- 8 Ağustos 2011
- 11.813
- 9.557
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık canım çok pratik görünüyor gercekten de tek tek açıklanalar nazaran
Enişte annesinin böreğine benzettiyse tamamdır bu iş
Peki bu malzemeyle hangi büyüklükteki tepsiye yaptın benim fırınım mini onun kabı ufak mı gelir ki
Çözerler canım çözerler zamane çocuğu bunlar
Bizimki dokunmatiğin üzerinde öyle bi gezdiriyor ki parmağını, sanırsın kırk yıllık kullanıcı
Deneyelim canım sizin dönüş ne zaman
Biz 10 Eylül'de çıkıcaz yola inşaallah , 8-9 U gibi yaparsak iyi olur götürüm yolluk olarak
ay inşşş:111:
henüz tepside soğumada muhallebi, akşama doğru ceviz ekleyip rulo yapıcam.
inş becerebilirim..
mercimek ya da domates çorbası yap canım.
ya da şöyle maydanozlu bi şehriye çorbası![]()
Evet o hali ile açıyosun. Olmazsa accık mıncırılabilir :)))
Tatil dönüşü yap bence defaceine foto attım.
Ellerine sağlık bu arada şekerim :)
eneeeeem!! bu neeeee?!
Eki Görüntüle 788045
neli bu bacım? kıymalı yakışır heralde..
dönüşte hemen yapmak istiyorum.
var mısınız?
mersi cicim, inş ruloyu becerebilirim..
bu arada benim fırın mini. tarttaki gibi hamur kalın gelir mi acaba tepsiye?:44:
eneeeeem!! bu neeeee?!
Eki Görüntüle 788045
neli bu bacım? kıymalı yakışır heralde..
dönüşte hemen yapmak istiyorum.
var mısınız?
Mini fırına büyük gelir bu hamur bence de. Benimki midi fırın kadar bi tepsi. Valla süper bi yolluk olur :)
amiiiin.. yaparık bacım, yaparııııık!:130:Becerirsin sen canım , benim kendim konusunda şüphelerim var yalnız
Maydonozlu şehriye çorbası iyi fikir sağolasın
Evet o minik elbiseler ne kadar şirin gerçekten amcası güzel seçim yapmış, hem işe yarar da , sağlıkla giyinsin inşaallah
Pembiş sahalardaEfe olmasa dışardan da yenir ama şimdi ona mutlaka bişi hazırlamalıyım. Bu arada bu hastalık işi iyi oldu ; iştahı açıldı sanki!!
Dünden bugün için kabak yemeği yapmıştım. Uyuz kocamın yemeyeceğini bildiğimden köfte hazırladım. Hem oğluşa da löp löp et olur inşallah. Bi de pilav yapıcam, salata,dereotlu yoğurt menü bu :)
Ben o efe ye bir el atacağım da dur bakalım ilk fırsatta:))Pembiş yoksa sen gece yatarken muhallebi yedirmiyor muydun, ondan uyanıyor bu çocuk napaın baştan beri öyle programlanmış
Kerem saat gibi her sabah 8.30 da uyanıyor.
nasıl oluyor bu hayret ediyorum biyolojik saatleri çok ilginç!
Ayy yaa ben bu konuda şanslıyım kv yetiştirmiş mısır verdi bize geçen gün haşladım çok yumuşaktı kerem de elinde yedi
Maşallah eşin çok iradeli keşke biz de öyle olsak :)
Bence de fıtrat eğitilebilir neyneyse sen de bi el at şu Efenin uykusu konusuna bakalım
Bence de bebek görmeye çocukla gidilmez!Nfk topikte bi biz varız zaten; sen de beni bırakıp gidiyosunnnn![]()
2 gibi gidicem komşuya. Efeyi teyzesi ile bırakıcam. Bebek görmeye çocukla gidilmez!! :) anam ne miniciktir o :)
Kız çocuklarının zırlamayı ve tutturmayı tercih ettikleri bir gerçek. Bu daha bebekliklerinden başlıyor. Ağlayarak istediklerini yaptırmalarına izin vermeyin. İlgisini başka yöne çekme gibi taktikler kullanın.ya kızlar ceylın bugun babası gıttıkten sonra tam 1 saat ağladı elımden tutup kapıya götürüyor benı,evde yemek yapıyodum o sırada gıtmem mumkun değil,ayrıca güneşin tam tepeye çıkmaya başladığı saat yanı 11 suları,tutturdu,elımden tutup kapıya götürüyor.ya bu kızın huyu suyu degıstı ıyıce,dışarı çıktığımız zamanlarda da istediği yere yurutuyor benı ıstediği yere yürümezse basıyor yaygarayı millet bıze bakıyor,artık kucağıma alıp geri göturuyorum 2 yaş sendromu dedikleri şeye erken mı girdik acaba bayılmak uzereyım bu kızın tutturmasından allahım sana geliyorum
nohutu duymamıştım bir de onu deneyeyım,
ben de çok severdim elmalı içi düne kadar ama tiksindim lan dün
sendede mı öyle,hıı bendede
ben de hepsini yapıyorıum ama cok kuduruk benımkı
ben de zurnanın zırt dediği yerdeyim artık
bir de okul da açılacak yav sabahın köründe kalkacaz zaten uykusuz sarhoş akşamdan kalma gibi,hababam sınıfının gözleri görmeyen mantık hocası vardı akil hocamıydı neydı,aynı onun gıbı olurum ben bu sene,çocukların madarası olurum artıkın.
ay biiy giii :) çoık tatlı,saymayı da öğrenmiş zilloş
bimin bazı şeyleri çok güzel hem de uygun,mesela kaç tane kuru fasulye almıştım kilosu 7 -8 liradan pahalı dıye bu iyi pişer sandım.ama nafile karıştırmışlar fasulyelerı bazıları diri kaldı bazıları erıdı.ama bımın fasulyesı 4 lıramı ne 1 kılosu,yanı enfes.
ben o pirinç unu muhallebileri bıraktım artık,yemek yesin dıye,acaba benım zıllı ondan mı uyumuyor dersın gecelerı,gece yatırmadan once yoğurt verıyorum ıyı uyusun dıye
bir de geceleri uyanınca benı emer uyurdu,artık memeyı de almıyor ayakta sallamak zorunda kalıyorum,çok uykusuz kalıyorum allahım naapcam ben ya
Büyüdükçe manipülasyon yetenekleri gelişiyor. Anneyi babayı muhakkak denerler. Ağlarsan istediğini yaparım durumundan kaçınmalı. Kızları fazla prensesleştirme eğilimi var ki o da yanlış.bi şey var, var da ne onu bilmiyorum.
ayşecik bi şey için ağlamayı bilmezdi.
gayet sessiz, konuşurken bile küçük harflerle konuşan bi bebek.
hatta yakın bi zamanda dayım ''ayşecik ağladığında anlıyor musunuz?'' demişti
ama hani geçen iki üç gün ateşlenmişti ya, aynı çingenenin lafına geliyor işte.
o günden bu yana bi şey mi isityor, basıyor ağlamayı.. o şeyi verene kadar.
kapıya gidiyor ağlıyor, kapı açılana kadar. yanından ayrılıyorum, dönene kadar..
ben de huy olmasından korkuyorum. hiiiç sevmem ota ...a ağlayan çocuğu.
çok iğreti. neyse, kimi zaman inada binmesin diye veriyorum ama çoğu zaman dikkatini dağıtıyorum başka bi şeyle.
bazen iyice mızıtıyor, o zaman suzanı çağırıyorum
o da kesmezse yüksek sesle ezan okumaya başlıyorum, inanın bir anda susuyorsonuna kadar dinliyor
![]()
En zoru kötü komşu. Annemin eski evindeki, benim de bekarken yaşadığım ev, üst komşusundada aynı durum vardı. Bizimkiler taşındığında kadın hala yaptırmamıştı. Biz artık banyo başımıza çökecek diyorduk, Allah esirgesin. Hasedi bol bir kadındı, inat olsun diye yaptırmıyordu.üst kat komşum benı deli edecek ya sonunda
tuvaletı benım banyoya doğru akıyor 3 ay önce söyledim kendısıne 3 aydan berı de bır kac kez söyledım yaptırın dıye kadının umurunda degıl,tavan boyaları kalktı ıyıce dökülüyor sımdı ceylın yerde ne bulsa ağzına atıyor.
bı de bu kadının ne temızlıgı ne supurgesı ne sirkelemesı bıtıyor,sirkeleme gunu falan degıl pat pat halı sırkelıyor kafasına göre,şimdide supurgeyı açmış haldır huldur temızlık yapıyor,bizim ceylın de supurgenın sesıne uyandı sımdı bı daha uyudu ama uyanması an meselesı.
yanı uysam bu kadına bı çemkirsem al basına bela,uymamaya çalışıyorum.ama sabır benımkı de
kıralık ev arıyorum kocam pek yanaşmıyor ama ben en ıyısı okul açılmadan defolup gıdeyım burdan.
apartmanda yasamayı bılmeyen görgüsüz ınsanlardan nefret edıyorum ya artık
İlahi nfkaaaa?! sen suzanı tanımıyor musun?
Eki Görüntüle 787276
ayşecik 8-9 aylıkken babaannesi almıştı.
türk filmlerindeki en güzel kötü kadın suzan avcıdan geliyor ismi.ben koydum
düğmesine basınca şarkı söyleyip dans ediyor.
o zaman çok korkuyordu, ağlıyordu içli içli. şimdi ağlamıyor ama yine de korkuyor yaklaşmıyor.
ben de benim sözümü dinlemediğinde, yanlış bi şey yaptığında ya da ağladığında suzaaaan diye sesleniyorum vitrine doğru.
kendini göstermeme gerek yok, ismini duyunca anlıyor hemen
anında susuyor..![]()
Ağlasa da babasını uğurlasın. Öyle öyle alışıyorlar.iyi oluyor, alışsın ezana.
belki duyar bi iki cümle ezberler
ahahah, ben de buzdolabına sokuyorum
ama artık babasının gönlü elvermiyor, bizimle salonda vedalaşıp çıkıyor farkettirmeden..
sonra da çocuk babasını banyo kapısında bekliyor işte![]()
Hadi hayırlısı, böylece ev sahibi olursunuz inşallah.allah senı neetmesin öyle korkutma be nfk:)
bizde de var bıtane aynısında öyle şarkı söylüyor,öncelerı korkuyodu ağlıyodu şimdi duğmesıne basıp oynuyorlar beraber el çırpıyor bızımkı de eşlşk edıyor ama ağlamaktan coştuğu anlarda onu da görmuyor
ev sahıbı allahlık zaten söyledık güya adam bıze ust kata söyleyın dıyor ben de allah allah nıye bızım aklımıza gelmedıkı bu dedım
kendısı zaten taa kucukbakkalköyde oturuyor
ama ben az once ınternetten kıralık ev ararken istediğim bir sitede satılık ev ılanı gördüm ay cok heycanlandım,emlakçıyı aradım ev sahıbı evı satmaktan vazgeçmiş ama başka satılık var o ev sahıbıyle bı göruseyım dedı emlakçı anamm oh oh yandan ınsallah olur,o sitede bekarken 3 yıl oturmuştum nezih bır site insanlar kurallara riayet edıyor genellıkle,hem evın ıcı burdan daha buyuk.inşallah olur dua edın,evı satın alıp defolup gıderım burdan hayırlısıyla
emlakçıdan haber beklıyorum
Oğlumda 2 yaşı yaşamadım. Hiç öyle şeyler başıma gelmedi. 4 yaşı zordu, 5 de orta halli. Bu aralar bana vuruyor, öf anne diyor ve sözümü dinlemiyor. Biraz sıkıntılıyız yani..2 yaş ergenliği di mi?
yeğenim bi şey istedi mi binayı temellerinden sarsıyor mübarek, onu nasıl ağlama?
kendini yere atma, katılıyor resmen.. ayşecik öyle olmaz inş :26:
ben de dikkatini dağıtıyorum genelde.
yeni bulduğum bi şey; o illa bi şey isterken hayvan sesleri çıkarmaya başlıyorum
meeee, mööö, hav hav, miyavv, cik ciik... onda da apışıp kalıyor
sonra hayvanları da tanımada kolaylık olur..
ama korktuğu bişeyin olması da iyi. fobi haline getirmemek kaydıyla tabi.
suzandan niye korktu bilmiyorum. kolbastı müziğiyle dans ediyor.
özellikle bebeğin kendisiyle korkutmuyorum, onu ortaya çıkarmıyorumki bi tabu olsun.
yoksa alışır, bi de severse yeni bi suzan aramam lazım![]()
Süper fikir pembişim ya.. Ben poşetleri işe dönmesi gereken bir arkadaşa verdim, pompa ile beraber..Pamuk helvacım, gğzel sözlerin için teşekkürler. İlk zamanlar sütle ilgili çok sıkıntım oldu ya empati yapıyom hemen :)))
Suzanı bayadır duymuyoduk :)
Ezan olayını denemek lazım
Ne terbiyesiz insanlar var ya?!?! Bi de halıları silkelemeye ne gerek var artık?? Yani zaten süpürgeler çok güçlü maşallah. Akan tuvaleti yaptırmak ev sahibinin işi bence. Belki de o yüzden arada sizi bırakıyolardır
Ama sarılığı atlatmak için şarttı bacımmmmmmmmmmm. Kıyamam ben minik tospağama zaten 2700 bişidi. Ben biberonda mı versem bu muhallebiyi acaba?????
Komşunun halısına midem kalktı!! Çok mu pis bişi canlandırdım kafamda ne :)?
Ay inanmıyorum yani bu kadar mı üst üste gelir...??? :/
Ya evet ne engin ne engin :) zaten bu ikinci bebek olduğu için tecrübe vardıbebişin boynu isilik olmuş valla pudra sürün dedim. E ciğerleri dediler. Ben hala kullanıyorum yoksa pişik kremi işe yaramıyo dedim. Yazık o bebiş de kötü olmuştu :/
Eve geldim, teyze ile buzluğa domates hazırladık. Süt saklama poşetlerine koycam. Beyin bedava hahaha
En güzeli:))Yatak odasına kaçtım, kapıyı kapattım, yayılıp size yazıyorum :) teyze yarım saate gidecek zaten oğluş bana kalacak hiç değilse şuncacık zamanı yatay konumda değerlendireyim :)
:))))))Kkdan börek yarışması ile ilgili bilgi ve link geldi. Yine o ona fotoda yardım ediyo bu buna bilmem nede..... Anılarım canlandı ve hugodaki çocuğa bağlandım hahaha
Süper süper. İnşallah çok güzel geçer her şey. Regl de gecikir inşallah.tatilimizin ana hatları kesinleşti.
ne egeye gidiyoruz, ne doğu karadenize..
daha batıya gidiyoruz, en batıya.
tr'de güneşin en son battığı yere, gökçeadaya
cumartesi sabahı yolcuyuz inş. önce geze geze çanakkale, ardından gökçeada.
bu birkaç gün içinde regl olucam malesef.
ama inş bir iki günlük bi aksama olursa denize girebilirim. hem de eşimleee
yine de tatil için fazla heveslenmek istemiyorum, sonradan hayal kırıklığı olmasın.
ama bedenimden ziyade ruhumun bu tatile ihyitacı var. fikri bile iyi hissettiriyor kendimi.
inş sonunda da memnun oluruz..
Kesinlikle..uyudum valla
o 45 dk var ya ilaç gibi.. benim bünye gündüz uykusu istiyor yaaa
şampiyon belli ikinci kim diyorsun yanii
kııız, ben gibi bi hatun bile hamur açıyor.
ama siz yapabilmekten ziyade uğraşmaktan imtina ediyorsunuz galiba.
oysa gayet keyifli bi şey, ben psikolojik açıdan rahatlıyorum..
şuan mıkır mıkır mıkırdayan ayşeciği emzirirken yazıyorum. tarife adam akıllı bakamadım.
ama gözüm keserse, niye olmasın. ben de ilk açma böreğimi yapmış olurum..
hey gidi, ben bizim eve yufka girdiğini bilmem. yani son 7-8 seneye kadar.
annem her gün hamur tutar, börek açardı.
mantı yapardı, makarna keserdi, talaş böreği olmazsa olmaz.
saçta gözlemeler, kışlık sironlar.. bayram gelir baklavalar, sarmalar.
ama biz gitgide tembelleşiyoruz, bu özellikleri kaybediyoruz..
Bantlı telefon ha:)))evet, rezervasyonu yaptık.
yok kııız! eşimin 5 gb internet paketiyle daima yanınızdayım inşş
bu arada eşim,,benim telefona kılıf almış, paşa paşa kullanıyor.
bana da kendininkini verdi. arka kapağı düştüğü için bi iyilik yaptı, bantladı akşam
telefondan bi tane de kendine sipariş vermiş, 10 güne kadar gelecekmiş,
o zamana kadar haşmetmeapın tasarrufunda telefonum
torunları da düşündük:)Oo çok iyi olmuş dinlenmişsindir, ben ise gündüz eğer geceden çok çok uykusuz değilsem ya da oruçlu değilsem pek uyumam çünkü gece uyku bi türlü gelmez bu defa..
Vallahi öyle, hatta kimlerin katıldığına bakayım, direkt söylerim şu birinci olacak diye, zaten belli başlı gruplar mevcut, onlar da kanka kayırmaca
Evet annelerimizin yarısı olabilseydik daha ne isterim
Ama yok azmettim öğreniciim şu hamur açma işini, ileride torunlarım nenelerinin baklava böreğini gözlemesini yemesin mi yani![]()
Senin kızın erkek versiyonu da bizde.. Kafa çok yoruluyor büyüdüklerinde..Evet ya pembişe katılıyorum Ayran süper şahane hayatımda içtiğim en güzel ayran tamam biraz abarttım fakat bol köpüklü çok lezizdi..
4-5 yaşındaki dışarıdan dertsiz görünüyor vallahi canım gel bak bizim cadıyA 5 yaşınd bu arada , oturmuş pepe seyrediyor bu saatte , yat kızım yatmaz , saçını taratmaz, tırnağını kestirmez, abur cubur yeme dersin dinlemez, daha saymiyim en iyisi
Şaka bir yana Allah sağlık sıhhat versin de İnan çok çabuk büyüyorlar ;(
Muhallebi konusunda da Dr a soru sorulan siteler var ya kadının biri yazmış işte muhallebi yiyo gene de uyanıyor: Dr da istersen midesine çimento dök yine uyanır yazmıştı![]()
İlahi:))) çok iyiymişBusmai koala dedim de aklıma geldi. Facede hoş bi karikatür gördüm. İki koala ağaçtalar,
Çocuk koala: baba biz niye bu kadar tembeliz??
Baba koala: sonra anlatırım.
:))
Evet hep beraber biiiy gii:)Ay sabahtan beri dilimdeki şarkı:
İki ekmek aldım eve gidiyorummmmm!!!
Hahhaha sağol nfk :)
Aa geçmiş olsun. Ben de iyileşmiştir inşallah diye düşünüyordum..Sağolasın cnm evet gündüz de yeniden ateşi çıkınca mecbur ilaca başladık ve şimdi daha rahat uyuyor şükür , inşaAllah gece de rahat uyur zira 4 gecedir nerdeyse hiç uyumadım![]()
:))):13: çak panpa .. bizdede durum aynı suan hala zir zir konusuyor .. yinede fuziksel yorgunluk olmuyor tabi dsha cok beyinsel![]()
Çok geçmiş olsun. Lütfen kendini suçlama. Olacak olan evde de olur.Merhaba kızlar.Ben geldim.Haftasonu dönecektik ama gece Aden ateşlenince bu sabah yola çıktık.
Kuzum şu an ateşler içinde yatıyor.
Ne olur dua edin, ilk kez ateşleniyor.Tatilim güzel başladı, sonu kötü oldu. Keşke gitmeseydim.Klima,sıcak yaramadı sanırım. Şu an çok mutsuzum.
Geçmişi de okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
günaydın hatunlar..
ayşecik yine telefonu eline geçirdi. ensesine koymuş, 'annee anneee' diye konuşuyor.
başta her seferinde 'efendim' diyordum ama bu kızdaki enerji bitmez tükenmez anacım
bi de sanırım anneyi, alo gibi bir telefon sözü sanıyo
memeyi bıraksa tam tersi olurdu sanırım.
yani gece uyku sersemliğinde emer gündüz almazdı.. başka bi derdi var bu sarı şekerin ama, ne?:44:
vedalaşmıyoruz zatenki, internetimiz de var, always together baby
inş bacımm
hakikaten artık bayramda seyranda hazır baklava hazır börek..
böreği bugün yapıyorsun yani.. vuhuuu!!
evet, tatlı sevdiğiniz için hep tatlı yapıyorsun galiba..
bi değişiklik olsun, hem de hamur aç
annem, bunu duysa gözleri yaşarır.
ama gülmekten
şahsen ben o günleri şimdiden hayal etmiyorum.
bu hali gayet iyi.. zira o zaman çoook farklı dertleri olacak.
bi zeval olmaz da hala burada yazıyor olursak, anımsatırım sana
açıkçası ben de dünden beri böyle düşünüyorum.
inş bi şey yoktur, telefonu da yok ki soralım:44:
oylata ramazandan önce gitmiştik evet ama 3 günlük bi kaçamaktı o.
inş asıl tatilimiz bu. şanssızlık ki yine adetime geldi. geçen ay 30.unda olmuştum.
tesellim, adetimin her ay 2-3 gün ileri atması. bana iki gün de yeter
ay kereme maşallahbak şu koca topikte böyle kesintisiz uyuyan bebe yok sanırım, bi kerem..
yine de söyleme sen bunu, nazar olur..
koalagiller familyası mııı?:86:
bedenen en zor yıl bu zaten.. bence önümüzdeki seneler bu bakımdan daha rahat olacak..
biiy gii
ay canım benim yaaaa
hoşgeldin canım. şimdi nasıl aden?
çocukların hastalanması kaçınılmaz. evde ya da dışarıda. tatilsiz de olmayacağına göre.
inş hafif atlatır. belki diş ateşi falandır, hmm?
oo, arka arkaya kutlamalar
kardeşin kız mı erkek mi?
benim bacım da 22 yaşında, geçen bi çanta aldım derimoddan bayıldı, bayıldıııııı![]()
Kardeşim erkek..ayşecikle dışarı çıkıyoruz biz..
dönene kadar sabah tayfası günaydın demiş olsun piliiis![]()
Bizim beyefendi de kendi seçer. Yaz günü uzun kollu ve kışlık pantolon gibi kreasyonları var. En sevmediğim tshirt ü en sevmediğim şortla kombinleme başarısı ise yorumsuz:)Tabii cnm HEM HASTA çocuğa bakmak hem uykusuz olmak daha da yıpratıcı oluyor.
Sağlıklı olsunlar da razıyım uykusuzluğa ..
Çok sağol
Tabii cnm kesinlikle genetik de bizimkiler babaya çekse uyku konusunda daha bi rahat edecektim
Sağolasın
Âmin canım sağol
:13: kaılıyorum ... sizinki de aynı demek ki :2: kıyafetini kendi seçecekmiş seç de en alakasızları giyme bari, saçımı kendim yapayım der kafaya bin toka doldurur. Geçen gün komşu var azıcık çatlak; saçlarını kasdederek ; sen ne kadar pasaklısın dedi bizim kıza
yerin dibine girdim tabii ne yapalım istemiyo falan diyebildim utanarak
Âmin sağol cnm ilk iki gün antibiyotik vermedim ateş 3. Gün de yükselince o zaman başlattı Dr.umuz o yüzden uzadı biraz neyse ki bugün daha iyi çok şükür
Çok geçmiş olsun Aden'e Allah acil şifalar versin
Kesinlikle .. Büyüdükce bebeklikteki yorgunlukları özler oluyor insan
Hoşgeldin cnm
Doğum gününüze az mı kaldı, bizimki ortalarında ,
Kardeşin için evet kız mı erkek mi ona göre fikir verelim
Günaydın nfk Sultan![]()
![]()
İyi gezmeler size...
Günaydın.....
Hayırlı bir gün olsun hepimiz için inşaallah
töbeeee!!! sen elcağızlarınla böööörek açıyosun daY canım nfkcım tekrar teşekkür ederim foto yüklemesi için :) <3
evet ya azaltmalı ya da iki tepside yapmalı:44:Miktarı azaltmalısın canımcım.
kime yardıma kıııız?Nfk ; elinde oklavayla seni kovalayan enişteyi hayal ettim de bi anhaber ver merdanemle yardım kuvveti olarak geliyim ben de
![]()
töbeeee!!! sen elcağızlarınla böööörek açıyosun da
benim yaptığım, seninkinin yanında iş mi yafuuuu?
evet ya azaltmalı ya da iki tepside yapmalı:44:
kime yardıma kıııız?
beni pataklamaya mı gelicen sen deeee?![]()
bacım, bu nasıl bi alıntı? başım döndüüü:111:Büyüdükçe manipülasyon yetenekleri gelişiyor. Anneyi babayı muhakkak denerler. Ağlarsan istediğini yaparım durumundan kaçınmalı. Kızları fazla prensesleştirme eğilimi var ki o da yanlış.
Senin yöntemlerin gayet iyi.. Zamanla bu huyunu bırakır canım, senden yüz bulamayınca:))
İlahi nfk
Suzaaan ha
Ağlasa da babasını uğurlasın. Öyle öyle alışıyorlar.
Oğlumda 2 yaşı yaşamadım. Hiç öyle şeyler başıma gelmedi. 4 yaşı zordu, 5 de orta halli. Bu aralar bana vuruyor, öf anne diyor ve sözümü dinlemiyor. Biraz sıkıntılıyız yani..
Yalnız şunu belirteyim çok uslu ve sakin bir çocuktur. Kreşe başlayana kadar 4 4 lüktü. Bütün kötü huyları ağlamayı, bağırmayı, vurmayı kreşde öğrendi. Ben burda ağladıklarında istediklerini yapmayın yazıyorum ama gönderiyorsunuz bir kreşe hem de iyi bir kreşe.. çocuk bakıyor hep bu ağlaanların istediği oluyor, onlar kucakta geziyor.. vuranların vurduğu yanına kar..yazık ki Türkiye'de kreşler velilerle bu anlamda karşı karşıya gelmek istemiyorlar.
Süper süper. İnşallah çok güzel geçer her şey. Regl de gecikir inşallah.
Bantlı telefon ha:)))
torunları da düşündük:)
Kardeşim erkek..
Pembiş sahalardamenün güzelmiş, afiyet olmuştur inşallah.
Ben o efe ye bir el atacağım da dur bakalım ilk fırsatta:))
Efe'nin iğneci teyzesi gibi oldu:))
Bence de bebek görmeye çocukla gidilmez!
Kız çocuklarının zırlamayı ve tutturmayı tercih ettikleri bir gerçek. Bu daha bebekliklerinden başlıyor. Ağlayarak istediklerini yaptırmalarına izin vermeyin. İlgisini başka yöne çekme gibi taktikler kullanın.
Büyüdükçe manipülasyon yetenekleri gelişiyor. Anneyi babayı muhakkak denerler. Ağlarsan istediğini yaparım durumundan kaçınmalı. Kızları fazla prensesleştirme eğilimi var ki o da yanlış.
Senin yöntemlerin gayet iyi.. Zamanla bu huyunu bırakır canım, senden yüz bulamayınca:))
En zoru kötü komşu. Annemin eski evindeki, benim de bekarken yaşadığım ev, üst komşusundada aynı durum vardı. Bizimkiler taşındığında kadın hala yaptırmamıştı. Biz artık banyo başımıza çökecek diyorduk, Allah esirgesin. Hasedi bol bir kadındı, inat olsun diye yaptırmıyordu.
İlahi nfk
Suzaaan ha
Ağlasa da babasını uğurlasın. Öyle öyle alışıyorlar.
Hadi hayırlısı, böylece ev sahibi olursunuz inşallah.
Oğlumda 2 yaşı yaşamadım. Hiç öyle şeyler başıma gelmedi. 4 yaşı zordu, 5 de orta halli. Bu aralar bana vuruyor, öf anne diyor ve sözümü dinlemiyor. Biraz sıkıntılıyız yani..
Yalnız şunu belirteyim çok uslu ve sakin bir çocuktur. Kreşe başlayana kadar 4 4 lüktü. Bütün kötü huyları ağlamayı, bağırmayı, vurmayı kreşde öğrendi. Ben burda ağladıklarında istediklerini yapmayın yazıyorum ama gönderiyorsunuz bir kreşe hem de iyi bir kreşe.. çocuk bakıyor hep bu ağlaanların istediği oluyor, onlar kucakta geziyor.. vuranların vurduğu yanına kar..yazık ki Türkiye'de kreşler velilerle bu anlamda karşı karşıya gelmek istemiyorlar.
Süper fikir pembişim ya.. Ben poşetleri işe dönmesi gereken bir arkadaşa verdim, pompa ile beraber..
En güzeli:))
:))))))
Süper süper. İnşallah çok güzel geçer her şey. Regl de gecikir inşallah.
Kesinlikle..
Bantlı telefon ha:)))
torunları da düşündük:)
Senin kızın erkek versiyonu da bizde.. Kafa çok yoruluyor büyüdüklerinde..
İlahi:))) çok iyiymiş
Evet hep beraber biiiy gii:)
Aa geçmiş olsun. Ben de iyileşmiştir inşallah diye düşünüyordum..
:)))
Valla büyüklerde aynı sorunlardan muzdaribiz.. Anlatır anlatır bir de ya anne dinlemiyorsun Der, bir daha
Çok geçmiş olsun. Lütfen kendini suçlama. Olacak olan evde de olur.
Anlat bakalım tatil nasıldı?
Kardeşim erkek..
Bizim beyefendi de kendi seçer. Yaz günü uzun kollu ve kışlık pantolon gibi kreasyonları var. En sevmediğim tshirt ü en sevmediğim şortla kombinleme başarısı ise yorumsuz:)
Yok kız olur mu hiç, biz aynı saftayız
Eşler bu hanımlar bize kilo aldırmaya kastetti diyerek oklavayla biz de onlara mardaneyle![]()
Bi ara şikayet ediyordu bizim bey beni , ona kilo aldırıyormuşum, sanki zorla ağzına koyuyoruz yemekleri , yeme sen de kardeşim aa![]()
yehuuuuu!!!Nfkcım izninle ben mutfağa yöneliyorum, hazır Selim uyumuşken böreğe girişmeye karar verdimbirlikte de yaparız yine inşaallah
![]()
Ayy şimdi bayılıcim ne güzel bir görüntü sanat eseri gibi maşaallah
Evet benim tepsi, sizin tepside kalan börek büyüklüğü kadardır ancak
Hamuru 4parçaya ayırıp iki tepsi yapayım ben o zaman
amiiiin.. yaparık bacım, yaparııııık!:130:
pembiş anasının karnında mı başladı yemek yapmaya?
sahi ne zaman başladın kııız?