Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatil başında ben de nasıl geçecek bu üç ay diyordum ki ablası kötü davranıyordu kardeşineHavan kime kızımmmmmmm???!!!iyi eğleneler canım. Güzel bir tatili fazladı ile hakettin.
Sen böyle anlatınca ben de bir an önce büyüsün istiyorum valla :)
Beni bozar haşhaşhiç sevmem valla o yüzden pas diyorum :)
Valla bu tatil hiçbişi anlamadığım bi tatil oldu hakkaten. Ne zaman başladı ne zaman bitti??? Neyseki kurban bayramı yakın. Allah'ım bi hastalık vs vermezse iyi bir doping olur. Çünkü ben oğluşun hastalığı ile sıfırlandım valla :)
günaydın kızlar, keremi sabah parka götürdüm yorgunum ve beni bekleyen dağ gibi işler var.
kp iyileşti, şimdi söz verdiğim keremin doğumgünü partisini yapmam gerekiyor. haftasonu bursa'ya gideceğiz o yüzden bu haftaiçi yapmam lazım ; yaralı-yııııımmmm
canım o zaman iftar yapmıştık bizimkilerle. bu sefer onlara sadece çay düşünüyorum. pide yaptıracağım kesin de, onun yanında işte tatlı salata falan.. tabi önce bi temizlik şartTatil başında ben de nasıl geçecek bu üç ay diyordum ki ablası kötü davranıyordu kardeşine
Tatil umduğumun aksine iyi geldi, birlikte vakit geçirdiklerinden daha çok kaynaştılar ve çok çabuk bitti bence de
Haklısın hastalık zamanı çok yıprandın sen de, neyse ki kurban tatili yakın ve bu yıl uzun, inşaallah onda verimli geçirirsiniz tatilinizi.. Biz eşimin memleketine gideceğimiz için pek kurban bayramı gelsin istemiyorum gerçi, çok çok uzun yol çünkü
İşlerde kolaylar cnm özellikle doğum günü için de çok çok kolaylıklar diliyorum, eminim güzel bir parti olacaktırzaten bir kere kutlamıştınız idmanlısın, bunun hazırlığı daha stressiz olur inşaallah , neler hazırlamayı planlıyorsun
nerdesin kızım sennnn anlat neler oldu:)biz geldikkk ne de çok gezdik dimee aa ben smile kullanamıyorum
Çarşı gezmekkkkkkkk <3 <3
S3ün foto çekimleri süper. Güle güle kullan canım :)
Görmemişin oğlu olmuş bilmem kaç tane doğum günü yapmış :))kolay gelsin şekerim valla.
Koca (!) boluyu turladım bi ipli balkon çamaşır askılığı bulmak için!! Bir kez daha ne mal bi memleket olduğu dank etti kafama. Aradığını bulamıyorsun vsvs. Saat 2de toplantı var. Yemekleri yaptım. Daha çamaşır yıka as derkennnn banyo yapıcam. Hayat çok eğlenceliiiiiokul zamanı programım iyi olmazsa nasıl yetişcem bilmiyorum...
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı oldun öğretmen arkadaşlarımmmmmmm :)
günaydın canım gercı öğlen olduGünaydın herkese
Nfk iyi dinlenmeler eğlenmeler Ayşecikle
Neyneyse tatil güzel geçmiş sevindim adınabusmai yüzmelere pikniklere gitmiş ne güzel
Pembecim evet yeni öğretim yılı hayırlı olsun sizlere ve biz Velilerene çabuk bitti tatil değil mi :44:
Herkese hayırlı huzurlu mutlu günler ..
ben de begenıyorum tarıflarını ama elmalı tart tutmadı elması cok geldı,elmalı kurabıye tarıfı mükemmel cahıdenınhttp://............com/2011/06/04/hashasli-revani-tarifi/
cahidenin tarifleri güzel oluyor
Slm canlar. Suan harikulade bi manzara karsisindan yaziyorum. Yildizlari hic bu kadar yakindan ve parlak gormemistim.. Balkonda aysecigi ayagimda salladim uyudu. Hava gunduz 30 kusur derece gece serin. Butun adayi dolastik sakin bi koy bulduk. Babasi yuzdu aysecigi sudan zor cikardim :)Yarin ben de girmeyi dusunuyorum. Telefona alisamadim zor yaziyorum zaten esimden zor elime geciyor. insallah hepiniz iyisinizdir cok opuyorum..
kızlar haşhaşlı tatlı/revani yapan var mı
diyerek konuyu başlatıyorum hahahaha
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı oldun öğretmen arkadaşlarımmmmmmm :)
Okulu özlemişim. Ama bir kez daha kendime bazı insanların nasıl öğretmen olabildiklerini sordum. Öğretim değil eğitim şart... Bi tane sınav görevim var. Bebek ve ev görme etkinlği yapmalıyız bi de.. Öyle işte :)
Onu ben de çok sorguluyorum zaman zaman..
ama ben hiç özlememişim okulu
1 tane sınav görevi mi kaç öğretmen var okulda benim 4 tane yaa![]()
9 matematikçiyiz canımcım. Bi de çok kalan olmuyo.
e olmasın ort yükseltmeye de mi girmiyolar o değil komisyon 2 tane var ing.de hem yazılı hem sözlü ama onun dışında 2 tane de gözcü var sizde gözcü görevi yok mu zaten çocuk kaldı ortada kaynanaın işleri var-mışsınavda benle dursa cocuk olmaz eşim götürcek galiba okula ama çarş onun da toplantısı var off rapor alsam olmaz ücretsiz izne ayrılcam diye zaten sorun çıkardılar
Slm canlar.. Suan sahildeyiz. Aysecik uyuyor. Esim balik tutmaya giristi.ben de hastayim falan demedim girdim denize
bi daha kimseciklerin olmadigi boyle tertemiz koyu nerden bulucam? Deniz suyu da sicak. Nem orani da az oyle bunalmak terlemek yok suan epeyce ruzgar var. Yani hava durumundan fena halde memnunum
aysecik uyanmazsa gecmise bakicam. Bakalim ben uokken neler yaptiniz
bu arada full site cok iiymis. Obur turlu cok zorlaniyordum yauv
![]()
e olmasın ort yükseltmeye de mi girmiyolar o değil komisyon 2 tane var ing.de hem yazılı hem sözlü ama onun dışında 2 tane de gözcü var sizde gözcü görevi yok mu zaten çocuk kaldı ortada kaynanaın işleri var-mışsınavda benle dursa cocuk olmaz eşim götürcek galiba okula ama çarş onun da toplantısı var off rapor alsam olmaz ücretsiz izne ayrılcam diye zaten sorun çıkardılar
ben de seni, sizi ozledimNfk özledim seniiii((