• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pempiş kız ben seni nedense okulda görmek istiyorum sanırım biraz korkulan bir öğretmensin okulda :44:
ikinci çocuk isimleri hayırdır:23::1:

busmaiellerine sağlık canım güzelmiş menün allah kabul etsin bu arada orucunuda :34:
bugünde gezmelerdesin maşallah :nazar:

nfk canım buralardayım geldim anca yazabildim:54:
eee sende ayşeciğin elindekilerle birlikte kv ye bırakacaktın bak nasıl ellerindeki geri alacaktı:1:

pamuk helvacanım şimdiden iyi yolculuklar size bende merak ediyorum gaziantepi bakalım kısmet olur inşallah bir gün gitmek:34:

elifnaz bak sen şu afacana artık yatağından çıkıp yanınıza gelmeler falan ayyy çok güzel :16:

gunaydin canlar.. Ani bi kararla neneye geldik. Yarinki dr randevumu da bugune aldim.

pembis, kiz tuvaletleri nasil basiyon, sert matematikci seniiiiii??!!:1:

Günaydın güzel anneler v minik bebişler :38:
Oğlum tam kızımı servise indireceğim an uyanmak zorunda mı, 6 kat merdiveni indirip çıkartıyor bana illa ki afacan :57:
sabah sporu :kkk: bizde de sabah herkes ayakta. birini emzir, digerinin altını al, kızı giydir, çantasını hazırla kosturmaca:23:
ay canım geçen yılki hallerim geldi aklıma bu yıl baba götürüyor yırttik:8:
gelecek yıl iki çocukla ben bu kızı nasıl servise göndereceğim :44:

bu hemoroid illeti canıma okudu,
ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.
bir kadın genel cerrah buldum, çarşambaya randevu aldım.
ameliyat derse de olucam artık yeter :14:

Geçmiş olsun, eşim ameliyat olmuştu evlenmeden önce biraz sıkıntılı bir süreçti onunki:/
Lazerle tedavisi var galiba, onu bir araştırsana canım;)
Bu arada herkese geç kalmış bir günaydınnnn!!!

Son düzenleme:
Ben dertlenmekten bıktım, çocuk hastalanmaktan bıkmadı:)
Sabahı sabah ettik, ( ki arya şimdiye kadar 5-6 kez belki böyle olmuştur) ağladı, ağladı susturamadım. Enson dolveni verince uyudu biraz. Grip olmuş, burnu akıyor, sanırım bir azı daha geliyor. Ve idrar yollarını hiç katmıyorum! Ayrıca antibiyotik kullanırken hastalanmak ta neyin nesi ki? Ufff, pufff, çufffff!!!!
Hastalanmama muskası mı yazdırsam?:9:

hayırlı sabahlar günaydınnnnnnnn:3:

bugün yeni bir can katıldı aramıza eltim doğum yaptı biraz önce haberi geldi :16:
dün akşam kontrole gitmişlerdi sonra hastanede kalmışlar gece bizi aramışlar ama duymamışız :53:
neyse sabah aradığımızda hala doğurmadı demişti kaynım şimdi eşim aradı doğum gerçekleşmiş
allah analı babalı büyütsün minik kızımı:16:

dün de işlerden giremedim kusura bakmayın anca şimdi yazabiliyorum:30:
cumartesi günü gittik düğüne güzel geçti sayılır saçlarım dışında herşey güzeldi :37:
saçlarım kısa eee topuz mu yaptırcam düz saçlamı gitcem maşa yaptırayım dedim ince yaptı maşaları
türk filmlerine döndüm valla :1:
düğün güzeldi herkes pistten inmedi valla bir ara eşimin patronu geldi eşime niye kalkmıyorsunuz dedi
oda bizim havalardan çalmadı henüze dedi:1: oda benimle çalışıyorsan her havadan oynayacaksın dedi
ayyy dikdatör patronu normalde çok sert birisi ama oğlu için canı gidiyor iyiydi yani:1:
biraz pahalı idi yalnız mekan doğal olarak kapıdan girişte hemen foto çekiyorlar bir an dona kaldım ne oluyor falan pat çektiler bile
sonra masada oturuyoruz gelip gene çekiyorlardıki teşekkürler dedim çekmedi birde gelinle çekildik tabi fotoğraf 20 tl imiş otoparkda vale gelip alıyor sözde ama genede otopark parası alıyorlar 30 tl anammm dedim bu ne :40:
neyse tabi içerde oldu düğün o yüzden üşümedik ama manzara için arada bir dışarı çıktık tabii:16:
yani kısaca idare ederdi yani kızımda uyumuştu biz geldiğimizde yavrumu özledim çok :16:
öyle yani:34:

Seni gidi süslü şey seniiii :) güzel zaman geçirmenize sevindim. Özel günlerde herşey kazık malesefp.

pempiş kız ben seni nedense okulda görmek istiyorum sanırım biraz korkulan bir öğretmensin okulda :44:

busmaiellerine sağlık canım güzelmiş menün allah kabul etsin bu arada orucunuda :34:

eee sende ayşeciğin elindekilerle birlikte kv ye bırakacaktın bak nasıl ellerindeki geri alacaktı:1:

pamuk helvacanım şimdiden iyi yolculuklar size bende merak ediyorum gaziantepi bakalım kısmet olur inşallah bir gün gitmek:34:

elifnaz bak sen şu afacana artık yatağından çıkıp yanınıza gelmeler falan ayyy çok güzel :16:

Severler ama çekinirler de diyelim :)

gunaydin canlar.. Ani bi kararla neneye geldik. Yarinki dr randevumu da bugune aldim.

Ay hadi güzelce git bakalım doktora.

Kızlar tuvaleti kolay da erkekler tuvaletine önce bağırıyorum geliyorum diye sonra kapıya vuruyorum sonra da giriyorum :) zatn beni bildikleri için başka tuvaletlere gidiyolar artık ;)

sabah sporu :kkk: bizde de sabah herkes ayakta. birini emzir, digerinin altını al, kızı giydir, çantasını hazırla kosturmaca:23:

Ay çok zor yaaaaaaa

Sabahı sabah ettik, ( ki arya şimdiye kadar 5-6 kez belki böyle olmuştur) ağladı, ağladı susturamadım. Enson dolveni verince uyudu biraz. Grip olmuş, burnu akıyor, sanırım bir azı daha geliyor. Ve idrar yollarını hiç katmıyorum! Ayrıca antibiyotik kullanırken hastalanmak ta neyin nesi ki? Ufff, pufff, çufffff!!!!

Kıyamam ya. Allah kolaylık versin.

bugün nene günü desene:46:
ayy inşallah doktor kontrolün kolay geçer canım:26:

Seni gidi süslü şey seniiii :) güzel zaman geçirmenize sevindim. Özel günlerde herşey kazık malesefp.

Kızlar tuvaleti kolay da erkekler tuvaletine önce bağırıyorum geliyorum diye sonra kapıya vuruyorum sonra da giriyorum :) zatn beni bildikleri için başka tuvaletlere gidiyolar artık ;)

Ay çok zor yaaaaaaa

hım çekinirler demek valla gözümde bizim bir tarih öğretmeni vardı o canlanıyor kendisini hem çok sever hemde çok çekinirdik :16:

Efe uyusun direkt yatıcammmmmmmm. Bu arada Efe yazacakken telefonun klavyesinden hep ege yazılıyo. Bi an bi oğlum daha olsa adını ege mi koysam dedim ama sonra Mete kararımdan vazgeçmemeye karar verdim :) kız olursa da bilmem ne koyarım. Gece gece ne alaka bilemicem :)))

Yoksa hamile misin?:53:
Sabah kocam dötünü kaldıramadığı için geç kalıcam bugün yaaaa. Hala emziriyorum uyuzcanı. Adam sabah keyfi yapıyor. 8:30 da hazır olmam lazım. Daha banyo, saç makyaj, kahvaltı yapıcam. Hayatımdaki iki erkeği de yolasım vaaaaar.

Erkek ismi düşünme, senin kızın olmalı. Üç erkek ve sen. Yok yok olmaz.:9:

Arya iyileşsin, annesi rahat etsin.

Hoş geldin. Özlettin kendini.:16:

Son düzenleme:
neyneyse gelmiiiis. :ssz:
Seker portakalim nerde, nqsil gecti dugun?:52:
Ya ozlem, bitmedi mi alisveris?:30:

Canım benim, dün dörtte geldim okuldan. Pazar günü p.ertesi için yemek yapmamıştım hemen mutfağa koştum. Tabi bu sırada bir taraftan da Adiş'le hasret giderdik. Emzir, altını değiştir derken eşim geldi. Öyle olunca da giremedim. Ama bugün boş günüm.:21::21:Yemeğim de var. Aden uyuyor. Sıcak çikalatamı da yaptım.:ssz::ssz:Herkese yorum yazarım var.

Öğlen bi baktım arya 2. Azıyı patlatmış 1 hafta geçmeden! Yazık skşam ağlaya ağlaya kendini yerden yere atıyordu demekki dişmiş. Ayrıca her azıda grip olması olayı da doğru sanırım.

Öğlen bi baktım arya 2. Azıyı patlatmış 1 hafta geçmeden! Yazık skşam ağlaya ağlaya kendini yerden yere atıyordu demekki dişmiş. Ayrıca her azıda grip olması olayı da doğru sanırım.

Oyy kuzum benim, boşa değilmiş ağlaması demek ki.

Oyy kuzum benim, boşa değilmiş ağlaması demek ki.
Keşke dişli doğsalarmış dimiiii? :9:
Bizim dr diyorki "azılar sizin doğum sancınızla eşdeğer" !!!! Ne çekiyorlar beaaa!!!

Keşke dişli doğsalarmış dimiiii? :9:
Bizim dr diyorki "azılar sizin doğum sancınızla eşdeğer" !!!! Ne çekiyorlar beaaa!!!

Anam ne dişmiş ya. Hayırlısıyla şöyle dertlerini anlatacak hale bir gelseydiler.

Bu arada emzik işini ne yaptın?

hoşgeldinnnn:70:

özlem sende hoşgeldin:46:

nasılsınız?

Nasıl geçti tatil?

Hoşbulduuk ben de sizleri çok özledim tatil süperdi hele ki haftaya bayram olup tekrardan gidecek olmanın tadından yenmiyor memleket çok başka çok keyifliydi geçmişi de okuyabilsem süpper olucak paşam uyusun akşama bakıcam inş ama nfk ne oldu doktor randevusundan bahsetmişsin herşey yolundadır inş..

Hoşbulduuk ben de sizleri çok özledim tatil süperdi hele ki haftaya bayram olup tekrardan gidecek olmanın tadından yenmiyor memleket çok başka çok keyifliydi geçmişi de okuyabilsem süpper olucak paşam uyusun akşama bakıcam inş ama nfk ne oldu doktor randevusundan bahsetmişsin herşey yolundadır inş..

Bir hafta için mi geldiniz?Bağlasaydınız ya. Aldın ücretsiz izni geziyorsun ne güzel.:9:
Nfk hemoroit için gidecek canım.

yahu sen tatile giderken ben nerdeydim? kaçırmışim hoşgeldin fıstık

hayırlı sabahlar günaydınnnnnnnn:3:

bugün yeni bir can katıldı aramıza eltim doğum yaptı biraz önce haberi geldi :16:
dün akşam kontrole gitmişlerdi sonra hastanede kalmışlar gece bizi aramışlar ama duymamışız :53:
neyse sabah aradığımızda hala doğurmadı demişti kaynım şimdi eşim aradı doğum gerçekleşmiş
allah analı babalı büyütsün minik kızımı:16:

dün de işlerden giremedim kusura bakmayın anca şimdi yazabiliyorum:30:
cumartesi günü gittik düğüne güzel geçti sayılır saçlarım dışında herşey güzeldi :37:
saçlarım kısa eee topuz mu yaptırcam düz saçlamı gitcem maşa yaptırayım dedim ince yaptı maşaları
türk filmlerine döndüm valla :1:
düğün güzeldi herkes pistten inmedi valla bir ara eşimin patronu geldi eşime niye kalkmıyorsunuz dedi
oda bizim havalardan çalmadı henüze dedi:1: oda benimle çalışıyorsan her havadan oynayacaksın dedi
ayyy dikdatör patronu normalde çok sert birisi ama oğlu için canı gidiyor iyiydi yani:1:
biraz pahalı idi yalnız mekan doğal olarak kapıdan girişte hemen foto çekiyorlar bir an dona kaldım ne oluyor falan pat çektiler bile
sonra masada oturuyoruz gelip gene çekiyorlardıki teşekkürler dedim çekmedi birde gelinle çekildik tabi fotoğraf 20 tl imiş otoparkda vale gelip alıyor sözde ama genede otopark parası alıyorlar 30 tl anammm dedim bu ne :40:
neyse tabi içerde oldu düğün o yüzden üşümedik ama manzara için arada bir dışarı çıktık tabii:16:
yani kısaca idare ederdi yani kızımda uyumuştu biz geldiğimizde yavrumu özledim çok :16:
öyle yani:34:
Tebrik ederim eltini cnm, ailenizin yeni bebişi ; sağlıklı huzurlu anneli babalı büyüsün inşaallah ...

Çok sağol canım, inşaallah nasib olur, biz oralardayken gelirseniz misafir edebiliriz sizleri:38:

Dr kontrolü güzel geçmiştir inşaallah canım :54:

Evet canım tam sabah sporu oluyor bana :1:
Bizde bile sabahları bir hengâme yaşanıyor, sizin evin hallerini düşünemiyorum :38:
Seneye servise bindireceğin sürede abi kardeş uyuyor olurlar inşaallah , ikisi ile in çık çok zor olur sana..
Geçmiş olsun Arya'ya..

Ay çok zor yaaaaaaa

Hem sevilen hem çekinilen, en ideal öğretmen karakteri :54: ben öğretmen olsam kimse çekinmezdi, çok yumuşak yüzlü olurdum galiba :1:

Hoşgeldiniz :3:

hoşgeldinnnn:70:

özlem sende hoşgeldin:46:

nasılsınız?
Nasılsın cnm kuzucukların nasıl :18:

Hayırlı olsun yeni incileri Arya kuzucuğun :emir_bebek::nazar:

Back
X