Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sizce renk ve model olarak hangisi daha hoş ??

Kırmızı olan bence.. Renginden dolayı değil, koyu tonundan dolayı..
10 saatlik yol!!!

Canımmmm çok teşekkür ederim hemen de yüklemişsin :)

Hahhahaha ama pudra şekeri süslemesi beeee :)
Bu arada çayı şekersiz içerim :)

Sevimli dimiiiii?? Mutluluk verdi bana :)

Nutellaaaaa <3 <3

Ben de cesaret edip alayım madem bernardodan. Tek model mi var???

Plan ve program candır ama iki çocukla nolur bilmem :)

Evet ya çok zor özel okulda okutmak :/

Tarif güzel kız bende bişi yok :)

Şekeri sevmeni istiyorum neyneyse!!!! :)

Üstteki çook güzel.

Sağol canımmm :)
Biz de nice güzel tarifler deniyoruz ama bu sanat eseri çıkmıyor ortaya:/
Bana kek de pasta de kurabiye de ama şekeri deme:)) karar aldım bundan sonra şekeri azaltacağım tariflerdeki. Bir de kekin şerbetle ıslatıldığı tariflerden de uzak duracağı :)

Neyneyseciğim önce pastaneyle konuşman lazım ben telefonla sordum ,resmi tarayıcıda tarattırıp yenebilen kağıt kullanıyorlar, bir de gıda yazıcısı :)
Âmin sağolasın. Canım ben de ezelden beri kendim iki kardeş olduğumuzdan ve bi kız kardeşin yokluğunu hep çektiğimden, kızıma bir kız kardeş isterim o cesaret gelir mi bilmem tabii :9:
Fiyatları çok gelince göndermedik biz mecbur tutmuyorlardu , bir tek yıl sonunda seneye için erken kayıt yaptırmadınız mı hala baskıları bezdirdi beni :20: Allah kolaylık verin anne babalara...

Evet kırmızı bn de hiç giymedim , o yüzden tereddütteyim, o modelin bir de saks mavisi var onu da sevmem bn,
esasında arkadaşımın kınasında giyicem ama gündelik de rahat rahat giyebiliyim istiyorum

Saks mavisi ben çok severim.
Pembenin modeli güzel bence ama renk biraz soluk çıkmış

$20130903_133024.webp
Bu cocuk deli mama sandalyesine tirmaniyo
Mutfagin tezgahina tutunup kendini yukarri cekmeye calisiyo
Ilerde duvara tirmancak :35:

Âmin sağolasın. Canım ben de ezelden beri kendim iki kardeş olduğumuzdan ve bi kız kardeşin yokluğunu hep çektiğimden, kızıma bir kız kardeş isterim o cesaret gelir mi bilmem tabii :9:
Fiyatları çok gelince göndermedik biz mecbur tutmuyorlardu , bir tek yıl sonunda seneye için erken kayıt yaptırmadınız mı hala baskıları bezdirdi beni :20: Allah kolaylık verin anne babalara...

Evet kırmızı bn de hiç giymedim , o yüzden tereddütteyim, o modelin bir de saks mavisi var onu da sevmem bn,
esasında arkadaşımın kınasında giyicem ama gündelik de rahat rahat giyebiliyim istiyorum

kırmızısı kınaya uygun..fiati neki ? ben minelnask diye bi site var oraya bakmistim . fiatlar pahali geldi

Kızlarrr ben geldimmm!!!
Hiç bakamadım telefona, ben yokken ne oldu ne bitti, nasılsınız bakalımmm???
Anladığım kadarıyla kek furyasına devamm:9: ben daha bugün yapabildim armutlu keki, sonuç mükemmell:))
Arya hala tam düzelmedi, ama en azından az az yiyor artık. 9. Aydaki kilomuza döndük 9 kiloyuz. 4 gün falan ağzına hiçbirşey koymadı, ishali azaldı ama hala devam, ağla ağla bi hal oldum o hallerini görünce:43:
Evimize geldik çok şükür, okul da başladı, bakalım bu yıl bizi neler bekliyorr:44:

herkesi tek tek öperek başlıyorum sözlerime :42:

nfk canım tatile gitmişsiniz ohh ne güzel gittiğiniz yeride beğenmişsin bol bol dinlen enerji topla bakalım oracıklarda kocan balık işini gene bırakmamış maşallah :1:
dönüş ne zaman dönüş bak sen yoksun diye bu sayfalar azalmış valla:34:

pempiş canım okul başlamış hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel bir dönem daha geçer gider sorunsuz tatil yeniden gelir:1:
demek efe seni ve babasını çok özlemiş bizimkide bıraktı biberondan süt içmeyi bende artık sağmayı bıraktım bugün itibariyle bakalım ne olcek :44:
bu arada yaptığın tüm mamalar süper gözüküyor ellerine kollarına sağlık birde ne güzel programlarına uyabiliyorsun kızz bugün şunları yapacağım diyorsun ya yapabiliyormusun :44: ben mi çok tembelim o konuda anlamıyorum bende hep plan yaparım ama nedense ev işlerinde hep aksama olur amann yarın yaparım derim kalır öyle bu huyumu sevmiyorum:47:

borntam anlayamadım şimdi ama işi mi bıraktın yoksa 2 yıllık ücretsiz izne mi çıktın :44:
eşin de hiç unutmuyor ikinci çocuğu hep fırsat kolluyor sankim:23:

busmaicanım kerem in doğum günü bir kez daha yapılacakmış gene sana iş çıkmıştır ama olsun güzel olur :16:
bursa yolları gözükmüş güle güle gidin gelin canım bilmiyorum bilirmisiniz bursa nın iskenderi meşhurdur ya orda oranın ilk iskendercisi var vaktiniz olursa onada uğrayın 1,5 iskender yeyin bir güzel:56:

elifnaz o ne öyle yaa gözüm korktu valla okul ayrı harcama gerektiriyor bende geçen gün mağaza önlerinden geçerken okul çantalarını gördüm çok güzeldi eşime dedim hatta ayyy melisayada bunlardan alacağız takıp okula gidecek diye ama biraz pahalı bir dönem olacak demekki neyse :9:

neyneysesende çok güzel gezmişsin valla herkes tatil yaptı ne güzel inşallah bizede seneye kısmet olur :31:

pamuk helva bende bordo olanı beğendim:34:

aryamsizede çok geçmiş olsun canım yaa baya uzun sürmüş ishali allahtan iyileşmiş biraz allah hastalık vermesin evlatlarımıza yaa onlarıo halde çaresiz görünce insan kötü oluyor :26:

unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar

bizden haberler;

malum tadsız bir yıllık izinden sonra iş başı yaptık ve işlerde birikmişti baya yıl sonuda yaklaşmış oldu bizim için ve hesap kitaplar yapılmaya başlandı artık yıl sonunu düşünemiyorum:37:

yıllık iznim boyunca melisa bana ve memeye iyice alıştı biberondan artık süt içmez oldu hep meme hep meme
bende bugün itibariyle süt sağmadım artık sağmayacağım içmiyor çünkü biberonda artık sabah çıkarken eve gittiğimde emzireceğim inşallah bitmez sütüm:26: bitersede artık 1 yaşına kadar emzirdim allaha şükür diye teselli ederim kendimi :31:

melisanın yaramazlıkları fazlalaşmaya başladı artık her yere erişebiliyor hep sokak istiyor istediğini yaptırmak için ağlamayı öğrendi (en sevmediğim seydır ama çok kınadım demekki benimde başıma geldi) ilgilenmemeye çalışıyoruz ama yok kıyameti koparıyor bakalım nasıl unutacak bu huyu:50:

ev konusunda bir türlü düzene oturamadık eşim annesi ve ablası yalnız kalmasın diye yemeklerimizi orda yiyoruz ilk zamanlar bende öyle olsun istedim ama nereye kadar bilmiyorum onun açısından düşününce oda haklı biraz daha yalnız kalsınlar istemiyor bakalım ne olcek:44:

Bana kek de pasta de kurabiye de ama şekeri deme:)) karar aldım bundan sonra şekeri azaltacağım tariflerdeki. Bir de kekin şerbetle ıslatıldığı tariflerden de uzak duracağı :)

Güzel sözlerin için teşekkür ederim canımcım.
Şekeri sev dedikçe sen şekerden kaçıyorsun; olmaz kuzummmm :D
Çayı şekersiz içiyorum ya, yanındaki şeyler tatlı olmalı bana göre :)

Eki Görüntüle 792407

Hahaha süperrrrrr :)

Kızlarrr ben geldimmm!!!
Anladığım kadarıyla kek furyasına devamm:9: ben daha bugün yapabildim armutlu keki, sonuç mükemmell:))
Arya hala tam düzelmedi, ama en azından az az yiyor artık. 9. Aydaki kilomuza döndük 9 kiloyuz. 4 gün falan ağzına hiçbirşey koymadı, ishali azaldı ama hala devam, ağla ağla bi hal oldum o hallerini görünce:43:
Evimize geldik çok şükür, okul da başladı, bakalım bu yıl bizi neler bekliyorr:44:

Canım daha iyi olacak inşallah. Merakta bırakma bizi bu kadar uzun süreli ;)

nfk canım tatile gitmişsiniz ohh ne güzel gittiğiniz yeride beğenmişsin bol bol dinlen enerji topla bakalım oracıklarda kocan balık işini gene bırakmamış maşallah :1:

pempiş canım okul başlamış hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel bir dönem daha geçer gider sorunsuz tatil yeniden gelir:1:
demek efe seni ve babasını çok özlemiş bizimkide bıraktı biberondan süt içmeyi bende artık sağmayı bıraktım bugün itibariyle bakalım ne olcek :44:
bu arada yaptığın tüm mamalar süper gözüküyor ellerine kollarına sağlık birde ne güzel programlarına uyabiliyorsun kızz bugün şunları yapacağım diyorsun ya yapabiliyormusun :44: ben mi çok tembelim o konuda anlamıyorum bende hep plan yaparım ama nedense ev işlerinde hep aksama olur amann yarın yaparım derim kalır öyle bu huyumu sevmiyorum:47:

borntam anlayamadım şimdi ama işi mi bıraktın yoksa 2 yıllık ücretsiz izne mi çıktın :44:

busmaicanım kerem in doğum günü bir kez daha yapılacakmış gene sana iş çıkmıştır ama olsun güzel olur :16:
bursa yolları gözükmüş güle güle gidin gelin canım bilmiyorum bilirmisiniz bursa nın iskenderi meşhurdur ya orda oranın ilk iskendercisi var vaktiniz olursa onada uğrayın 1,5 iskender yeyin bir güzel:56:

elifnaz o ne öyle yaa gözüm korktu valla okul ayrı harcama gerektiriyor bende geçen gün mağaza önlerinden geçerken okul çantalarını gördüm çok güzeldi eşime dedim hatta ayyy melisayada bunlardan alacağız takıp okula gidecek diye ama biraz pahalı bir dönem olacak demekki neyse :9:

neyneysesende çok güzel gezmişsin valla herkes tatil yaptı ne güzel inşallah bizede seneye kısmet olur :31:

aryamsizede çok geçmiş olsun canım yaa baya uzun sürmüş ishali allahtan iyileşmiş biraz allah hastalık vermesin evlatlarımıza yaa onlarıo halde çaresiz görünce insan kötü oluyor :26:

Şekerimm portakalımmmm hoş geldin. Özledimm kız :)
Valla bugünki programın dolapla alakalı kısmı yattı. Ev hediyesini bulana kadar çok zaman harcadık. Sonra da çıkmışken bi arkadaşa laklak yapmaya uğradım(süper geldi;)). E şimdi oğluşla cebelleşiyorum :/

bizden haberler;

malum tadsız bir yıllık izinden sonra iş başı yaptık ve işlerde birikmişti baya yıl sonuda yaklaşmış oldu bizim için ve hesap kitaplar yapılmaya başlandı artık yıl sonunu düşünemiyorum:37:

yıllık iznim boyunca melisa bana ve memeye iyice alıştı biberondan artık süt içmez oldu hep meme hep meme
bende bugün itibariyle süt sağmadım artık sağmayacağım içmiyor çünkü biberonda artık sabah çıkarken eve gittiğimde emzireceğim inşallah bitmez sütüm:26: bitersede artık 1 yaşına kadar emzirdim allaha şükür diye teselli ederim kendimi :31:

melisanın yaramazlıkları fazlalaşmaya başladı artık her yere erişebiliyor hep sokak istiyor istediğini yaptırmak için ağlamayı öğrendi (en sevmediğim seydır ama çok kınadım demekki benimde başıma geldi) ilgilenmemeye çalışıyoruz ama yok kıyameti koparıyor bakalım nasıl unutacak bu huyu:50:

ev konusunda bir türlü düzene oturamadık eşim annesi ve ablası yalnız kalmasın diye yemeklerimizi orda yiyoruz ilk zamanlar bende öyle olsun istedim ama nereye kadar bilmiyorum onun açısından düşününce oda haklı biraz daha yalnız kalsınlar istemiyor bakalım ne olcek:44:

Canım benim bir süre daha devam etmeniz normal bence. Evdeki basit bir masa kırk yıldır durduğu yerde durmaz olunca insan alışamıyor; e evin babası gidince alışmak çoook zor. Allah sabır versin :/

Şeker portakalım şu anda öğreniyorum canım başınız saolsun ben yokken mi oldu yeni mi anlayamadım tam :( Bizde öyle bişey olsa sanırım biz orda yaşarız Allah uzun ömürler versin :53:
Aryacım sen de h.g canım özleşmişizzz

Benim eşim de kafayı yedi haklısınız ama bugün konuştuk sizin dediğinizi dedim işe yaradı sanırım :1:
Adama o kdr dil döktüm anlamadım dedim ki daha bu bebe ve sokakta kaldı buna bakcak kimse yok baktım suratı değişti kızgın kızgın tamam tamam falan dedi umarım vazcaymaz...
Okul konusunda da çalıştırmak ilk tanıştıgımızda istemedi ama şu anda durum öyle değil aksine çalışmamı istiyo gelgitli !!

Şekerimm portakalımmmm hoş geldin. Özledimm kız :)
Valla bugünki programın dolapla alakalı kısmı yattı. Ev hediyesini bulana kadar çok zaman harcadık. Sonra da çıkmışken bi arkadaşa laklak yapmaya uğradım(süper geldi;)). E şimdi oğluşla cebelleşiyorum :/

Canım benim bir süre daha devam etmeniz normal bence. Evdeki basit bir masa kırk yıldır durduğu yerde durmaz olunca insan alışamıyor; e evin babası gidince alışmak çoook zor. Allah sabır versin :/

hoşbulduk canım valla bende özledimmmm:16:
demekki tek ben değilmişim plan yapıp tutturamayan iyi bari:1:
arada lak lak iyi gelir insana iyi yapmışsın:34:

Şeker portakalım şu anda öğreniyorum canım başınız saolsun ben yokken mi oldu yeni mi anlayamadım tam :( Bizde öyle bişey olsa sanırım biz orda yaşarız Allah uzun ömürler versin :53:
Aryacım sen de h.g canım özleşmişizzz

Benim eşim de kafayı yedi haklısınız ama bugün konuştuk sizin dediğinizi dedim işe yaradı sanırım :1:
Adama o kdr dil döktüm anlamadım dedim ki daha bu bebe ve sokakta kaldı buna bakcak kimse yok baktım suratı değişti kızgın kızgın tamam tamam falan dedi umarım vazcaymaz...
Okul konusunda da çalıştırmak ilk tanıştıgımızda istemedi ama şu anda durum öyle değil aksine çalışmamı istiyo gelgitli !!

canım benim sağolasın allah razı olsun
bayramın 1. günü gecesi 4. felcini geçirdi yoğun bakımda kaldı 10 gün sonrada vefat etti:43:
evet alışmak zor oluyor ama yavaş yavaş alışılıyor artık biraz daha taze diye eşimde yalnız bırakmak istemiyor doğal olarak bende birşey demiyorum tabi ama ne kadar sürer merak ediyorum bakalım zaman gösterecek bunuda :44:

5 kardesiz canim .. yardim eden 2 bekar:31:

çok kardeş olmanın faydaları:32:

geeçenlerde bir yazı okumuştum bu yeni neslin fazla çocuk yapmak istemeyişi ile ilgili çok etkilemişti beni yazıda
bundan sonraki nesilde tek çocuk yeter yada hadi 2 olsun diyen nesil ilerde kimsenin halası dayısı amcası teyzesi olmayacak büyük aile kavramlarını hiç körelteceksiniz diyordu o yönden bakınca valla doğru dedim ama işte hayat şartları bizi bu yönlere çekiyor ne yapalım :26:

benimde amcam yok mesela ben eksikliğini çekerim birde nedense hep bir abim olmasını istemişimdir abisi olan arkadaşlarıma hep imrenmişimdir inşallah kızıma da bir kardeş yaparız allah kısmet ederse :44:

Neyneyseciğim önce pastaneyle konuşman lazım ben telefonla sordum ,resmi tarayıcıda tarattırıp yenebilen kağıt kullanıyorlar, bir de gıda yazıcısı :)

Gıda yazıcısı mı varmış:))
Eki Görüntüle 792407
Hahah kuzu ya:)

Hamarat hatun eline saglik ...
Diger tirtikli borcamdan bendede var sanirm ama benimki kucugu heralde
Neyse bi kelepceli kalip deneyelim bakalim..

Arkadasinin düğünune demek cok guzel..
Biraz yorucu olcak ama.!

Bence kirmizi olan guzel..

10 saatlik yol!!!

Canımmmm çok teşekkür ederim hemen de yüklemişsin :)

Hahhahaha ama pudra şekeri süslemesi beeee :)
Bu arada çayı şekersiz içerim :)

Sevimli dimiiiii?? Mutluluk verdi bana :)

Nutellaaaaa <3 <3

Ben de cesaret edip alayım madem bernardodan. Tek model mi var???

Plan ve program candır ama iki çocukla nolur bilmem :)

Evet ya çok zor özel okulda okutmak :/

Tarif güzel kız bende bişi yok :)

Şekeri sevmeni istiyorum neyneyse!!!! :)

Üstteki çook güzel.

Sağol canımmm :)

Teşekkür ederim güzel fikirleriniz için, oy çokluğu bordodan yana ...
Pembecim evet tek modeldi ben alırken kelepçeli kek kalıpları, alırsan memnun kalırsın umarım, sonra akıtıırsa falan bana kızma ha :9:
Eki Görüntüle 792407
Maşa'Allah :nazar: meraklı köfte bu oğlanlar , bizimki de boyu yetse pencereden sarkacak beyefendi :20:

kırmızısı kınaya uygun..fiati neki ? ben minelnask diye bi site var oraya bakmistim . fiatlar pahali geldi
Kuaybe gider shop sitesinden baktım cnm 179 sanırım..
Kızlarrr ben geldimmm!!!
Hoşgeldiniz aryam , ellerine sağlık armutlu keki bir ben denemedim ben de deniycem evdeki kek bitsin de:56:
Aryaya çok geçmiş olsun yeniden, tamamen iyilerşince toplarlar yeniden inşallah üzme sen canını ...Allah şifa ve iştah versin..

Sağol cnm :54:
bizden haberler;

Başınız sağ olsun şeker portakalım, Allah sizlere sabır versin, çocukları için çok zor babalarını toprağa vermiş olmak
Eşin de ne güzel hayırlı düşünceli evlât, sen de öyle.... Allah razı olsun bence her gün giderek büyük sevaba giriyorsunuz, Siz de evlatlarınızdan hürmet görün inşallah :54:

Kırmızı mı pembe mi derken yeşilin bu tonu aklımı çeldi, hem gündeliğe de daha uygun olur gibime geliyor...Netten karar verip almak daha zor, dokunup görerek beğenerek almak gibisi yok..

Son düzenleme:
Kızlarrr ben geldimmm!!!
Hoş geldin canım.
Aryanın daha iyi olmasına sevindim. İyileştikçe kaybettiği kiloyu toparlar inşallah. Sağlıklı olsun da..

Sen de hoşgeldin canım.
Huzurunuz ve sağlığınız yerin de olsun da daha nice tatiller yaparsınız Allah'ın izniyle..

Back
X