Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

slm anne arkadaslarım nasılsınız ? ben cok mutsuzum :5: ve negatifim :50: emir oyle aglak zırlak bısey oldukı anlatamam
aglamıyor resmen avazı cıktıgı kadar böğürüyor:37: hiç bişey mutlu etmiyo yemek yemıyo su içmiyo memeyı dogru duzgun emmiyo ... ıshal gıbıydı doktora goturduk doktor ne tahlıl yaptı ne bısey ılac verdı azı dişi çıkıyo dedı bitanesi patlamış hatta bende köpek dişi çıkıyo zannetmiştim meğer azı dişiymiş..bizimkide bi tuhaf diğer dişler dururken en son cıkacak dişi en zor şekilde çıkarıyo:18:neyse sağlık olsunda ama benım pilim bitti inanın bır haftadır temizlik utu vs. bitmedi evde bişey yok pazar falan derken giremedim hiç bide misafir falan agırladım osıra oyle yanı ..
aksıgibi yıne babamız iş için şehir dışına gidiyo :25:1 ay boyunca yalnız hafta sonu gelıp gıtcek. yıne evın hem babası hem annesı olucam bıde artık emir herseyın farkında yoklugunu hıssedıcek işe gıderken bıle oyle aglıyokı:5:neyse artık katlanıcaz ekmek parası yapcak bişey yok ... geçmişi okuyayım öpüldünüz.​

slm anne arkadaslarım nasılsınız ? ben cok mutsuzum :5: ve negatifim :50: emir oyle aglak zırlak bısey oldukı anlatamam
aglamıyor resmen avazı cıktıgı kadar böğürüyor:37: hiç bişey mutlu etmiyo yemek yemıyo su içmiyo memeyı dogru duzgun emmiyo ... ıshal gıbıydı doktora goturduk doktor ne tahlıl yaptı ne bısey ılac verdı azı dişi çıkıyo dedı bitanesi patlamış hatta bende köpek dişi çıkıyo zannetmiştim meğer azı dişiymiş..bizimkide bi tuhaf diğer dişler dururken en son cıkacak dişi en zor şekilde çıkarıyo:18:neyse sağlık olsunda ama benım pilim bitti inanın bır haftadır temizlik utu vs. bitmedi evde bişey yok pazar falan derken giremedim hiç bide misafir falan agırladım osıra oyle yanı ..
aksıgibi yıne babamız iş için şehir dışına gidiyo :25:1 ay boyunca yalnız hafta sonu gelıp gıtcek. yıne evın hem babası hem annesı olucam bıde artık emir herseyın farkında yoklugunu hıssedıcek işe gıderken bıle oyle aglıyokı:5:neyse artık katlanıcaz ekmek parası yapcak bişey yok ... geçmişi okuyayım öpüldünüz.​

nfk için tatil başlasın:119: hayırlı yolculuklar kazasız belasız gıdın gelın :55:pozitif enerjını yuklen gel bacım
neyneyse gecmıs olsun inş. tekrar olmaz bende aynı seyı yasmadım bıara okadar kotu bı durum kı bas donmesı Allah kımseye vrmesın benımkı stresten kaynaklanmıs belkı senınkıde oyle bıseydır ..
aryam gecmıs olsun sımdı nasıl oldunuz belkım dıstendır sızındde !!!
pembiş ellerine saglık baccıııııım dokturdun gene tariflerı aldın kısa zaman da denıcem.. buaralar dugunden cıkmaz oldun :52: ıyıy efe duruyo ordda emır hayatta durmaz yuksek sesten korkuyo bızımkı !
destınıy yaptıgın yogurda prebıyotık neden katıyosun merak ettım ? nasıl yapıyosun yogurdunu tarıf alalım ?

bı kolye ıcın dışarı mı cıkcan kıs,boşver takmıyver

gel bırak anacım valla yok demez cok sevıyo bızımkı bebeklerı

her hucrelerı tek tek hem de:)

Haha gittim aldım bile. Hafif yağmur yağıyodu ama olsun :)
Sağolasın cnm , oo istediğin kadar pasta bol bi tek ben yiyorum evde nasılsa, kocam diyette :9:
Kv de geçmiş olsun ileri yaşta daha zor olur baş dönmesi..

Sağol cnm sana da afiyet olsun bolulu Hasan usta hem de bayılırım :56:
Bizimki de kolsuz badi ve örtüsüz uyuyor istanbul dün gece biraz serindi alt pijama da giydirdim.

Hayırlı yolculuklar cnm siz de Allah'a emanet olun
Çok güzel bir tatil olur inşaallah ..

Size de güzel bir hafta sonu olsun inşaallah
Dolaplarınız da hayırlı olsun,
Biz de yaa izmite nikaha gideceğiz 3 gibi..

Bana da ikinci kez baş dönmesi yaşadığımda gittiğim tecrübeli yaşlı bi kbb uzmanı söylemişti bu ihtimalleri cnm,
Ben de gerçekten kendimi yokladım boynumda alakalı sıkıntı olduğunda akabinde baş dönmesi yaşıyorum... O Dr un söylediğine göre
Boynumuzdan geçip beyne kan götüren damarlar sıkıntıya girince ; kulağa yeterli kan gitmez, o da baş dönmesi yapar demişti..
İnşaalar bir daha yaşamayız .. Allah şifa versin, evde yalnız dahi olsan Tlf var Allah göstermesin de korkma müsterih ol cnm..

2 tane olduklarında: çocukları planlarımıza dahil ediyoruz mecburen, ya da babasıyla 1'er tane bölüşüyoruz:9:
Veya benim gibi annem bizim eve geldiğinde "ay ben bir hava alayım" deyip hemen kaçıyorsun arkana bakmadan :9:

Yani, özellikle kv Ler pek hevesli çocuk yapın dmeye ama iş bakmaya gelince ortada yoklar ne hikmetse :9:

Bir annenin en güzel sporu , hele de bebiş arabasında uyuduysa :49:

Sağlıkla kucağına alsın görümcen de bebeğini inşaallah canım ay doğum tarihini ve gününü kıskanan da ilk kez duyuyorum :1:

Ben çok yakın akraba olmadığı sürece hayatta mesafeli düğüne gitmem :)

anaaaam ben bı sey yaptım gacılar ceylının fotosunu bır reklam ajansına gönderdim,allah kımseyı boş beleş yapmasın
:)

ohoo daha neler neler var,üstünde durmadığımdan unuttum cogunu

Kız nazar mazar değer beeeeeee.

Canım ya çok zor günler seni bekliyo. Ama Allah'ımın ixni ile atlatırsın sen. Güler yüxlü Emirime de kıyamam yavrum ne acı çekiyosa artık böylr yandıtıyo işte :/

30 kavanoz domates sos hazır umarım hepsi tutar..bide ketçap yapabilirsem anamda tarhanayı yapıyor kışa hazırız;)

Oooo süpersin. Valla ben kavanoz yapmadım. Sadce bikaç süt poşeti domates doldurduk. Aslında daha çok yapmalı ufaklığa ama pazara da çıkamadım ki :/

nfk için tatil başlasın:119: hayırlı yolculuklar kazasız belasız gıdın gelın :55:pozitif enerjını yuklen gel bacım
neyneyse gecmıs olsun inş. tekrar olmaz bende aynı seyı yasmadım bıara okadar kotu bı durum kı bas donmesı Allah kımseye vrmesın benımkı stresten kaynaklanmıs belkı senınkıde oyle bıseydır ..
pembiş ellerine saglık baccıııııım dokturdun gene tariflerı aldın kısa zaman da denıcem.. buaralar dugunden cıkmaz oldun :52: ıyıy efe duruyo ordda emır hayatta durmaz yuksek sesten korkuyo bızımkı !
destınıy yaptıgın yogurda prebıyotık neden katıyosun merak ettım ? nasıl yapıyosun yogurdunu tarıf alalım ?

Bizimki de şaşkın şaşkın etrafa bakıp bağırıyo ama ses sistemine uzak oturmaya çalışıyoruz hep.

zor kı ne zor yalnız yalnız buyutuyorum ıste pembişim
ben hep neden korkardım bılıyomusun kocamn vefat edıp yalnız bı basıma kalmaktan o gıderse naparım dıye gecırıyordum ıcımden
hep dua edıyosum boyle bıseyle sınamaması için ama daha farklı sınava tabıyım suan napalım rabbımden gelene amenna katlanıcaz ustesınden gelıcez Evvelallah...

kıs pembiş bak ne buldum bunu deneyelim mi benım kızın da uyku sorunu var kendı kendıne uyumaz uyusa gece 7-8 defa uyanır

http://www.kadinlarkulubu.com/cocug...-yontemibasari-hikayelerimizi-paylasalim.html

Canım oludum da çok faydalı bişiler paylaşmamışlar açıkcası. Şimdi bizim yatır kaldır değil artık sarılmayı yapmamız lazım anladığım kadarı ile. Bi de valla ben kendimi yormak istemiyorum. Yani bu miniş elbet kendi kendine uyuyacak bir gün dimi??? Şimdi bile bazen gece kaşkınca kucağımda biraz pıtpıtlıyorum sonra da yatağında pıtpıtlıyorum uyuyor. Demekki büyüdükçe düzelecek bişiler. Bi de biçok kişi emziği ağzına vermekten bahsetmişki biz enzik emmiyoruz :/

zor kı ne zor yalnız yalnız buyutuyorum ıste pembişim
ben hep neden korkardım bılıyomusun kocamn vefat edıp yalnız bı basıma kalmaktan o gıderse naparım dıye gecırıyordum ıcımden
hep dua edıyosum boyle bıseyle sınamaması için ama daha farklı sınava tabıyım suan napalım rabbımden gelene amenna katlanıcaz ustesınden gelıcez Evvelallah...

Allah'ım daha zor sınavlardan korusun boşver.

Sabahtan beri gelmeyip 2 de geleceğini söyleyen ustalar şimdi geldi!! Oysa ben oğlumu kocama bırakıp kuaföre gidecektim. Acaip sinir oldum şimdi. Nefret ediyorum insanların geç kalmasından!!!!

Sabahtan beri gelmeyip 2 de geleceğini söyleyen ustalar şimdi geldi!! Oysa ben oğlumu kocama bırakıp kuaföre gidecektim. Acaip sinir oldum şimdi. Nefret ediyorum insanların geç kalmasından!!!!

amin amin...cumlemızı ..
bıkere soz verdıysen 2 de gelcem dıye soznde dur dımı neyse kızma arkadasım !!!
kombıyı kamufle etmek ıcınmı dolap yaptırıyosun? bende komple mutfagın dolaplarını degıstırmek ıstıyorum :27::31:

pembişim sen dolap demişken neyneyse sende bı ara dolap gıbı bısey yaptırmıstın hatta fotosunu koycaktın
sımdı hatırladım merak etmıstım bende nası oldugunu ?yanlıs mı hatırlıyorum yoksa :26:

canım senın oğluğun yasadıklarını benımkı de yasadı aynını 1-2 gundur rahatız,1 hafta 10 gundur kafayı yıyordum ben doktora göturmedım ama dişten olduğunu düşünüyorum sımdı cunku bi tanesı patlamış dun gördüm.resmen böğürüyodu bızımkı de

yoğurda prebıyotıgı yararlı bakterıler yönünden zengın olsun dıye katıyorum canım bir de mayalama yoğurdun o ekşi tadını alıyor daha tatlı oluyor ceylın de güzel yıyor

sütü kaynatıyorum ben günlük sut almadığımdan kaynatıyorum.sonra serçe parmağımı yakmayacak sıcaklığa gelene kadar soğutuyorum.sıcağa yakın ılık olacak yanı serçe parmağını yakmayacak ama ısısını da hıssedeceksın.sonra prebıyotık tozu atıyorum sutun ıcıne,sonra 1 çay kaşığı da maya atıp mayalandırıyorum sarıp sarmalayıp

Kız nazar mazar değer beeeeeee.

Canım ya çok zor günler seni bekliyo. Ama Allah'ımın ixni ile atlatırsın sen. Güler yüxlü Emirime de kıyamam yavrum ne acı çekiyosa artık böylr yandıtıyo işte :/

Oooo süpersin. Valla ben kavanoz yapmadım. Sadce bikaç süt poşeti domates doldurduk. Aslında daha çok yapmalı ufaklığa ama pazara da çıkamadım ki :/

Bizimki de şaşkın şaşkın etrafa bakıp bağırıyo ama ses sistemine uzak oturmaya çalışıyoruz hep.
nazar falan değer dıye korkmuyomda saçma sapan bı ıs gelır basıma dıye korkuyom valla:)

Canım oludum da çok faydalı bişiler paylaşmamışlar açıkcası. Şimdi bizim yatır kaldır değil artık sarılmayı yapmamız lazım anladığım kadarı ile. Bi de valla ben kendimi yormak istemiyorum. Yani bu miniş elbet kendi kendine uyuyacak bir gün dimi??? Şimdi bile bazen gece kaşkınca kucağımda biraz pıtpıtlıyorum sonra da yatağında pıtpıtlıyorum uyuyor. Demekki büyüdükçe düzelecek bişiler. Bi de biçok kişi emziği ağzına vermekten bahsetmişki biz enzik emmiyoruz :/
biz de emzik emmiyoruz.sallayarak uyutuyorum.ama ben bı denıcem.bu aksamdan ıtıbaren 1 hafta denıcem bakalım sonuç ne olacak

destınıy simdı farkettım ceylınn fotosunu ajansamı gonderdın nerden geldı aklına :))

valla işte geldı aklıma boş beleşlikten geldı:D

amin amin...cumlemızı ..
bıkere soz verdıysen 2 de gelcem dıye soznde dur dımı neyse kızma arkadasım !!!
kombıyı kamufle etmek ıcınmı dolap yaptırıyosun? bende komple mutfagın dolaplarını degıstırmek ıstıyorum :27::31:

Canım kombiyi kamufle edicez. Bi de eski evden gelen erzak dolabım buraya hiç olmadı ve mutfak dolapları yetmedi ek dolap yaptırdım bi tane.

emire karpuz cekırdeklerınden verdım:27: onları yakalmaya calısırken bende makıneyı bosaltıp ısıme bakım :35::52:

Hahhaha çok yaratıcıyız ;)

usta stayla:))

off Allah bereketli hayırlı kazançlar versin, inşallah Emircik birşey anlamadan çabucak geçer gider..
babasız çocuk büyütmek çok zor, seni çok iyi anlıyorum 1 gece eşim geç gelmişti de kafayı üşütecektim:( ben de burda keremden çok bunaldım o da hiçbirşeyden mutlu olmuyor ve sürekli kendine zarar verecek şeyler yapıyor Allah yardımcın olsun canım ya
senin annen nerde?
anaaaam ben bı sey yaptım gacılar ceylının fotosunu bır reklam ajansına gönderdim,allah kımseyı boş beleş yapmasın
:)

ohoo daha neler neler var,üstünde durmadığımdan unuttum cogunu
babasına sordun mu ,belki istemiyor kızının şöhret olmasını

Sağolasın cnm , oo istediğin kadar pasta bol bi tek ben yiyorum evde nasılsa, kocam diyette :9:
Kv de geçmiş olsun ileri yaşta daha zor olur baş dönmesi..

Sağol cnm sana da afiyet olsun bolulu Hasan usta hem de bayılırım :56:
Bizimki de kolsuz badi ve örtüsüz uyuyor istanbul dün gece biraz serindi alt pijama da giydirdim.

Hayırlı yolculuklar cnm siz de Allah'a emanet olun
Çok güzel bir tatil olur inşaallah ..

Size de güzel bir hafta sonu olsun inşaallah
Dolaplarınız da hayırlı olsun,
Biz de yaa izmite nikaha gideceğiz 3 gibi..

Bana da ikinci kez baş dönmesi yaşadığımda gittiğim tecrübeli yaşlı bi kbb uzmanı söylemişti bu ihtimalleri cnm,
Ben de gerçekten kendimi yokladım boynumda alakalı sıkıntı olduğunda akabinde baş dönmesi yaşıyorum... O Dr un söylediğine göre
Boynumuzdan geçip beyne kan götüren damarlar sıkıntıya girince ; kulağa yeterli kan gitmez, o da baş dönmesi yapar demişti..
İnşaalar bir daha yaşamayız .. Allah şifa versin, evde yalnız dahi olsan Tlf var Allah göstermesin de korkma müsterih ol cnm..

2 tane olduklarında: çocukları planlarımıza dahil ediyoruz mecburen, ya da babasıyla 1'er tane bölüşüyoruz:9:
Veya benim gibi annem bizim eve geldiğinde "ay ben bir hava alayım" deyip hemen kaçıyorsun arkana bakmadan :9:

Yani, özellikle kv Ler pek hevesli çocuk yapın dmeye ama iş bakmaya gelince ortada yoklar ne hikmetse :9:

Bir annenin en güzel sporu , hele de bebiş arabasında uyuduysa :49:

Sağlıkla kucağına alsın görümcen de bebeğini inşaallah canım ay doğum tarihini ve gününü kıskanan da ilk kez duyuyorum :1:
bebiş uyumadı canım ama gene de dolaştık sık sık mızıldansa da iyi geldi:) kulağıma da taktım müziği ooh

Valla isteyen güneşe yolculuk yapsın; işime gelmeyeni hiç dinlemem :D

Evet iyiki bakıcı var ve bişi demiyo ona bırakacak olduğumda. Ama işte bazen insan sıkışıyo ve o zaman kalakalıyosun. Sinir oluyorum!!

Süper valla. Sen bırakamıyosan ben bırakayım Efeyi :D

Benim kv ve kp de Efenin emmesini bahane ediyolardı ama gördükki bu yaz; onlardan geçmişşşşşşş :)

Afiyet bal olsun. Burda öyle bi yağıyoki oğluşla çıkmak imkansız. Akşam düğüne takmak için kolyem yokmuş; takıcıya gitmeliyim fakattttttt hava muhafeleti var :/

Hahhaha her hücreleri öyle mi?? :)

maşallah sana kolyeni de eksik etmiyosun bu aralar o kadar salaş şeyler giyiyorum ki kuzenim son gelişinde "kendine gel,sana ne oldu sen böyle değildin" falan dedi:)

diyet bozmanın bahanesı cok nasılsa:))

ye gitsin kardeşim kasma,alan almış satan satmış bizi:)
teyzemın bı lafı vardı bu saatten sonra benı kepeğe katsan it yemez hesabı:)

tamam tamama bırakıcam:)

mıllette nasıl görümceler var ya ımrenıyorum

benım görümcem de hamıle doğurmak uzere bu günlerde sırf kıskançlığından ben 5 temmuz perşembe doğrudum dıye gıtmış 5 eylül perşembeye istemiş doktordan doğurmak ıcın,benı kendıne örnek alması hoşuma da gıdıyor bazen,benden nefret edıolar ama her hücrelerı bana hasta:))
bence kıskandığı için yapmamıştır ,denk gelmiştir tarih
ben birini kıskansam böyle bariz birşeyi yapıp komik duruma düşmem ,çok saçma

usta stayla:))

off Allah bereketli hayırlı kazançlar versin, inşallah Emircik birşey anlamadan çabucak geçer gider..
babasız çocuk büyütmek çok zor, seni çok iyi anlıyorum 1 gece eşim geç gelmişti de kafayı üşütecektim:( ben de burda keremden çok bunaldım o da hiçbirşeyden mutlu olmuyor ve sürekli kendine zarar verecek şeyler yapıyor Allah yardımcın olsun canım ya
senin annen nerde?

babasına sordun mu ,belki istemiyor kızının şöhret olmasını

bebiş uyumadı canım ama gene de dolaştık sık sık mızıldansa da iyi geldi:) kulağıma da taktım müziği ooh

maşallah sana kolyeni de eksik etmiyosun bu aralar o kadar salaş şeyler giyiyorum ki kuzenim son gelişinde "kendine gel,sana ne oldu sen böyle değildin" falan dedi:)

bence kıskandığı için yapmamıştır ,denk gelmiştir tarih
ben birini kıskansam böyle bariz birşeyi yapıp komik duruma düşmem ,çok saçma
babasına söylemiştim daha önceden o da ıtıraz etmemişti ama şimdi başvuru yaptığımdan haberı yok

görümcem kıskandığım belli olmasın diye zekıce düşünecek tıpten değildir.mesela dugun arabamız kıralıktı bızım.evlenırken gıttı aynısını aynı renta car dan kıraladı

Back
X