Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inş eline geçince memnun kalırsın
şunu aldın di mi?
Zeyland Çocuk ve Bebe Giyiminde öncü...
ben çok beğenmiştim, fiyatı da gayet iyi
sen çok çocuk istemiyor muydiiin?
doğmamış çocuklarını seviyor hayalini kuruyordun ya.. hani kimi elinden kimi eteğinden tutacaktı![]()
Aaaaaa ayıp ama!! :) neyneyse ve pamuk helvayı kınar yanaklarından öperim. Gece tayfası huuuuuuuu. Ha bu arada özlem nerde yahu?? Dilanaz da bayadır yok?? Ates de öyle...? Nerde bu devlet nerde bu millet??? :)
OohPazar mazarı salladım. İki çocuklu samimi bi arkadaşım var ona geldim. Yedik içtik sohbet vs. Şimdi de Efeyi uyutma çalışmasındayım. Eğer uyursa muhabbetin dibine vuracağız :)
Bacısı var tabi hatunun ben hep tek gezerim :)gazan mübarek olsun bacım
kv yemeğe çağırdı. ayşecik uyansın gideriz beraber.
sonra ayşeciği ona bırakıp avm ye gitmeyi planlıyorum.
bir iki şey alıcam, bulabilirsem tabi.
haftasonu da kalabalıktır şimdi, bi de yalnız gitmek çok sıkıcı![]()
Nasıl konuşacaksın , yani ne diyeceksin??Malesef haftasonu yokeşim de diyo zaten zM yapalım gelsin diye de ben yuh dîyorum :) zaten bu yıl bi güzel konuşucam beni bunaltmaması konusunda. Zaten stresliyimmm agresifim :))))
Bugün çok yoğun geçtiEfecim uyumadııııııııı. Uykusunu da bi güzel çatlattı. Sonrasında gezdik tozduk, dışarda takıldık.
Buralara da haftasonu rehaveti çökmüş :)
Busmai nerdesinnnnn??
Yelek güzel evet,ama salı günü gelecekmiş(
Boy boy çocuk istiyorum istemesine de çalışınca yapamıyorum işte. Çalışmasaydım hemen yapardım gb geliyor. Böyle hem vicdan yapıyorum çocuğu bırakıyorum diye, hemde bakacak kişi bulmak sıkıntı.
Ayyy bir girdim adım geçiyor, çok mutlu oldum.Aden sağ olsun tableti bozdu, İnternet'e giremiyoruz.Eşim yapmaya çalışıyor bakalım ne olacak.20 gündür sanal alemden mahrumum.Eşim biraz uğraşında sadece salondan girilmeye başladı.Ara ara salondan yazarım artık. Hepinizi çok özledim canlarım.ilk işim temmuz annelerini tıklamak oldu zaten.
Bu mesajı göndermek için bile 10 dakika uğraştın.
Ooh
Bacısı var tabi hatunun ben hep tek gezerim :)
Nasıl konuşacaksın , yani ne diyeceksin??
Bugün çok yoğun geçti
Önce Keremi yıka kahvaltı ev toparlama.. Annemin yarın misafiri var; ona börek sardım canım istedi.
Sonra kocacığımın annesi hastaymış ben de bi çorba yapıp gideyim dedim ,orda vakit geçti.. Akşam da anneannemde mangal yaptı dayım, yedik içtik... Yoğun bir gündü vesselam :)
:-/
Geldim ben. Evdeyim:)Aaaaaa ayıp ama!! :) neyneyse ve pamuk helvayı kınar yanaklarından öperim. Gece tayfası huuuuuuuu. Ha bu arada özlem nerde yahu?? Dilanaz da bayadır yok?? Ates de öyle...? Nerde bu devlet nerde bu millet??? :)
Bence de teyze ile o şekilde konuşman uygun olur. Belki o da sen gitmeden efecik biraz daha annesi ile olsun istiyordur.Vallahi aklımdasın canım da buraya yazmayı unutuyorum çoğu kere. Ah ah ben böyle değildim yaşarken oldummmmmm :)
Aaaaaaa Adişkuşa yakıştı mı tablet bozmak??!!! :) umarım biran önce düzelir de her yerden bağlanabilirsin.
Öncelikle Aryama yazdığın surat ifadesi hangi cümleye anlamadım. Sabah sabah algım da düşük zaten :)))) açıklama yap canimkomm :)
Ay ne güzel bir gün olmuşşşşşşşş. Bi kısmı hariç!! Kvli olan kısım :) bu arada "kv" yazmak yerine "eşimin annesi" demeyi tercih etmişsin ya tebrikler :))))
Teyzeye şöyle demeyi planlıyorum. Ben makyaj yaparken geldiklerinde "x hanım ben çok stres oluyorum Efe gelip eşyalara ve bana atlamak istediğinde. Neyi nereye sürdüğüm bile karışıyor. Siz onu içerde oyalayın ben hazırlanana kadar" dicem. Yani acıtasyon bazlı bir konuşma olacak :)
Başka türlü de konuşamam çünkü çocuğumu emanet ediyorum sonuçta arayı bozmamak lazım.
Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Huzur dolu bir pazar diliyorum :)
Bugün inşallah arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz. Okul öncesi son etkinlik![]()
İnstagram bir bende yok:))günaydın canlar.
nasılsınız bakalım?
neden bilmiyorum, hafif bi başağrısıyla uyandım.
kahvaltı hazırlıcam şimdi. size bi bakam dedim.
akşam arkadaşımın düğünü var.
her türlü merasim ve törene alerjisi olan eşimi orada nasıl zaptederim bilemiyorum
özlemcr, dilanaz, caglasli, pamukhelva ve neyneyse bugünü iyi değerlendirin.
yarından itibaren devamsız kaydedicem sizi
bu arada görmemişin telefonu olmuş her türlü uygulamaya girmiş kabilinden instagram hesabı açtım.
olanlar bana mesaj atsın bacım, öpüyom![]()
Bizde de durum benzer ama sebep belli: diş ve hastalığın üst üste gelmesi. Damaklarında kabarıklıklar var mu? Bu aralar Temmuz bebişlerinin çoğu dişten muzdarip malum..Gunaydinlar 2 gecedir uyku nedir bilmiyorum ya ne istiyo anlamiyorum o kdr cok uyaniyoki hic uyumuyo diyebilirim.suurumu kaybettim uykusuzluktan tipim kaydi resmen ya agri sizi da yok gibi kalkiyo yarim saat sonra uyuyo on dk sonra yine kalkiyo tum gece boyle dusunun cildircam
Kesin dişGunaydinlar 2 gecedir uyku nedir bilmiyorum ya ne istiyo anlamiyorum o kdr cok uyaniyoki hic uyumuyo diyebilirim.suurumu kaybettim uykusuzluktan tipim kaydi resmen ya agri sizi da yok gibi kalkiyo yarim saat sonra uyuyo on dk sonra yine kalkiyo tum gece boyle dusunun cildircam
Hayır yaaaGeldim ben. Evdeyim:)
Akşam sızmışım. Kızım diş çıkarıyor ve grip olmuş. Burnu akıyor habire..
Bence de teyze ile o şekilde konuşman uygun olur. Belki o da sen gitmeden efecik biraz daha annesi ile olsun istiyordur.
İnstagram bir bende yok:))
Yarından itibaren daha az katılmam söz konusu olabilir:) yaz bitiyor, yoğun dönemlerim başlıyor.
Bizde de durum benzer ama sebep belli: diş ve hastalığın üst üste gelmesi. Damaklarında kabarıklıklar var mu? Bu aralar Temmuz bebişlerinin çoğu dişten muzdarip malum..
Vallahi aklımdasın canım da buraya yazmayı unutuyorum çoğu kere. Ah ah ben böyle değildim yaşarken oldummmmmm :)
Aaaaaaa Adişkuşa yakıştı mı tablet bozmak??!!! :) umarım biran önce düzelir de her yerden bağlanabilirsin.
Öncelikle Aryama yazdığın surat ifadesi hangi cümleye anlamadım. Sabah sabah algım da düşük zaten :)))) açıklama yap canimkomm :)
Ay ne güzel bir gün olmuşşşşşşşş. Bi kısmı hariç!! Kvli olan kısım :) bu arada "kv" yazmak yerine "eşimin annesi" demeyi tercih etmişsin ya tebrikler :))))
Teyzeye şöyle demeyi planlıyorum. Ben makyaj yaparken geldiklerinde "x hanım ben çok stres oluyorum Efe gelip eşyalara ve bana atlamak istediğinde. Neyi nereye sürdüğüm bile karışıyor. Siz onu içerde oyalayın ben hazırlanana kadar" dicem. Yani acıtasyon bazlı bir konuşma olacak :)
Başka türlü de konuşamam çünkü çocuğumu emanet ediyorum sonuçta arayı bozmamak lazım.
günaydın canlar.
nasılsınız bakalım?
her türlü merasim ve törene alerjisi olan eşimi orada nasıl zaptederim bilemiyorum
bu arada görmemişin telefonu olmuş her türlü uygulamaya girmiş kabilinden instagram hesabı açtım.
olanlar bana mesaj atsın bacım, öpüyom![]()
Gunaydinlar 2 gecedir uyku nedir bilmiyorum ya ne istiyo anlamiyorum o kdr cok uyaniyoki hic uyumuyo diyebilirim.suurumu kaybettim uykusuzluktan tipim kaydi resmen ya agri sizi da yok gibi kalkiyo yarim saat sonra uyuyo on dk sonra yine kalkiyo tum gece boyle dusunun cildircam
Geldim ben. Evdeyim:)
Akşam sızmışım. Kızım diş çıkarıyor ve grip olmuş. Burnu akıyor habire..
Bence de teyze ile o şekilde konuşman uygun olur. Belki o da sen gitmeden efecik biraz daha annesi ile olsun istiyordur.
İnstagram bir bende yok:))
Yarından itibaren daha az katılmam söz konusu olabilir:) yaz bitiyor, yoğun dönemlerim başlıyor.
Bizde de durum benzer ama sebep belli: diş ve hastalığın üst üste gelmesi. Damaklarında kabarıklıklar var mu? Bu aralar Temmuz bebişlerinin çoğu dişten muzdarip malum..
Kesin diş
Hayır yaaagitme lüppeennn
Surat ifadesi "tüh ya ne güzel çocuk yapardın" içindi..
Bu arada seni kınıyorum biz de ayağımızda bebeyle hazırlanıyoruzzzz
Kızlar siz yasirin nası bi bebe old bilmiyosunuz yenidoğan bebekler gibi her zaman uyanır sadece bu iki gece 9 10 kez değil de 19 20 kez uyandı yani hiç uyumadı hani normalde uyur 1 1.5 saat sonra uyanırdı emip biraz mızıldanıp uyurdu şimdi uyumuyo delirtti beni belim koptu vallahi diş old sanıyorum ben de şişmişti baya ama şu anda hiçbişey yok bu yıl okula başlasam bu çocukla ne yapardım bilmiyorum korkumdan odayı bile ayıramadım hala pembiş senin oğlan da benimki gibi sen nası bu kdr enerjinsin yahuu![]()
Gitmiyorum:) daha az aktif olabilirim sadece:))Kesin diş
Hayır yaaagitme lüppeennn
Surat ifadesi "tüh ya ne güzel çocuk yapardın" içindi..
Bu arada seni kınıyorum biz de ayağımızda bebeyle hazırlanıyoruzzzz
Hımm şimdi anladım. Asıl mesele teyze..ben de temizliğe gelenin çok konuşmasından hoşlanmam. Sen böyle bir duruma haftada 5 gün katlanmak durumundasın:/Erkekler ve düğün nefretleri!! :) kolay gelsin şekerim. Atcam sana mesaj
Bence diştir. Sonuçta huyu böyle değildiki yavrumun...
Sen de katıl instagramaaaaaa :)
İçerde zaptedemiyo ve kendi de konuşmak istiyo o yüzden yanıma geliyolar. Ama benim zaten okulda başım şişecek bi de evde dert dinlemek istemyorum vallahi. Kendi de konuşmayı biraz seviyor da... :)
Bana ne yaaaa; seni hep görmek istiyoruz burdaaaaa.
Minik kuşa geçmişler olsunnnnnnn. Onlar yerine ben diş çıkarmak istiyorum valla.
Aman busmai ya!! Hatundaki koca ile bi de okadar çocuğu olsa kesin bakırköyde ziyarete giderdikbence biraz zaman geçmeli
Kınamaaaaaaaaaa yaaaaaaa. Ben de bebeyle hazırlanıyorum normalde. Ama dediğim gibi sorun oğluştan çok teyzenin kafa ütülemesi :) bi de kucağında tutup duruyor oğluşu ki oğluş bundan nefret ediyor çünkü etrafı karıştırmak istiyor. Ozaman cıngıl cıngıl oluyor. Ben ise onu bırakıyorum yere kendim boyanıp süsleniyorum yalnızken. Bi de acı bi gerçek var. Ben ufaklıktan önce hergün saçıma fön çekerdim. Şimdi fırsat olmuyor ve jöleleyip çıkıyorum. Bunu bile muhabbet konusu yapıyor okuldaki bazı insanlar (ki kendileri değil makyaj yapıp ruj sürmek saçlarını toka ile toplayıp geliyorlar sürekli). Neyse yani ben paçoz olursam tam dillere düşerim valla. Bi de ben zaten bakımsızlığı sevmem. İnsan içine çıkarken bakımsız olmak saygısızlık gibi gelir. Sonuç olarak sakla samanı gelir zamanı hahhahaha
Çok yiyorum çünküüüüüüüü. Valla şaka değil :) mesela bu gece tam manyaklığın doruklarındaydık (tam yattı derken 20dk sonra uyanmalar vs). Kahvaltıda bi yemişim bi yemişim bi daha yemişim yani![]()
Vallahi aklımdasın canım da buraya yazmayı unutuyorum çoğu kere. Ah ah ben böyle değildim yaşarken oldummmmmm :)
Yazıyorum yazıyorum ama gönderemiyorum.Ben de sıkışıp vazgeçiyorum.
günaydın canlar.
nasılsınız bakalım?
Ben yazıyorum ama gönderemiyorum.Beni yok yazma.
Kötü olmuş ya, olsun sen yinede bizi kendinden mahrum bırakma:)Ayyy bir girdim adım geçiyor, çok mutlu oldum.Aden sağ olsun tableti bozdu, İnternet'e giremiyoruz.Eşim yapmaya çalışıyor bakalım ne olacak.20 gündür sanal alemden mahrumum.Eşim biraz uğraşında sadece salondan girilmeye başladı.Ara ara salondan yazarım artık. Hepinizi çok özledim canlarım.ilk işim temmuz annelerini tıklamak oldu zaten.
Bu mesajı göndermek için bile 10 dakika uğraştın.
Sabah alıntılamıştım, günaydın yazacaktım, arya yazdırmadı saolsun:))Vallahi aklımdasın canım da buraya yazmayı unutuyorum çoğu kere. Ah ah ben böyle değildim yaşarken oldummmmmm :)
Erkekler ve düğün nefretleri!! :) kolay gelsin şekerim. Atcam sana mesaj
Bence diştir. Sonuçta huyu böyle değildiki yavrumun...
Sen de katıl instagramaaaaaa :)
İçerde zaptedemiyo ve kendi de konuşmak istiyo o yüzden yanıma geliyolar. Ama benim zaten okulda başım şişecek bi de evde dert dinlemek istemyorum vallahi. Kendi de konuşmayı biraz seviyor da... :)
Bana ne yaaaa; seni hep görmek istiyoruz burdaaaaa.
Minik kuşa geçmişler olsunnnnnnn. Onlar yerine ben diş çıkarmak istiyorum valla.
Aman busmai ya!! Hatundaki koca ile bi de okadar çocuğu olsa kesin bakırköyde ziyarete giderdikbence biraz zaman geçmeli
Kınamaaaaaaaaaa yaaaaaaa. Ben de bebeyle hazırlanıyorum normalde. Ama dediğim gibi sorun oğluştan çok teyzenin kafa ütülemesi :) bi de kucağında tutup duruyor oğluşu ki oğluş bundan nefret ediyor çünkü etrafı karıştırmak istiyor. Ozaman cıngıl cıngıl oluyor. Ben ise onu bırakıyorum yere kendim boyanıp süsleniyorum yalnızken. Bi de acı bi gerçek var. Ben ufaklıktan önce hergün saçıma fön çekerdim. Şimdi fırsat olmuyor ve jöleleyip çıkıyorum. Bunu bile muhabbet konusu yapıyor okuldaki bazı insanlar (ki kendileri değil makyaj yapıp ruj sürmek saçlarını toka ile toplayıp geliyorlar sürekli). Neyse yani ben paçoz olursam tam dillere düşerim valla. Bi de ben zaten bakımsızlığı sevmem. İnsan içine çıkarken bakımsız olmak saygısızlık gibi gelir. Sonuç olarak sakla samanı gelir zamanı hahhahaha
Çok yiyorum çünküüüüüüüü. Valla şaka değil :) mesela bu gece tam manyaklığın doruklarındaydık (tam yattı derken 20dk sonra uyanmalar vs). Kahvaltıda bi yemişim bi yemişim bi daha yemişim yani![]()