Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Havan kime kızımmmmmmm???!!! :D iyi eğleneler canım. Güzel bir tatili fazladı ile hakettin.

Sen böyle anlatınca ben de bir an önce büyüsün istiyorum valla :)

Beni bozar haşhaş :p hiç sevmem valla o yüzden pas diyorum :)

Valla bu tatil hiçbişi anlamadığım bi tatil oldu hakkaten. Ne zaman başladı ne zaman bitti??? Neyseki kurban bayramı yakın. Allah'ım bi hastalık vs vermezse iyi bir doping olur. Çünkü ben oğluşun hastalığı ile sıfırlandım valla :)
Tatil başında ben de nasıl geçecek bu üç ay diyordum ki ablası kötü davranıyordu kardeşine
Tatil umduğumun aksine iyi geldi, birlikte vakit geçirdiklerinden daha çok kaynaştılar ve çok çabuk bitti bence de:9:
Haklısın hastalık zamanı çok yıprandın sen de, neyse ki kurban tatili yakın ve bu yıl uzun, inşaallah onda verimli geçirirsiniz tatilinizi.. Biz eşimin memleketine gideceğimiz için pek kurban bayramı gelsin istemiyorum gerçi, çok çok uzun yol çünkü;)

günaydın kızlar, keremi sabah parka götürdüm yorgunum ve beni bekleyen dağ gibi işler var.
:14:

kp iyileşti, şimdi söz verdiğim keremin doğumgünü partisini yapmam gerekiyor. haftasonu bursa'ya gideceğiz o yüzden bu haftaiçi yapmam lazım ; yaralı-yııııımmmm

İşlerde kolaylar cnm özellikle doğum günü için de çok çok kolaylıklar diliyorum, eminim güzel bir parti olacaktır :21: zaten bir kere kutlamıştınız idmanlısın, bunun hazırlığı daha stressiz olur inşaallah , neler hazırlamayı planlıyorsun

Tatil başında ben de nasıl geçecek bu üç ay diyordum ki ablası kötü davranıyordu kardeşine
Tatil umduğumun aksine iyi geldi, birlikte vakit geçirdiklerinden daha çok kaynaştılar ve çok çabuk bitti bence de:9:
Haklısın hastalık zamanı çok yıprandın sen de, neyse ki kurban tatili yakın ve bu yıl uzun, inşaallah onda verimli geçirirsiniz tatilinizi.. Biz eşimin memleketine gideceğimiz için pek kurban bayramı gelsin istemiyorum gerçi, çok çok uzun yol çünkü;)

İşlerde kolaylar cnm özellikle doğum günü için de çok çok kolaylıklar diliyorum, eminim güzel bir parti olacaktır :21: zaten bir kere kutlamıştınız idmanlısın, bunun hazırlığı daha stressiz olur inşaallah , neler hazırlamayı planlıyorsun
canım o zaman iftar yapmıştık bizimkilerle. bu sefer onlara sadece çay düşünüyorum. pide yaptıracağım kesin de, onun yanında işte tatlı salata falan.. tabi önce bi temizlik şart

biz geldikkk ne de çok gezdik dimee aa ben smile kullanamıyorum
nerdesin kızım sennnn anlat neler oldu:)
Çarşı gezmekkkkkkkk <3 <3

S3ün foto çekimleri süper. Güle güle kullan canım :)

Görmemişin oğlu olmuş bilmem kaç tane doğum günü yapmış :)) :P kolay gelsin şekerim valla.

Koca (!) boluyu turladım bi ipli balkon çamaşır askılığı bulmak için!! Bir kez daha ne mal bi memleket olduğu dank etti kafama. Aradığını bulamıyorsun vsvs. Saat 2de toplantı var. Yemekleri yaptım. Daha çamaşır yıka as derkennnn banyo yapıcam. Hayat çok eğlenceliiiii :P okul zamanı programım iyi olmazsa nasıl yetişcem bilmiyorum...

sorma ya bi eşimle kutladık, bir bizimkilerle, bir eşimin ailesiyle.. sıradaki?:)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı oldun öğretmen arkadaşlarımmmmmmm :)

saol canım sana da hayırlı olsun.sabah 10 da toplantı vardı bızım,sınav görevlerı dağıtıldı bugun 3 te sınavım var tekrar gıtcem okula

Günaydın herkese :3:
Nfk iyi dinlenmeler eğlenmeler Ayşecikle:49:
Neyneyse tatil güzel geçmiş sevindim adına :38: busmai yüzmelere pikniklere gitmiş ne güzel :56::38:
Pembecim evet yeni öğretim yılı hayırlı olsun sizlere ve biz Velilere :1: ne çabuk bitti tatil değil mi :44:
Herkese hayırlı huzurlu mutlu günler ..
günaydın canım gercı öğlen oldu
ben de begenıyorum tarıflarını ama elmalı tart tutmadı elması cok geldı,elmalı kurabıye tarıfı mükemmel cahıdenın

Slm canlar. Suan harikulade bi manzara karsisindan yaziyorum. Yildizlari hic bu kadar yakindan ve parlak gormemistim.. Balkonda aysecigi ayagimda salladim uyudu. Hava gunduz 30 kusur derece gece serin. Butun adayi dolastik sakin bi koy bulduk. Babasi yuzdu aysecigi sudan zor cikardim :)Yarin ben de girmeyi dusunuyorum. Telefona alisamadim zor yaziyorum zaten esimden zor elime geciyor. insallah hepiniz iyisinizdir cok opuyorum..

vışşşşş,bacım tadını çıkar,denıze nasıl gırcen hasta degılmısın

kızlar haşhaşlı tatlı/revani yapan var mı
diyerek konuyu başlatıyorum hahahaha

ben cok yaparım haş haşlıyı,bugun sınav görevım olmasaydı katılırdım size,hem evde de temızlık var bugun,

öpüldünüz

Aaa ben geldim topikte kimseler yok...
Busmaicim tatilden sonra 1 hafta da annemlerde kalınca şu anda felaket bir ev ve dolu iş beni bekliyo bugün de toplantıya gittim okula sınav görevlerim var hafta içi çocugu da bırakabileceğim kimse yok napıcam bilmiyorum sizde ne var ne yok
Nfk sana da iyi tatiller ciciim nerdesiniz_?

Okulu özlemişim. Ama bir kez daha kendime bazı insanların nasıl öğretmen olabildiklerini sordum. Öğretim değil eğitim şart... Bi tane sınav görevim var. Bebek ve ev görme etkinlği yapmalıyız bi de.. Öyle işte :)

Okulu özlemişim. Ama bir kez daha kendime bazı insanların nasıl öğretmen olabildiklerini sordum. Öğretim değil eğitim şart... Bi tane sınav görevim var. Bebek ve ev görme etkinlği yapmalıyız bi de.. Öyle işte :)

Onu ben de çok sorguluyorum zaman zaman..
ama ben hiç özlememişim okulu :50:
1 tane sınav görevi mi kaç öğretmen var okulda benim 4 tane yaa :(

9 matematikçiyiz canımcım. Bi de çok kalan olmuyo.

e olmasın ort yükseltmeye de mi girmiyolar o değil komisyon 2 tane var ing.de hem yazılı hem sözlü ama onun dışında 2 tane de gözcü var sizde gözcü görevi yok mu zaten çocuk kaldı ortada kaynanaın işleri var-mış :47::47: sınavda benle dursa cocuk olmaz eşim götürcek galiba okula ama çarş onun da toplantısı var off rapor alsam olmaz ücretsiz izne ayrılcam diye zaten sorun çıkardılar

e olmasın ort yükseltmeye de mi girmiyolar o değil komisyon 2 tane var ing.de hem yazılı hem sözlü ama onun dışında 2 tane de gözcü var sizde gözcü görevi yok mu zaten çocuk kaldı ortada kaynanaın işleri var-mış :47::47: sınavda benle dursa cocuk olmaz eşim götürcek galiba okula ama çarş onun da toplantısı var off rapor alsam olmaz ücretsiz izne ayrılcam diye zaten sorun çıkardılar

Dediğim gibi bizim okulda pek sınav olmuyor. Gözcülüğüm de yok. Senin normalde kim bakacak çocuğuna?? Kv bi zahmet işinden feragat etsin yani sonuçta bu da senin İŞİN!! Olmadı al raporunu millete ne?? Ücretsiz izin konusunda da hesap mı vercen ne saçma...!

Slm canlar.. Suan sahildeyiz. Aysecik uyuyor. Esim balik tutmaya giristi. :1: ben de hastayim falan demedim girdim denize:27::27: bi daha kimseciklerin olmadigi boyle tertemiz koyu nerden bulucam? Deniz suyu da sicak. Nem orani da az oyle bunalmak terlemek yok suan epeyce ruzgar var. Yani hava durumundan fena halde memnunum:16: aysecik uyanmazsa gecmise bakicam. Bakalim ben uokken neler yaptiniz:72: bu arada full site cok iiymis. Obur turlu cok zorlaniyordum yauv:37:

Bornum donmussun tatilden. Hosgeldin bacim , annenlerde de kalmissiniz epey, ohhhh sarji fullemissindir:16: okul telasesi baslamis anladigim kadariyla. Rabbim tum ogretmenlere ozellikle siz taze anneler kolaylik versin. Hayirli olsun yeni seneniz:16:

Slm canlar.. Suan sahildeyiz. Aysecik uyuyor. Esim balik tutmaya giristi. :1: ben de hastayim falan demedim girdim denize:27::27: bi daha kimseciklerin olmadigi boyle tertemiz koyu nerden bulucam? Deniz suyu da sicak. Nem orani da az oyle bunalmak terlemek yok suan epeyce ruzgar var. Yani hava durumundan fena halde memnunum:16: aysecik uyanmazsa gecmise bakicam. Bakalim ben uokken neler yaptiniz:72: bu arada full site cok iiymis. Obur turlu cok zorlaniyordum yauv:37:

gir canım gir tuzlu su adeti keser:34: iyi tatiller:16:

hosgeldin canim sende.. annenler nerdeydi istanbulda degilmi.. kötü olmuş bu durum

Esim balik sevdasina sahilde kaldi:1: aysecikle evdeyiz siz napiyosunuz bakalim? Pamuk helvacim siz de tayildesiniz galiba:31: neyneyse, gecmise verimli bakamadim, gecmis olsun iyisin di mi bacim?

Back
X