Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

iyi o zaman panço ayakkabıyı önce sen ziyaret et bakalım eğer beğenirsen bende kocişi kandırıp uğrattırayım:34:
evet lcw büyük özellikle bu şantiyeden sonra iyice büyüttüler iyi oldu valla insanın herşeyi alası geliyor ama olmuyor tabi:34:

memnuniyetleeeee:21:

50 tllik alışverişe 10 tl indirim kuponum var üç tane.
en az bi tanesini kullanıcam yarın:27:

alışveriş candııııır :52:

temmuz topiğinin 'can'ları

-anneanneler
-alışveriş
-tatil
-yemek:1:

sitede yeni düzenlemeler olmuş, beğen butonları kalkmış, yeni farkettim..
pro üyeler de artmış mı sankiiiiii? özleeeem hayırlı olsun :72: nerelerdesin hala sesin çıkmıyor anlaşılan,,

dilanaz, okullar açılacak, artık evine döööööööööön!
kendi evine dönmüşsündür de, topiğine demek istedim yanii:9:

[video=youtube;XFlylHl77WM]http://www.youtube.com/watch?v=XFlylHl77WM[/video]

[video=youtube;eR9NZw7c4b4]http://www.youtube.com/watch?v=eR9NZw7c4b4[/video]

sağol canım :34:
dediğin gibi 0-3 yaş için maalesef bir oyuncak yoktu sadece avm lerde var carrefour maltepe parkda vardı o da inşaata girince kapandı gerçi açıldı ama yeni yeri nerde bilmiyorum bir dhaa gitmedik gitmek lazım melisanında hoşuna gidiyor böyle şeyler :16:

maltepe park hic duymamistim . eşime söyleyeyim uzak degilse bizde gidelim. kızın okulu tek tip forma sanıyordum neyazikki anaokullari serbestmis:50: kiyafet alışverişi şart:10: a.kereminde hiç mevsimlik bir seyi yok bir iki gezmelik hariç onada bakmak lazım:53:

eşim götürecekti bizi, ben o kadının da geleceğini duyduğumda kendim teklif ettim, beraber gidelim diye.. eşimi de ikna ettim, tanıdık, arabası var falan diye.
nerden bilirim böyle bi şey olacağını.. :100:

benden uzak mutlu olsun çatlak..
kendi bilinmiş bi şirketin baş avukatı. altında da birkaç kişi çalışıyor diye, kendini allame-i cihan sanıyor.
dengesiz, sorunlu biri belli.
başka şartlarda bir araya gelseydik, güzel kalaylardım onu da işteeeee:19:

:4:saçlarını cekesim :22: kafasına vurasim geldi.. takma canım boşver

[video=youtube;eR9NZw7c4b4]http://www.youtube.com/watch?v=eR9NZw7c4b4[/video]

bunu bilmiyordum buda çok güzelmiş
bende laz şivesini acayip seviyorum yaaa nedense sanırım annemden dolayı kan mı çekiyor nee:1:

maltepe park hic duymamistim . eşime söyleyeyim uzak degilse bizde gidelim. kızın okulu tek tip forma sanıyordum neyazikki anaokullari serbestmis:50: kiyafet alışverişi şart:10: a.kereminde hiç mevsimlik bir seyi yok bir iki gezmelik hariç onada bakmak lazım:53:

canım e-5 üzerinde cevizli köprüsüne çok yakın :34:
ooo size baya bir alışveriş lazım yaa bizim zamanımızda artık normal okuladada serbest yaparlar kıyafetleri işte o zaman yandığımızın resmidir valla:18:

park avm dediği maltepe carrefour canım.
orayı biliyorsundur.:31:

serbest kıyafet konusunda, Allah yardımcınız olsun. büyüdükçe sıkıntı artacak, o günler bizi bekler :18:
ayşeciğin kışlık eşofman takımları, elbise ve külotlu çoraplarını falan teyzesi almıştı geçen seneden,
montu- mevsimlik ceketi falan da var. ama şişme yelek alıcam:17:
lcw de gördüm, 30 tl bakıcam, beğenirsem alırım artıkııııın :30:
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Yelek - Pink Printed

kızlar,
0-6 yaş çocuğun karakter gelişimi, terbiye ve eğitimi açısından çok önemli.
artık aklı kesmeye başladı, iletişim kuruyoruz, konuşuyoruz, anlıyor..
baştan bi şeyler yanlış öğretmek istemiyorum. bazen nasıl davranacağımı da bilmiyorum.
2 yaş ergenliği de kapıda

söylemek istediğim, çocuk eğitimi ve terbiyesiyle ilgili okuduğunuz tavsiye edeceğiniz kitaplar var mı?

Son düzenleme:
dilanaz, okullar açılacak, artık evine döööööööööön!
kendi evine dönmüşsündür de, topiğine demek istedim yanii:9:

efendim merhabalaaaarrrrrr:34:

geçen hafta evimize dönmüştük aslında

ama hafta sonuda amca oğlunun düğünü vardı.tekrar gittik.

daha düğün yorgunluğunu üzerimizden atamadan bi düğün daha yaptık.

bizim düğünler çok yorucu oluyor.3 gün sürüyor.birde yemek veriliyor.

bundan sonra hep birarada oluruz inşallah .mahmut kerim çok yaramaz oldu.

evimiz işgal altında:43:çekmece boşaltmaktan çok keyif alıyor.

sende ne güzel tatil yaptın,iyi gelmiştir sanada.geçmişi tam okuyamadım.

ayrıntılara bakarım.ayşecikten ne haberler var?

Son düzenleme:
efendim merhabalaaaarrrrrr:34:

geçen hafta evimize dönmüştük aslında

ama hafta sonuda amca oğlunun düğünü vardı.tekrar gittik.

daha düğün yorgunluğunu üzerimizden atamadan bi düğün daha yaptık.

bizim düğünler çok yorucu oluyor.3 gün sürüyor.birde yemek veriliyor.

bundan sonra hep birarada oluruz inşallah .mahmut kerim çok yaramaz oldu.

evimiz işgal altında:43:çekmece boşaltmaktan çok keyif alıyor.

sende ne güzel tatil yaptın,iyi gelmiştir sanada.geçmişi tam okuyamadım.

ayrıntılara bakarım.ayşecikten ne haberler var?[/B][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]
oh pek şenlikli bi yaz olmuş, ardarda düğünler..:21:
keşke bizim de düğünlerimiz olsa, çok bekar kuzenim var.
bi de sizde düğünler üç gün sürüyor demek.
istanbulda düğün kalmadı şekerim, 15 dk lık bi nikahla hallediveriyoz biz :37:

ayşecik iyi, koltuklara tırmanmayı öğreneli beri, anam ağlıyor, düştü düşecek diye, gözümü ayıramıyorum :30:
sizin evi istila eden mahmut mu?:9:

Kızlarrrrrr saat kaç oldu yeni gelebiliyorum!! Yaşasın gezme yoğunluğu :D

Şuan evin önünde yani sokakta oturuyorum. Neden?? Çünkü Efe şu kısacık ömründe ikinci kere arabasında uyuya kaldı!! Şimdi ve girsek biliyorum ki uyanacak ve arkadaşıma gittiğimde burnumdan getirecek. Ben de gölgede serin, güneşte sıcak Ankaranın tadını çıkarıyorum :) güzelce uykusunu alsın sonra eve girer işimize bakarız inşallah :)

Sabah kocacımı yolcu ettik. Bikaç günlük bi ayrılık olsa da içim bi tuhaf oldu :/ aşığım uleynnnnn :) sonra gidip annemlere halı alışverişi yaptık. Sonraaaaaaa 7. caddede gezdik gezdik ve uyku saatini kaçırdık :) ha bi de îlkokuldayken oyun oynadığımız parkta oğluşu salıncağa bindirdim. Çok tuhaf bir duygu :)

Nfk yaşadığın olaylar beni şok etti!! Ama tanımadığın biri ile ilk defa böyle bir yolculuğa da iyi cesaret etmişsin. Ben dakiklik konusunda caip takık olduğun için bayadırar soruştururum insanları bu anlamda :) çocukla tabiki zamanlama eskisi gibi olmaz ama bu kadar da aksamasın bi zahmet. Kadının kendi sıkıntılı ama belli anlattıklarıdan. Allah hayatındaki insanlara sabır versin diyelim :))

Tatil de güzel geçmiş ;)

O kurabiye kavala kurabiyesi diye biliyorum ben ve mikemmel bi tadı vaaaarrrrrrrr!! Olsa da yesek :D

Nfkcim hosgeldin sefa getirdinnn yszdiklarini bi solukta okudum tatilin icin cok sevindim onumuzdeki yillar icin esime de bahsedecegim ins...
Ama o kadina da cok sinir oldum oyle tiplere inanilmaz sinir oluyorum ztn senin tabirinle araba konusu bnm yumusak karnim..bnm ailemin hic arabasi olmadi baskalarinin arabasi ile bi yerlere giderken cok agladigimi bilirim cocuklukta cok daha hassas oluyo insan arabayi kapatirken sert carptim diye cok azarlanmistim bigun o kdr aglamistimki simdi ne alaka diceksin belki ama arabasi var diye herkesi jendine gebe saniyo insanlar boyle yapcagini bilsen niye gidesin...
Neyse corap konusunda da geceleri haric artik hrp giydiriyorm arada bi ferahlasin diye cikariyorum epey serin burasi...
Bu aksam annemler geliyo babam da gelicek kyzenimin bebegini gormeye gidicez snrm bikac gun kalirlar bi yandan yemege giristim bi yanda temizlige bu arada benim de epey utum var ;//

Şeker portakalım herşeyin yavaşyavaş normele dönmesine sevindim. Dönme dolap anılarım canlandı aynen anlattığın şekilde :)

Back
X