Sağolasın cnm , oo istediğin kadar pasta bol bi tek ben yiyorum evde nasılsa, kocam diyette

Kv de geçmiş olsun ileri yaşta daha zor olur baş dönmesi..
Sağol cnm sana da afiyet olsun bolulu Hasan usta hem de bayılırım

Bizimki de kolsuz badi ve örtüsüz uyuyor istanbul dün gece biraz serindi alt pijama da giydirdim.
Hayırlı yolculuklar cnm siz de Allah'a emanet olun
Çok güzel bir tatil olur inşaallah ..
Size de güzel bir hafta sonu olsun inşaallah
Dolaplarınız da hayırlı olsun,
Biz de yaa izmite nikaha gideceğiz 3 gibi..
Bana da ikinci kez baş dönmesi yaşadığımda gittiğim tecrübeli yaşlı bi kbb uzmanı söylemişti bu ihtimalleri cnm,
Ben de gerçekten kendimi yokladım boynumda alakalı sıkıntı olduğunda akabinde baş dönmesi yaşıyorum... O Dr un söylediğine göre
Boynumuzdan geçip beyne kan götüren damarlar sıkıntıya girince ; kulağa yeterli kan gitmez, o da baş dönmesi yapar demişti..
İnşaalar bir daha yaşamayız .. Allah şifa versin, evde yalnız dahi olsan Tlf var Allah göstermesin de korkma müsterih ol cnm..
2 tane olduklarında: çocukları planlarımıza dahil ediyoruz mecburen, ya da babasıyla 1'er tane bölüşüyoruz

Veya benim gibi annem bizim eve geldiğinde "ay ben bir hava alayım" deyip hemen kaçıyorsun arkana bakmadan
Yani, özellikle kv Ler pek hevesli çocuk yapın dmeye ama iş bakmaya gelince ortada yoklar ne hikmetse
Bir annenin en güzel sporu , hele de bebiş arabasında uyuduysa
Sağlıkla kucağına alsın görümcen de bebeğini inşaallah canım ay doğum tarihini ve gününü kıskanan da ilk kez duyuyorum