:) ins bigun buyucekler :)M-L aldık canım; daha rahat giydirdikbiodermanın faydası oldu tabi ama Efe yine de bronzlaştı!! Babası kılıklı; o da gölgede bile bronzlaşır
kendine ağrı kesici almayı unutma :)
Valla bizimki de derdini anlatamıyo. Su istediğini bile söyleyemiyo; gösteriyo.. Ama tabi bende bi tane; 2 çocukla gün nasıl geçer anlatsın deneyimli anneler :))
Sana da geçmiş olsun canım,
Enişte güzel makine almış nfk'mıza anlaşılan
Hakkınızda hayırlısı olsun canım , inşaallah konuşmanız neticesinde müspet bir karara varırsınız , üçüncü şahıslar yüzünden biten evlilikler daha bir fazla üzüyor beni
Merhaba canım,
Ben de arkadaslara aynı şeyi soracaktım; Selim de bu sıralar tam anlattığın gibi,
Bir isteği şikayeti olmadığına emin olduğum halde sürekli kucak ve meme istiyor , koltukta oturduğumu görse bacağımın dibine gelip öyle bir ağlıyor kiama alt ve üstte köpek dişlerinin olduğu yerler bayağı kabarmış, tahminimce onlar acıyorlar
Bizim de ablamız bu dönemde bayağı bi kelime söylerdi, Selim herseyi işaret edip istiyo..
Ama bu ilgi istemelerinin onunla ilgisi yok bence, bu geçici bir donem ve ev işlerini olabildiğince asgariye indirip ;minnoşları sarmalamaktan başka çare yok diye düşünüyorum kuzucuklarımın ikisinden de gözlemlediğim kadarı ile.. Allah güç kuvvet kolaylık versin tüm annelere...
[QSelim bizden 2 gun büyük ..
Sizin yaşadığınız seyler önemli o yüzden :)
Canım bizim 2 azı disimiz çıktı ...
Diğer 2 si patlamış ... Bende aynen öyle dusunuyodum... ama gözlemlediğim kadarıyla bu öyle ağlamalardan degil...
Bide abisine de hiç rahat vermiyor..
Biraz cadolosuz galiba

UOTE=aryamm38;31534328]Bizimki de tam tersi 2 dakka durmuyor kucakta, itiyor. Ama bebişlerin karakteri var hepsi farklı farklı. Birde iki çocuk... İkiside senden ilgi istiyordur. Bence bir dönemdir, geçer diye düşünüyorum.
Bizimki daha su bile demiyor:) suya mama diyor,dede, nene, ananne, ver, al, hala, gel, hadi sadece bunları söylüyor. Bence normal gb ama siz daha tecrübelisiniz tabi, kıyaslayabiliyorsunz:)))[/QUOTE]
Cok şükr etmelisin kucak istemediği icin :) Rabbim saglık versin minigine
Aynen öyle bacağıma bir yapışıyor ki hiç kacari yok :)bizimkide oyle kucagi seven bir çocuk değildi şu sıralar ondada var bu durum bacagima yapismalar, kucak istemeler umarim gecici bir durumdur
Konusamadigi icin acaba hircinlasiyor diye düşünüyorum bazen .. Dede, anne,baba,emme,meme..ver... Kelimelerimiz.. O da canımız isterse..valla cnm benim oğlumda sürekli anlattığın gibi çok kucakçı hala daha sürekli kucağımda olacak yada yanımda durcak bacaklarıma tutunarak benimde 2 çocuğum var ama benim kızım 11 yaşında olduğu için sıkıntı yaşamadım çok şükür hatta çok işim oluyrsa kızım oyalıyor bile kardeşini tabi senin ikiside küçük o yüzden işin gerçekten zor bizimkide henüz yürümüyor ve konuşmuyor sadece istediği şeyleri bu diye işaret ederek gösteriyor![]()
Evde Yürüyoruz fakat parka çıktık mı 2 adım atmadan yere atıyor kendini :) azıcık tembeliz
Arabasında da durmuyor
İlla kucak illa kucak! :)
günaydın canlaaar
neden park yatağı kv ye götürmüyorsunuz?
ben annemde kaldığımda mutlaka yerde yatırıyorum ayşeciği.
en azından stres olmuyorum, uyandı, düşecek diye..
arada yatırmak için bence fazla büyüdüler
ayşecik için söyleyeyim, anası gibi deli yatıyor.
dönüyor, yuvarlanıyor, sırtüstü, yüzüstü, yan, toto yukarda
ne düşünüyorsun?
kardeşim galaksi ace kullanıyor, memnun. kardeşim samsung s4 aldı.. bir an bırakmıyor elinden![]()
yağı az koyduğumdan sanırım dediğim gibi hamuru toplamak zor oldu.
şerbet de buz gibi soğuktu, tepsi fırından çıkınca 2 dk bekledim. belki ondan, tam ıslanmadı iç kısımları.
ama tadı güzeldi, eşim akşamdan beri birkaç tane yedi.bir daha yaparsam, tam ölçüyle yapıcam amaa
bamyanın tadı gayet güzel oldu. eşimle birlikte ayşecik de epey yedi, şaşırdım doğrusu
geçmiş olsun, sıcağı sıcağına farketmedin tabi..
ama var bi şey sizde bacım,,
hayırlısı olsun be canım.
ancak direkt boşanmayı konuşmanız iyi olur mu bilmiyorum.
annende kal bi süre. taşı kıyafetlerini, bazı eşyalarınızı..
mutfakta, yatakta, salonda hissetsin olmadığınızı..
bi farketsin sizin yokluğunuzu, kızının boşluğunu..
inan bu kısa ayrılık belki ona bazı şeyleri anlatır adamakıllı.
evde ayşecik varsa en elzem ihtiyaaaaç
yoksa tencere tavaları, erzak dolabını kurtaramıyorum küçük hanımdan
Eki Görüntüle 778993
küçücük olmalarına rağmen birkaç tanesi dışında küt kesmedim.
limonlu suyuda beklerken nasıl uzuyordu suyu, korktum yani..
ama pişince suyu hiiç öyle olmadı, ilginç. limondan diyorsun yanii:44:
kızım, fıtrat olarak sakin bi bebek.
canı yanmadıysa, uykusu gelmediyse pek ağlamaz. en fazla mızıldar
derdini anlatabiliyor diyebileceğim tek şey, açlığı. mama mama ham diyip peşime geliyor o zaman
konuşması da kendi dilinde.. sürekli anlatıyor bişeyler ama ayşecikçe olduğu için çoğunu anlamıyoruz
söyleyebildiği kelimeler de ayşe, anne, baba, dede, atta, atti (attı), ijim (içtim), gak (kalk), pisi pisi (kedi çağırırken)
bugünlerde normalde olduğundan daha mız mız.. farkediyorum, iştahında da bi azalma var.
ama her çocuğun gelişimi bir olmaz.. iki kardeşinkini de kıyaslamak pek doğru değil..
saolsun güzel makine almış da, bu diğer makineyi almasını sadece geciktirir
bizimki su istemeyi iki gündür beceriyor. önceden ona da mama diyordu.
su içtikten sonra 'içtim' diyordum ben. o da 'ijim' diye tekrarlıyordu. şimdi su istediği zaman 'ijimm' diyor, anlıyorum
Canım maşallah kızına :)
Cok şükr etmelisin :)
Bazen bi iki saat dursa ...
Bende isime. Baksam diyorum kiii
Aaaa ne var 5 cocuk birden bakarım ..

Ama insan üzülüyor niye böyle yapıyor ki diye...