Selam kızlar çok kötü birşey oldu..

çok üzgünüm..
Biliyorsunuz Bursa tatilini nasıl hayal ettiğimi, 10 saatlik yol eşimle başbaşa geze geze gideriz diye katlanılır geliyordu..
Geçen hafta eşim kızacağımı bile bile, hazır arabamızla giderken görümcemler için onları da götürsek mi demişti.
Ben de hayır demiştim ve çok sinirlenmiştim.
Tamam sadece sordum dedi ve konu kapandı. Erken sevinmişim..
Bu akşam evli görümcem arayıp "biz kardeşimle uçakla istanbula, halamın yanına gitmeyi düşünüyoruz bu haftasonu "demiş. Eşim de "bizle gelin o zaman ,istanbula bırakırız sizi " demiş..
Eşim böyle anlattı, doğru mu bilmiyorum. Bir evli görümcem ve 4 yaşındaki aptal oğlu ,ayrıca bekar görümcemden biri.
Üstelik istanbul yolumuzun üstü değil ki, daha uzak. Dingonun ahırında 12 saat yolculuk!
Ne kadar sinirlendim düşünün, eşimi bile yumrukladım, ağladım.. Düğüne gitmeyeceğim dedim.
Sonra eşim bi teklif sundu,
Yarın annem sağlık sorunuyla ilgili istanbula uçuyordu, onunla gideceğim bilet alacak. Ne kadar pahalı olduğu umrumda değil. Sonra da kendisi haftasonu kardeşleriyle gelir ,onları bırakıp beni alır istanbuldan.bursaya gideriz..
O kadar kırgınım ki. Bunların, yıllardır gitmedikleri halalarına bizim gideceğimiz zaman gitmek istemeleri bir tesadüf mü? Yoksa eşim kendisi mi onların kafasına bu fikri soktu.
Sebep her ne olursa olsun, ben yokum! Çoook üzgünüm...