Gitmiyorum:) daha az aktif olabilirim sadece:))
Hımm şimdi anladım. Asıl mesele teyze..ben de temizliğe gelenin çok konuşmasından hoşlanmam. Sen böyle bir duruma haftada 5 gün katlanmak durumundasın:/
En iyisi konuşman..
Aman iyi geliyorsa ye gitsin:))
Yiyom yiyom zaten :)
Pembiş sen onlara de ki "fön çekmek saçı yıpratır, makyaj da yaşlanmayı hızlandırır ; ben doğal takılıyorum yeni trend bu" :)))) hahhha nası teselli ama
Haha mantıklı :) fön neyse de ben makyajsız yapamammmmmmm. Bakkala bile giderken mutlaka ruj allık rimel takılırım. Sorunlarım vaaaaaaar :)
Kızlar valla bu tablet bana kafayı yedirtecek.Yazdıklarımı bir türlü gönderemiyorum.internet bir var bir yok.
Canikom götür şu tableti bi bilen düzeltsin yaaaaaa sen de kafayı yeme biz de sensiz kalmayalım

Kötü olmuş ya, olsun sen yinede bizi kendinden mahrum bırakma:)
Sabah alıntılamıştım, günaydın yazacaktım, arya yazdırmadı saolsun:))
Demek eve yardıma gelen hatunların ortak noktası bu, çok konuşmak:)
amma güldüm ya, demek bakırköylük olurum heee!! Doğru soyledin aslında da, kahrolsun içimdeki çocuk sevgisi işte
![]()
Evet ya hepsi geveze :)
Çocuk sevgin kahrolmasın da 3 yıl ara ile olsun

Ya işte benimki de hemen uyanıyo ama senin fıtratın böyle pozitif bi insansın ben çok agresif ve negatifim evlenmeden önce daha biraz sakindim olumluydum ama buraya geldim geleli bi haller oldu bana sabah 7de kalktı ve şu an uyudu bu normal mi değil hep bi garipti uykusu ama bu ara iyice sapıttı
Demin okuldan mesaj geldi ders programları internet sitesinde diye baktım hep ark.ların boş günü var progları güzel hazırlamışlar başlayasım geldi yarın yine için buruk olucak
Şimdiden yeni öğretim yılı herkese hayırlı olsun inş
Ben kıyamam sanaaaaaaaaaaa. Evet ben pozitifimdir genel olarak. Ama bence seni evde durmak da bunaltıyo. Bence 15 saat ders ve güzel bir programla sahalara dönseydin iyi olurdu. Tabi bakıcı olayı nolurdu bilmiyorum :/