Pembiş sahalarda

menün güzelmiş, afiyet olmuştur inşallah.
Ben o efe ye bir el atacağım da dur bakalım ilk fırsatta:))
Efe'nin iğneci teyzesi gibi oldu:))
Bence de bebek görmeye çocukla gidilmez!
Kız çocuklarının zırlamayı ve tutturmayı tercih ettikleri bir gerçek. Bu daha bebekliklerinden başlıyor. Ağlayarak istediklerini yaptırmalarına izin vermeyin. İlgisini başka yöne çekme gibi taktikler kullanın.
Büyüdükçe manipülasyon yetenekleri gelişiyor. Anneyi babayı muhakkak denerler. Ağlarsan istediğini yaparım durumundan kaçınmalı. Kızları fazla prensesleştirme eğilimi var ki o da yanlış.
Senin yöntemlerin gayet iyi.. Zamanla bu huyunu bırakır canım, senden yüz bulamayınca:))
En zoru kötü komşu. Annemin eski evindeki, benim de bekarken yaşadığım ev, üst komşusundada aynı durum vardı. Bizimkiler taşındığında kadın hala yaptırmamıştı. Biz artık banyo başımıza çökecek diyorduk, Allah esirgesin. Hasedi bol bir kadındı, inat olsun diye yaptırmıyordu.
İlahi nfk

Suzaaan ha
Ağlasa da babasını uğurlasın. Öyle öyle alışıyorlar.
Hadi hayırlısı, böylece ev sahibi olursunuz inşallah.
Oğlumda 2 yaşı yaşamadım. Hiç öyle şeyler başıma gelmedi. 4 yaşı zordu, 5 de orta halli. Bu aralar bana vuruyor, öf anne diyor ve sözümü dinlemiyor. Biraz sıkıntılıyız yani..
Yalnız şunu belirteyim çok uslu ve sakin bir çocuktur. Kreşe başlayana kadar 4 4 lüktü. Bütün kötü huyları ağlamayı, bağırmayı, vurmayı kreşde öğrendi. Ben burda ağladıklarında istediklerini yapmayın yazıyorum ama gönderiyorsunuz bir kreşe hem de iyi bir kreşe.. çocuk bakıyor hep bu ağlaanların istediği oluyor, onlar kucakta geziyor.. vuranların vurduğu yanına kar..yazık ki Türkiye'de kreşler velilerle bu anlamda karşı karşıya gelmek istemiyorlar.
Süper fikir pembişim ya.. Ben poşetleri işe dönmesi gereken bir arkadaşa verdim, pompa ile beraber..
En güzeli:))
:))))))
Süper süper. İnşallah çok güzel geçer her şey. Regl de gecikir inşallah.
Kesinlikle..
Bantlı telefon ha:)))
torunları da düşündük:)
Senin kızın erkek versiyonu da bizde.. Kafa çok yoruluyor büyüdüklerinde..
İlahi:))) çok iyiymiş
Evet hep beraber biiiy gii:)
Aa geçmiş olsun. Ben de iyileşmiştir inşallah diye düşünüyordum..
:)))
Valla büyüklerde aynı sorunlardan muzdaribiz.. Anlatır anlatır bir de ya anne dinlemiyorsun Der, bir daha
Çok geçmiş olsun. Lütfen kendini suçlama. Olacak olan evde de olur.
Anlat bakalım tatil nasıldı?
Kardeşim erkek..
Bizim beyefendi de kendi seçer. Yaz günü uzun kollu ve kışlık pantolon gibi kreasyonları var. En sevmediğim tshirt ü en sevmediğim şortla kombinleme başarısı ise yorumsuz:)