Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla Allah beni uyarıyo olabilir , little swimmers la risk almayayım diye:)Cafe portakal/ browni kurabiye hem hamuru çok çabuk tutuyor, hem aynı browni tadında..ıslak, bol kakaolubir de farklı tariften denersin seversin belki..
Bana göre yürüyünce bir nebze daha kolay herşey, en azından özgür istediği şeyi yapıyor öbür türlü anneye tam bağımlı daha zor
Bir türlü kısmet olmadı bu size gizli bir mesaj mı yoksa
Yoksa enişte mi sizin bu su kayağı işine taş koyuyor
Ben de uzun yol sandım, iyi çok şükür kavuşmuşsunuz, darısı kendi evinize olsun o zaman..
Ne gezmesi çocuk peşindeyiz:)Nerdesiniz beaaaaaa?!?! Ne gezenti bi topik bu bizim topik :)
Haaaaaa şimdi anladım galıbaaaaa :)
Yooook ; 10 saatlik yolculuk pazar günü kısmetse :/
Kakaolu tatlara şekerli şerbet yakışmıyo bence. Israr etmeyin!!!![]()
bi arkadaşım var en kucugu 5 yasında olan 3 çocuga sahıp hatta kendısı öğretmenTatil iyi... Alıştık, olayı çözdük, ama kesinlikle önceki tatiller gb keyfi olmuyor tabi.
Sadece, çocuk yokken gitmediğim yerlere, sıkıla sıkıla evde oturduğum bütün günlere yanıyoruuuum![]()
Değil mi?
Bana kızma ama kendim de eşekten düştüğüm için yazıyorum: kızımdan sonra tek çocukla yapamıyorum, olmaz deyip yapamadıklarıma yandım. Yani bunun sonu yok. İnsan aslında ne kadar rahat olduğunu o imkan elinden alınınca anlıyor. Duası bile var, yanlış hatırlamıyorsam meşgul olmadan boş vaktin, hastalanmadan sağlığın, yaşlanmadan gençliğin kıymetini bilmeyi dileyen bir dua. Ne kadar doğru değil mi?
Himm dünün yorgunluğudur, doğru.
Kalkmadan yat canım. Sabah da kendince ilklere imza atabilir:)
Ay evet ilk konuşmaya çalışmaları çok şeker oluyor:))
Bizde de var bir kucakcı.
Bizimki yürümeyi de ilerletmiş bir model. Derdini anlatacak kelimeleri de mevcut ama beni 2 dk görmezse anni anni diyerek evi turluyor:) bulunca da yapışıyor ta ki kucağagelene dek. Kucak istemediği tek yer park ve bilimum dışarısı.
Bizde bağırma durumu var ama abisinden öğrendi.
hayırlı yolculuk canımGünaydın kıxlarrrrrrr. Sabahtan havuzdy denizdi kahvaltı ve valiz toplamaydı derkennnnnnn otelden çıkıciz inşallah :) yolda bikaç yere uğrayıp sonrasında kv ve kpe kavuşacağız![]()
uğurböceği tarıfı olmadı demek,ya bı arakdasım cok guzel yapıyor pamuk gıbı oluyor kurabıyeler ben tarıfı ondan almıştım ama hıc yapmadım bi de arkadaşım anlatmıştı,önce şerbetını yap sonra kurabıyeyı pişir,şerbet ılık kurabiyeler sıcak olsun demişti,sana o tarıfı de vereyım bı de arkadasıma ıyıce püf noktalarını sorayım ama tarıf evde ben annemdeyım ya,sana en kısa zamanda verrım tarıfıKakaolu ıslak kurabiyeyi yaptım. Tarifi uğurböceğim mutfağından aldım. Ben övüldüğü kadar beğenmedim:/
1. Çok şekerli. Ya şerbetindeki şeker ya da içindeki kesinlikle azaltılmalı.
2. Kuru geliyor yerken. Üstünde bir de hindistan cevizi ile iyice kupkuru gibi.
Hiç öyle browni gibi olmadı. Niye fikri olan?
Nerdesiniz beaaaaaa?!?! Ne gezenti bi topik bu bizim topik :)
Selammm!!
Pembişim dönüyor galiba gerçek hayata. Prenseslikten külkediliğine dönüşş( artık ne kadar prenseslikse)1 saat uzaklıktaydı yanlış hatırlamıyorsam, şuan gitmişlerdir diye tahmin ediyorum. Boluya dönüş ne zaman acaba??
Bana çok zorrr! Çünkü bizimki oturmayı bilmiyor, bilmiyor derken hakkatten bilmiyor! Sürekli, sürekliii yürüyor, karıştırıyor, kurcalıyor. Bende onun peşinde nitekimm... O yüzden mümkünse geç yürüsün derimhatta şu 6. Aya kadar dönmeyi bile bilmiyorlardı ya, neydi o günler be!!! Hey gidii
![]()
Haaaaaa şimdi anladım galıbaaaaa :)
Yooook ; 10 saatlik yolculuk pazar günü kısmetse :/
Kakaolu tatlara şekerli şerbet yakışmıyo bence. Israr etmeyin!!!![]()
Pamuk helva hava biraz rüzgarlıydı bugün yok dediler yarı yoldan döndük nerdeyse yapıyorduk su kayağını
Kaldı gene:)
Evet şerbeti soğuk kurabiyeleri ılık olacak ben de öyle yapıyorum hatta hiç şerbete batırmadan bile yumuşacık oluyor o tarifbi arkadaşım var en kucugu 5 yasında olan 3 çocuga sahıp hatta kendısı öğretmen
ben de böyle dert yanıyodum bi gün hayatım bıttı artık gezemem yapacaklarımı rahat yapamam vs dıye sonra bana şöyle bi gulumsedi önce sorna dedı ki geçer geçer,çocuklar bellı bır yaşa geldıkten sonra rahatlıyorsun kucukken daha zor onlarla ılgılenmek ama buyudukçe sendan daha bagımsız hale gelıyor rahatlıyosun dedı valla ıcıme su serptı
yanı sabır şekerim
anam benım kı de öyle ,mutfak tezgahından iş yaptırmıyor bacagımdan ayrılmıyor,ben de benımkı sadece dyodum demek herkesınkı boyleymıs
hayırlı yolculuk canım
uğurböceği tarıfı olmadı demek,ya bı arakdasım cok guzel yapıyor pamuk gıbı oluyor kurabıyeler ben tarıfı ondan almıştım ama hıc yapmadım bi de arkadaşım anlatmıştı,önce şerbetını yap sonra kurabıyeyı pişir,şerbet ılık kurabiyeler sıcak olsun demişti,sana o tarıfı de vereyım bı de arkadasıma ıyıce püf noktalarını sorayım ama tarıf evde ben annemdeyım ya,sana en kısa zamanda verrım tarıfı
yalan yok ben bugun pikniğe gittim:44:
Pamukhelva
Cafe portakalda farklı olarak içine portakal kabuğu ve hindistancevizi koyulmuş, diğer ölçüler aynı.
Deneyeceğim portakal çıkınca
Çocukların ikisi de çok ters bi saatte akşam ezanı gibi uyudular ve 11 gibi bizim uykumuz geldiğinde onlar uyanacakufaklık uyur yine lakin ablamız içim aynı şeyi söyleyemiycm :2: okullar bir açılsa da düzene girse uyku saatleri...
Valla Allah beni uyarıyo olabilir , little swimmers la risk almayayım diye:)
Ne gezmesi çocuk peşindeyiz:)
Su kayağına giderken oğlumu kv ye bırakmıştım iptal olunca buraya geldim
Adet olmamak iyiymiş ya bu sıcakta çekilmiyor halsiz halsiz çocuk peşinde
Denemeden bilemezsin
bi arkadaşım var en kucugu 5 yasında olan 3 çocuga sahıp hatta kendısı öğretmen
ben de böyle dert yanıyodum bi gün hayatım bıttı artık gezemem yapacaklarımı rahat yapamam vs dıye sonra bana şöyle bi gulumsedi önce sorna dedı ki geçer geçer,çocuklar bellı bır yaşa geldıkten sonra rahatlıyorsun kucukken daha zor onlarla ılgılenmek ama buyudukçe sendan daha bagımsız hale gelıyor rahatlıyosun dedı valla ıcıme su serptı
yanı sabır şekerim
anam benım kı de öyle ,mutfak tezgahından iş yaptırmıyor bacagımdan ayrılmıyor,ben de benımkı sadece dyodum demek herkesınkı boyleymıs
hayırlı yolculuk canım
uğurböceği tarıfı olmadı demek,ya bı arakdasım cok guzel yapıyor pamuk gıbı oluyor kurabıyeler ben tarıfı ondan almıştım ama hıc yapmadım bi de arkadaşım anlatmıştı,önce şerbetını yap sonra kurabıyeyı pişir,şerbet ılık kurabiyeler sıcak olsun demişti,sana o tarıfı de vereyım bı de arkadasıma ıyıce püf noktalarını sorayım ama tarıf evde ben annemdeyım ya,sana en kısa zamanda verrım tarıfı
Allah kolaylık versin pazar günü içinyollar yine dolu olur mu ki Bayram tatilini uzatanlar çok olmuş sanırım..
Ben bayıldım vallahi browni kurabiyeye, severim şekerli kakaolu şeyleri
Son sayfaya gidemediğimden eski mesajdan alıntı
Evet Allah'tan size bir uyarışaka bir yana, güzel eğlenirsiniz umarım
![]()
Allahallah.. İnşallah uzun süreli bir sıkıntı olmaz..Ne denicem kız; yedim bikaç yerde sevmedim :))
İyi yapmışsın kız pikniğe gitmekle :)
Umarım dolu olmaz çok :/ gerçi çok boş olunca da hız yapılabiliyo.... Oğlum şu ara iyice coştu; arabaya girmek dahi istemiyor
Buraya gelir gelmez ters bi hareketle belimi incittim ve akşam da sesim gitti. Derken kocamın da boynu tutuldu. Ne oldu bize anlamadım ve şok oldum.....
Kerem de eve gelirken uyudu 21.30 da halbuki hep 23 civarı yatar ; umarım kalkmazÇocukların ikisi de çok ters bi saatte akşam ezanı gibi uyudular ve 11 gibi bizim uykumuz geldiğinde onlar uyanacakufaklık uyur yine lakin ablamız içim aynı şeyi söyleyemiycm :2: okullar bir açılsa da düzene girse uyku saatleri...
Yok canım baktım ben de aynı ölçülerHım ben Uğur böceği sitesine hiç bakmamıştım da, neyneyse kuru oldu deyince ölçüler farklı mı acaba diye düşündüm :44:
Allahallah.. İnşallah uzun süreli bir sıkıntı olmaz..
Benim de yarın kp belfıtığı ameliyatı oluyor:/ iyi geçer inşallah..
Kerem de eve gelirken uyudu 21.30 da halbuki hep 23 civarı yatar ; umarım kalkmaz
Kv evi çok sıcaktı pişti çocuk
Yok canım baktım ben de aynı ölçüler
Şerbete buladıktan sonra hindistancevizine batırdım canım.çok hevesli gördüm seni :) hadi iyi yolculuklar canımcım
aa ben çok severim o kurabiyeyi ama hindistan cevizi olayını anlamadım ben haşhaşla yapıyorum onu içine bitter çikolata falan koydun mu bir de şerbette biraz uzun süre bekletiyorum ben
He he o 6 aylık halini arayacağın hiç aklına gelir miydi:))Selammm!!
Pembişim dönüyor galiba gerçek hayata. Prenseslikten külkediliğine dönüşş( artık ne kadar prenseslikse)1 saat uzaklıktaydı yanlış hatırlamıyorsam, şuan gitmişlerdir diye tahmin ediyorum. Boluya dönüş ne zaman acaba??
Bana çok zorrr! Çünkü bizimki oturmayı bilmiyor, bilmiyor derken hakkatten bilmiyor! Sürekli, sürekliii yürüyor, karıştırıyor, kurcalıyor. Bende onun peşinde nitekimm... O yüzden mümkünse geç yürüsün derimhatta şu 6. Aya kadar dönmeyi bile bilmiyorlardı ya, neydi o günler be!!! Hey gidii
![]()
Busmai ilahi mesajı alın artık bencePamuk helva hava biraz rüzgarlıydı bugün yok dediler yarı yoldan döndük nerdeyse yapıyorduk su kayağını
Kaldı gene:)
Ben kurabiye severim de bu ne tam olarak kurabiye ne şerbetli tatlı ne browni:)Sağol canımcım. 1 saatlik yoldu ve çok şükür Efenin uyku saatiydi rahat geldik
Benim bi arkadaşım şöyle der: bir çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk :)
Kavuştuk canım kavuştuk :)
Onun iki türlüsü var sanırım; bi şekerli şerbetle ıslatılan bi de çikolatalı sosla ıslatılan. Ben şerbetli ve haşhaşlıyı yedim hiçççç beğenmedim. Ama ben zaten kurabiye sevmiyorum ki :/
Efe daha bi hevesli desem :)!!! Adam otelden ayrılacağımızı mı anladı ne acaip keyifliydi :)
Heeee pamuk prensestim şimdi külkedisi olcam hahahhaha. Pazar günü de boluya yolculuk inşallah
Busmaiiiii bak kaç gündür dicem diyemedim. Kız su kayağı zor bişimiş. Adam düşmezsiniz falan demiş ama acaip bacak kası lazımmış ha haberin olsun![]()
Bu tarif iyi değil bence. Ben zaten sadece güvendiğim sitelerden denerdim. Bu siteden ilk defa deniyorum.Neyneyse ben çok sevdim ıslak kurabiyeyi kuru olmadı
Kız yok biz tele tutunup gitcez board ın en kolayını yaptırcak adam bize
Bir daha denersem şekeri kesin azaltırım. Bir de kesinlikle şerbette daha uzun durmalı.Cafe portakal/ browni kurabiye hem hamuru çok çabuk tutuyor, hem aynı browni tadında..ıslak, bol kakaolubir de farklı tariften denersin seversin belki..
Bana göre yürüyünce bir nebze daha kolay herşey, en azından özgür istediği şeyi yapıyor öbür türlü anneye tam bağımlı daha zor
Bir türlü kısmet olmadı bu size gizli bir mesaj mı yoksa
Yoksa enişte mi sizin bu su kayağı işine taş koyuyor
Ben de uzun yol sandım, iyi çok şükür kavuşmuşsunuz, darısı kendi evinize olsun o zaman..
Ne gezmesi bacım, et balığa git süt, et vs al. Pazara git, pazar alışverişini yap. O arada akşama kaynın ve ailesinin geleceğini öğren. Eve gel motoru takarak salon, mutfak ve banyoyu düzelt. İnsan içine çıkabilir hale gelsinler:)Nerdesiniz beaaaaaa?!?! Ne gezenti bi topik bu bizim topik :)
Gül hatırınız için bu kurabiyeye bit şans daha vereceğim:)bi arkadaşım var en kucugu 5 yasında olan 3 çocuga sahıp hatta kendısı öğretmen
yanı sabır şekerim
hayırlı yolculuk canım
uğurböceği tarıfı olmadı demek,ya bı arakdasım cok guzel yapıyor pamuk gıbı oluyor kurabıyeleroğ ben tarıfı ondan almıştım ama hıc yapmadım bi de arkadaşım anlatmıştı,önce şerbetını yap sonra kurabıyeyı pişir,şerbet ılık kurabiyeler sıcak olsun demişti,sana o tarıfı de vereyım bı de arkadasıma ıyıce püf noktalarını sorayım ama tarıf evde ben annemdeyım ya,sana en kısa zamanda verrım tarıfı
Aynen ya. Yaz döneminin düzensizliğinden hoşlanmıyorum.Çocukların ikisi de çok ters bi saatte akşam ezanı gibi uyudular ve 11 gibi bizim uykumuz geldiğinde onlar uyanacakufaklık uyur yine lakin ablamız içim aynı şeyi söyleyemiycm :2: okullar bir açılsa da düzene girse uyku saatleri...
Aaa çok geçmiş olsun canım. Nazar mı ettiler noldu böyle üst üste?Ne denicem kız; yedim bikaç yerde sevmedim :))
Umarım dolu olmaz çok :/ gerçi çok boş olunca da hız yapılabiliyo.... Oğlum şu ara iyice coştu; arabaya girmek dahi istemiyor
Buraya gelir gelmez ters bi hareketle belimi incittim ve akşam da sesim gitti. Derken kocamın da boynu tutuldu. Ne oldu bize anlamadım ve şok oldum.....
Çoook şükretmemiz lazım. Allah bizi o çocukların anneleri gibi sınamıyor.Yine içim darallarda...
Bebek görmeye gittik sonunda..Eşim bizi bıraktı gitti ilk 3 dk kucagımda oturup etrafı tanıdı yasir sonra inanın 1 saniye bile durmadı tüm dolapları acmak istiyo sürekli koşturuyo..Bebek 40ını henüz çıkarmış sürekli hastanedelerdi böbreklerinde rahatsızlık vardı..Ordaki başka bir kız çocugu down sendromlu ve kalp hastaıydı anjiyo olmus yeni ve ne 1. sınıf ne de anaokulu ikisinin arasında bi okula gidiyomuş bir diğeri 9 10 aylık ama gelişimi çok geri...Bunları şu anda sakince oturunca yazarken farkedebiliyorum aslında yasire o sıralarda yaramazlık yapıyor diye ne kadar da kızdım gerçi ben daha çok eşime kızdım bizi almaya gelince az içeri girdi ama on saniyede bir bana yolluyolar iki laf edemedim sürekli peşinde koşmaktan bi de bırak oynasın diyolar ama yabancı ev..neyse çok karmaşık yazdım ama ne kadar kızsak da koşup oynayabiliyolar tepki verebiliyorlar ve sağlıklılar elhamdülillah![]()
Ne denicem kız; yedim bikaç yerde sevmedim :))
Allahallah.. İnşallah uzun süreli bir sıkıntı olmaz..
Benim de yarın kp belfıtığı ameliyatı oluyor:/ iyi geçer inşallah..
Kerem de eve gelirken uyudu 21.30 da halbuki hep 23 civarı yatar ; umarım kalkmaz
Kv evi çok sıcaktı pişti çocuk
Yok canım baktım ben de aynı ölçüler
Yine içim darallarda...
Bebek görmeye gittik sonunda..Eşim bizi bıraktı gitti ilk 3 dk kucagımda oturup etrafı tanıdı yasir sonra inanın 1 saniye bile durmadı tüm dolapları acmak istiyo sürekli koşturuyo..Bebek 40ını henüz çıkarmış sürekli hastanedelerdi böbreklerinde rahatsızlık vardı..Ordaki başka bir kız çocugu down sendromlu ve kalp hastaıydı anjiyo olmus yeni ve ne 1. sınıf ne de anaokulu ikisinin arasında bi okula gidiyomuş bir diğeri 9 10 aylık ama gelişimi çok geri...Bunları şu anda sakince oturunca yazarken farkedebiliyorum aslında yasire o sıralarda yaramazlık yapıyor diye ne kadar da kızdım gerçi ben daha çok eşime kızdım bizi almaya gelince az içeri girdi ama on saniyede bir bana yolluyolar iki laf edemedim sürekli peşinde koşmaktan bi de bırak oynasın diyolar ama yabancı ev..neyse çok karmaşık yazdım ama ne kadar kızsak da koşup oynayabiliyolar tepki verebiliyorlar ve sağlıklılar elhamdülillah![]()
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...Kızlar biz tatile gidemedik KP bayramın 1.gunu aksamı felç geçirdi su an yogun bakımda hastanelerdeyiz haber vereyim dedim![]()
Bir daha denersem şekeri kesin azaltırım. Bir de kesinlikle şerbette daha uzun durmalı.
Ne gezmesi bacım, et balığa git süt, et vs al. Pazara git, pazar alışverişini yap. O arada akşama kaynın ve ailesinin geleceğini öğren. Eve gel motoru takarak salon, mutfak ve banyoyu düzelt. İnsan içine çıkabilir hale gelsinler:)
Pazardan aldıklarımı bile daha yeni yerleştirebildim. Makinede ve selede asılmayı bekleyen çamaşırlar ve ler ve lar
Gül hatırınız için bu kurabiyeye bit şans daha vereceğim:)
Aynen ya. Yaz döneminin düzensizliğinden hoşlanmıyorum.
Aaa çok geçmiş olsun canım. Nazar mı ettiler noldu böyle üst üste?
Çoook şükretmemiz lazım. Allah bizi o çocukların anneleri gibi sınamıyor.
Yine içim darallarda...
Kızlar biz tatile gidemedik KP bayramın 1.gunu aksamı felç geçirdi su an yogun bakımda hastanelerdeyiz haber vereyim dedim![]()
Bir daha denersem şekeri kesin azaltırım. Bir de kesinlikle şerbette daha uzun durmalı.
Ne gezmesi bacım, et balığa git süt, et vs al. Pazara git, pazar alışverişini yap. O arada akşama kaynın ve ailesinin geleceğini öğren. Eve gel motoru takarak salon, mutfak ve banyoyu düzelt. İnsan içine çıkabilir hale gelsinler:)
Pazardan aldıklarımı bile daha yeni yerleştirebildim. Makinede ve selede asılmayı bekleyen çamaşırlar ve ler ve lar
Gül hatırınız için bu kurabiyeye bit şans daha vereceğim:)
Aynen ya. Yaz döneminin düzensizliğinden hoşlanmıyorum.
Aaa çok geçmiş olsun canım. Nazar mı ettiler noldu böyle üst üste?
Çoook şükretmemiz lazım. Allah bizi o çocukların anneleri gibi sınamıyor.
ELİFNAZ evet canım bu yıl da ana sınıfı, seneye tam 72 aylık oluyor .. senin büyük kuzun kaç yaşında ? ne çabuk büyüyorlar, zaman ne çabuk akıp gidiyor değil mi
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden sakınsın.....
Selim kalktı biraz oynadı, babasıyla markete gitti geldi; yeniden uyudu... fakat cadı kızım, oturdu bayağı bi süre....saat kaçti hatırlamıyorum bile , benim içim gecmiş o sırada
Geçmiş olsun , kp inşaallah eski sağlığına kavuşur..
Çok şükür elhamdülillah, her durumda farklı sıkıntıları oluyor insan oğlunun işte....
Zor durumda, hasta olan çocukların annelerinin çektiği sıkıntıları görüp duyunca; Allah sağlık sıhhat huzur versin de, peşlerinde koşsak nolur ki diyoruz , ama insan olarak zaman zaman patladığımız zamanlar da olabiliyor ki gayet normal insannı duygular hepsi.... annelik zaten hep böyle; bir iç yangını , pişmanlık, bir sn önce kızgınlıktan ağlasan dahi; yavruna duyduğun bitmeyen merhamet hissi... Allah nasıl sonsuz duygular vermiş anne kalbine ...
Mesela okul döneminde sabahları kızımla bayağı bi atışıyordukm; saçını taratmıyor, oyalanıyor, sütünü içmiyor vs vs.. Sonra o babasıyla okula gidince de; evde çıkarıp farklı yerlere fırlattığı terliğine bakıp hüzünleniyorum , annelik böyle bir delilikmiş yaşadıkça anlıyorum![]()
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...
Evet kesinlikle bir şans daha vermelisin
Âmin, Allah sağlık sıhhat versin kuzucuklarımıza ve tüm hasta yavrulara da acil şifalar annelerine sabırlar versin Rabbim...
Biz sabah erken saatlerde, hafta sonu için bi yerlere gitmeyi planladık,
Karadeniz turumuz olmadı, bari çocuklara bir iki gün değişiklik olsun dedik ..
Telefondan takipte olurm yine, Allah'a emanet olun kuzularınızla![]()