Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızma ablası, geçer birazdan. Evrene gönder yine pozitif enerjini, günün güzel başlasınn:1:
Ben baya aldım, alıyorum ama bu seferkî gb indirim yakalayamamıştım hiç. Zaten beğenmezsen yada olmazsa gönderiyorsun, sıkıntı çıkmıyor. Mağazaya gidip uzun uzun beğenemeyince mağaza eve geliyor napalım:1:daha öncede yaptım birsürü bişi sepete atıp beğenmediklerimi gönderirim diye. 1 ürün alabilmiştim:)

Sağlık açısından ayrık ayrık yürüdüğü için daha sık düşüyor, denge problemi oluyor. Ve tabi birde kız çocuğu görüntüde hoş değil.

Oy kıyamam ben onaaaaa. Çözümü var mı peki yoksa zamanla geçmesi mi beklenecek??

Kız kahvaltı yaptırdımmm:)) geldim artık sana aidim:9:

Çok uyuzlar yaa. Bu kadar bencillik olmaz. Sanki bu çocuk tarlada büyüyor. Biraz seninde emeğin olsun dimi? Ama yoookk:37:

Afiyet bal olsunnnnnnn :)

Çok benciller yaaaaaaa. Bakalım okul vakti nasıl yetişicem...?

Oy kıyamam ben onaaaaa. Çözümü var mı peki yoksa zamanla geçmesi mi beklenecek??

Afiyet bal olsunnnnnnn :)

Çok benciller yaaaaaaa. Bakalım okul vakti nasıl yetişicem...?

Aslında 2-3 yaştan sonra sorun olarak kabul ediliyormuş. O zamana kadar geçermiş genelde. Dr takip edelim dedi sadece. Ne işe yarıyorlar anlamadım. Hiç anlatamadı yani:37: ama int okuduğum kadarıyla d vitamini çok iyi geliyormuş. Devit e başlıcam tekrar. Zaten bacakları herGün güneşe çıkarıyorum. Minoxin vitamin ilacı veriyorum. Bol bol da kalsiyum almalı fakaaat o kısım sektede. Bu ara hem ben pek üstünde durmadım yoğurt süt olayının. Onu tekrar düzene bindirmem lazım. Eşimdede varmış küçükken, sonra düzelmiş.
Okul vakti sen yetişmeyi bırak, bu çocuklar hergün ağlayacaklar biz giderken ya. Nasıl olcak? Geçen iki dakka bakkala gittim geldim bizimki hıçkıra hıçkıra ağlıyor hemde. 2 dakka dediysem söz gelimi de değil hakkatten "2 dakka". Çok bağlandı bizimki banaaaa.

Aslında 2-3 yaştan sonra sorun olarak kabul ediliyormuş. O zamana kadar geçermiş genelde. Dr takip edelim dedi sadece. Ne işe yarıyorlar anlamadım. Hiç anlatamadı yani:37: ama int okuduğum kadarıyla d vitamini çok iyi geliyormuş. Devit e başlıcam tekrar. Zaten bacakları herGün güneşe çıkarıyorum. Minoxin vitamin ilacı veriyorum. Bol bol da kalsiyum almalı fakaaat o kısım sektede. Bu ara hem ben pek üstünde durmadım yoğurt süt olayının. Onu tekrar düzene bindirmem lazım. Eşimdede varmış küçükken, sonra düzelmiş.
Okul vakti sen yetişmeyi bırak, bu çocuklar hergün ağlayacaklar biz giderken ya. Nasıl olcak? Geçen iki dakka bakkala gittim geldim bizimki hıçkıra hıçkıra ağlıyor hemde. 2 dakka dediysem söz gelimi de değil hakkatten "2 dakka". Çok bağlandı bizimki banaaaa.

Kalsiyum hakkaten önemli. Ama madem eşinde de varmış düzelmiş demekki aryanınki de öyle bişi..

Valla bizimki ben giderken öyle ağlama zırlama yapmıyo. Yaparsa da bi yere kadar etkiler; okula gidince koşturmaktan unutur, eve dönünce yine farkederim sanırım. Arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile giderken kan çıkarırken beş dakka sonrası unutup oyuna dalıyorlarmış zaten ;)

Kalsiyum hakkaten önemli. Ama madem eşinde de varmış düzelmiş demekki aryanınki de öyle bişi..

Valla bizimki ben giderken öyle ağlama zırlama yapmıyo. Yaparsa da bi yere kadar etkiler; okula gidince koşturmaktan unutur, eve dönünce yine farkederim sanırım. Arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile giderken kan çıkarırken beş dakka sonrası unutup oyuna dalıyorlarmış zaten ;)
Hergün aynı seramonii:37: yazık ya bizim kuzulara.

Zaten sen sabahtan topiği açtıysan bu neneye gidilecek demek :))
İyi nenelerrrrrrr (neyneyseden çalıntı :))
Günaydınlar herkeseeeeeee. Nfk yokken bi kaynatalım bi kaynatalım gelince alıntıda uzay olsun :)

Herkese günaydın :72:
Geceki kimyasal silah olayını okuduktan sonra çok keyifsizim elim kolum kalkmıyor :14:
Herkes için mutlu huzurlu bir gün olsun :72::72:
günaydın canlar..
sadece bize değil, inş tüm dünyada gün aydınlık olur..

evet, sen çözmüşsün. o saatte ancak bunu haber vermek için açarım topiği.:1:
alıntıda uzay olmak isterdim ama hiiiç keyfim yok.
malum olaylardan.. çok aciz hissediyorum kendimi..
imanım, ya hiç yok ya da zerre miktarda ki dayanamıyorum..
Allahın yardımı ne zaman gelecek diye düşünüyorum :14:

Temizlikçi ablamız geldi. Bakıcı teyzemiz gelmediği için yardım edemiyorum. Bakıcı teyzemiz nerde derseniz, hastaneye gitti. Diş hastanesinde bir yıl sonraya verdikleri sırayı beklemişler. Gidince üç ay daha ötelemişler. Ama geçenlerde bi bakmışlar kendilerinden sonra başvuran bir akrabalarının telleri takılmış. Araya adam alıp kayırıyorlar demekki. Gidip hak arayacaktı ama bakalım işe yarayacak mı...? İnsanlarda hiç hak hukuk kalmamış valla yazık...
bende çocukluğumdan beri diş eti çekilmesi vardı.
özel doktorlar, klinikler dahi çapaya yönlendirdi. telefonla randevu almaya kalkınca muayene için 2 sene sonraya gün verdiler.:53:
sonra arkadaşımın bi arkadaşı çapada staj yapıyormuş. o öbürüne, öbürü berikine gönderdi.
sonunda muayene olabildim, aciliyeti varmış zaten hemen ameliyata ldılar.
neyse demem o ki, bu çok yaşanılan bi sıkıntı.
neden çözüm bulmuyorlar bilemiyorum. olan yine vatandaşa oluyor :19:

enim oğlumda ateslendi bugün bakalim diş mi enfeksiyonmu? herseyi agzina alıyor ya dün viledayi almıştı ağzına:26:
canım geçmiş olsun. hala var mı ateşi?
ayşecik 3 gün ateşlendi, ama 38e varmayan ateşler. sonra kesildi. diş de yok meydanda.
bilmiyorum, böyle birkaç atak daha mı olacak, nasıl çıkacak bu dişler?
lakin salya gırla:36:

Artık Dışarı çıkacağımız zaman da ayakkabılarını eline alıp bana veriyor:)

Ben de artık ön koltukta oturuyorum, Kerem de kendi koltuğunda , oh..

Bir de bana 2.çocuk muhabbeti yapmaya başladı teyzeler, ben de "Allahın elinde olan birşey" diyorum. Ne saçma ya ,daha çocuğum 1 yaşında.
akıllı keremmm:nazar::emir_bebek:

ayşecik koltuğunu seviyor hamdolsun. sayesinde uzun zamandır ön tarafta oturuyorum..

amaaan, bu teyzelere de malzeme olsun. okul biter..eee, evlilik yok mu derler.
evlenirsin, çocuk düşünmüyor musunuz?
doğurursun, kardeş ne zaman?:36:

Tahinli keki yaptım. Çok güzel olduuuuuu. Ama bana şekeri az geldi. Sonuç: thats why i am fat :D bu güzel tarifi bize kazandıran elifnaza teşekkürlerrrrr :) denenecek tarif kalmadığına göre bikaç güne diyete başladam mı :p???
ellerine sağlık bacım.
dün kuzenim aradı. misafiri gelecekmiş, tarifi istedi.
ben de bugün yapıcam inş. aynı binada oturduğumuz, samimi olduğumuz eşimin yengesinin kardeşi vefat etmiş
oraya götürücem, inş güzel olur bu sefer de..

Yan tarafa apartman inşaatı başladı. Efenin ilgisini çekiyor olması açısından güzel amaaaaa bir ton ses ve toz var. Adamlar şu saatte hala kazıyorlar. Eğer oğluş uyumasın kocamı şarlayıp şikayete yollicimmmm.
canım, onların kanunda düzenlenmiş belli çalışma saatleri var.
haftaiçi, sabah 7.00 akşam 19.00a kadar. haftasonu da 10.00da başlar, yine 19.00a kadar.
bazen kamu için yapılan yol, tünel, baraj gibi inşaatlarda bu saatler esnek olabilir.

annemlerin hemen yanında bi bina başladı. sabah 8de başlayıp, akşam 7de paydos ediyorlar.
zaten o semtin halkı rahatına çok düşkün. yasak saatte bi çivi bile çaksalar. anında şikayet ederler.
ki sen de rahatsız oluyorsan, belediyeye bi telefon açman yeterli :34:

Aryammm gel artık özledik kızzzz :)

ates nerde?? caglaslı nerdeeeee??? ecrin nerdeeeeeeee???dtk nerdeeeeeeeeeeee???

Dilanaz ne bitmez düğünmüş bacım yaaaaaa :)
valla bu ara çok devamsızlık var :100:

Bu arada geçen internetten acayip bi indirim yakaladım. Gördüğüm çizme ve ayakkabıların hepsini sepete atıp aldım, beğenmediklerimi geri gönderirim diye düşündüm. Bi baktım 11 tane çizme ve bot , 3 hırka, 2 kazak almışım:)) neyse dün geldi paketim, hiç ümidim yoktu ama hepsi, hepsi öyle güzellerdi kii:1: elle nin botları 400 küsürden 32 liraya, 17 liraya ve 15 liraya aldımmm!!!! 5 tanesini ben aldım, kalanları arkadaşlarım aldı:)) kışa hazırım:9:
Alışveriş müthiş bi terapi:9:
aaa, bu nasıl alışveriş kız?
hem de internetten, hem de bu kadar ucuza? resmen sembolik rakamlara alışveriş yapmışsın.:1:
mağazada kırk kere deneyip emin olamıyorum, ayakkabı iyi mi oldu mu, vuruyor mu.
sen nasıl alışveriş yapıyosun diyicem ama, kuğu gibi olduğun için ayakların sindirellanın cam ayakkabısına bile girer sanırım..
güzel günlerde kullan, üstünde paralansın:31:

2 haftada maksimum kaç kilo veririm? Gazlayalım birbirimizi 7 eylülde düğüne gitcez deeee :P
ben diyetle kilo veremiyorum:36:
yoksa hiç durmam başlarım yine diyete.
eğer sen iki haftada 2 kilo verecek bünyedeysen ne mutlu.
demek istediğin zaman o kilolalardan kurtulabilirsin:31:

İnat ettik Keremi 10 da uyutcaz diye yattık evin tüm ışıklarını söndürüp yattık. Önce biraz ağladı , sonra müzik çalan bi oyuncak var onunla oynadı yatağında. Müziği açıp yatıyor, müzik bitince kalkıp tekrar düğmesine basıyor , yatıyor çok komikti:) böyle böyle gene saat 11 de uyudu:)
kat'i saatleri var demek:1:
demek müzik bitince kalkıp açıyor, canım benim yaaaa:1:

Bu arada günaydınn!!!
Nerde bizim uykusuz anneler kulübü? Bi ben kaldım zannımca. Gelenek bizde devam ediyoooorr:37:
Dün aryayı dr a götürdük, bacakları eğri, ayrık ayrık yürüyor. Bir sonuç çıkmayacağını bilsem de vitamin falan verir, tavsiyelerde bulunur sanmıştım o bîle olmadı. Röntgen çekip 6 ayda bir eğriliğin gidişatı kontrol edilecek. Artma veya azalmaya bakılacak. Genelde 2-3 yaşta düzeliyormuş, ama bakalımm....
geçmiş olsun canım. sen gözlemle mi bu kanıya vardın,
yani ayakların eğri olduğu ve ayrık yürüdüğü konusunda?
babasında da olmuş demişsin, demek genetik bi çekim var. inş o da düzelir.

Uyuz kocama kalk hamağı salla da ben yatıyım dedim. Hayır gibilerden mırıldanıp uyudu. Sanırsın gece o uykusuz kalıyo. Acaip sinir oldummmmmmmm. İnşallah yandaki inşaat başlar da kalkmak zorunda kalır!!
bencil bu kocalar benciiiiiil:36:
ama bedduan çok güzel yaaaa:1:

kentsel dönüşüm de başladı ya, oturduğumuz bu semt tam anlamıyla yüzlerce metrekarelik bi şantiyeye döndü,
her yerde bina yapılıyor, yıkılıyor, yapılıyor, yıkılıyor...:36:
aslında burdan gitmenin tam zamanı.. 3-4 sene sonra gelinmeli, o zamana yepyeni bi semt olmuş olur.

Satıcı aryammm; bıraktın beni buralarda bi başımaaaaaaaaaaaa :) mahallenin delisi modunda takılıyorum... :D
arada siz de böyle hissedin, anlayın beni:1:

Kız kahvaltı yaptırdımmm:)) geldim artık sana aidim:9:

Çok uyuzlar yaa. Bu kadar bencillik olmaz. Sanki bu çocuk tarlada büyüyor. Biraz seninde emeğin olsun dimi? Ama yoookk:37:
ilahii, sabah sabah güldürdün beni :1:
ciciler iyi gelmiş, sabah sabah modundasın..
hep iyi hisset, hep iyi ol.. çok öpüyorum canım benimmmm:54:

amaan, bu çocukların ağlamasından etkilenmemek gerek işte.
hakikaten düşmüş, canı yanmış, acıkmış ağlamıyorsa ben acımıyorum. hiiç de etkilenmiyorum.
öyle yalandan ağlamalarına. üç buçuk karış boyu var, beni kullanacak yoksa zilli:35:

Kıyamam canım ya

İnat ettik Keremi 10 da uyutcaz diye yattık evin tüm ışıklarını söndürüp yattık. Önce biraz ağladı , sonra müzik çalan bi oyuncak var onunla oynadı yatağında. Müziği açıp yatıyor, müzik bitince kalkıp tekrar düğmesine basıyor , yatıyor çok komikti:) böyle böyle gene saat 11 de uyudu:)

kendi kendine uyuduysa oglen uykularina da boyle yatir canim alisir:40:

canlar keremin atesi 39 olunca esim henen acile götürdü.. disten olaN ateş bukadar çıkmaz çünkü .. enfeksiyon çıktı antibiyotige başladık :26:

canlar keremin atesi 39 olunca esim henen acile götürdü.. disten olaN ateş bukadar çıkmaz çünkü .. enfeksiyon çıktı antibiyotige başladık :26:
ahh canım benimm, geçmiş olsun. inş kısa sürede iyileşir..:26:
diş ateşi 38.5i aşmaz deniyor, kimisi de 40lara dayandı diş geldi:44:
sonuç: ateş her bakımdan dikkat edilmesi gereken ciddi bi durum.

günaydın canlar..
sadece bize değil, inş tüm dünyada gün aydınlık olur..

evet, sen çözmüşsün. o saatte ancak bunu haber vermek için açarım topiği.:1:
alıntıda uzay olmak isterdim ama hiiiç keyfim yok.
malum olaylardan.. çok aciz hissediyorum kendimi..
imanım, ya hiç yok ya da zerre miktarda ki dayanamıyorum..
Allahın yardımı ne zaman gelecek diye düşünüyorum :14:

bende çocukluğumdan beri diş eti çekilmesi vardı.
özel doktorlar, klinikler dahi çapaya yönlendirdi. telefonla randevu almaya kalkınca muayene için 2 sene sonraya gün verdiler.:53:
sonra arkadaşımın bi arkadaşı çapada staj yapıyormuş. o öbürüne, öbürü berikine gönderdi.
sonunda muayene olabildim, aciliyeti varmış zaten hemen ameliyata ldılar.
neyse demem o ki, bu çok yaşanılan bi sıkıntı.
neden çözüm bulmuyorlar bilemiyorum. olan yine vatandaşa oluyor :19:

canım geçmiş olsun. hala var mı ateşi?
ayşecik 3 gün ateşlendi, ama 38e varmayan ateşler. sonra kesildi. diş de yok meydanda.
bilmiyorum, böyle birkaç atak daha mı olacak, nasıl çıkacak bu dişler?
lakin salya gırla:36:

akıllı keremmm:nazar::emir_bebek:

ayşecik koltuğunu seviyor hamdolsun. sayesinde uzun zamandır ön tarafta oturuyorum..

amaaan, bu teyzelere de malzeme olsun. okul biter..eee, evlilik yok mu derler.
evlenirsin, çocuk düşünmüyor musunuz?
doğurursun, kardeş ne zaman?:36:

ellerine sağlık bacım.
dün kuzenim aradı. misafiri gelecekmiş, tarifi istedi.
ben de bugün yapıcam inş. aynı binada oturduğumuz, samimi olduğumuz eşimin yengesinin kardeşi vefat etmiş
oraya götürücem, inş güzel olur bu sefer de..

canım, onların kanunda düzenlenmiş belli çalışma saatleri var.
haftaiçi, sabah 7.00 akşam 19.00a kadar. haftasonu da 10.00da başlar, yine 19.00a kadar.
bazen kamu için yapılan yol, tünel, baraj gibi inşaatlarda bu saatler esnek olabilir.

annemlerin hemen yanında bi bina başladı. sabah 8de başlayıp, akşam 7de paydos ediyorlar.
zaten o semtin halkı rahatına çok düşkün. yasak saatte bi çivi bile çaksalar. anında şikayet ederler.
ki sen de rahatsız oluyorsan, belediyeye bi telefon açman yeterli :34:

valla bu ara çok devamsızlık var :100:

aaa, bu nasıl alışveriş kız?
hem de internetten, hem de bu kadar ucuza? resmen sembolik rakamlara alışveriş yapmışsın.:1:
mağazada kırk kere deneyip emin olamıyorum, ayakkabı iyi mi oldu mu, vuruyor mu.
sen nasıl alışveriş yapıyosun diyicem ama, kuğu gibi olduğun için ayakların sindirellanın cam ayakkabısına bile girer sanırım..
güzel günlerde kullan, üstünde paralansın:31:

ben diyetle kilo veremiyorum:36:
yoksa hiç durmam başlarım yine diyete.
eğer sen iki haftada 2 kilo verecek bünyedeysen ne mutlu.
demek istediğin zaman o kilolalardan kurtulabilirsin:31:

kat'i saatleri var demek:1:
demek müzik bitince kalkıp açıyor, canım benim yaaaa:1:

geçmiş olsun canım. sen gözlemle mi bu kanıya vardın,
yani ayakların eğri olduğu ve ayrık yürüdüğü konusunda?
babasında da olmuş demişsin, demek genetik bi çekim var. inş o da düzelir.

bencil bu kocalar benciiiiiil:36:
ama bedduan çok güzel yaaaa:1:

kentsel dönüşüm de başladı ya, oturduğumuz bu semt tam anlamıyla yüzlerce metrekarelik bi şantiyeye döndü,
her yerde bina yapılıyor, yıkılıyor, yapılıyor, yıkılıyor...:36:
aslında burdan gitmenin tam zamanı.. 3-4 sene sonra gelinmeli, o zamana yepyeni bi semt olmuş olur.

arada siz de böyle hissedin, anlayın beni:1:

ilahii, sabah sabah güldürdün beni :1:
ciciler iyi gelmiş, sabah sabah modundasın..
hep iyi hisset, hep iyi ol.. çok öpüyorum canım benimmmm:54:

amaan, bu çocukların ağlamasından etkilenmemek gerek işte.
hakikaten düşmüş, canı yanmış, acıkmış ağlamıyorsa ben acımıyorum. hiiç de etkilenmiyorum.
öyle yalandan ağlamalarına. üç buçuk karış boyu var, beni kullanacak yoksa zilli:35:

Canım başınız sağolsun. Kaç yaşındaydiki kardeşi?? Nesi vardı?? Allah hayırlı bir ömür versin.

Evet normalde 7de bitmesi lazım inşaat çalışmalarının ama burası bolu ;) dün 9 olmadan bitirdiler. Sabah da 8 gibi başladılar. Bedduam tutmadı yani kocama :/

Çocukların kullanma olayı feci zaten. Bizimki de kafasını vurmaya başladı iyi mi?? Cama duvara koltuğa nereye olursa. Bakmayınca bazen bırakıyo yapmayı ama çoğu zaman devam ediyor :/

ahh canım benimm, geçmiş olsun. inş kısa sürede iyileşir..:26:
diş ateşi 38.5i aşmaz deniyor, kimisi de 40lara dayandı diş geldi:44:
sonuç: ateş her bakımdan dikkat edilmesi gereken ciddi bi durum.
önceki dr şey demişti bu çocukla alakali derecesi onemli degil kimi nde 40 olan ates digerinde 38 olabilir demisti. ateş atestir bende korkarim atesten. bizim oglan ağzına viledayi aldi demistim ya ben zaten ilk atesi ciktiginda da hemen ondan suphelendim dr da ondan olabilir demis:50:

Canım başınız sağolsun. Kaç yaşındaydiki kardeşi?? Nesi vardı?? Allah hayırlı bir ömür versin.

Evet normalde 7de bitmesi lazım inşaat çalışmalarının ama burası bolu ;) dün 9 olmadan bitirdiler. Sabah da 8 gibi başladılar. Bedduam tutmadı yani kocama :/

Çocukların kullanma olayı feci zaten. Bizimki de kafasını vurmaya başladı iyi mi?? Cama duvara koltuğa nereye olursa. Bakmayınca bazen bırakıyo yapmayı ama çoğu zaman devam ediyor :/
eşimin amcasının baldızı canım. yaşlıymış zaten 80 civarı.
benim yengem değil yani.

yine hani mahalle halkının durumuna göre yarım saat falan anlaşılır da
kafasına göre 2 saat özellikle de akşam saatlerinde çalışamazlar..
bunun hastası var, yaşlısı var, bebeği var yaniiii:19:

kafasını mı vuruyor?:53: bunu dikkat çekmek için mi yapıyor yoksa istediğini yaptırmak için mi?
bence iyice yerleşmeden vazgeçirmek lazım. kendine zarar verebilir :18:
her yaptığında dikkatini dağıtmaya çalış..
başka bi şeye odaklansın, unutur inş.

ayşecik özellikle tehlikeli bi şeyi istediğinde ya da elindekini vermediğinde
önce dikkatini çekecek başka bir şey veriyorum eline.
o, ona bakarken diğerini ortadan kaybediyorum..
düşünce mesela. (tabi eğer öyle ciddi ve ağır düşmediyse)
ben hoooop! diyorum ve gülümsüyorum. kimi zaman yanına gidip ben kaldırıyorum.
kimisinde kendinin kalkmasını bekliyorum. ciddi düştüğünde bile hii, ayy diye bağırmıyorum.
böyle davranmasam, belki ağlayacak mızıldayacak.
ben de korksam, ay falan desem hissedecek
canı yanmadığı halde abartıp ağlayacak.
ota ...a ağlayan çocukları hiç sevmiyorum, inş ayşecik öyle olmaz yaa:100:

Son düzenleme:
eşimin amcasının baldızı canım. yaşlıymış zaten 80 civarı.
benim yengem değil yani.

yine hani mahalle halkının durumuna göre yarım saat falan anlaşılır da
kafasına göre 2 saat özellikle de akşam saatlerinde çalışamazlar..
bunun hastası var, yaşlısı var, bebeği var yaniiii:19:

kafasını mı vuruyor?:53: bunu dikkat çekmek için mi yapıyor yoksa istediğini yaptırmak için mi?
bence iyice yerleşmeden vazgeçirmek lazım. kendine zarar verebilir :18:
her yaptığında dikkatini dağıtmaya çalış..
başka bi şeye odaklansın, unutur inş.

ayşecik özellikle kendine zararlı bi şeyi istediğinde ya da elindekini vermediğinde
önce dikkatini çekecek başka bir şey veriyorum eline.
o, ona bakarken diğerini ortadan kaybediyorum..
düşünce mesela. (tabi eğer öyle ciddi ve ağır düşmediyse)
ben hoooop! diyorum ve gülümsüyorum. kimi zaman yanına gidip ben kaldırıyorum.
kimisinde kendinin kalkmasını bekliyorum. böyle davranmasam, belki ağlayacak mızıldayacak.
ben de korksam, ay falan desem hissedecek
canı yanmadığı halde abartıp ağlayacak.
ota ...a ağlayan çocukları hiç sevmiyorum, inş ayşecik öyle olmaz yaa:100:

Valla durup dururken yapıyo şuanda. Yani mama sandalyesinde yemek istemediğinde yapardı ama o yumuşak olduğu için önemsemezdim. Ama şimdi mesela gidiyo dolaba kafayı bi kez vuruyo, çıkan sesle birlikte ritmik vurmaya devam ediyor!! Ben de ya başka bi yerde daha rğlenceli bişi çıkarıyorum ortaya yada direkt alıp oyun oynamaya götürüyorum. Bikaç yerde okudum rastlanan bişimiş. Dediğin gibi dikkat dağıtmak falan gerekiyomuş. Bi de hiç hayırdan anlamıyo yaaaaaa. Takmıyo yani. Ne kadar sert dersen de yola devam...

önceki dr şey demişti bu çocukla alakali derecesi onemli degil kimi nde 40 olan ates digerinde 38 olabilir demisti. ateş atestir bende korkarim atesten. bizim oglan ağzına viledayi aldi demistim ya ben zaten ilk atesi ciktiginda da hemen ondan suphelendim dr da ondan olabilir demis:50:
evet viledadan olabilir başka bi şeyden de..
bağışıklıkları zayıf, herşeyden etkilenip hasta olabiliyorlar.
Rabbim şifa versin, inş hemencik iyi olur kerem.
bi abla, hasta bi bebek bi de onun daha küçük modeli..
sen nasıl idare ediyorsun yaa? birileri gelse ya yanına...:26:

Valla durup dururken yapıyo şuanda. Yani mama sandalyesinde yemek istemediğinde yapardı ama o yumuşak olduğu için önemsemezdim. Ama şimdi mesela gidiyo dolaba kafayı bi kez vuruyo, çıkan sesle birlikte ritmik vurmaya devam ediyor!! Ben de ya başka bi yerde daha rğlenceli bişi çıkarıyorum ortaya yada direkt alıp oyun oynamaya götürüyorum. Bikaç yerde okudum rastlanan bişimiş. Dediğin gibi dikkat dağıtmak falan gerekiyomuş. Bi de hiç hayırdan anlamıyo yaaaaaa. Takmıyo yani. Ne kadar sert dersen de yola devam...
valla hayırı çok iyi anlıyorlar da işlerine gelmiyor.
böyle yöntemlerle istediklerini yaptırıyor veletler..
o yüzden hiiç hayır deme bu hareketine, dediğin gibi dikkatini dağıt.
mekan değiştir, diğer odaya gidin, kucağına al, oyuncak ver, gülümse şarkı söylemeye başla,
başka sesler çıkar, hayvan sesleri mesela. hem onları da öğrenmiş olur...

uleeeeyn veletler, ne hale getirdiniz len bizi!!!:36:

sabah 7de uyanan ayşecik tekrar uyudu.
oysa parka gidecek, markete uğrayacaktık. sıcağa kaldık iyi miii? :100:
neyse turu kısa kesicez o zaman...

zeytinyağlı biber dolması ve köfteli patates yemeği yapıcam akşama.

kv tatildeydi, bu sabah döndü. akşama beraberiz muhtemelen.
ve yarın kahvaltıda da ve sonraki sabah da,,

Günaydın ,
Elifnaz; çok geçmiş olsun Kerem'e, ateşi düşmüştür inşaallah ..
Nfk; Allah rahmet eylesin ölen teyzeye, mekanı cennet olsun..
Bugün efe nasıl pembehipopotam,
aryam bizimki de onu bırakıp bir yere gittiğimde fena ağlıyor, odaları arayıp beni bulamayınca oyuna dalıyormuş , okul dönemi alışarlar zamanla insallah, ya insan kıyamıyor kuzucuklarını ardından ağlamasına :14:

Bizimki de uyudu yeniden erkenden uyanınca duramıyor bu saatlerde ..
Menü çok güzelmiş kolay gelsin ve
Gözünüz aydın kv gelmiş:49:

valla hayırı çok iyi anlıyorlar da işlerine gelmiyor.
böyle yöntemlerle istediklerini yaptırıyor veletler..
o yüzden hiiç hayır deme bu hareketine, dediğin gibi dikkatini dağıt.
mekan değiştir, diğer odaya gidin, kucağına al, oyuncak ver, gülümse şarkı söylemeye başla,
başka sesler çıkar, hayvan sesleri mesela. hem onları da öğrenmiş olur...

uleeeeyn veletler, ne hale getirdiniz len bizi!!!:36:

Şebek olduk şebeeeeeeeek :)

Çocuklar ve plan bozmaları.....!!
Kv <3 <3 :))
Yemek konusunda ben geldiğimizden beri sınıfta kalmış bulunmaktayım. Hiç yapasım yok. Yarın inşallah pazara gidip sebzelerimi alıp eski pişirme günlerime geri döncem :P

Günaydın ,
Elifnaz; çok geçmiş olsun Kerem'e, ateşi düşmüştür inşaallah ..
Nfk; Allah rahmet eylesin ölen teyzeye, mekanı cennet olsun..
Bugün efe nasıl pembehipopotam,
aryam bizimki de onu bırakıp bir yere gittiğimde fena ağlıyor, odaları arayıp beni bulamayınca oyuna dalıyormuş , okul dönemi alışarlar zamanla insallah, ya insan kıyamıyor kuzucuklarını ardından ağlamasına :14:

Canım hala mızmız ve yorgunuz. Sanırım gece kalkıp emmemesinin de etkisi var. Çok sık uyanıyo ve karnı gurulduyo ama emmiyo. Derken sabah kalkınca hep sarhoş gibi. Bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacak...?

Ben bu ağlama konusunda gaddarım sanırım. Sonuçta çalışıp pozitif elektrik yüklenmeliyim ki onu yolmıyım :))

Back
X