıyor. Duası bile var, yanlış hatırlamıyorsam meşgul olmadan boş vaktin, hastalanmadan sağlığın, yaşlanmadan gençliğin kıymetini bilmeyi dileyen bir dua. Ne kadar doğru değil mi?

Dün gece hiç uyumadı ya bugün ondan uyudu. E şu saate kadar da 2 kez kalkıp emip uyudu. Ben arabasına koyup çıkaramam ya dediğim nedenden ötürü. Salak olur sonra Allah korusun :))

Neyse o kalkmadan yatmaya çalışıyım :)
Himm dünün yorgunluğudur, doğru.
Kalkmadan yat canım. Sabah da kendince ilklere imza atabilir:)

2 yas 1 yas gibi zor olmaz canım. kum yeme, masa cekistirme gibi durumlar olmaz en azından .. hem ozaman konusacaklari icin dertlerini de söylerler hele bi 1, 5 yasina gelsinler çok tatli oluyorlar:31: o konuşmaları falan
Ay evet ilk konuşmaya çalışmaları çok şeker oluyor:))

Konusamadigi icin acaba hircinlasiyor diye düşünüyorum bazen .. Dede, anne,baba,emme,meme..ver... Kelimelerimiz.. O da canımız isterse..
Evde Yürüyoruz fakat parka çıktık mı 2 adım atmadan yere atıyor kendini :) azıcık tembeliz
Arabasında da durmuyor

Ama insan üzülüyor niye böyle yapıyor ki diye...
Bizde de var bir kucakcı.
Bizimki yürümeyi de ilerletmiş bir model. Derdini anlatacak kelimeleri de mevcut ama beni 2 dk görmezse anni anni diyerek evi turluyor:) bulunca da yapışıyor ta ki kucağagelene dek. Kucak istemediği tek yer park ve bilimum dışarısı.
Bizde bağırma durumu var ama abisinden öğrendi.

hatunlar, muhtemelen neneye gidicez.
yazamazsam merak etmeyin, öpüldünüz:54:

Herkese günaydınnnn.....
Gözlerimi açıp uyanamıyorummm!!
Pembişim bugün çıkış mı?
Bugün 5. Günümüz, günlerden ne onu bile bilmiyorum:1: inşallah hepimiz için güzel geçerr.

Cidden herkesin bir markayla böyle sorunları oluyor demekki ama gerçekten müşteri kaybediyorlar umurları değil ki gerçi onlara ne adam alıyor maaşını gidiyor da ben bizzat kendini şikayet edicem yarın haberi yoook :33:

yoo gayet güzel konuştun açık net !
İşte bazı insanlarda gerçekten bişeyler eksik ya bu kadar embesillik zor olur :47:

Kııızz güldürdün beniii :9::9::9:

Yazıcam hem de hemen şu mesajları yazayım hemen o siteyi açıcam yarın da merkezi arıcam baya bi sövecem zira annemlerden döner dönmez bizim tatili iptal eden şirkete gidip ortalığı kavurdum daha eve girmeden hem de hee :1: oranın da adını veriyorum hemen bodruum termal palace sizi ararlarsa falan aman diyim bu yıl devremülkü bitiremediler onun yerine bizi tatile göndercekleri onu da beceremediler bir de diyoki kadın giden herkes hasta oldu zaten yuuh dedim utanmadan söylüyosunuz bir de iğrenç bi yerle anlaştıgınızı dedim onu bunu bilmem ben paramı isterim bmwlere mercedeslere biniyo müdürlerini 3 5 kuruşluk parayı ödeyemiyolar git aynen müdürüne söyle dedim dilekçe falan verdik az daha beklicez olmadı direk tüketici hakları :47::47:

Şok oldum herkes bi mağazayla sıkıntı yaşamış aman boşver ben zaten tekbiri hiç sevmem hiiiç tarzım değil :32:

İnşallah yarın arıcam :47::47:

Bence sen dilini ısır efe bu uyanır birden görürsün boşver son gece kafanı dinlersin işte...
Bu arada biz de tenteli simitlerden aldık ama içinde kayıyor mu kolluk da alsam mı ama kolluk büyükler için sanırım 1 yaşa göremedim
bir de bioderma 50 gr yetiyo mu bolca mı sürüyosun ne kadar aralıklarla sürüyosun
yoğurt ve akşam muhallebisi işi nasıl oluyo otelde ne bulursan onu mu veriyosun çok sordum ama az zaman kaldı bize deee :46:

Olma mı bacımmm fıstık gibisin vallahi heralde çok büyük bi müşteri kaçırmışlar dertlerine yansınlar..
Ben de 5 6 yıldır kemal tanca giyiyordum bu yıl neye kızdığımı hatırlamıyorum ama Enzo Angiolini mi neydi öyle bişi aldım sezon sonundan daha hiç giymedim inş iyi bişidir

Bizi de balayında öyle kazıklamak istediler bir çocuk peşimize takıldı nereye gitsek resim çekmek istiyo sinir olduk biz de almıştık ama şu anda fiyat hatırlayamadım balayı diye öylece kaldı bir de flash belleğe bile vermiyolardı :50:

katılıyorum bende de canon var ama çekmeyi hala öğrenemedim yasir doğunca kursa da gidemedim istiyorum inşallah
ben kaçırdım galiba nfk hayırlı olsun makinan sen ne aldın ve öğrenebildin mi :37:
Sorma tekbir zaten çok zevksiz bi abiye eşarp lazımdı tukuaz tonunda sadece orda buldum rengi ve 90 tl verdim kaç yıl önce, 1-2 takmayla rezil oldu kullanmayı becerememişim öyle dediler pişkin pişkin , ben de saydım saydım çıktım
aynen bız de almıyoruz tancadan,bız de eşimin ayakkabısıyla ılgılı problem yasamıstık

bu arada ben sana bı mesaj attım özelıne

demek herkesin böyle bi kötü ilişkisi var:27:

benim de kemaltancayla yollarım ayrıldı.
ki 3 ayakkabım varsa, ikisi tancadır.. kardeşimin de öyle..
stili tarzı bana hitap etse de, satış kültürleri ve sonrasındaki muhabbetlerinden dolayı fena soğudum.
artık almıyorum, mağaza vitrinlerine bile bakmıyorum.

çok büyük bi müşteri kaybettiler.. ben gibi hatunu giydirmek isteyen marka çooook! :82:
Aaa tancayla benim eşim de sorun yaşadı ilgilenmediler hiç, o da artık almıyor
Sorma tabiki var albüm yaptıran. Adam bozuldu zaten. İlkinde 10 foto beğenmiştim 150lira diyince ben dedim bari 100ü geçmeyelim. Neyse işte tanesi 17den yaptı. Aynen dediğin gibi tatil parasını albüme yatırıcaz. Ama yabancılar çok meraklılar ya; manyak pozlar veriyolar. Resmen manken kataloğu gibi bişi çıkıyo ortaya :)

İyi fotoğraf makinasına sahip olmak yetmiyor; bi de iyi çeken birileri olmalı ;)

Hayırlı olsunn dış çekim mi

Değil mi?
Bana kızma ama kendim de eşekten düştüğüm için yazıyorum: kızımdan sonra tek çocukla yapamıyorum, olmaz deyip yapamadıklarıma yandım. Yani bunun sonu yok. İnsan aslında ne kadar rahat olduğunu o imkan elinden alınınca anlıyor. Duası bile var, yanlış hatırlamıyorsam meşgul olmadan boş vaktin, hastalanmadan sağlığın, yaşlanmadan gençliğin kıymetini bilmeyi dileyen bir dua. Ne kadar doğru değil mi?

Bizimki yürümeyi de ilerletmiş bir model. Derdini anlatacak kelimeleri de mevcut ama beni 2 dk görmezse anni anni diyerek evi turluyor:) bulunca da yapışıyor ta ki kucağagelene dek. Kucak istemediği tek yer park ve bilimum dışarısı.

Evet bu hadis sık sık benim de aklıma geliyor:)
Haklısın yoğunlaşmadan anlamıyoruz.. Ben de hiçbirşeye zaman ayıramadığımı düşünüyorum şu an; bi de ikinci gelse ohooo

bizdede durum şu oyuncaklar, tek corap, terlik, tarak, taç, islak mendil, kızın bornozu:10:

ben çılgın değilim canım ya çok çılgın bir kuzenim var :27:

acaba little swimmers la girsem olur mu:1:

offf ev o kadar karışık ki
topladıkça tekrar boşaltıyor çekmece dolap ne varsa:5:
Çocuklar ortaya karışık yapmış elifnaz:1: dağınıklık ortak noktamız :9:

acıkcası bır sure dolap kılıterı ıse yarıyor ama sonra cozmeyı basrıyorlar :) bırde ben tuvalet olayından korkuyorum en ıyı cozum kılıtlemek. bızım aılede vukuatlı cocuk cok var ya yegenımın oğlu sureklı hastaydı nedenını bulamıyolardı bır gun takıp ettıler bızım ufaklık gızlı gızlı sne hergun gır tuvalete boyu ona yetıyorya cek sıfonu suyle lını agızını yıka yegenımın esı gorunce kız baygınlık gecırıyomusdu az kalsın sonuc tuvalet kılıtlendı oğlumuz hastalıktan kurtuldu :)
En korktuğum şey klozetle oynaması :25: bizimkinin de en sevdiği yer banyo

duyarsız adam birden ilgileniyor:1: koptummm

canım teleferik gibi, bir tele tutunarak suyun üstünde kayakla gidiyorsun
suya düşme riskiniz çok az dedi görevli.
artık düşersek de little swimmers bakalım ne kadar işe yarar görcez:9:
yarın gitmeye karar verdik, benim kanama de biraz azalır ama bu sefer kuzenim adet olabilir, bugün yarın bekliyor çünkü:1:
little swimmers la su kayağı yapan kızlar oluruz,çok komik:1:

eşim "sen onu yapamazsın,korkarsın" dedi. beni biliyor ,çok döneklik ettim böyle adrenalinli durumlarda.
erkek kardeşim de bizle gelecek. zaten pantolon tunik falan normal kıyafetle gidicez.
bineceğime de ihtimal vermediği için pek birşey demedi kıskanç kocacım.

bakalım born u nasıl tatil maceraları bekliyor:1:

aryammm nasıl gidiyor tatil?????

Su kayağını ilk kez duyuyorum , oldukça adrenalin dolu bir aktivite :9:
Sonrasında da dinlemek isterim yorumlarını..:17:

akşam konustuk kocamla sakın sakın
ilk defa kocamı ağlarken gördum,söz verdı bana bır daha böyle şeyler yaşarsan o zaman boşanalım dedi,ilk defa kocamı böyle konusurken gördum,şimdilik önümüzdeki maçlara bakıcaz,ben hala annemdeyım,kafamı dınlıyorum

al sana alıntı:) gene bi suru alıntıladım:)

temizlikçi bulmana sevındım canım,anasıyla ablası yuzunden cogu kavgamız zaten,bi rahat bırakmıyolar

ben de öyle 30 kılo aldıydım,ceylin de 3200 dogduydu

bence korkulacak bır sey degıl,1 yıldır adet olmamısın canım,düzene girene kadar boyle duzensızlıkler normal dıye dusunuyorum

kakaolu ıslak kurabıye yapmayı planladıgım kurabıyelerden ugurböcegının mutfagını da begenıyorum ordan bakayım barı tarıfe

tam anlatacaktım kı olayı çözmüşsün canım parlak zekanla:) o şekilde saplarını kessen bıle yıne de suyu uzuyor,kesın çözüm limon
bu arada bamyanın kılosu kaç ya,çok pahalı ben de pek severım

canım bugunlerde basında bır sey dolanıyor allah hayırlara cıkarsın,beşikte yatakta yuksek yerde yatırma bence,ben yere guzel bır yatak yaptım orda yatırıyorum artık,çunku napacakları bellı olmaz artık bu zıpırların

allah razı olsun canım tesekkur ederım,allah kımsenın huzurunu bozmasın

Çok sevindim anlaşmanıza :nazar: âmin Allah daima huzur mutluluk versin inşaallah ....

canımmm, çok sevindim:16:
ileteşebilmek güzel. her türlü iletişimde, çocuklarla olan dahil bağırmadan yükselmeden konuşmak çok daha etkili..
inş bi şeylerin değişimine sebep olur bu. yine de annende takıl.. yokluğunuzu hissetsin, kaybedeceklerini anlasın derim:34:

heee, parlak zekaa:86: işin sırrı bamyayı ayıklamak kadar limonmuş, anladım:72:
kilosunu yaklaşık 5,5 liraya almış eşim.
ben ayıklarım diyorsan, 2 kilo alayım yarısı sana yarısı bana:27::9:

:1: çok akıllıca bi teklif :9:

Senin sadece oturma odansa çok iyi, bizde, oğlumun odası, kızın odası, salon ve hatta koridor dağınıklıktan geçilmiyor.

Oğlun bronzlaştı diye niye gıcık oldun? Yoksa yoksa sen beyaz tenli misin?

Delüler:9:

İki Çocuk iki kat dağınıklık :1:

marka adı vermemek için kendimi zor tutuyorum yasak mı bilmiyorum ama çok sinirliyim :47::47:
tüm işi gücü bıraktık alarm çıkartmaya gittik kasada on saat beklettiler sıra gelince de bi saniye deyip başka biri geldi fatura da fatura ben çalmadığınızı nerden bileyim dedi eşim başladı kavgaya ben bunu 2 ay önce aldım sizin böyle ahmaklık yapacağınızı nerden bileyim diye bir de avm otopark için alışveriş fişi istiyor zaten oraya vermiştik neyse baya bi kavga ettiler eşim çok sinirlendi ben de nfknın söylediklerini söyledim dedim 3 tane göreviniz var onu adam gibi yapamıyosunuz diye senden aldım onlara sattım nfk :1::1:
diyo polis çağırabilirim dedim çağır o zaman gör kim ahmak neyse şimdilik çıkarıyım da falan diyo hala dedim kamera kayıtlarınız yok mu sizin polis çağır da o zaman göstereyim ben sana diyo yok bizde kamera bir de gayet bilindik bi yer çok ahmaklar yaa sinirlerim zıpladı durduk yere :47::47:
destinycim sizin de aranızın düzelmesine çook sevindim :16:

Yaptıkları çok ayıp olmuş gercekten , hadlerini bildirmek lazım :19:

anında görüntü show (dedim de dtk geldi aklıma hala bitmedi mi taşınma yerleşme acaba?:44:)

Eki Görüntüle 779510

Oyy yerim seni :nazar::nazar:

Sevgili oğlum akşam 6dan 7:15e kadar memede kalaraktan kendini gece uykusuna geçirdi sanırım. Şuan hala uyuyor olduğuna göre... Kocama dedim sen git yemeğini ye, sonra da ben yerim. Sanırım tatilin son akşamı böyle bir güzellik(!) yaptı bize. Ama insanın içinden gelmiyor 3 kişilik bir aile iken tek kişilik yemek yemek...neyse bakalım bugün neler olacak....???

Destiny sevindim umut ışığınıza. İnşallah sonu da iyi olur.

Borncum, Türkiye 4 gözle bekledi ya o mağzanın gelmesini; herkesin herşeye çalacak kadar bayıldığını düşündüler heralde salaklar. Yaşarken eminim sinir olmuşsundur; biz okurken olduk... Mutlaka da şikayetini yaz.

Neyneyse, pamukhelva ve elifnaz size sorum varrrrr. Gelecek yıl bu kuzu 2 yaşında olacak ya ozaman daha mı rahat olacak tatil?? Yoksa artık çocukla tatil hep böyle yarım tatil mi
olacak??? Olumlu şeyler duyasım varrrrrrr ;)

Bu arada eşim dediki arabasına koyup yemeğe mi insek?? Ya dedim düşünki sen uyudun ve bi anda bir sürü kaşık çatal sesi içinde bi kalabalığa uyandın kafayı yemez misin???? Hak verdi sanırım :) bi de bu çocuk arabasında zaten bi çoook küçükken bi kere uyumuş; şimdi uyuyacağını nerden çıkarıyoruz????

Neyneyse ve elifnaz'ın da dediği gibi; 2 yaşında şimdikinden daha bilinçli olacaklar, ikincisi memeden ayrılacakları için bu denli anne bağımlısı olmayacaklar ,
Siz yemek yerken sevdiği şeyler olursa oturup onu yiyene kadar vaktiniz oluyor en azından :56: ya da çocuk oyun alanı bol olan yerler tercih ederseniz efe oynar sizin gözetiminizde...
Ama karı koca sükunet içinde bir tatil beklemek ütopik olur, çünkü 5 yaşına da gelse herseyden çabuk sıkılan , hareketli deli dolu oluyor yavrular, dolayısıyla; çocuktan sonra onlar odaklı oluyor birçok şey...

Hiç sorma nfk yaaaaaaa!!!! Yemeğimi yedim geldim. Kocam yürüyüşe çıktı. Ben de odada takılıyom işte. Tek başına yemek çok tuhaf....Birine bişi yedirmemek :)) neyse bugün de böyle oldu. Son akşam süprizi :) sabah kahvaltı yapmadan yüzelim diyoruz bakalım. Ben iki küçük ekmek aldım aşağıdan yine de bomboş mide olmasın diye :)) tabi Efe cincozu izin verirse bakalım. Bi de bugün foto seçimi yaptık. 6 fotoya 100 liracık bayılacağız :) napalım artık işte ilk tatil hatırası :) adamlar albüm yapıyolar 50-70 fotodan oluşan, fiyatı 850-1000 lira!! Manyak mıyız len bizzzzzz :)))?

Ffotograflarınız hayırlı olsun, fiyatları bayağı kabarıkmış ciden:3:

demek herkesin böyle bi kötü ilişkisi var:27:

benim de kemaltancayla yollarım ayrıldı.
ki 3 ayakkabım varsa, ikisi tancadır.. kardeşimin de öyle..
stili tarzı bana hitap etse de, satış kültürleri ve sonrasındaki muhabbetlerinden dolayı fena soğudum.
artık almıyorum, mağaza vitrinlerine bile bakmıyorum.

çok büyük bi müşteri kaybettiler.. ben gibi hatunu giydirmek isteyen marka çooook! :82:

Tabii cnm onlar seni kaybettiğine üzülsün :16:
Tanca da özgün güzel şeyler oluyor ama, bizim buradaki şube gayet alakalı, zira ayakkabımın tokası kaç kez düştü taktırdım hala güler yüzlüydüler:1:
Tatil iyi... Alıştık, olayı çözdük, ama kesinlikle önceki tatiller gb keyfi olmuyor tabi.
Sadece, çocuk yokken gitmediğim yerlere, sıkıla sıkıla evde oturduğum bütün günlere yanıyoruuuum:43:
Eski özgür günlere özlem hiç bitmiyor, taa ki gerçekleri kabullenene dek :1:

2 yas 1 yas gibi zor olmaz canım. kum yeme, masa cekistirme gibi durumlar olmaz en azından .. hem ozaman konusacaklari icin dertlerini de söylerler hele bi 1, 5 yasina gelsinler çok tatli oluyorlar:31: o konuşmaları falan
Evet en tatlı dönemleri :nazar::emir_bebek:

Selim bizden 2 gun büyük ..
Sizin yaşadığınız seyler önemli o yüzden :)
Canım bizim 2 azı disimiz çıktı ...
Diğer 2 si patlamış ... Bende aynen öyle dusunuyodum... ama gözlemlediğim kadarıyla bu öyle ağlamalardan degil...
Bide abisine de hiç rahat vermiyor..
Biraz cadolosuz galiba :( :D
UOTE=aryamm38;31534328]Bizimki de tam tersi 2 dakka durmuyor kucakta, itiyor. Ama bebişlerin karakteri var hepsi farklı farklı. Birde iki çocuk... İkiside senden ilgi istiyordur. Bence bir dönemdir, geçer diye düşünüyorum.
Bizimki daha su bile demiyor:) suya mama diyor,dede, nene, ananne, ver, al, hala, gel, hadi sadece bunları söylüyor. Bence normal gb ama siz daha tecrübelisiniz tabi, kıyaslayabiliyorsunz:)))
Cok şükr etmelisin kucak istemediği icin :) Rabbim saglık versin minigine

Arabasında da durmuyor

Ama insan üzülüyor niye böyle yapıyor ki diye...[/QUOTE]

Çocuğun Karakter meselesi de etken canım. Benim kızım 5 yaşını dolduracak kardeşi doğduktan sonra biraz biraz bensiz durmaya başladı, acayip anne bağımlısı bir çocuktu, hatırlıyorum 3 yaşındayken bile -evde babası dahi olsa - ben onsuz lavaboya girdiğimde çıldırırdı, kapıyı yumruklar, Ağlardı; çık diye:9: yavrulara da hak vermek lazım bizden başka kimseleri yok ki kucağı ilgiyi sürekli bizden istiyorlar haliyle...ev işlerini takma biraz boşla yavruna sarıl cnm ben öyle yapmaya çalışıyorum, Nacizane kendi görüşlerimi yazdım canım Allah kolaylık versin :16:

Değil mi?

İkisi birden bağırıyorlar mı :9:
Hayal ettim de , uzaktan çok şeker geldi o tablo. Senin halini bilemem tabii :1:

Evet bu hadis sık sık benim de aklıma geliyor:)
Haklısın yoğunlaşmadan anlamıyoruz.. Ben de hiçbirşeye zaman ayıramadığımı düşünüyorum şu an; bi de ikinci gelse ohooo
İkinci gelse de pek birşey değişmiyor canım :emir_bebek: yine hiçbir şeye zaman yetmiyor , tek fark; pembişin deyimiyle anneler motorunu hızlandırıyor biraz, o kadar :emir_bebek::49:

Herkese günaydın :16:

Son düzenleme:
Herkese günaydınnnn.....
Pembişim bugün çıkış mı?
Bugün 5. Günümüz, günlerden ne onu bile bilmiyorum:1: inşallah hepimiz için güzel geçerr.
Âmin sizin de güzel geçsin inşaallah :)

Hayırlı günler cnm seni özliyciiiz :38:

Günaydın kıxlarrrrrrr. Sabahtan havuzdy denizdi kahvaltı ve valiz toplamaydı derkennnnnnn otelden çıkıciz inşallah :) yolda bikaç yere uğrayıp sonrasında kv ve kpe kavuşacağız :D

İyi neneler:))
Bu tabiri senin için ürettim:p nenede iyi vakit geçirin, nenesi ayşecikle hasret gidersin anlamında:p

Herkese günaydınnnn.....
Pembişim bugün çıkış mı?
Aman ne yapacan günü:)) ben biliyorum da noluyor:9:

İki Çocuk iki kat dağınıklık :1:

Neyneyse ve elifnaz'ın da dediği gibi; 2 yaşında şimdikinden daha bilinçli olacaklar, ikincisi memeden ayrılacakları için bu denli anne bağımlısı olmayacaklar ,
Siz yemek yerken sevdiği şeyler olursa oturup onu yiyene kadar vaktiniz oluyor en azından :56: ya da çocuk oyun alanı bol olan yerler tercih ederseniz efe oynar sizin gözetiminizde...
Ama karı koca sükunet içinde bir tatil beklemek ütopik olur, çünkü 5 yaşına da gelse herseyden çabuk sıkılan , hareketli deli dolu oluyor yavrular, dolayısıyla; çocuktan sonra onlar odaklı oluyor birçok şey...

Ffotograflarınız hayırlı olsun, fiyatları bayağı kabarıkmış ciden:3:

Tabii cnm onlar seni kaybettiğine üzülsün :16:
Tanca da özgün güzel şeyler oluyor ama, bizim buradaki şube gayet alakalı, zira ayakkabımın tokası kaç kez düştü taktırdım hala güler yüzlüydüler:1:

Eski özgür günlere özlem hiç bitmiyor, taa ki gerçekleri kabullenene dek :1:

İkisi birden bağırıyorlar mı :9:
Hayal ettim de , uzaktan çok şeker geldi o tablo. Senin halini bilemem tabii :1:

Herkese günaydın :16:

Hesap yanlış: 2 çocuk=5 kat dağınıklık:9:
Abisi vara yoğa bağırınca kardeşi de kendindeki gücü keşfetti. Bağırmaktan daha farklı cırlıyor resmen. İşin ilginci bu cırlamayı bazen kendini korumak için kullanıyor ama bazen hiç sebep yokken. Otobüste giderken cırlayan bir bebiş çok şeker değil. Abi kardeş cırlama korosu ise hiç hiç şeker değil:)

Günaydın kıxlarrrrrrr. Sabahtan havuzdy denizdi kahvaltı ve valiz toplamaydı derkennnnnnn otelden çıkıciz inşallah :) yolda bikaç yere uğrayıp sonrasında kv ve kpe kavuşacağız :D
Ah kv ve kp ye kavuşuyorsunuz öyle mi, gözlerim yaşardı:))
Hayırlı yolculukla canım.

Kakaolu ıslak kurabiyeyi yaptım. Tarifi uğurböceğim mutfağından aldım. Ben övüldüğü kadar beğenmedim:/
1. Çok şekerli. Ya şerbetindeki şeker ya da içindeki kesinlikle azaltılmalı.
2. Kuru geliyor yerken. Üstünde bir de hindistan cevizi ile iyice kupkuru gibi.

Hiç öyle browni gibi olmadı. Niye fikri olan?

bu çocuklar yürüyünce iş kolaylaşıyo mu daha mı zorlaşıyo? ben bir an önce yürüsün istiyorum.. düşme tehlikesi azalsın.. yürümüyo benim kızım. bikaç kere düştü korkuyo o yüzden şimdi.

çok hevesli gördüm seni :) hadi iyi yolculuklar canımcım :10:
Kakaolu ıslak kurabiyeyi yaptım. Tarifi uğurböceğim mutfağından aldım. Ben övüldüğü kadar beğenmedim:/

aa ben çok severim o kurabiyeyi ama hindistan cevizi olayını anlamadım ben haşhaşla yapıyorum onu içine bitter çikolata falan koydun mu bir de şerbette biraz uzun süre bekletiyorum ben

Selammm!!
Pembişim dönüyor galiba gerçek hayata. Prenseslikten külkediliğine dönüşş:1:( artık ne kadar prenseslikse)1 saat uzaklıktaydı yanlış hatırlamıyorsam, şuan gitmişlerdir diye tahmin ediyorum. Boluya dönüş ne zaman acaba??
bu çocuklar yürüyünce iş kolaylaşıyo mu daha mı zorlaşıyo? ben bir an önce yürüsün istiyorum.. düşme tehlikesi azalsın.. yürümüyo benim kızım. bikaç kere düştü korkuyo o yüzden şimdi.
Bana çok zorrr! Çünkü bizimki oturmayı bilmiyor, bilmiyor derken hakkatten bilmiyor! Sürekli, sürekliii yürüyor, karıştırıyor, kurcalıyor. Bende onun peşinde nitekimm... O yüzden mümkünse geç yürüsün derim:1: hatta şu 6. Aya kadar dönmeyi bile bilmiyorlardı ya, neydi o günler be!!! Hey gidii:9:

Pamuk helva hava biraz rüzgarlıydı bugün yok dediler yarı yoldan döndük nerdeyse yapıyorduk su kayağını
Kaldı gene:)

Hayırlı yolculuklar canım :48:
Güle Güle sakin sakin gidin inşaallah efecikle:emir_bebek:

Sağol canımcım. 1 saatlik yoldu ve çok şükür Efenin uyku saatiydi rahat geldik ;)

İyi neneler:))
Bu tabiri senin için ürettim:p nenede iyi vakit geçirin, nenesi ayşecikle hasret gidersin anlamında:p

Aman ne yapacan günü:)) ben biliyorum da noluyor:9:

Hesap yanlış: 2 çocuk=5 kat dağınıklık:9:
Abisi vara yoğa bağırınca kardeşi de kendindeki gücü keşfetti. Bağırmaktan daha farklı cırlıyor resmen. İşin ilginci bu cırlamayı bazen kendini korumak için kullanıyor ama bazen hiç sebep yokken. Otobüste giderken cırlayan bir bebiş çok şeker değil. Abi kardeş cırlama korosu ise hiç hiç şeker değil:)

Ah kv ve kp ye kavuşuyorsunuz öyle mi, gözlerim yaşardı:))
Hayırlı yolculukla canım.

Benim bi arkadaşım şöyle der: bir çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk :)

Kavuştuk canım kavuştuk :)

Onun iki türlüsü var sanırım; bi şekerli şerbetle ıslatılan bi de çikolatalı sosla ıslatılan. Ben şerbetli ve haşhaşlıyı yedim hiçççç beğenmedim. Ama ben zaten kurabiye sevmiyorum ki :/

çok hevesli gördüm seni :) hadi iyi yolculuklar canımcım :10:

aa ben çok severim o kurabiyeyi ama hindistan cevizi olayını anlamadım ben haşhaşla yapıyorum onu içine bitter çikolata falan koydun mu bir de şerbette biraz uzun süre bekletiyorum ben

Efe daha bi hevesli desem :)!!! Adam otelden ayrılacağımızı mı anladı ne acaip keyifliydi :)
Selammm!!
Pembişim dönüyor galiba gerçek hayata. Prenseslikten külkediliğine dönüşş:1:( artık ne kadar prenseslikse)1 saat uzaklıktaydı yanlış hatırlamıyorsam, şuan gitmişlerdir diye tahmin ediyorum. Boluya dönüş ne zaman acaba??
Bana çok zorrr! Çünkü bizimki oturmayı bilmiyor, bilmiyor derken hakkatten bilmiyor! Sürekli, sürekliii yürüyor, karıştırıyor, kurcalıyor. Bende onun peşinde nitekimm... O yüzden mümkünse geç yürüsün derim:1: hatta şu 6. Aya kadar dönmeyi bile bilmiyorlardı ya, neydi o günler be!!! Hey gidii:9:

Heeee pamuk prensestim şimdi külkedisi olcam hahahhaha. Pazar günü de boluya yolculuk inşallah

Pamuk helva hava biraz rüzgarlıydı bugün yok dediler yarı yoldan döndük nerdeyse yapıyorduk su kayağını

Busmaiiiii bak kaç gündür dicem diyemedim. Kız su kayağı zor bişimiş. Adam düşmezsiniz falan demiş ama acaip bacak kası lazımmış ha haberin olsun ;)

Neyneyse ben çok sevdim ıslak kurabiyeyi kuru olmadı

Sağol canımcım. 1 saatlik yoldu ve çok şükür Efenin uyku saatiydi rahat geldik ;)

Onun iki türlüsü var sanırım; bi şekerli şerbetle ıslatılan bi de çikolatalı sosla ıslatılan. Ben şerbetli ve haşhaşlıyı yedim hiçççç beğenmedim. Ama ben zaten kurabiye sevmiyorum ki :/

Efe daha bi hevesli desem :)!!! Adam otelden ayrılacağımızı mı anladı ne acaip keyifliydi :)

Heeee pamuk prensestim şimdi külkedisi olcam hahahhaha. Pazar günü de boluya yolculuk inşallah

Busmaiiiii bak kaç gündür dicem diyemedim. Kız su kayağı zor bişimiş. Adam düşmezsiniz falan demiş ama acaip bacak kası lazımmış ha haberin olsun ;)

Kız yok biz tele tutunup gitcez board ın en kolayını yaptırcak adam bize

Cafe portakal/ browni kurabiye hem hamuru çok çabuk tutuyor, hem aynı browni tadında..ıslak, bol kakaolu:56: bir de farklı tariften denersin seversin belki..

Bana göre yürüyünce bir nebze daha kolay herşey, en azından özgür istediği şeyi yapıyor öbür türlü anneye tam bağımlı daha zor :39:

Bir türlü kısmet olmadı bu size gizli bir mesaj mı yoksa :9:
Yoksa enişte mi sizin bu su kayağı işine taş koyuyor :9:

Ben de uzun yol sandım, iyi çok şükür kavuşmuşsunuz, darısı kendi evinize olsun o zaman..

Son düzenleme:
Neyneyse ben çok sevdim ıslak kurabiyeyi kuru olmadı

Kız yok biz tele tutunup gitcez board ın en kolayını yaptırcak adam bize

Haaaaaa şimdi anladım galıbaaaaa :)

Cafe portakal/ browni kurabiye hem hamuru çok çabuk tutuyor, hem aynı browni tadında..ıslak, bol kakaolu:56: bir de farklı tariften denersin seversin belki..

Bana göre yürüyünce bir nebze daha kolay herşey, en azından özgür istediği şeyi yapıyor öbür türlü anneye tam bağımlı daha zor :39:

Bir türlü kısmet olmadı bu size gizli bir mesaj mı yoksa :9:
Yoksa enişte mi sizin bu su kayağı işine taş koyuyor :9:

Ben de uzun yol sandım, iyi çok şükür kavuşmuşsunuz, darısı kendi evinize olsun o zaman..

Yooook ; 10 saatlik yolculuk pazar günü kısmetse :/

Kakaolu tatlara şekerli şerbet yakışmıyo bence. Israr etmeyin!!! :D

Back
X