- 8 Ağustos 2011
- 11.819
- 9.588
- 448
aile toplantıları fikri benimde çok hoşuma gitti.. şimdilik büyük kizceyle başlayalım sonra büyük koalisyon kurarız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aile toplantıları fikri benimde çok hoşuma gitti.. şimdilik büyük kizceyle başlayalım sonra büyük koalisyon kurarız![]()
Diştir diye düşünüyorum, inşallah bugün geçmiştir. Bu azı dişler gelirken çekeceğimiz var, geçmiş olsun canım.ay nesi var bu kızın yaaaa?!..
sabahtan beri mız mız mız, ağlıyor. ne oyalayabiliyorum, ne oynatabiliyorum.
yemek de yemiyor, emmiyor da, kucakta da durmuyor.
aldım dışarı çıktım. koca koruda gez anam gez, ne kendi duruyor, ne arabasında, ne de kucakta
ağlaya ağlaya getirdim eve, şimdi biraz okudum, iç çeke çeke memede uyuyor.
az sıcak ama öyle ateşi var gibi değil, bi yeri mi ağrıyor acaba?:26:
Geçmiş olsun canım. Bizimde 2. Kez oldu idrar yollarımız iltihaplandı, hala antibiyotik kullanıyoruz. Bizde ateş olmuyor az lökositimiz yüksek çıkıyor o kadar ama ürolıjiye görünme kısmı benim de canımı sıktı. Ama ben bu iltihapı atlatınca koruyucu şurup kullanıcam artık. Antibiyotik daha can sıkıcı oluyor çünkü.kızım rahatsız 2. kez idrar yolu enfeksiyonu ve doktor 3.olursa üroloji araştırmalı bebek için sık sayılır diyordün 40 dereceyle hastaneye attık ateş çok korkutuyor.. beş dakikada 38.5 den 40 a çıktı toplantıdan çağırdılar uçurduk bebeği
antibiyotiğe başladık.......
![]()
Diştir diye düşünüyorum, inşallah bugün geçmiştir. Bu azı dişler gelirken çekeceğimiz var, geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım. Bizimde 2. Kez oldu idrar yollarımız iltihaplandı, hala antibiyotik kullanıyoruz. Bizde ateş olmuyor az lökositimiz yüksek çıkıyor o kadar ama ürolıjiye görünme kısmı benim de canımı sıktı. Ama ben bu iltihapı atlatınca koruyucu şurup kullanıcam artık. Antibiyotik daha can sıkıcı oluyor çünkü.
aile hekimim de uzman hekim ve aynı aylık kızı var..ona söylediğimde bunlar artık bebek değil biz bu araştırmayı ilk 6 ayda tekrarlarsa isteriz ben öyle düşünüyorum benim de kızım var dedi içime biraz su serpti
hem de ne koalisyon ,ama 3 e karşı 2 siniz maaleseffff:)))aile toplantıları fikri benimde çok hoşuma gitti.. şimdilik büyük kizceyle başlayalım sonra büyük koalisyon kurarız![]()
çok mantıklı, tuvaletin ne olduğunu bilsin di miAnneanne vakti bitti ha:) arada kaçarsın canım haftasonları falan..
Hayırlı yolculuklar.
Anne olsun da:)
Bu tamamen bezi bırakma değil. Öyle kodlama.. Öyle düşündüğün zaman gözünde büyür. Bezsiz bebekde bir farkındalık oluşturma var. Çocuk tuvaleti ve bezini ayırıyor. Arada sırada bir çiş tutsan da olur yani..
Bende o kadar vahim bi durum olduğunu düşünmüyorum ama birde sulardan kaynaklı olduğunu söylüyor bizim dr. Hazır suyu 10 dakka kaynatıp sonra ver deyip duruyor. Ben atlıyordum bu konuyu ama artık öyle yapıyorum mecbur.aile hekimim de uzman hekim ve aynı aylık kızı var..ona söylediğimde bunlar artık bebek değil biz bu araştırmayı ilk 6 ayda tekrarlarsa isteriz ben öyle düşünüyorum benim de kızım var dedi içime biraz su serpti
msjın gözümden kaçmış olmalı.aile hekimim de uzman hekim ve aynı aylık kızı var..ona söylediğimde bunlar artık bebek değil biz bu araştırmayı ilk 6 ayda tekrarlarsa isteriz ben öyle düşünüyorum benim de kızım var dedi içime biraz su serpti
gecen perşembe dönmüştük, bugün tam bir hafta işte..nfk siz döneli bir hafta oldu mu yaaa zaman nasıl da geçiyor
bu arada kerem gene hasta boğazına doğru iniyor hırıltı ve öksürük
yalnız arkada diş gördüm
hem de ne koalisyon ,ama 3 e karşı 2 siniz maaleseffff:)))
Arya nın büyüdüğünü artık çok hissediyorum, ne kadar mutluluk verici yahu... Herşeyi anlıyor, birşeyi git getir diyorum öbür odadan alıp getiriyor, götür bu oyuncağı sepetine at diyorum atıyor, inek ne der diyorum möööö diyor, köpek ne der diyorum havvv diyor:))eşime diyorum ki demek insanlar bebeklerin bu hallarini özlüyorlar büyüyünce, o yüzden tekrar çocuk yapıyorlar. Rabbim herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.
iktidar sallantıda diyorsunuz yanikaptirmam
ne zorluklarla geldim ben buralara
evet gün be gün büyüyorlar.
lakin bu tamamen emek işi. arya kolay bi bebek değildi. geldiği bu noktada hep senin emeğin var..
o yüzden anne olmak zor
aslına bakarsanız; ben de o bebek halini özlüyorum..
dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm.
ve sabah tebessümle uyandım. eşime anlattım, adam odadan kaçtı![]()
benciller bacım. bencillerBende özlüyorum çok zor geçmesine rağmen. Benim eşim de aynı tepkiyi veriyor biliyor musun???? Sanki onlar baktı büyttü, bu günlere getirdi, onca sıkıntıyı onlar çekti arkadaş!!
benciller bacım. benciller
dediğin gibi her türlü yük annenin omzunda.
ona yedirmeden sofrada yiyemem.
onu uyutmadan kendim uyuyamam.
onun altını değiştirmeden kendim tuvalete gidemem.
gece uyanır tekrar yatırmadan yatamam..
her türlü işini takip et, dışarda dille sustur, gezdir razı et.
yine adamlara sorsan, çocuk zor!
geçen gün kv diyor. eşim diyormuş ki, çocukla tatil çok zor.
ALLAH için tek bi zorluğu olmadı ona bu tatil.
su gibi gidip geldik. 6 saatlik yolda ben de mızıldarım yani, o kadar da olsun.
hala tam adapte olamadılar çocuklu yaşama..
Aynen.... Daha da uyuz bişi söyleyeyim, yaz tatili boyunca kv de temizlik falan yapmadım ya ne var yapsan diyor bana eşim. Herkesin çocuğu var bi sen böyle abartıyorsun diyor. Hangi kelimesine üzüleyim, şaşırayım bilemedim. Daha da başka zaman senle 2. Çocuğu düşünmüyorum senin bünyen zayıf, altından kalkamıyorsun dedi. Kendinde hiç suç yok, yardımını esirgemez, bencillik yapmaz, saolsun ya. İşte dediğin gb hangi duyguyu hissedeyim karar veremiyorum yani.